Kutak za ljubitelje Formule 1 izdvojena tema

poruka: 31.784
|
čitano: 5.677.374
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
neaktivan
RE: Kutak za ljubitelje Formule 1
F1-IVO kaže...

Fantasticna pobjeda Marka Webbera! Uz stop&go kaznu opet prvi. Kapa dolje na prikazanom majstorstvu!

Cestitke i Felipeu. Dovukao je Crvene do podija. Sutil ce morat trazit sudsku zabranu da mu se Pijanac ne priblizava jer to lose zavrsi. Stvarno sam odusevljen Markovom voznjom. Bravo majstore!!

Ivo moran te ispravit nije dobija stop&go več drive trough Namigiva

Btw super odvožena utrka marka , moglo se čuti na team radiju na kraju koliko mu je značila ova pobjeda svaka čast majstore Namigiva

18 godina
Kutak za ljubitelje Formule 1

Odlična utrka! Čestitke Webberu. Drago mi je zbog njega, zaslužio je jedno ovakvo slavlje u svom životu!

...evo moje analize utrke: Po meni, VN Njemačke je jedna od najboljih utrka ove sezone, a definitivno najbolja suha utrka koju smo ove godine imali priliku gledati.

Red Bull: Fantastična utrka koja nije kompromitirana niti Webberovom kaznom prolaska kroz box. Vettel je malo zakazao na domaćoj stazi ali, Bože moj, samo jedan čovjek može pobijediti.

Ferrari: Odličan posao Masse. Mučio je se s vidno slabijim bolidom i na kraju zasluženo treći. Imao je dosta sreće s Brawnovom (ne)taktikom ali to ne umanjuje njegov uspjeh. Raikkonen -   vozio je taman dovoljno da Sutilu upropasti utrku... Dakle, loše!

Williams: Rosberg, kao i Massa, odličan. Taktika s punim rezervoarom je upalila. Rezultat je vidljiv. Nakajima samozatajan... Nije ga se puno vidjelo na ovoj utrci.

Brawn GP: Definitivno tragičari ove VN. Zapanjuje me činjenica da je ovakva taktička pogreška došla baš iz njihovih redova.

Renault: Vidljiv je napredak u brzini bolida. Nedostaje im samo malo sreće i taktičke hrabrosti i ne bi me čudio poneki podij do kraja sezone. Alonso utrku završio kao najbrži na stazi, a Piquet JR... Mislim da je vrlo lako da smo ga na ovoj utrci gledali zadnji put za upravljačem F1 bolida.

McLaren: Također, poput Renaulta, vidljiv je napredak. Uz puno peha Hamilton je ostao bez boljeg plasmana. Heikki je nakon lavovske borbe zasluženo sačuvao bod i McLaren od obaranja još jednog neslavnog rekorda.

Toyota: Pa zar su oni vozili utrku danas uopće?! Loše... Loše... Trullija nitko nije ni vidio, a Glock je probao istom taktikom kao i Rosberg, samo što kod njega nije upalilo.

Force India: Uz Brawn GP glavni tragičari. Šteta zbog Sutila! Da nije imao incident s Raikkonenom bio bi možda kandidat i za podij... Ovako, šteta!

Torro Rosso: Baš kao i Toyota... Loše! Burdaisu želim puno sreće u nastavku motorsport karijere... Formula 1 ipak premašuje njegove vozačke sposobnosti.

...ali sutra, dragi moj Samsone, trofej i slava neće nas zaobići!
Poruka je uređivana zadnji put ned 12.7.2009 16:08 (cro_blue).
17 godina
neaktivan
maky kaže...

Ivo moran te ispravit nije dobija stop&go več drive trough Namigiva

Btw super odvožena utrka marka , moglo se čuti na team radiju na kraju koliko mu je značila ova pobjeda svaka čast majstore Namigiva

Da sad sam skuzio.Belji se

World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369
Poruka je uređivana zadnji put ned 12.7.2009 16:09 (F1-IVO).
16 godina
neaktivan
cro_blue kaže...

Odlična utrka! Čestitke Webberu. Drago mi je zbog njega, zaslužio je jedno ovakvo slavlje u svom životu!

...evo moje analize utrke: Po meni, VN Njemačke je jedna od najboljih utrka ove sezone, a definitivno najbolja suha utrka koju smo ove godine imali priliku gledati.

Red Bull: Fantastična utrka koja nije kompromitirana niti Webberovom kaznom prolaska kroz box. Vettel je malo zakazao na domaćoj stazi ali, Bože moj, samo jedan čovjek može pobijediti.

Ferrari: Odličan posao Masse. Mučio je se s vidno slabijim bolidom i na kraju zasluženo treći. Imao je dosta sreće s Brawnovom (ne)taktikom ali to ne umanjuje njegov uspjeh. Raikkonen -   vozio je taman dovoljno da Sutilu upropasti utrku... Dakle, loše!

Williams: Rosberg, kao i Massa, odličan. Taktika s punim rezervoarom je upalila. Rezultat je vidljiv. Nakajima samozatajan... Nije ga se puno vidjelo na ovoj utrci.

Brawn GP: Definitivno tragičari ove VN. Zapanjuje me činjenica da je ovakva taktička pogreška došla baš iz njihovih redova.

Renault: Vidljiv je napredak u brzini bolida. Nedostaje im samo malo sreće i taktičke hrabrosti i ne bi me čudio poneki podij do kraja sezone. Alonso utrku završio kao najbrži na stazi, a Piquet JR... Mislim da je vrlo lako da smo ga na ovoj utrci gledali zadnji put za upravljačem F1 bolida.

McLaren: Također, poput Renaulta, vidljiv je napredak. Uz puno peha Hamilton je ostao bez boljeg plasmana. Heikki je nakon lavovske borbe zasluženo sačuvao bod i McLaren od obaranja još jednog neslavnog rekorda.

Toyota: Pa zar su oni vozili utrku danas uopće?! Loše... Loše... Trullija nitko nije ni vidio, a Glock je probao istom taktikom kao i Rosberg, samo što kod njega nije upalilo.

Force India: Uz Brawn GP glavni tragičari. Šteta zbog Sutila! Da nije imao incident s Raikkonenom bio bi možda kandidat i za podij... Ovako, šteta!

Torro Rosso: Baš kao i Toyota... Loše! Burdaisu želim puno sreće u nastavku motorsport karijere... Formula 1 ipak premašuje njegove vozačke sposobnosti.

a izgleda da danas niko nije ni skuzio da je BMW bio na stazi hehe

od miline tresu mi se jaja u gacama budi se azdaja
18 godina
Cherina15 kaže...

Čekaj sad je f1 ograničila budžet pa su slabije momčadi postale 1. jeli?

niš nije ograničeno. niti bude

18 godina
overdeath kaže...

Aaaa... Haha... Stvarno! Zaboravio sam na BMW Sauber... A, što da kažem! Loše... Loše... Loše... Mogu misliti kako su Nijemci razočarani nastupom domaće momčadi!

16 godina
neaktivan
cro_blue kaže...
overdeath kaže...

Aaaa... Haha... Stvarno! Zaboravio sam na BMW Sauber... A, što da kažem! Loše... Loše... Loše... Mogu misliti kako su Nijemci razočarani nastupom domaće momčadi!

ma mislim da bi njima bilo bolje da potpuno odustanu od ove sezone, neidu vise na GP utrke vec se posvete razvoju bolida za iducu sezonu.

18 godina
overdeath kaže...
cro_blue kaže...
overdeath kaže...

ma mislim da bi njima bilo bolje da potpuno odustanu od ove sezone, neidu vise na GP utrke vec se posvete razvoju bolida za iducu sezonu.

Osobno mi je frapantna činejnica da su lani odustali od onako dobre sezone da bi ove nešto napravili. ...kad ono, KATASTROFA! Ovako su jadnog Kubicu ubili u pojam!

16 godina
neaktivan

Prošle sezone, nakon prve pobjede u kanadi oni su bili u dobrom vodstvu (i u vozackom i u konstruktorskom), a upravo nakon kanade objavili su da prestaju s razvojem tog bolida i da se okrecu kers-u i novom bolidu...

Neka ih je sramota, takva dva kvalitetna vozaca, a takvo im sranje daju!

17 godina
neaktivan

BMW je zrtva vlastite unutarnje politike. Sada to skupo placaju nazalost.

World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369
16 godina
neaktivan

Nama bi bolje sad bilo da razglabamo ko ce doci u renault i toro roso umjesto ovih starih...

17 godina
neaktivan
overdeath kaže...

Nama bi bolje sad bilo da razglabamo ko ce doci u renault i toro roso umjesto ovih starih...

u Toro rosso dolazi Jaime Alguersuar umjesto Seba.

18 godina
overdeath kaže...

Za Renault ne znam.. Postojale su neke priče da bi nasljednik Piqueta mogao biti Di Grassi, ali je to kasnije demantirano. Prije dva mjeseca je čak spominjana rotacija u Torro Rossu i Renaultu odnosno zamjena Piqueta za Burdaisa. Danas mislim da od toga nema ništa.

Po meni bi za Renault najbolje bilo da angažira Sutila ili nekog vozača sličnih karakteristika. Premda nema sreće, Sutil radi odličan posao s Force Indijom.

18 godina
F1-IVO kaže...
overdeath kaže...

u Toro rosso dolazi Jaime Alguersuar umjesto Seba.

alonso i vettel dolaze u ferrari, ne?

pijanac ide u rally a kam ide fico?

People who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do.
17 godina
neaktivan
Aki kaže...

Ne. Sutil dolazi u Ferrari kao ispomoc Pijanduri.Belji se

16 godina
neaktivan

Sutil definitivno zasluzuje bolji bolid...

Momak je zaista talentovan...

Onog piqueta samo stari spasava, treba mu je flavio davno dat otkaz

18 godina
F1-IVO kaže...
Aki kaže...

Da sam ja na Sutilovom mjestu sad bih "Pijanduri" oči izvadio! Pa čovjek će od njega imati noćne more!  Belji se

Poruka je uređivana zadnji put ned 12.7.2009 16:39 (cro_blue).
16 godina
neaktivan
cro_blue kaže...
F1-IVO kaže...
Aki kaže...

Da sam ja na Sutilovom mjestu sad bih "Pijanduri" oči izvadio! Pa čovjek će od njega imati noćne more!  Belji se

hehe

sjeti se sto je bilo u japanu 2007 (kad je webera s prvog mjesta eliminirao seb vettel).

kako bi tek onda reagirao

18 godina
overdeath kaže...
cro_blue kaže...
F1-IVO kaže...
Aki kaže...

hehe

sjeti se sto je bilo u japanu 2007 (kad je webera s prvog mjesta eliminirao seb vettel).

kako bi tek onda reagirao

Vettel je i ove sezone sredil Kubicu koji bi zasigurno pobjedil u toj utrci, bilo je to negde 2. ili 3. utrka sezone, pred sam kraj trke.

Od onda je BMW potpuno out.

Kaj se KIMI-a tiče, on je odustal, ne Sutil...

I da, sam početak, da sam ja na Hamiltonovom mjestu, on je bil pola bolida ispred svih zahvaljujući perfektnom startu, oštro bi skrenul desno pa nek puca kud puca, nikakvo obilaženje i puštanje - on je jedini uz Webbera koji trebal pobijediti...

Fale mi vremena Damona Hilla, JP Montoye ili J. Villeneuve-a, oni nebi zasigurno radili "obilaznice" u toj situaciji!

"You must take your opponent into a deep dark forest where 2+2=5, and the path leading out is only wide enough for one." -Mihail Talj
16 godina
neaktivan

1. utrka, austrailija 3 kruga prije kraja.

da je skrenuo naglo u desno, odma bi se zavrtio i svi bi nailsi na njega i tako prouzrokovali veliki sudar.

18 godina
overdeath kaže...

1. utrka, austrailija 3 kruga prije kraja.

da je skrenuo naglo u desno, odma bi se zavrtio i svi bi nailsi na njega i tako prouzrokovali veliki sudar.

Eto, zato mi je taj Vettel ostal u memoriji, ne moram naglašavati koje boje...

Hamliton je trebal to napraviti jer je imal pravo, njega su ionak sredili, a sudara fali itekako...izgleda da je to rezervirano za MonzuCool

Sve je manje i preticanja, onih pravih preticanja, direktna borba velikih konkurenata na stazi, pokušaji, neuspjeli pokušaji, pokušaji rezultirani izlijetanjima jednog ili oba bolida, odustajanjima istih, prijetećih šaka i uvredljivih izjava....malo vatre, spletki u boksu, sudara u pit laneu....F1

"You must take your opponent into a deep dark forest where 2+2=5, and the path leading out is only wide enough for one." -Mihail Talj
16 godina
neaktivan

da, a mrka webera je udario pod safety carom, iako je mark tada mogao pobjedit (japan 2007.)

17 godina
neaktivan
Armor kaže...

Sve je manje i preticanja, onih pravih preticanja, direktna borba velikih konkurenata na stazi, pokušaji, neuspjeli pokušaji, pokušaji rezultirani izlijetanjima jednog ili oba bolida, odustajanjima istih, prijetećih šaka i uvredljivih izjava....malo vatre, spletki u boksu, sudara u pit laneu....F1

Puno je love u pitanju i momcadi dosta ogranicavaju vozace u takvim manevrima. Mislim da moramo biti itekako zadovoljno ovom sezonom jer za razliku od proslih nekoliko barem vidjamo pretjecanja.

17 godina
protjeran
RE: Formula 1, ona prava, ne igra:)

Koja je najnovija f1 igra za komp??

18 godina
RE: Formula 1, ona prava, ne igra:)
Cherina15 kaže...

Koja je najnovija f1 igra za komp??

2002

People who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do.
18 godina
neaktivan

Kako bi bolija da se Juan Pablo MOntoyaaaa vrati u F1 ,oduvijek mi je bija drag ka vozač

18 godina
neaktivan

Webber je danas napravio malo čudo. Nurburgring mu baš sjeda. Ona drive through kazna nije bila potrebna, tu su stewardi bili preoštri. Na kraju se to ipak nije odrazilo na njegov rezultat. Vettel je također super vozio, ali danas u sjeni Webbera. Pa neka mu je, 130 utrka i napokon pobjeda. I bogami ju je potpuno zaslužio.

BGP-evci se danas nisu iskazali. Nadam se da je to zato što je u zadnje 2 trke bilo hladnije vrijeme što očito više pogoduje RBR-u. Svi smo danas vidjeli kako je Button grijao gume... Sad se bliži kraj sezone i egzotičnije i toplije utrke izuzev Hungaroringa (koji bi mogao biti topao jer je prognoza proljepšanje vremena za HR pa pretpostavljam da će tako biti i u Mađarskoj), Spa i Suzuke. Ostalo su sve tople utrke na kojima bi BGP trebao vratiti dominaciju.

Button je još uvijek u prednosti 21 bod ispred Vettela. Webber se opasno približio (1,5 bod), a blizu je i Barrichello pa ćemo gledati zanimljivu borbu.

Ferrari i McLaren imaju bljeskove dobre vožnje. Može se reći jedino da napreduju, ali za njih je ova sezona propala. Kimi mi je sve više antipatičan, ovo je drugi put da je sj*bao Sutila. Jednom ga je udario u zadnji kraj i Sutil je morao odustati, a sada mu je opet uništio utrku.

http://www.youtube.com/watch?v=ZWmf7r_37eA
18 godina
neaktivan

Onda kad je Massa ostao krug duze na stazi od Kimija, komentator Mreze plus (TV mreze u BiH) kaze: "Ne mogu vjerovati da Ferrarijev motor ovako malo trosi!" Smijeh 

Nadalje, Massa je bio odlican, strugglao se s bolidom, koristio pametno KERS (pogotovo na startu). Kimi je vozio neprimjetno, dakle lose, Barrichelo je zrtva greske u pitlaneu, Sutil je nazalost popusio, dok je Weber unatoc drive-troughu uspio slaviti. Red Bull trenutno zaista ima odlicnu ekipu.

17 godina
neaktivan

Max ˝the Nazi˝ Mosley potvrdio je da se nece kandidirat za predsjednika FIA-e. Preporucio je Jeana Todta. Bivsi finski rally prvak Ari Vatanen se takodjer kandidirao mada mislim da on i nema neke sanse.

18 godina
F1-IVO kaže...

Max ˝the Nazi˝ Mosley potvrdio je da se nece kandidirat za predsjednika FIA-e. Preporucio je Jeana Todta. Bivsi finski rally prvak Ari Vatanen se takodjer kandidirao mada mislim da on i nema neke sanse.

Navodno ima šanse, pored racing karijere ima i političku karijeru, a to dvoje skupa je moćno u Formuli 1!

Ja sam osobno također za Todta, on je vrhunski stručnjak u F1 i vjerujem da bi imal veći ugled kod samih vozača.

Ali ipak, to mjesto zaslužuje Mladen JergovićCool

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice