Kutak za ljubitelje Formule 1 izdvojena tema

poruka: 31.784
|
čitano: 5.691.295
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
neaktivan
RE: Kutak za ljubitelje Formule 1
mtopol kaže...
maky kaže...
mtopol kaže...
maky kaže...
mtopol kaže...
maky kaže...
goggy kaže...

Ne lupetaj, od Montoye postoje mnogo bolji!

Prosvjetli me ????

Alonso, Hamilton, Vettel, Kubica, Raikkonen, Webber, Massa, ...

Očito nisi dobro upoznat sa svim kvalitetama Montoye , no dobro to je tvoje mišljenje neču se dalje raspravljat.....:..

poz!

jedine kvalitete Montoye su bile agresivnost i bezkompromisni napadi prilikom pokusaja  preticanja. Jednostavno nije bio kompletan vozac.

Pa pobogu to su jedine dvi prave strvari koje se traže u F1 ....

Ako su to jedine dvije stvari koje se traze u F1 onda, je prema tvojim kriterijima Takuma Sato najbolji vozac u povjesti F1... LOL ... mozda nama gledateljima je to najbolje u F1, al timovi traze vozace koji su kompletni i koji znaju skupljati bodove, koji pridonose poboljsanju samih bolida a ne samo da voze brzo i agresivno.

Brkaš stvari nemoš mi sad ubacivat Takumu Sata u priču,Sato je bija agresivan al se razbija stalno i radija velike greške...Naravno da je nama gledateljima  užitak gledat agresivne vozače sa spektakularnim potezima a to kod montoye je bilo na pretek a ne gnjecanje po stazi , pročitaj malo intervju je sa njim i vidit češ koliko je bija zahvalan za svoju momčad,

Najbolja stvar u Zagrebu ? Vlak za Split :)
17 godina
neaktivan
Kutak za ljubitelje Formule 1

Alonso je jedini vozac u F1 koji se ravnopravno suprostavio MS-u, jedini koji mu je oduzeo dvije titule svjedskog prvaka. Montoya je dobar vozac, ali je ipak nijansu slabiji od Alonsa,Hamiltona,Vettela,Kubice,Kimija...

Commodore 64 , 0.985MHz , 64Kb RAM, VIC II 6567/8567(PAL)
17 godina
neaktivan
mtopol kaže...

Alonso je jedini vozac u F1 koji se ravnopravno suprostavio MS-u, jedini koji mu je oduzeo dvije titule svjedskog prvaka. Montoya je dobar vozac, ali je ipak nijansu slabiji od Alonsa,Hamiltona,Vettela,Kubice,Kimija...

a hakinen? mislim i on je bio za vrijeme MS?? ima puno njih koji su bolji od MS pa medju ostalima i Montoya

You will never walk alone
18 godina
neaktivan

Kad je Montoya ostvario kakav značajan rezultat?

Plin je za kuhanje, dizel je za traktore, a benzin je za aute!
17 godina
neaktivan
Joka kaže...

nije imao prilike ni dobar bolid ko i raikonnen u mclarenu

18 godina
neaktivan
ja00022 kaže...
Joka kaže...

Onda ga to uopce ne cini nista boljim od MS.

E8200, GA-P35-DS3, GF8800GT 512MB, PC2-8500 1066MHz 4 GB
17 godina
neaktivan
Scuderia kaže...
ja00022 kaže...
Joka kaže...

cuj neznam zast to kazes al vidilo se koliki je i raikonen vozac kada je dosao u mal bolji bolid........ja sam kazem da montoya nije imao bolid koji moze konkurirati ferariju u to doba kada je šumaher bio "na vlasti"

17 godina
neaktivan

Evo malo statistike, sezona 2005, Montoja vozi kao i raikonen Mclaren koji je bio najbrzi bolid na grid-u, premda se dosta kvario,al bio je najbrzi.... i ipak je zavrsio iza MS-a koji je vozio kantu od Ferrarija.

1 Fernando Alonso Spanish Renault 133

2 Kimi Räikkönen Finnish McLaren-Mercedes 112

3 Michael Schumacher German Ferrari 62

4 Juan Pablo Montoya Colombian McLaren-Mercedes 60

5 Giancarlo Fisichella Italian Renault 58

6 Ralf Schumacher German Toyota 45

7 Jarno Trulli Italian Toyota 43

8 Rubens Barrichello Brazilian Ferrari 38

9 Jenson Button British BAR-Honda 37

10 Mark Webber Australian Williams-BMW 36

Poruka je uređivana zadnji put čet 20.8.2009 12:06 (mtopol).
18 godina
neaktivan
ja00022 kaže...
Scuderia kaže...
ja00022 kaže...
Joka kaže...

cuj neznam zast to kazes al vidilo se koliki je i raikonen vozac kada je dosao u mal bolji bolid........ja sam kazem da montoya nije imao bolid koji moze konkurirati ferariju u to doba kada je šumaher bio "na vlasti"

Ha cuj, ne znam zasto ne razumijes to sto ja kazem, pa da ti pojasnim - cinjenica da je MS dolaskom u SF vozio izuzetno nekonkurentan bolid. TO mu nije bila nikakava izlika da opravdava evidentno lose rezultate, nego je sistematicno radio sa svojim mehanicarima i cijelim timom, te je nakon nekoliko losih sezona ostvario niz novih titula prvaka svijeta.

Montoya je praticno odmah u MCL sjeo u konkurentan bolid - gdje je redovno bio losiji od Kimija.

Valjda ce ti ovo biti dovoljno da sam izvedes zakljucak.

17 godina
neaktivan

Sve te vozace dijele stotinke. Razlika je u njihovoj konstantnosti te u sposobnosti da momcad drze uz sebe i motivira decke iz boxa a ujedno da pruzi dobar feedback o handlingu bolida kako bi se znalo kako i sto dalje promjeniti ili poboljsati. Schumacher je Ferrari dignuo iz ponora a takvo nesto nece tako brzo napravit niti jedan aktualan vozac. Danas na gridu jedino Alonso ima slicne sposobnosti. Kimi je brz ali nema tu predanost. On je vise plug´n´play vozac. Dajte mu bolid i on ce vozit a za drugo se sami pobrinite:). Montoya je takodjer bio brz, explozivan ali zbog svoje prgavosti koja nije pasala nekima u F1 cirkusu, nije uspio ostati i biti adekvatno nagradjen za svoje mogucnosti. Nemojte mislit da ako sam fan Ferrarija i Mihe da ih podrzavam u svemu. Mihu sam popljuvao zbog Jereza 1997, Austrije 2001, Monaca 2006 ali ocito je da ovdje ima puno onih koji jednostavno najboljeg vozaca (dobro citate: najboljeg) u posljednjih 15-ak godina mrze upravo zbog rezultata. Nije on svetac ali internet je prepun utrka pa skinite od sezone 1991 do 2006 pa onda komentirajte.

World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369...A možda se stanje i promijeni
Poruka je uređivana zadnji put čet 20.8.2009 12:36 (F1-IVO).
17 godina
neaktivan
mtopol kaže...

Evo malo statistike, sezona 2005, Montoja vozi kao i raikonen Mclaren koji je bio najbrzi bolid na grid-u, premda se dosta kvario,al bio je najbrzi.... i ipak je zavrsio iza MS-a koji je vozio kantu od Ferrarija.

1 Fernando Alonso Spanish Renault 133

2 Kimi Räikkönen Finnish McLaren-Mercedes 112

3 Michael Schumacher German Ferrari 62

4 Juan Pablo Montoya Colombian McLaren-Mercedes 60

5 Giancarlo Fisichella Italian Renault 58

6 Ralf Schumacher German Toyota 45

7 Jarno Trulli Italian Toyota 43

8 Rubens Barrichello Brazilian Ferrari 38

9 Jenson Button British BAR-Honda 37

10 Mark Webber Australian Williams-BMW 36

Ferrari bio kanta? Bija je dobar on, ali gume većinom nisu.

Inače je te sezone Juan pablo propustija 2 utrke zbog ozljede, a i cijela je sezona bila puna pehova i uz to sve privikavanje na bolid koji je skroz drugi svijet u odnosu na Williams. Njegova najbolja sezona je bila 2003. kada je sa sumnjivim sudačkim odlukama bija spriječen na putu ka naslovu.

McLaren je ima najbrži bolid tek 5. ili 6. trke pa nadalje, ali uzalud mu kad je svako drugi vikend ima crknuti motor.

17 godina
neaktivan
Scuderia kaže...
ja00022 kaže...
Scuderia kaže...
ja00022 kaže...
Joka kaže...

Ha cuj, ne znam zasto ne razumijes to sto ja kazem, pa da ti pojasnim - cinjenica da je MS dolaskom u SF vozio izuzetno nekonkurentan bolid. TO mu nije bila nikakava izlika da opravdava evidentno lose rezultate, nego je sistematicno radio sa svojim mehanicarima i cijelim timom, te je nakon nekoliko losih sezona ostvario niz novih titula prvaka svijeta.

Montoya je praticno odmah u MCL sjeo u konkurentan bolid - gdje je redovno bio losiji od Kimija.

ok gledaj http://hr.wikipedia.org/wiki/Formula_1_-_sezona_2005. OVO SVE GOVORI VIDI KO IMA VISE PRVIH MJESTA!!!! pogledaj malo koliko je MSC vozio utrka (bez kvara i ozljeda i pogledaj pabla (MSC ima 1 vise utrku i MSC ima SAMO 2 boda vise od njega!!!!!!!) znacin MSC je tada bio za baciti hahaha prema tome hehe btw tada se mclaren isto jako kvario i to bas kod motoye najvise koliko se ja sjecam

17 godina
neaktivan
ja00022 kaže...
Scuderia kaže...
ja00022 kaže...
Scuderia kaže...
ja00022 kaže...
Joka kaže...

ok gledaj http://hr.wikipedia.org/wiki/Formula_1_-_sezona_2005. OVO SVE GOVORI VIDI KO IMA VISE PRVIH MJESTA!!!! pogledaj malo koliko je MSC vozio utrka (bez kvara i ozljeda i pogledaj pabla (MSC ima 1 vise utrku i MSC ima SAMO 2 boda vise od njega!!!!!!!) znacin MSC je tada bio za baciti hahaha prema tome hehe btw tada se mclaren isto jako kvario i to bas kod motoye najvise koliko se ja sjecam

al zato je MS vozio bolid koji je bio 1s po krugu sporiji od Mclarena...

18 godina
neaktivan
ja00022 kaže...

Kad vec tako volis statistiku, pozabavi se malo sezonama prije, ili ako to smatras periodom dominacije MSC-a samo zbog superiornosti Ferrarievog bolida, pogledaj odmah sljedecu 2006 sezonu.... Pablo kao da se negdje malo izgubio zar ne?

17 godina
neaktivan
Bara kaže...
F1-IVO kaže...

FIA je na svojim sluzbenim stranicama objavila pravilnike za sezonu 2010. Pravilnike (sportski i tehnicki) mozete downloadati na slijedecim linkovima:

Sportski pravilnik (pdf)

Tehnicki pravilnik (pdf)

Jel možeš ukratko napisat jel ima kakvih promijena?

Najznacajnija je ta da nema vise nadolijevanja goriva tokom utrke.

World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369...A možda se stanje i promijeni
18 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...

Kako molim??? PA na koju foru oni misle vozit bolide??? 30 krugova i to je to?

Ilj će da idu na akumuljator???

Q: U čemu radiš site? A: Pa u Dreamweaveru! Naravno! - hahahahahahaha
Poruka je uređivana zadnji put čet 20.8.2009 16:41 (coder_).
17 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...
Bara kaže...
F1-IVO kaže...

FIA je na svojim sluzbenim stranicama objavila pravilnike za sezonu 2010. Pravilnike (sportski i tehnicki) mozete downloadati na slijedecim linkovima:

Sportski pravilnik (pdf)

Tehnicki pravilnik (pdf)

Jel možeš ukratko napisat jel ima kakvih promijena?

Dobro, to se već duže vrijeme zna, ja se nada da će zabranit i izmjenu guma.

17 godina
neaktivan
Scuderia kaže...
ja00022 kaže...

Kad vec tako volis statistiku, pozabavi se malo sezonama prije, ili ako to smatras periodom dominacije MSC-a samo zbog superiornosti Ferrarievog bolida, pogledaj odmah sljedecu 2006 sezonu.... Pablo kao da se negdje malo izgubio zar ne?

2006 cini mi se da je bolid mclarena bio katastrofalan ko i 2005, s time da je 2006 montoya otisao iz f1 tako da mal razmisli oko te usporedbe tih godina cinjenica je da nije imao srece....a bolid Ferrarija je 2006 bio poboljsan naspram 2005 tako da su mal naisli

18 godina
neaktivan

evo mene nakon poduzeg vremena. meni je zao kaj nece biti MS-a (iako ga nikad nisam previse volio) to je velika steta, kaj se tice toga da nece biti tocenja to mi je ok, stovise cak to bi moglo biti jako zanimljivo (barem Massa nemoze ostati bez goriva LOL), a ovo sa gumama....hmh neznam bas kako ce t osve na kraju ispast s tim gumama moglo bi se desiti da sada neka totalno deseta firme pocne opskrbljivat F1 sa gumom....

Nedajte se kontrolirat'!
18 godina
neaktivan
ja00022 kaže...
Scuderia kaže...
ja00022 kaže...

2006 cini mi se da je bolid mclarena bio katastrofalan ko i 2005, s time da je 2006 montoya otisao iz f1 tako da mal razmisli oko te usporedbe tih godina cinjenica je da nije imao srece....a bolid Ferrarija je 2006 bio poboljsan naspram 2005 tako da su mal naisli

Montoya 2006 nije vozio F1??

18 godina

F1 se vraća s godišnjegCool

GP Europe je na redu, kao što znamo, ipak bez Michaela.

Danas su slobodni treninzi pa me zanima dal ima negde live stream:

Trening 1 - 10h - 11:30h

Trening 2 - 14h - 15:30h

Mislim da je to po našem vremenu 1h prije ak se ne varam...ili je Španjolska ista zona?

Ak je prije, onda već traje...

You must take your opponent into a deep dark forest where 2+2=5, and the path leading out is only wide enough for one.- Mihail Talj
17 godina
neaktivan

Prvi trening live ovdje. Pass: sepelacoCool. Nazalost na spanjolskom je.

17 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...

Prvi trening live ovdje. Pass: sepelacoCool. Nazalost na spanjolskom je.

thnx

18 godina
neaktivan
jel ima gdje bolja kvaliteta videa?(HD bi bio idealan ;)
addicted to HD :)
17 godina
neaktivan
benko kaže...

Nazovi Bernija pa pitajBelji se.

17 godina
neaktivan
benko kaže...

ima na DSF-u , ovaj L. Badoer je stvarno rupa od vozaca!

17 godina
neaktivan

Rezultati prvog treninga:

Badoer mora jos puno radit ne bi li nesto napravio. To je danak koji se placa kad se nakon 10 godina vratite utrkivanju.

17 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...

Rezultati prvog treninga: Badoer mora jos puno radit ne bi li nesto napravio. To je danak koji se placa kad se nakon 10 godina vratite utrkivanju.

Zar ne testira on Ferrariev bolis? To šta se nije utrkava mu ne bi smjelo bit opravdanje za vrime na treningu.

Čini se da se Brawn vraća u formu, a Mclaren nastavlja onu iz Mađarske.

17 godina
neaktivan

Nema vise testiranja do mile volje. Badoer je tek prije par dana sjeo u F60.

Vettel je produzio ugovor sa Red bullom do kraja 2011.

Poruka je uređivana zadnji put pet 21.8.2009 12:16 (F1-IVO).
18 godina
F1-IVO kaže...

Nema vise testiranja do mile volje. Badoer je tek prije par dana sjeo u F60.

Vettel je produzio ugovor sa Red bullom do kraja 2011.

znaci drugu sezonu alonso samo ;(

People who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice