Kutak za ljubitelje Formule 1 izdvojena tema

poruka: 31.784
|
čitano: 5.684.896
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
neaktivan
Kutak za ljubitelje Formule 1

Evo maloprije sam čuo da se vraća i sretan sam. Ma dat će on sve od sebe jer on je takav.

Plin je za kuhanje, dizel je za traktore, a benzin je za aute!
18 godina

da, slazem se

da voze svi stock car, onda nebi bilo problema i mislim da bi pokazal deci kak se treba voziti :)

People who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do.
18 godina
neaktivan

ajde bar će Kimi bit motiviraniji :D

16 godina
RE: Kutak za ljubitelje Formule 1
GRDI-146 kaže...

bas mi je zao masse jer mi je bio najbolji u F1 =( Plač

a što se tice schumachera: ja se na njegovom mjestu nebi vraco u F1 iz nekoliko razloga:::

1. Kaj mu je sila da mu se kaj dogodi i ostane invalid ili nedaj boze pogine( sve je to moguce u takvom sportu)

2. Mislim da je on dovoljno pokazao kakav je vozac i da se netreba ponovno iskazivat, sad moze u miru lijepo provest ostatak zivota....

a staa ako ga lupi kamion na cesti eto ne mora izlazit iz kuce najbolje

18 godina

E moj Schumi. Zapjevat ćeš ti "Što je meni ovo trebalo..."!  Neodlučan

...ali sutra, dragi moj Samsone, trofej i slava neće nas zaobići!
18 godina
neaktivan

Ovo je jedna od najboljih vijesti koju sam mogao čut u zadnje vrijeme... Schumi is back.

Ne očekujem naslov prvaka s obzirom da nije vozio bolid već godinu dana, a ni testirao sa ovim novim KERS bolidom niti jednom... ali u svakom slučaju ne može bit lošiji od onog alkoholičara Kimija... što se njega tiče, nakon ovih gluposti koje izvodi u zadnjih par utrke čini mi se da bi bilo bolje da se on preseli u rally čim prije.

18 godina
neaktivan
GRDI-146 kaže...

bas mi je zao masse jer mi je bio najbolji u F1 =( Plač

a što se tice schumachera: ja se na njegovom mjestu nebi vraco u F1 iz nekoliko razloga:::

1. Kaj mu je sila da mu se kaj dogodi i ostane invalid ili nedaj boze pogine( sve je to moguce u takvom sportu)

2. Mislim da je on dovoljno pokazao kakav je vozac i da se netreba ponovno iskazivat, sad moze u miru lijepo provest ostatak zivota....

Ma o čemu ti pričaš... ova tužna slučajnost sa Massom je totalna iznimka, F1 je najsigurnije mjesto na svijetu (što se utrka tiče). Samo pogledaj Kubicu prije 2 godine...

A što se sigurnosti tiče, mislim da ti dovoljno govori činjenica da je schumi u "penziji" vozio utrke motora... toliko o "sigurnosti"

Ovo nije radi love, ovo je radi "gušta" da mene netko uvali u takav bolid ja se ne bi micao do 90-e godine života :D

16 godina
Smooth Operator kaže...
cro_blue kaže...

WTF?! BMW napustio Formulu 1!

Nek McLaren kupi Kubicu! Miran dečko a odličan vozač. Nemogu bolje proći!

sta ce nam on kov. je dobar a mclaren se oporavio

18 godina
F1-IVO kaže...
Aki kaže...

ale ale ale ale ale boss is back on track!!!1

plakati se budem pocel, od srece naravno :)))))))

A meni ce srce otkazat od uzbudjenja!Cool

Također, ovo je ljepša vijest nego da su napisali kako su zaustavili globalno zatopljenje. Cool

...something diabolic
18 godina
neaktivan

Heh, ovo su neka nova vremena, pitanje je kako će se Schumi prilagoditi...

Kako su stewardi strogi, a znamo da Schumacher ne štedi protivnike i ponekad zna biti podmukao, teško će izbjeći kazne...

Inače, zbog njega sam počeo pratiti F1. Kad se sjetim vremena kad su u Ferrariju bili on i Barrichello, a u McLarenu Raikkonen i Coulthard, a u BMW-u Montoya. To su bila vremena...

God made man But he used the monkey to do it Apes in the plan We're all here to prove it I can walk like an ape talk like an ape Do what a monkey can do God made man But a monkey supplied the glue
18 godina
i_rambo_plache kaže...

Kako su stewardi strogi, a znamo da Schumacher ne štedi protivnike i ponekad zna biti podmukao, teško će izbjeći kazne...

Neće biti kazni za njega i ferrari

fuck yeah || ako nema riješenja nema ni problema II Win or lose, on the booze. II i nogom u guzicu je korak naprijed II when i'll be rich, you'll be my bitch II Bolje biti mrtav pijan nego mrtav hlada
18 godina
neaktivan

Ja sam počeo pratiti Schumachera dok je bio u Benetonu!

Plin je za kuhanje, dizel je za traktore, a benzin je za aute!
18 godina
i_rambo_plache kaže...

Inače, zbog njega sam počeo pratiti F1. Kad se sjetim vremena kad su u Ferrariju bili on i Barrichello, a u McLarenu Raikkonen i Coulthard, a u BMW-u Montoya. To su bila vremena...

a tek mika.. jedini koji mu je konkurirao i oduzimao naslove kad je bio u zlatnim godinama..

sad mcl treba miku pozvat umjesto kovalainena.. Osmijeh

18 godina
neaktivan
nixass kaže...
i_rambo_plache kaže...

a tek mika.. jedini koji mu je konkurirao i oduzimao naslove kad je bio u zlatnim godinama..

sad mcl treba miku pozvat umjesto kovalainena.. Osmijeh

Hakkinena se ne sjećam pošto sam imao 7 godina kad je žario i palio, a tad mi je F1 bila dosadna. Tek s 9-10 godina sam počeo pratiti F1.

God made man But he used the monkey to do it Apes in the plan We're all here to prove it I can walk like an ape talk like an ape Do what a monkey can do God made man But a monkey supplied the glue
17 godina
neaktivan

Isto mu neće biti lipo...

Od 2i6 se F1 naglavačke preokrenila, posebno 2i7 i 2i9 godine. Osim što su skinuti driving assisti 2i7, još je smanjen downforce auta ove godine. Još mu ne ide na ruku što ne smije niti sjesti u auto do iduće utrke, tj, bilo kakav rad s autom i u tvornicama je zabranjen do iduće utrke. Tako sjesti u takvo auto, će biti teško, ali sumnjam da će se baš osramotiti.

Bustin at people who said my name in vain, I got no time for them tricks, I'm heavy in the game!!! I wanna be a baller, please, But the bitches and the liquor keep on callin me...
18 godina

Ma baš će se osramotit. Vozač sa takvim iskustvom. Pogledajte ovog španjolca Aguersuri-a, (kako već) od 19, 20, (koliko već) godina. Prvi put je sjeo u F1 bolid i na kraju završio ispred momčadskog kolege koji vozi taj auto već pola sezone i nije napravio nikakvu grešku.

Zato po meni nema smisla pričat o tome kako će jedan Schumacher regirat na bolid sa kojim nije testirao kada je totalni amater odvozio dobru utrku...

dotore1
Poruka je uređivana zadnji put čet 30.7.2009 10:51 (doktor1).
17 godina
neaktivan

Zaboravljate da je Schumy u svojoj karijeri bio poznat upravo po tome da je iz nesavrsenih bolida izvlacio nemoguce. Jako dobro on zna kako je vozit bolid sa smanjenim downforceom i bez traction controla. Sto se tice forme ona mu nije upitna jer njegova ˝penzija˝ se sastojala od natjecaanja motorima. Istina, imao je par akrobatskih letova tj. padova i jednu ozljedu vrata koja jos nije u potpunosti sanirana. Uostalom vidjet cemo. Da ce se osramotit bas i ne vjerujem jer previse je iskusan a sumljam da bi pristao uopce mjenjat Babyja da nije spreman.

World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369
18 godina
neaktivan

Ma dajte.. Pa to je Schumacher, bit ce odlican, bez obzira sto ferrari ne briljira ove sezone on ce ih izvuci, da nije spreman sigurno ne bi ovo ni preuzeo, gotovo na svakoj utrci je u stozeru, zna kako bolid funkcionira, citao sam negdje boje se zato sto ima 40 godina, sto bi trebali reci za nigela mansella onda?

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
18 godina

Njegova (i meni najdraža staza) omiljena Spa Francorchamps čeka na njega...

U Valencii bude se uhodal, na Spa bude 1.

Kladil se bum na njega na Spa 100%

Već se nisam kladil dugo ali sad bum posudil 50kn i to ide na Šumija i SpaCool

Uh, moje dvije naj staze tek dolaze, Spa i Monza - volim ih upravo zbog nevjerovatnih brzina s kojima je BMW dominiral na speed trapovima Mršti se

You must take your opponent into a deep dark forest where 2+2=5, and the path leading out is only wide enough for one.- Mihail Talj
17 godina
neaktivan

E moj Armore meni neide u glavu jedino odluka BMW-ovog vodstva prosle godine kad su imali top bolid a onda se prebacili kompletno na razvoj ovogodisnjeg bolida i napravili totalni promasaj.

World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369
17 godina

Teško je ubiti ono što ti je u krvi...

Netreba on niti jedan bod osvojiti, on legenda kojoj se ostatak današnjih vozača može samo klanjati, Ferrari će se izvući (sve se u konačnici svodi na lovu, svidlo se to nama ili ne, a Schumi je zlatna koka), a i sam F1 će profitirati ('oćemo oklade za koliko će se gledanost povećati?).

Iskreno, i više nego željno očekujem da ga vidim u bolidu Namigiva

Every hole is a goal!
18 godina

su bila vremenaPlač

To mi fali više od svega u F1, osim samog Montoye, a sad on vozi neke tam Nascar aute i to nemam de pratiti...a i vožnja po stazama bez zavoja me nimalo ne zanima

Uh kolko je F1 bil bolji dok su bili Irwine, Villneuve, Hill, Hakkinen, Schumacher-i, Coulthard, Montoya, Barrichello...bilo je akcije, a suci nisu bili ljudi  bez života koji se iskaljuju na vozačima i momčadima!!

I same press konferencije imale su žara, ponekad i previše, sad je to uvjetno rečeno "nužno ispijanje vode uz pokoju riječ".

Da, nostalgija..parali su tada mreže Dwight Yorke i Andy Cole, Montoya je letio ko avion, a Ivanišević bi ponekad povisio tonCool

Copyrighted :)

You must take your opponent into a deep dark forest where 2+2=5, and the path leading out is only wide enough for one.- Mihail Talj
18 godina

ja bi i miku i montoyu vratio u F1.. to bi bilo milina za gledat..

preticanja se tak rado sjetim ... isto kao kad je montoya prešo šumija u interlagosu "dvije i neke" na kraju ciljne ravnine..

"Da, nostalgija..parali su tada mreže Dwight Yorke i Andy Cole..."

ne podsjećaj me.. Osmijeh

17 godina
neaktivan
nixass kaže...

ja bi i miku i montoyu vratio u F1.. to bi bilo milina za gledat..

preticanja se tak rado sjetim ... isto kao kad je montoya prešo šumija u interlagosu "dvije i neke" na kraju ciljne ravnine..

"Da, nostalgija..parali su tada mreže Dwight Yorke i Andy Cole..."

ne podsjećaj me.. Osmijeh

care sve potpisujem da to su bila dva najbolja lika u formuli ovaj "šumaher" mi se gadi djubre je od covijeka al dobro vozi i iima dobar bolid et to je njegov uspijeh i jos jedna prednost u narodu za šumahera a to je da je njemac...ja bi montoyu i hakinena vratio

You will never walk alone
17 godina
neaktivan
ja00022 kaže...

care sve potpisujem da to su bila dva najbolja lika u formuli ovaj "šumaher" mi se gadi djubre je od covijeka al dobro vozi i iima dobar bolid et to je njegov uspijeh i jos jedna prednost u narodu za šumahera a to je da je njemac...ja bi montoyu i hakinena vratio

Jesi ga osobno upoznao pa da tako pljujes po njemu?!

18 godina

priznajem, šumija nisam tada volio.. al sad sam svjestan da je to bilo radi raznih utjecaja odraslih oko mene Smijeh

kaj se tiče njegovog povratka, jako sam uzbuđen i jedva čekam Osmijeh

evo

i malo mikinog komentara na overtake

kolko je bolid tada ima "mehaničkiji" zvuk.. danas su ko sintetika.. manja kubikaža i dva cilindra manjka su uzeli svoje.. Mršti se

17 godina
neaktivan

Samo nesto da se nadovezem na Mihu. Ne tvrdim da je svetac. Svi znamo koliko je imao kontroverznih poteza u karijeri ali isto tako njegovu sposobnost da nemoguce postane moguce na stazi ne moze nitko zanemarit. Prisjetimo se samo VN Spanjolske 1996 i kisne utrke, Madjarske 1998 kada je taktikom (zahvaljujuci Rossu) i svojim vozackim umijecem (citavu utrku vrtio kvalifikacijske krugove) nadmudrio ekipu iz Wokinga i jos mnogih drugih. O njegovom privatnom zivotu se jako malo zna ali sjetite se zrtava tsunamija. Tko je dao 10 milijuna dolara za zrtve?!

Poruka je uređivana zadnji put čet 30.7.2009 12:57 (F1-IVO).
17 godina

Schumi je jedan od rijetkih sportaša koji je debelo (pre)plaćen, a za njegov život se nisu vezale nikakve afere...

A što se tiče "kontroverzi" na samoj stazi... To je sve dio sporta i to je (nekada) činilo F1 stvarno magičnim. Tako nešto je razlikovalo vrhunske sportaše od ostalih.

U krajnjoj liniji, svi znamo kako danas, kada je uvedeno cijelo more pravila da se popularizira F1, izgledaju utrke... Kada su vam bile zanimljivije?

A ja nisam nikako da se Montoya i Mika sa Schumijem vrate u F1! Mislim da mi mene od uzbuđenja i veselja infarkt lupio... Namigiva

Every hole is a goal!
17 godina
neaktivan
Bukva kaže...

...! Mislim da mi mene od uzbuđenja i veselja infarkt lupio... Namigiva

Ne brini imam zalihu tableta pa vici ako zatreba (nadam se da nece).Cool

16 godina

mislim da je bas suprotno kad sam gledo ono kak on s onim motorima radi testove i sl. uvijek se zajebava...... a na stazi je prgav i hh (ovo malo mutavo zvuci) zlocest Osmijeh

Do we! Do we know, when we FLY? When we, when we go Do we die
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice