Kutak za ljubitelje Formule 1 izdvojena tema

poruka: 31.784
|
čitano: 5.689.894
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: Kutak za ljubitelje Formule 1
redrum781 kaže...

Bit će mi drago ako Hulk dođe u Ferrari a ovaj mali Magnussen, jel to sin starog lisca Jana Magnussena?

Jel ovo stari Jan?

(premotajte na 8:00 za akciju)

World Championships: 7, GP started: 308, GP wins: 91, Podium finishes: 155, Pole positions: 68, Fastest laps: 77, Points: 1,566
18 godina
redrum781 kaže...

Alonso u McLarenu  {#}

Pretpostavljam da se na to odnosilo ono Martinovo "očekujete mnoge seobe u McLren uskoro", nakon objave od dolasku RB-ovog aerodinamičara (jel ovo nova riječ xD)

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
17 godina
neaktivan
Kutak za ljubitelje Formule 1

Jel netko pogledao dokumentarac "1"?

http://www.imdb.com/title/tt2518788/

World Championships: 7, GP started: 308, GP wins: 91, Podium finishes: 155, Pole positions: 68, Fastest laps: 77, Points: 1,566
14 godina
neaktivan

Nikada cuo za to...ali cu definitivno potraziti jer se cini zanimljivo..hvala {#}

btw. da te pitam posto si moderator...htio sam ti zahvaliti ali sam skuzio da ovdje nema hvala buttona...zasto?

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.10.2013 22:22 (coso9288).
18 godina
coso9288 kaže...

Nikada cuo za to...ali cu definitivno potraziti jer se cini zanimljivo..hvala {#}

btw. da te pitam posto si moderator...htio sam ti zahvaliti ali sam skuzio da ovdje nema hvala buttona...zasto?

U sekciji "razno" uopće nema ni u jednoj temi gumba hvala {#}

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
Poruka je uređivana zadnji put ned 13.10.2013 22:25 (rooswelt1991).
17 godina
neaktivan
coso9288 kaže...

Ovdje se nema na čemu zahvaljivati.{#}

14 godina
neaktivan

haha..donekle si u pravu {#}

mislim reda radi {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.10.2013 22:43 (coso9288).
17 godina
neaktivan

coso9288, samo ti jos noge vire {#}

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. https://www.facebook.com/MandicPhoto
14 godina
neaktivan

haha...majke ti...ovako se dugo nisam nasmijao  {#}

18 godina
Mitch kaže...

Mislim da su laktovi več izašli na drugu stranu {#}

Nego, što kažete na ovo da će Alonso u McLaren, nitko ne komentira {#}

14 godina
neaktivan

LOL {#}

Ajmo sada na temu: Osobno ne vjerujem da ce biti ista od toga, ali nikada se ne zna...mislim da Fernando zeli sa novim bolidom na godinu osvojiti naslov, ali ako na godinu bude isto ovako onda ce mozda i otici

17 godina
neaktivan

Sumnjam da se Fernando veže uz konstruktora, on traži bolid koji će pri maksimumu bit najbolji, a isto tako mislim da on ne želi ići u McLaren niti Red Bull

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. https://www.facebook.com/MandicPhoto
18 godina
Mitch kaže...

Sumnjam da se Fernando veže uz konstruktora, on traži bolid koji će pri maksimumu bit najbolji, a isto tako mislim da on ne želi ići u McLaren niti Red Bull

Pa s tim da Alonso uvijek traži samo najbolji bolid, bez obzira na proizvođača, se slažem ja, kao i statistika {#}

Trenutno 3 dobavljača, i Alonso je bio kod svih po malo {#}

Mogao bi on otić u McLaren, jer mi se čini da oni sad imaju novaca i vidimo da zapošljavaju zanimljive persone (nisam mogao odoljeti da ne upotrijebim ovu riječ xD).

Samo tko će onda ispasti iz McLarena?

Pa, mislim da o tome najviše ovisi dali će biti on doći ili ne. Ako ispadne Perez, mogao bi. Zato što je Button jedan od stare škole, i mogao bi se pomiriti sa "ulogom vozača broj dva" . S druge strane, Perez bi mu bio nešto slično kao i prošli kolega u McLarenu {#}. S obzirom da Alonso voli imati povlašten položaj, koji sigurno neće imati s Kimijem, ovo bi moglo igrati ulogu.

E sad, McLaren čisto sumnjam da će se odreći Pereza tako lako. Kad bi se dogovrili s njim da jednu sezonu bude test vozač, pa da sljedeće godine vrati na grid umjesto Buttona, a s Buttonom dogovriti obrnuto.

Dakle, ako McLaren ovo odigra dobro, mogli bi privući Španjolca u Englesku ponovno {#}

17 godina
neaktivan
rooswelt1991 kaže...
Mitch kaže...

Mislim da su laktovi več izašli na drugu stranu {#}

Osjećam lagano peckanje tamo dolje.{#}

-----

Nisam ljubitelj Alonsa ali nebi ništa bilo čudno jer zadnji je naslov osvojio 2006-te i vjerujem da je puno očekivao od ekipe iz Maranella.

McLaren će pogoniti Hondini motori za koje vjerujem da će odmah biti konkurentni (za Ferrarijev V6 se priča da troši previše s obzirom da je ograničenje od 2014 100 kg (cca. 140 litara) po utrci, dok Mercedesov i Renaultov imaju problema sa pouzdanošću jer motori trebaju izdržat 4000 kn a za sada još uvijek ne uspjevaju niti odvrtit simulaciju jedne utrke. Zima je tu i brzo će proljeće).

P.S.

Navodno Mercedesov motor razvija gotovo 100 ks više od konkurencije mada vjerujem da su svi daleko od finalnih specifikacija i brojke iz teksta gore nisu još nit približno definirane a niti istinite (rekla-kazala).

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.10.2013 23:46 (F1-IVO).
14 godina
neaktivan

Evo izasao sam {#}

Tako da je to sada rijeseno {#}

Nazad na F1

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.10.2013 0:23 (coso9288).
14 godina
neaktivan

Alonso i Mclaren hm nekako su mi srebrne strijele draze od ferarija uvijek bile realno..vidjecemo ;)

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
14 godina
F1-IVO kaže...

Partis.si

Pogledao ga danas ujutro dok sam čekao u redu za operaciju, dokumentarac je... nemam riječi, fenomenalan, prati razvoj bolida i razvoj sigurnosti kroz povijest, preporuka svima da pogledaju... {#}

Ja sam Bošnjak i time se dičim, kome smeta lopatom ga spičim !
14 godina
neaktivan
ramzocro-HCR kaže...
F1-IVO kaže...

Partis.si

Pogledao ga danas ujutro dok sam čekao u redu za operaciju, dokumentarac je... nemam riječi, fenomenalan, prati razvoj bolida i razvoj sigurnosti kroz povijest, preporuka svima da pogledaju... {#}

Imas i onaj grand prix killer years

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. When sex was safe and motor racing dangerous.
15 godina

Gdje mogu pogledati ovaj 1?

Eh šta volim ovaj režim... Sunce sija, a ja ležim...
16 godina
speedy56 kaže...

Gdje mogu pogledati ovaj 1?

{#} (privatna poruka)

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
17 godina
neaktivan

Vozač Porsche superkupa Sean Edwards preminuo je jutros na stazi u Australiji.

Bio je suvozač 20-godišnjaka iz Brisbanea (navodno mu je davao instrukcije ili tako nešto) kada su izletili. Od udarca u zid Porsche se zapalio te je Sean izgorio a vozača su više od 2 sata vadili iz izgorenog Porschea. Vozač se trenutno nalazi u bolnici pod aparatima u jako teškom stanju.

Sean je bio vodeči u Porsche superkupu a njegov otac (Guy Edwards) je bio jedan od vozača koji je na Nurburgringu izvukao Laudu iz zapaljenog Ferrarija. Nažalost njegov sin nije bio te sreće:(

R.I.P.

17 godina
F1-IVO kaže...

Vozač Porsche superkupa Sean Edwards preminuo je jutros na stazi u Australiji.

Bio je suvozač 20-godišnjaka iz Brisbanea (navodno mu je davao instrukcije ili tako nešto) kada su izletili. Od udarca u zid Porsche se zapalio te je Sean izgorio a vozača su više od 2 sata vadili iz izgorenog Porschea. Vozač se trenutno nalazi u bolnici pod aparatima u jako teškom stanju.

Sean je bio vodeči u Porsche superkupu a njegov otac (Guy Edwards) je bio jedan od vozača koji je na Nurburgringu izvukao Laudu iz zapaljenog Ferrarija. Nažalost njegov sin nije bio te sreće:(

R.I.P.

Povrh toga glumio je tatu (Guy Edwards) u filmu Rush

And so you touch this limit, something happens and you suddenly can go a little bit further. With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high.
17 godina

Sretan rođendan Kimi!

And so you touch this limit, something happens and you suddenly can go a little bit further. With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high.
14 godina
neaktivan

Zelim formulu od prije 10 godina natrag...ovo danas vise nije utrkivanje {#}

Uhvatila me nostalgija gledajuci ovaj video...

Kimi kralju, sve najbolje {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.10.2013 22:19 (coso9288).
17 godina
neaktivan
coso9288 kaže...

Zelim formulu od prije 10 godina natrag...ovo danas vise nije utrkivanje {#}

14 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...

TO TO :D

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
14 godina
neaktivan

LOL...svaka cast

17 godina
neaktivan
18 godina

Kada se samo sjetim Monze i one grmlajvine bolida koja probija mozak ovo djeluje mlako. Iako treba to čuti uživo jer ovako nema veze sa vezom..

Sljedeće godine u Austriju na utrku pa da čujem i te nove kosilice...

GamModdok - http://gamemoddok.webs.com/
16 godina
neaktivan
Kada je dolazio do blokade, mislio sam da će tek tada stisnuti zvuk i okrenuti ga za još jedno 8k RPM-a, kad ono blokada ?!?!?!
Baš ko mikser neki. Ali što doktor kaže, u Austriju nagodinu, pa ćemo čuti! :D
Optimizam je nedostatak iskustva.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice