Kutak za ljubitelje Formule 1 izdvojena tema

poruka: 31.784
|
čitano: 5.690.007
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Kutak za ljubitelje Formule 1
ja00022 kaže...

hahaha zao mi je stoo ms nece voziti a bas sam ga htio gledati kak place nakon svake utrke koju izgubi...mislim da se taj uztrto mislim boji se sada i voziti et sta je bilo nikaka ozljeda :-))

molim te prevedi ovo na HRVATSKI

Commodore 64 , 0.985MHz , 64Kb RAM, VIC II 6567/8567(PAL)
18 godina
Kutak za ljubitelje Formule 1

Šteta, baš sam se nadal vidjeti ga na djelu s ovim bolidom.

Pročital sam prije dva tjedna u 24 da ima problema s vratom i da se možda ne vrati jer mu je zdravlje na prvom mjestu, naravno.

Barem smo se nadali jedno vrijeme...no Šumi se ipak ne vraća u F1.

You must take your opponent into a deep dark forest where 2+2=5, and the path leading out is only wide enough for one.- Mihail Talj
17 godina
neaktivan
mtopol kaže...
ja00022 kaže...

hahaha zao mi je stoo ms nece voziti a bas sam ga htio gledati kak place nakon svake utrke koju izgubi...mislim da se taj uztrto mislim boji se sada i voziti et sta je bilo nikaka ozljeda :-))

molim te prevedi ovo na HRVATSKI

Na HRVATSKOME je ;-)

You will never walk alone
18 godina
ja00022 kaže...

"hahaha, zao mi je sto MS neće voziti, a baš sam ga htio gledati kako plače nakon svake utrke koju izgubi.... Mislim da se ustrtario, tj boji se sad vozit, a ozljeda nema veze sa time ili da nije bilo nikakve ozljede"

-ja mislim da to kaže..Smijeh

dotore1
Poruka je uređivana zadnji put uto 11.8.2009 10:54 (doktor1).
17 godina
neaktivan

Marketinški trik, that went wrong.

Bustin at people who said my name in vain, I got no time for them tricks, I'm heavy in the game!!! I wanna be a baller, please, But the bitches and the liquor keep on callin me...
17 godina
neaktivan
doktor1 kaže...
ja00022 kaže...

"hahaha, zao mi je sto MS neće voziti, a baš sam ga htio gledati kako plače nakon svake utrke koju izgubi.... Mislim da se ustrtario, tj boji se sad vozit, a ozljeda nema veze sa time ili da nije bilo nikakve ozljede"

ja ti pricam po seljacki vi gospoda nas ne razumijete et jedino ti razumijes ocigledno :-))) svaka cast

17 godina
neaktivan

Iako nisam fan Majkla, svejedno mi je zao. Bilo bi jako zanimljivo gledat tu utrku, a pogotovo slusat blazicka i onog drugog kako komentiraju povratak Smijeh

17 godina
neaktivan
ja00022 kaže...
doktor1 kaže...
ja00022 kaže...

ja ti pricam po seljacki vi gospoda nas ne razumijete et jedino ti razumijes ocigledno :-))) svaka cast

Daj prvo sastavi normalnu recenicu kako treba!

Eto losa vijest za sve nas Mihaljupce. Koji mu je vrag trebao da se navlaci sa motorima?! Umjesto njega u kokpit uskace dugogodisnji Ferrarijev test vozac Luca Badoer. A toliko sam se veselio vidjet ga mozda u SpaPlačPlač.

World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369...A možda se stanje i promijeni
18 godina

ivo i ja se placemo

People who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do.
18 godina
neaktivan
steta JEDNO veliko steta :(

a kako sam se veselio.....
eXtreme overclocker
17 godina
neaktivan

Evo i impresivnih rezultata Luce The Test Mana:

World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369...A možda se stanje i promijeni
17 godina
neaktivan

Super sto ga nece biti.....boji se on malo......ostario je on...zaboravio je vozitiCool

17 godina
neaktivan
ja00022 kaže...

Super sto ga nece biti.....boji se on malo......ostario je on...zaboravio je vozitiCool

A ti si Corinna ili glasnogovornik pa imas neke podatke koje mi neznamo?

18 godina
neaktivan

Eto losa vijest za sve nas Mihaljupce. Koji mu je vrag trebao da se navlaci sa motorima?!

Mislim da ti bolovi u vratu nemaju veze s motorima, već s tim da su u f1 ogromne g sile od kojih trpe vratni mišići, a Schumi nije dugo vozio pa su mišići oslabili. Vjerujem da će ti bolovi proći i da će se Schumi vratiti nakon utrke ili dvije.

Plin je za kuhanje, dizel je za traktore, a benzin je za aute!
17 godina
neaktivan
Joka kaže...

Eto losa vijest za sve nas Mihaljupce. Koji mu je vrag trebao da se navlaci sa motorima?!

Mislim da ti bolovi u vratu nemaju veze s motorima, već s tim da su u f1 ogromne g sile od kojih trpe vratni mišići, a Schumi nije dugo vozio pa su mišići oslabili. Vjerujem da će ti bolovi proći i da će se Schumi vratiti nakon utrke ili dvije.

Schumacher je imao dosta tezak pad sa motora i ozljedio vrat. Inace u normalnom zivotu mu tolikko ne smeta ali kao sto si rekao u F1 djeluju ogromne g sile na vrat i voznja postaje bolna i gotovo nemoguca.

17 godina

a ne mogu virovat, kad se dogodia taj pad,..... jbemu sunce..

baž mi je a najdraži vozač ikad i sad ga ne mogu opet gledat... joj

Najbolji osjećaj je upala mišića........
18 godina
F1-IVO kaže...

Evo i impresivnih rezultata Luce The Test Mana:

Čak bi i osvojil jedan bod u sezoni da ih 8 dobiva bodoveCool

Gledajući po broju odustanja, bolji bi mu nick bil "Luca The Ret(aj) Man" Šutim

Valjda je čovjek vozil s "pol gasa"! :)

Ferrari je sad zbilja u frci kaj se tiče općeg raspoloženja, a i vozačkog kadra.

Samo se čeka da Kimi preuzme stvari u svoje ruke...

You must take your opponent into a deep dark forest where 2+2=5, and the path leading out is only wide enough for one.- Mihail Talj
17 godina
neaktivan

Mislim da pijanac vise misli na rally nego na F1. A tko zna mozda Luca goes mad pa nesto i napraviCool.

17 godina
neaktivan
Joka kaže...

Pa MS je rekao da se definitivno nece vratiti odnosno da nece zamjenit Massu

Commodore 64 , 0.985MHz , 64Kb RAM, VIC II 6567/8567(PAL)
17 godina
neaktivan

Ma nek id svi ljepo u ku**c dosta sam se nado i nakraju sve propadne necu vise ni gledat formule

18 godina
neaktivan
Joka kaže...

F1-IVO kaže...
Joka kaže...

Schumacher je imao dosta tezak pad sa motora i ozljedio vrat. Inace u normalnom zivotu mu tolikko ne smeta ali kao sto si rekao u F1 djeluju ogromne g sile na vrat i voznja postaje bolna i gotovo nemoguca.

ja mislim da su to sve izmisljotine samo kako se schumi nebi pojavio u f1 bolidu..da zeli vozit vozio bi...moje misljenje

eXtreme overclocker
17 godina
neaktivan

Ne kužim zakaj svi traže neku teoriju zavjere.. koji ste vi narod.. dosadno vam je tak jako u životu.. ili???

Čovjek je pao sa motora i ima ozljeđen vrat, ozljeda neće zacjelit do 23.08. kad je VN Europe i zbog toga neče vozit i TOČKA. Tak ste ko babe...

Nema bombe do napalm bombe
17 godina
neaktivan

Bravo gospon Napalm. Nek probaju iskusit 4-5g u zavoju sa bolnim vratomCool.

17 godina
neaktivan

znaš da sam osjetljiv po pitanju Gazde :)

mah trebal sam ići u monzu.. a sad.. nejdem nikud..

17 godina
neaktivan
ja00022 kaže...

Pa zar je netko i očekivao da bi Schumi pobijedio?

Pa čovijek je pauzirao dvije godine i ima 40 godina.Za razliku od maldića sa 20 godina koji je redovito u bolidu.

No činjenica je da je Schumi jedan od najačih vozača F1 u povijesti i oborio je sve rekorde koji su se dali oboriti.I tu titulu mu nitko nemože oduzeti.

A kako se sve čini još JAAAAAKOOO DUUUUGOOO nečemo vidjeti vozača poput Schumia.

I čovijek je zsluženo otišao u mirovinu

Istina je oko nas,a laž još više.
Poruka je uređivana zadnji put sri 12.8.2009 7:54 (microman).
17 godina
neaktivan
microman kaže...
ja00022 kaže...

Pa zar je netko i očekivao da bi Schumi pobijedio?

Pa čovijek je pauzirao dvije godine i ima 40 godina.Za razliku od maldića sa 20 godina koji je redovito u bolidu.

No činjenica je da je Schumi jedan od najačih vozača F1 u povijesti i oborio je sve rekorde koji su se dali oboriti.I tu titulu mu nitko nemože oduzeti.

A kako se sve čini još JAAAAAKOOO DUUUUGOOO nečemo vidjeti vozača poput Schumia.

I čovijek je zsluženo otišao u mirovinu

JAAAAAAKO DUGO necemo viditi bolide tako dobre koje je on vozio...vozaca ima tak dobrih to ne brini

17 godina
neaktivan

Day molim te navedi dva.... ?

gluposti

17 godina
neaktivan

U današnje doba kak brzo dođu na tron,tak se brzo i makne sa njega.U današnjem F1 nema stabilnosti koja je prijeko potrebna.

Istina je oko nas,a laž još više.
17 godina
neaktivan
Dodi NANPALMIKUS kaže...

Day molim te navedi dva.... ?

gluposti

Ima ima, npr Fernando Alonso, uzeo mu je dvije titule pa Kimi Raikkonen kad bi se malo vise trudio a ne bio nezaiteresovan za sve.

Forever MUFC
18 godina

Pročital sam negde da odlazaka Michaela nije definitivan, tj. da bi ga u Ferrariu rado vidjeli sljedeće sezone uz Kimia(krivo) Alonsa i Massu, u 3. bolidu...???

Ferrari sa 3 bolida, 3 a ne 4, tj. ne 2!?

Poruka je uređivana zadnji put pet 14.8.2009 23:38 (Armor).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice