Kutak za ljubitelje Formule 1 izdvojena tema

poruka: 31.784
|
čitano: 5.688.195
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Kutak za ljubitelje Formule 1
Kako misliš da onaj iz Indya ne može završiti utrku?
Pa većina vozi na Hondinim motorima u Indy. I većina završi. :D
Optimizam je nedostatak iskustva.
15 godina
turbojc kaže...
Kako misliš da onaj iz Indya ne može završiti utrku?
Pa većina vozi na Hondinim motorima u Indy. I većina završi. :D

Da istina, ali niti jedna HONDA koju daju u ruke voziti Alonsu 

ATJ Lučko
12 godina
x18x05x kaže...
volegradele kaže...
x18x05x kaže...

Nakon veliki problema u Ferrariju mogu biti sretni s 4 mjestom. Šteta što su Kimiju kočnice otkazale, mogao je i on proć pored Pink Pantera. Vettel je zakasnio jedan krug s ulaskom u boks i izgubio 3 mjesto. Ja da sam Alonso, dao bi otkaz. Pa ta Honda je sramota za F1, najbolji vozač na gridu ima 0 bodova.

Da totalna sramota za Alonsa i McLaren,zamisli koji je on potencijala dokazani,pun iskustva,hebote da mu je dat u ruke Force Indiu cuda bih napravio,stvarno mi ga je muka gledat,nadam se da ga ovo nece potaknut na odlazak iz F1 i da ce sljedecu godinu u bolju momcad otic!!

Najave su im bile da će se borit za prvaka, haha. Bolid ne može utrku završit, ne samo ovaj iz F1, nego i onaj iz Indy.

jucer konkretno nisu zavrsili jer im je nestalo goriva, alonso vozio skoro cijelu utrku na high modeu kako bi bio bar malo konkurentniji iako mu nedostaje 90hp-a

14 godina
neaktivan
Del_Boy97 kaže...

jucer konkretno nisu zavrsili jer im je nestalo goriva, alonso vozio skoro cijelu utrku na high modeu kako bi bio bar malo konkurentniji iako mu nedostaje 90hp-a

hm ne, engine failure 

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
18 godina
Del_Boy97 kaže...

Problem na ICE-u, još se ne zna što je krepalo, ali vrlo vjerovatno opet kazna zbog promjene motora...

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
16 godina
chaselol kaže...
Del_Boy97 kaže...

hm ne, engine failure 

Jep, izgubili su pritisak ulja i ošlo sve u jagode...

15 godina
miki1981 kaže...

Jep, izgubili su pritisak ulja

A to je inače bitno?

Za dodatna pitanja i pomoć obratiti se preko privatne poruke. Hvala. :D
12 godina
chaselol kaže...
Del_Boy97 kaže...

hm ne, engine failure 

rooswelt1991 kaže...
Del_Boy97 kaže...

Problem na ICE-u, još se ne zna što je krepalo, ali vrlo vjerovatno opet kazna zbog promjene motora...

miki1981 kaže...
chaselol kaže...
Del_Boy97 kaže...

hm ne, engine failure 

Jep, izgubili su pritisak ulja i ošlo sve u jagode...

ja sam cuo komentatore kako pricaju o nedostatku goriva, jebiga

16 godina
Kutak za ljubitelje Formule 1

jos jedan neodgledani vikend...

16 godina
Valentin17 kaže...
miki1981 kaže...

Jep, izgubili su pritisak ulja

A to je inače bitno?

Najčešće da, vrlo bitno...

16 godina
Del_Boy97 kaže...

ja sam cuo komentatore kako pricaju o nedostatku goriva, jebiga

I ja sam to negdje čuo, tj pročitao, da je netko to spominjao, ali su iz McL-a izvjestili da je bilo do pritiska ulja.

15 godina
miki1981 kaže...

Ma to je Honda, ne treba njoj ulje.

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.6.2017 5:57 (Valentin17).
16 godina
Valentin17 kaže...
miki1981 kaže...

A bome ni gorivo zadnjih par sezona...

Al valjda će se i to jednom popravit...tj hoće sigurno, samo je pitanje kad konačno

16 godina
miki1981 kaže...
Valentin17 kaže...
miki1981 kaže...

A bome ni gorivo zadnjih par sezona...

Al valjda će se i to jednom popravit...tj hoće sigurno, samo je pitanje kad konačno

Ključna riječ "jednom". 

All truly great thoughts are conceived by walking.
16 godina

Novo Novo Novo

Imola

Let them taste the triple guns... Aye, Captain
15 godina

Gdje sigurno i kvalitetno sutra gledati 24 sata Le Mann-a?!?! 

Ako može kakav link, kada nema na MAX TV-u, sunce im njihovo ?!?! 

ATJ Lučko
16 godina
ATJLučko kaže...

Gdje sigurno i kvalitetno sutra gledati 24 sata Le Mann-a?!?! 

Ako može kakav link, kada nema na MAX TV-u, sunce im njihovo ?!?! 

Bit će boljih linkova sutra Klik

16 godina

Eurosport player mjesečna pretplata 3€, isplativo. Naravno, ovi komentatori za naše područje su jednostavno užas. Ali na playeru ima comm-free stream, i upali se RLM i uživa.

Jednostanvo ne mogu gledat Le Mans bez RLMa. 

Naravno, postoji i official paket na fiawec.com, ali dosta ljudi se žalilo da je nedostupno sad na startu, pa ono. Ja bi bio uzeo season pass ali s obzirom da ne mogu platiti preko paypala a za VISAu trebam token iz banke nisam uzeo.

Također, na Porsche stranici imaju onboardove za #1/#2/#91/#92

Porsche LMP/GTE onboard

Koliko mi se čini i Ford bi trebao imat onboard, ne znam za druge. No Fordov stream ne planiram upaliti ni pod prijetnjama smrću. 

I još da bacim spotter guide za one koji prate utrku a nemaju ovo.

Spotter guide

15 godina
mystik kaže...

Eurosport player mjesečna pretplata 3€, isplativo. Naravno, ovi komentatori za naše područje su jednostavno užas. Ali na playeru ima comm-free stream, i upali se RLM i uživa.

Jednostanvo ne mogu gledat Le Mans bez RLMa. 

Naravno, postoji i official paket na fiawec.com, ali dosta ljudi se žalilo da je nedostupno sad na startu, pa ono. Ja bi bio uzeo season pass ali s obzirom da ne mogu platiti preko paypala a za VISAu trebam token iz banke nisam uzeo.

Također, na Porsche stranici imaju onboardove za #1/#2/#91/#92

Porsche LMP/GTE onboard

Koliko mi se čini i Ford bi trebao imat onboard, ne znam za druge. No Fordov stream ne planiram upaliti ni pod prijetnjama smrću. 

I još da bacim spotter guide za one koji prate utrku a nemaju ovo.

Spotter guide

Daj malo "pojasni" ovaj prvi dio, comm-free stream i RLM, da naučim delat za ubuduće! 

ATJ Lučko
16 godina

Na eurosportu imaš više streamova, između ostalog i 2 streama utrke(mislim da su jednaki official streamu na fiawec-razlika u komentatorima). E sad, na jedan stream, pretpostavljam koji ide na TV imaju svoje komentatore, a recimo za naše područje imaš i komentatore na hrvatskom(valjda je). Postoji i drugi stream, koji nema komentatore, samo ostale pozadinske zvukove sa staze.

Onda upalim taj stream, upalim ovaj stream sa RLM komentatorima, ako je koja sekunda razlike s tim se poigraš da se synca ako te smeta i uživaš. Audi je prijašnjih godina znao streamati onboard sa svojih auta sa RLM komentarima. 

15 godina
mystik kaže...

Na eurosportu imaš više streamova, između ostalog i 2 streama utrke(mislim da su jednaki official streamu na fiawec-razlika u komentatorima). E sad, na jedan stream, pretpostavljam koji ide na TV imaju svoje komentatore, a recimo za naše područje imaš i komentatore na hrvatskom(valjda je). Postoji i drugi stream, koji nema komentatore, samo ostale pozadinske zvukove sa staze.

Onda upalim taj stream, upalim ovaj stream sa RLM komentatorima, ako je koja sekunda razlike s tim se poigraš da se synca ako te smeta i uživaš. Audi je prijašnjih godina znao streamati onboard sa svojih auta sa RLM komentarima. 

To sve štima, ali gdje krenem po EuroSport?! 

Kada sam krenuo preko YT-ba, "ugasio" me je sa prelaskom startne linije u prijenosu, a na Guugletu nisam mogao pronaći njihovu stranicu, jednostavno mi nije ju htjelo izbaciti 

ATJ Lučko
15 godina
Flying Dutchman kaže...

Novo Novo Novo

Imola

Ajde da i to vidim, opet. 

16 godina
Valentin17 kaže...

Ajde da i to vidim, opet. 

S obzirom da je zadnja vožena 2006 i mene veseli, još da se vrati Magny Cours tek onda veselje

16 godina

stara ljubav...

15 godina
Formula 1 Azerbaijan Grand Prix

Sky Sports F1 HD 1080p 3000kbps

0fbb06614229ce37603767cfbd1439d4511354e4

Sky Sports F1 HD 720p 1500kbps

d485b4b30876ef35bbf553e30426fcc2bf36d075

Sky Sports F1 576p

969dbafa76bbd0ca37d73629f392c83fcf9cc295

53793f3854af450d1c62dc9c3f659e60e7b99400

Izvor:http://f1ace.stream/beta/

Origin (Battlefield): Dead_Body_cRo
16 godina
Re: Formula 1 Azerbaijan Grand Prix

Alonso opet nije prošao Q1. Svakako zadnji starta, tako da se nije ni nadao nečemu boljem. Honda je očajna. 

Sviđa mi se staza, treba se baš precizno vozit ili si u ogradi.

16 godina
x18x05x kaže...

Alonso opet nije prošao Q1. Svakako zadnji starta, tako da se nije ni nadao nečemu boljem. Honda je očajna. 

Mercedes svijet za sebe. 

Ferrari ima šansu na startu da prestigne Mercedesa, ako se to ne desi pozicija 3 i 4 zagarantirana.

18 godina

Nebi baš rekao da im je zagarantirana ta pozicija. Iako se slažem da će teško dobiti mercedese, ludi Verstapen će skinuti barem jednoga 

Moj McLaren, što reći, koju posluku porati  Još su na kraju vratili stare specku motora u Alonsov bolid, da sačuvaju novu za sljedeću utrku 

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
15 godina
x18x05x kaže...
x18x05x kaže...

Mercedes svijet za sebe. 

Ferrari ima šansu na startu da prestigne Mercedesa, ako se to ne desi pozicija 3 i 4 zagarantirana.

Dok vidim Mečku 1 sec ispred svih opet dode mi da si povračam u usta..

twice the pride double the fall
Poruka je uređivana zadnji put ned 25.6.2017 13:21 (dad0r).
16 godina

Držmo fige da utrka bude zanimljiva a biti će samo ako neki od crvenih ode na prvo mjesto na startu.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice