Kutak za ljubitelje Formule 1 izdvojena tema

poruka: 31.781
|
čitano: 5.664.487
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Formula 1, ona prava, ne igra:)

baš mi je drago što je Baricelo bio bolji od Buttona...glupo mi je kako iskorištavaju Baricela za Buttonove pobjede !! Kubica 13. Mršti se

Bolje biti 100 godina bogataš nego 7 dana siromahXXXXXXXXXNathan Gale burn in HELL!!!!!
Poruka je uređivana zadnji put ned 21.6.2009 17:27 (sk8 4 life).
18 godina
neaktivan

Dozivao sam kisu, ali nije htjela doc... Malo kisice i malo SC definitivno bi zapaprili situaciju. Sto se tice Ferrarija, Kimi je odlicno startao i napredovao 4 mjesta, al sve je popusio prvim odlaskom u pit-lane, dok je Massa napravio odlican posao na tom odlasku jer je otisao zadnji i takticki dosao neprimjetno do 4. mj. Moze se reci da je i Button napravio dobar posao u 2. polovici utrke s gumama, kako je krenuo na startu covjek bi pomislio da nece biti bodova za njega. Red Bull je bio ni vise ni manje nego fantastican, da na to ne trosimo rijeci. Za Nakajimu se pretpostavljalo da ce pasti, pa je tako i bilo, steta... vidi se da ima onaj japanski zar u sebi (kao nekada Takuma Sato - sjetimo se njegovih cuvenih izlijetanja - nekako me podsjeca na Piqueta Jr. po tome). Mislim da cu se sloziti sa Blazickom i Novakom kad su rekli da je Red Bullov bolid auto drugog dijela sezone. Ova staza je pravi pokazatelj snage bolida i mislim da je tu Red Bull poderao sve po redu.

17 godina
RE: Formula 1, ona prava, ne igra:)
Pudge kaže...

... Mislim da cu se sloziti sa Blazickom i Novakom kad su rekli da je Red Bullov bolid auto drugog dijela sezone. Ova staza je pravi pokazatelj snage bolida i mislim da je tu Red Bull poderao sve po redu.

Djelomično točno zbog niskih temperatura. Reko Gumbek da je on u kvalifikacijama u turskoj radio flat out na izlasku iz boksa da bi mogao zagrijat gume za leteći krug, dok su Red Bullovci lagano krstarili po stazi u tom izlaznom krugu. Budući da su u silverstoneu temperature bile puno manje, a gume iste,  Brawnići su puno više patili zbog toga. No sve bude jasno u Nurburgringu za 3 tjedna.

***Stargate Atlantis*** Sheppard: All I have to do is climb up,and I'm in. Teyla: Climb the tower? Is that even possible? Sheppard: Sure! Batman did it all the time. Piece of cake. ***Stargate A
18 godina
Pudge kaže...

Dozivao sam kisu, ali nije htjela doc... Malo kisice i malo SC definitivno bi zapaprili situaciju. Sto se tice Ferrarija, Kimi je odlicno startao i napredovao 4 mjesta, al sve je popusio prvim odlaskom u pit-lane, dok je Massa napravio odlican posao na tom odlasku jer je otisao zadnji i takticki dosao neprimjetno do 4. mj. Moze se reci da je i Button napravio dobar posao u 2. polovici utrke s gumama, kako je krenuo na startu covjek bi pomislio da nece biti bodova za njega. Red Bull je bio ni vise ni manje nego fantastican, da na to ne trosimo rijeci. Za Nakajimu se pretpostavljalo da ce pasti, pa je tako i bilo, steta... vidi se da ima onaj japanski zar u sebi (kao nekada Takuma Sato - sjetimo se njegovih cuvenih izlijetanja - nekako me podsjeca na Piqueta Jr. po tome). Mislim da cu se sloziti sa Blazickom i Novakom kad su rekli da je Red Bullov bolid auto drugog dijela sezone. Ova staza je pravi pokazatelj snage bolida i mislim da je tu Red Bull poderao sve po redu.

Nek ti je sa srećom...

S onom dvojicom se za nešto složit...

18 godina
neaktivan

Ja nemam primjedbe na nase komentatore i nisam primijetio nikakve lapsuse. Ljudi su uvijek iznosili kvalitetne informacije i argumente, te cine prijenos F1 boljim i mislim da HRT radi odlican posao prenoseci to natjecanje na nase ekrane. Pogotovo Novak, covjek uvijek raspolaze azurnim informacijama uoci svake utrke.

17 godina
neaktivan

Vjerojatno jedini razlog Red Bullove dominacije, a Brawnovog podbačaja je taj šta je na Silverstoneu bilo jako hladno. Uostalom ako sljedeća trka bude topla ćemo vidit ko je u pravu.

18 godina

Postignut dogovor: Ipak bez raskola u Formuli 1, odlazi Mosley!

Ajde, svako zlo za neko dobro! Nadao sam se da će stvarno pokrenuti novu seriju ali ni ovo nije loše. Samo da onog gada Mosleya vrag odnese i sve će biti kako treba u F1.

...ali sutra, dragi moj Samsone, trofej i slava neće nas zaobići!
18 godina
neaktivan
cro_blue kaže...

Ajde, svako zlo za neko dobro! Nadao sam se da će stvarno pokrenuti novu seriju ali ni ovo nije loše. Samo da onog gada Mosleya vrag odnese i sve će biti kako treba u F1.

spas u zadnji cas :)

dobro je,bitno sam da otpuste ovaj potrosacki limit,jer ipak je F1 vrh tehnologije,brzine,stabilnosti....pa zasto se onda nebi dodatno razvijalo???

eXtreme overclocker
17 godina
neaktivan

To sam ja davno rekao da nista od raskola u F1. Opametili se svi i slozili.

World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369
18 godina
neaktivan
benko kaže...
cro_blue kaže...

spas u zadnji cas :)

dobro je,bitno sam da otpuste ovaj potrosacki limit,jer ipak je F1 vrh tehnologije,brzine,stabilnosti....pa zasto se onda nebi dodatno razvijalo???

Tako je slažem se u potpunosti!

Meni je baš zato F1 bila zanimljiva, ko če kako razvijat bolid kakva če tehnologija dolazit.....

17 godina

I ja isto tako mislim!!

formula je uvjek bila elitno natjecanje za one sa parama a ne za sirotinju!!!

mislim zamislite da spuste budjet na 40ak mil pa nebi bilo cudno da vidimo i Pevec GP!!!Izlanuo se

we need power
17 godina
protjeran

BBC Top Gear, The Stig je......... LOL iznenadjenje

18 godina
cro_blue kaže...

a baš sam se nadao da ću gledat novo prvenstvo

fuck yeah || ako nema riješenja nema ni problema II Win or lose, on the booze. II i nogom u guzicu je korak naprijed II when i'll be rich, you'll be my bitch II Bolje biti mrtav pijan nego mrtav hlada
18 godina
neaktivan

Izgleda da ćemo ipak morati gledati prvenstvno s USF1, Manorom i Camposom... Oh, sudbo kleta... Barem neće više biti Mosleya, i to je nešto. Ecclestone je još kolko-tolko normalan i sposoban za biznis i održavanje natjecanja živim.

EDIT: ne isključujem mogućnost nekakvog obrata, ima ih i previše ove sezone u F1.

Loo-loo-loo I got some apples loo-loo-loo you got some too loo-loo-loo let’s get together have ourselves a loo-loo-loo!
Poruka je uređivana zadnji put sri 24.6.2009 21:45 (i_rambo_plache).
17 godina
i_rambo_plache kaže...

...Izgleda da ćemo ipak morati gledati prvenstvno s USF1, Manorom i Camposom... Oh, sudbo kleta...

Bar ce bubamara, trokraka i force india biti bolji od nekog x))

we need power
18 godina
neaktivan

Pa nisu se odrekli ograničenog buđeta.Jedino se on neće primjenivati od druge godine,ali za 2 godine bi se već mogao.

Smanjili buju potrošnju na limit kolko su trošili početkom devedesetih u roku 2 godine.

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.6.2009 22:40 (toma).
18 godina
neaktivan

A neka i taj Mosley ide vise, jedna papcina manje u F1. :) Jos da se i Pussycat Boy spakuje i to ce biti to (salim se naravno).

18 godina
toma kaže...

Pa nisu se odrekli ograničenog buđeta.Jedino se on neće primjenivati od druge godine,ali za 2 godine bi se već mogao.

Smanjili buju potrošnju na limit kolko su trošili početkom devedesetih u roku 2 godine.

Ma tko zna šta će biti za dvije godine. Formulu napušta Mosley, ova svjetska kriza će vjerovatno popustit itd...

dotore1
Poruka je uređivana zadnji put čet 25.6.2009 9:45 (doktor1).
18 godina

Evo jedan članak Kako voziti F1 bolid

fuck yeah || ako nema riješenja nema ni problema II Win or lose, on the booze. II i nogom u guzicu je korak naprijed II when i'll be rich, you'll be my bitch II Bolje biti mrtav pijan nego mrtav hlada
17 godina
neaktivan
fifiX kaže...

Evo jedan članak Kako voziti F1 bolid

uvjek sam se zapitao kako vozaci F1 doživljavaju voznju običnog vozila

POVRATAK U CESTOVNI AUTOMOBIL
priča: Anthony Davidson

"Cestovni vam se automobil može činiti brz ako ga vozite na limitu na, recimo, trkaćoj stazi čak i ako ste cijeli dan proveli vozeći F1 bolid. Njegov limit je vrlo nizak u usporedbi s F1 bolidom.

To može biti čudan osjećaj... sa suprotne vam strane nailaze drugi automobili, što pojačava dojam brzine. F1 staze su vrlo, vrlo široke, dok su normalne ceste uže, tako da imate jači osjećaj brzine.

Potpuno je drukčiji osjećaj voziti automobil nakon Formule 1.

Bolje biti 100 godina bogataš nego 7 dana siromahXXXXXXXXXNathan Gale burn in HELL!!!!!
18 godina

Evo, pojavile se špekulacije da Bugarska dobiva utrku Formule 1!

17 godina
neaktivan
cro_blue kaže...

neka se na ovo ugledaju Hrvati

18 godina
neaktivan

uzmite u obzir da je ovo objavio index.hr

18 godina
Pudge kaže...

uzmite u obzir da je ovo objavio index.hr

Nije objavio samo Index.hr. Evo ima i OVDJE!

17 godina
sk8 4 life kaže...
cro_blue kaže...

neka se na ovo ugledaju Hrvati

jedina staza koja moze ugostit f1 u hrv je grobnik, ali i tamo opet nema popratnog sadrzaja (sto je veliki trn u oku mosleyu) a bez njega nema novaca. cak je i "srebreni kamen" izbacen zbog manjka popratnih sadrzaja.

we need power
18 godina
neaktivan

Ecclestonu je valjda dosadila Azija... Već se nakupilo podosta staza u Aziji - Sepang, Bahrain, Kina, Singapur, Abu Dhabi, Suzuka (mada je Suzuka ušla u F1 još prije Bernijeve azijske pustolovine), a možda će sad krenuti na "tour de Istočna Europa".

Mađarska ima stazu, a ako će i Bugari imati stazu onda znači da skoro svatko ima šanse pa i Hrvatska (NHF Bugari). Na prostoru ex-Yu mi imamo najviše potencijala. Jedini koji su napredniji su Slovenci, ali ne vjerujem da bi oni htjeli da im pola države zauzima staza. Oni mogu ugošćivati karting natjecanja...

Imamo već Grobnik. Malo obnove i bila bi to world-class staza. + aerodrom je tik do staze. Uz to našoj vladi nije strano upuštati se u nepoznate i skupocjene projekte, tako da bi oni iskeširali nešto para za obnovu.

http://www.youtube.com/watch?v=ZWmf7r_37eA
17 godina

treba ogromna lova da se od grobnika napravi staza za F1, a pitanje je tko će uložit!Namigiva

Ponosni vlasnik PS3 i nekoliko desetaka original igara / http://www.accredo.hr/
18 godina
kostolomac kaže...

treba ogromna lova da se od grobnika napravi staza za F1, a pitanje je tko će uložit!Namigiva

Točno tako. Treba cijela nova staza, hoteli, i mnogo toga, pa treba i novi aerodrom jer kada dođeš na krk kao da si došo na aerodrom iz 1970 (kao i željeznički i autobusni kolodvor u Rijeci)!! Treba tu mnogo ulaganja i to ne samo u stazu, da bi se taj cirkus dopeljo u ovaj naš cirkus..

dotore1
18 godina

u krajnjem slučaju, u zg si za max sat vremena.. a skoro tolko ti treba od lovrana/opatije/krka do grobnika..

naravno, to nije rješenje.. ak se već radi - nek se radi u okolici staze..

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.7.2009 20:21 (nixass).
17 godina
neaktivan

Postojala je davnih 90-ih sansa za takvo nesto. Bernie je razgovarao (na nagovor Slavice) sa celnicima grada Rijeke i Grobnika ali pokusaj je neslavno propao. Tadasnja JNA nije dala da se staza prosiri (trebalo je uklonit dio brda koji je tada bio pod ¨komandom˝ JNA-valjda) a grad Grobnik je isto imao neku filozofiju glede toga. Prste su imali i tadasnju predsjednik Tudjman i njegova zena Ankica. Navodno se Tudjman zalagao zbog njegovog unuka (Sinise Kosutica) koji je u to vrijeme vozio trke ali Ankica je (opet navodno jer sam te price cuo od osoba koje su tada radile na i oko staze) je rekla da ne zeli da rijecka k...a (Slavica) ima prste u tome. Koliko u svemu tome ima istine neznam ali svasta je moguce. Nazalost mislim da je nasa Velika nagrada zasad samo utopija.Mršti se

Eh da. Colaku je bilo ponudjeno testno mjesto u tadasnjoj momcadi Benettona ali je tata Nikica urgirao i rekao da nema nista od toga dok mali ne zavrsi skolu.

World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice