Kutak za ljubitelje Formule 1 izdvojena tema

poruka: 31.784
|
čitano: 5.677.369
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Kutak za ljubitelje Formule 1
Armor kaže...

Ali ipak, to mjesto zaslužuje Mladen JergovićCool

To si trebao stavit pod rubriku humor.Cool

World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369
18 godina
Kutak za ljubitelje Formule 1

Evo ga: Ponovno spekulacije o tome da je Nelson Piquet dobio "nogu" od Renaulta!

...ali sutra, dragi moj Samsone, trofej i slava neće nas zaobići!
18 godina
neaktivan

Prestao je s tendencijom razbijanja bolida, ali ocigledno nedovoljno da bi ostao u timu. Ruku na srce, nije ni zasluzio to mjesto i ne bi ga ni dobio, da ga tata nije gurao.

17 godina
neaktivan
cro_blue kaže...

Evo ga: Ponovno spekulacije o tome da je Nelson Piquet dobio "nogu" od Renaulta!

Vecu korist od njega bi imali na crash testovima. Taj nezna ni ravno vozit. Podsjeca me na Ide-a, Yoonga i ostale koji su cudnim putevima dosli do F1 sjedala.

World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369
17 godina
neaktivan

Citam da se Bourdais zali kako su ga sprasili iz Toro rossoa. Navodno da ce ih tuzit. Po meni on ovu sezonu nije ni trebao vozit kao ni Nelsinjo koji se zali da nije imao nove dodatke na bolidu u nedjelju. Kao da bi mu to pomoglo. Taj da ima motor Boeinga 747 bio bi mu preslab. Neki ljudi jednostavno nisu za F1 i gotovo. Na silu ne ide nikako. Rubinjo (nakon sto ga je Schumy ubio u pojam u Ferrariju) opet kuka kako ga momcad zezne uvijek kad ima dobar nastup. Mislim da mu i Dugmic nabija brzinu na nos jer ovaj jednostavno nema odgovora.

Poruka je uređivana zadnji put pet 17.7.2009 21:31 (F1-IVO).
18 godina
neaktivan

Iskreno me Bourdais čudi kao vozač.

Taj lik je u zadnja dva Le Mansa koja je vozio (2007. i 2009.) bio DRUGI, ali što je najbolje 2004., 2005., 2006., 2007. je bio PRVI u Champ Caru. I to ne za par bodova, nego je redovno rasturao u trkama. Champ Car je inače, uz IndyCar, najprestižnija formula u SAD-u!

Ne znam što ga koči u F1?

God made man But he used the monkey to do it Apes in the plan We're all here to prove it I can walk like an ape talk like an ape Do what a monkey can do God made man But a monkey supplied the glue
18 godina
neaktivan

Moje misljenje je da svaki covjek koji vozi F1 vjerovatno nije loš vozač. inače nebi nitit dobio priliku da vozi...

Nedajte se kontrolirat'!
17 godina
neaktivan

Ivo je ovdje obavezni podsjetitelj teme :D

S obzira na obzir, da tvoj obzir ne dolazi u obzir momu obziru, doci ce u obzir da je moj obzir bolji od tvog obzira... Gmail: ivan.stoposto@gmail.com MSN: ivan_babic_95@hotmail.com
17 godina
neaktivan
moTo kaže...

Moje misljenje je da svaki covjek koji vozi F1 vjerovatno nije loš vozač. inače nebi nitit dobio priliku da vozi...

To je istina ali neki su ipak bolji od drugih a neki su dobili posao preko veze (citaj NelsinjoCool). Bourdais se jednostavno nije naviknuo na F1 bolid.

16 godina
protjeran

tata piquet je jednosavno uvjeren da mu je sin ćaćaško....

davno ga je flavio trebao nabiti u straznjicu

bourdais nije nikad bio nesto osobito brz, najbolja utrka mu je onda u australij prošle godine kada je trebao biti 4, al ga motor 3 kruga prije kraja shebo...

Call of Juarez bound in blood je najgora igra u povjesti PC gaminga.
17 godina
Armor kaže...
F1-IVO kaže...

Max ˝the Nazi˝ Mosley potvrdio je da se nece kandidirat za predsjednika FIA-e. Preporucio je Jeana Todta. Bivsi finski rally prvak Ari Vatanen se takodjer kandidirao mada mislim da on i nema neke sanse.

Navodno ima šanse, pored racing karijere ima i političku karijeru, a to dvoje skupa je moćno u Formuli 1!

Ja sam osobno također za Todta, on je vrhunski stručnjak u F1 i vjerujem da bi imal veći ugled kod samih vozača.

Ali ipak, to mjesto zaslužuje Mladen JergovićCool

Predpostavljam armor da navijas za decke iz marnela!!!

jer bilo tko, tko navija za neku drugu momcad nebi to reklo!!!

osobno mislim da bi to islo samo ferrariju "na mlin" JER IONAKO SU ONI JEDINI IMALI POSEBAN UGOVOR SA FIA-OM!!!

ili je 1 ili je 0 trece nemoze!!
18 godina
rooswelt1991 kaže...

Predpostavljam armor da navijas za decke iz marnela!!!

jer bilo tko, tko navija za neku drugu momcad nebi to reklo!!!

osobno mislim da bi to islo samo ferrariju "na mlin" JER IONAKO SU ONI JEDINI IMALI POSEBAN UGOVOR SA FIA-OM!!!

Krivo predpostavljaš, nekoliko sam put u ovoj temi spomenul da navijam za BMW oduvijek.

Ferrari je započel ono kaj se od njega i očekivalo, ipak je to Ferrari.

I druge najveće momčadi pridružile su mu se s istim ciljem, da sačuvaju pravi F1.

Sad kad Mosley ode, sve bude bolje, bez obzira ko bude njegov nasljednik.

"You must take your opponent into a deep dark forest where 2+2=5, and the path leading out is only wide enough for one." -Mihail Talj
17 godina
protjeran

Ova sezona mi je jedna od najzanimljivijih, došla nova momčad i odma je 1. Ja navijam za Ferrari

17 godina
moTo kaže...

Ma svi su oni izvanredni vozači, samo što Formula 1 traži najbolje od najboljih. To što neki vozač rastura recimo Champ caru, a u F1 izgleda ko totalni promašaj, moglo bi se usporedit s nogometom gdje je neki igrač fenomenalan u obrani, al ako ga staviš u napad  ... eh hebi ga, nejde!

***Stargate Atlantis*** Sheppard: All I have to do is climb up,and I'm in. Teyla: Climb the tower? Is that even possible? Sheppard: Sure! Batman did it all the time. Piece of cake. ***Stargate A
17 godina
Cherina15 kaže...

Ova sezona mi je jedna od najzanimljivijih, došla nova momčad i odma je 1. Ja navijam za Ferrari

Meni baš nije bila zanimljiva, recimo do zadnje trke u njem, al svejedno ništa ne propuštam, jer imam dijagnosticiranu F1 bolestCool.

Očekujem napetu borbu nakon ljetne stanke između Brawna i Bulla.

E kak me živciraju ove ljetne stankeViče. Ove godine imamo dvije velike ljetne rupe, dobro jedna je iza nas, ali največa 26.7 - 23.8 tek nas čeka. E da nam je VN Kanade izmeđuPlač

***Stargate Atlantis*** Sheppard: All I have to do is climb up,and I'm in. Teyla: Climb the tower? Is that even possible? Sheppard: Sure! Batman did it all the time. Piece of cake. ***Stargate A
17 godina
BlackM kaže...
Cherina15 kaže...

Meni baš nije bila zanimljiva, recimo do zadnje trke u njem, al svejedno ništa ne propuštam, jer imam dijagnosticiranu F1 bolestCool.

Očekujem napetu borbu nakon ljetne stanke između Brawna i Bulla.

E kak me živciraju ove ljetne stankeViče. Ove godine imamo dvije velike ljetne rupe, dobro jedna je iza nas, ali največa 26.7 - 23.8 tek nas čeka. E da nam je VN Kanade izmeđuPlač

nisi jedini!!!a meni su jos i rekli da je to kronicna bolestIzlanuo se

e na toj stanci lijepo sjela jedna utrka u hrv!!! grobnikBogataš

ili je 1 ili je 0 trece nemoze!!
17 godina
neaktivan
Poginuo Henry Surtees

Na jucerasnjoj utrci Formula 2 u Brands Hatchu poginuo je Henry Surtees (18), sin nekadasnjeg F1 prvaka Johna Surteesa. Koliko god bili svi automobili i trkaci bolidi sigurni ovo se desava.

Pocivao u miru.Plač

Tata i sin Surtees Tata i sin Surtees
Snimku nesrece mozete pogledati
. Henryja je u punoj brzini pogodio kotac u glavu sa bolida koji je trenutak prije imao nezgodu.

Poruka je uređivana zadnji put pon 20.7.2009 12:52 (F1-IVO).
18 godina
neaktivan
RE: Poginuo Henry Surtees
F1-IVO kaže...

Na jucerasnjoj utrci Formula 2 u Brands Hatchu poginuo je Henry Surtees (18), sin nekadasnjeg F1 prvaka Johna Surteesa. Koliko god bili svi automobili i trkaci bolidi sigurni ovo se desava.

Pocivao u miru.Plač Snimku nesrece mozete pogledati

. Henryja je u punoj brzini pogodio kotac u glavu sa bolida koji je trenutak prije imao nezgodu.

Tek sad kužim zašto je onaj helić uzlijetao za vrijeme druge WTCC utrke. Nitko u utrci nije stradao da je završio vožnju, iako je safety car bio vani.

RIP Henry Surtees, stvarno je ovo bila užasno velika nesreća i vjerojatnost da se to dogodi je 1:1'000'000.

God made man But he used the monkey to do it Apes in the plan We're all here to prove it I can walk like an ape talk like an ape Do what a monkey can do God made man But a monkey supplied the glue
18 godina
neaktivan
RE: Poginuo Henry Surtees
F1-IVO kaže...

Pocivao u miru.Plač Snimku nesrece mozete pogledati

RIP HENRY!Plač

Najbolja stvar u Zagrebu ? Vlak za Split :)
18 godina
neaktivan

Koji je ovo *****?!Pa kakva je ovo sigurnost?!Katastrofa .RIP

"In vino veritas" "Quod capita tot sententia"http://i44.tinypic.com/1z3at89.jpg
18 godina

Kaciga nije izdržala. čini mi se da se je pukla, vidi se u jednom trenutku na videu da je otvorena.

Pa kak je to moguće da je uništi guma, ta kaciga je stvorena da je praktički neuništiva, da spriječi takve ishode...

Znam da je bila velika brzina ali ipak...

Ali svejedno, očito mu je odma pukel vrat tak da ga ni kaciga nebi spasila.

To je jednostavno loša sreća ali s tragičnim ishodom.

Žalosno je kaj se takve stvari događaju.

RIP

"You must take your opponent into a deep dark forest where 2+2=5, and the path leading out is only wide enough for one." -Mihail Talj
18 godina
moderator
Armor kaže...

Kaciga nije izdržala. čini mi se da se je pukla, vidi se u jednom trenutku na videu da je otvorena.

Pa kak je to moguće da je uništi guma, ta kaciga je stvorena da je praktički neuništiva, da spriječi takve ishode...

Stvar je u tome sto ga nije udarila guma vec kotac, onom unutarnjom stranom gdje su oni potrgani dijelovi :(

Vjerovatno mu je neki dio prosao kroz vizir. A koja nesreca, bas da on naleti u trenutku dok se kotac rotira i bas na toj strani... :(

16 godina
neaktivan

Ova nesreća je stvarno strašna...

Vidio sam pitanje gore. "Kakva je ovo sigurnost ?" Je, pa čuj, nesreće se događaju.

Postoje oni kabeli namjenjeni za zadržavajne kotača na bolidu nakon nesreće, ali hebi ga!

I u F1 se to lagano može dogodit. Prefršt je primjera odvajanja kotača unatoč tim kabelima

Kubica (Australija), Sutil (Kina i V. Britanija) Špajnloska prvi zavoj....

18 godina
neaktivan

Katastrofa, ne mogu vjerovati... R.I.P.

18 godina

koja banalnost yebemu.. :/

17 godina
neaktivan

1 trening VN Madarske live stream ovdje.

EDIT:

Rezultati prvog treninga:

Poruka je uređivana zadnji put pet 24.7.2009 11:44 (F1-IVO).
18 godina
neaktivan

Uhh, Hungaroring, jedna od mojih fav staza.

Jel se sjeća netko 2006 Hungaroringa? Kiša, Alonso vs. Schumi...

(1:35) u zavoju s vanjske strane po mokrom. Vjerojatno jedan od najboljih i najhrabrijih poteza u F1. Više se ni ne sjećam kako je završila utrka, ali imam snimku s TV-a na DVD-u pa ću pogledati.

18 godina

Ako se ne varam Alonso je tu ostao bez kotača nakon ulaska u box. Te je sezone Ferrari bio slab.

...something diabolic
17 godina
neaktivan

ovog vikenda ce Ferreri i Mclaren bit kandidati za postolja... ova staza je najslicnija monacu, i tu bi mogao do izrazaja doc mehanicki grip a ne samo airodinamika. Redbull ce isto bit super brz, BGP polako zaostaje... premda bi mu moglo ic na ruku nesto vece temperature...

Commodore 64 , 0.985MHz , 64Kb RAM, VIC II 6567/8567(PAL)
18 godina
neaktivan
Lovac kaže...

Ako se ne varam Alonso je tu ostao bez kotača nakon ulaska u box. Te je sezone Ferrari bio slab.

Mislim da mu nisu dobro pričvrstili gumu kad je ulazio u box. Zato je kasnije izletio. A vidi se i na videu koji sam stavio, kad Alonso izlječe, da je desni stražnji kotač nakrivljen.

Inače je to bila jedna od boljih utrka u F1, mnoštvo pretjecanja, sudara i kiša. Na kraju je pobjedio Button, njegova prva i jedina pobjeda prije ove sezone.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice