Kutak za ljubitelje Formule 1 izdvojena tema

poruka: 31.784
|
čitano: 5.680.616
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Kutak za ljubitelje Formule 1
gamer xt kaže...

Svemirski krug Hamiltona, svaka cast!

Maldonado iznenadio, sutra bi moglo bit svega na startu, nadam se u korist Alonsu. {#} 

baš obrnuto, nek on ostane na poziciji na kojoj je, ahaha

FJAKA =psihofizicko stanje prilikom teznje ni za cime. Ucestala je greska zamijeniti fjaku s lijenoscu. Za razliku od ove potonje, fjaka je uzviseno stanje uma i tijela kojem tezi cijelo covjecanstvo
16 godina
neaktivan
Kutak za ljubitelje Formule 1

Za to su jako male sanse jer se Alonso uvijek probije barem jednu poziciju u utrci. Ako ne bude nekih pi*darija u utrci mogo bi fino na postolje. {#}

16 godina
neaktivan

Imam nekako osjećaj da bi Hamilton mogao osvojit prvenstvno.

On je vrhunski vozač, brz, u odličnoj je formi, bolid funkcionira jako dobro, pouzdan je i brz, pokazali su se jaki na svim tipovima staza, mislim da je to to.

Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.
15 godina
gamer xt kaže...

Za to su jako male sanse jer se Alonso uvijek probije barem jednu poziciju u utrci. Ako ne bude nekih pi*darija u utrci mogo bi fino na postolje. {#}

Alonso je i sam rekao da je postolje realno.

Maldonado vjerojatno neće moči pratiti tempo u utrci, to je +1 mjesto = 4., sigurno će nekoga obići na startu, to je još +1 mjesto = 3, i kao potvrda svega toga je vrlo mala degradacija gume.

explorer 4 kaže...

Imam nekako osjećaj da bi Hamilton mogao osvojit prvenstvno.

On je vrhunski vozač, brz, u odličnoj je formi, bolid funkcionira jako dobro, pouzdan je i brz, pokazali su se jaki na svim tipovima staza, mislim da je to to.

Još samo da skine 40 bodova najkonzistentnijem vozaču na gridu.

Ako gledamo današnje kvale možemo reći da je Hamilton već prvak jer je Alonso sekundu sporiji, ali to nije tako na svakoj stazi. Pa pogledaj Monzu, stazu s kilometarskim pravcima (gledaj zadnji sektor, Ferrari je dominirao, a jedini dio u zadnjem sektoru je Parabolica. Sad treba zbrojiti 2+2 i vidjeti da je u brzim zavojima Ferrari jedan od najboljih, ako ne i najbolji bolid). Ferrari je tamo bio najbrži bolid. Sljedeča utrka je Suzuka, jako brza staza, također s brzim zavojima i 2 duga pravca. Nakon toga Koreja, također bi trebala odgovarati Ferrariu, 

U ovih 0.8 sec zaostatko imaju utjecaj i dijelovi koji nisu radili. Da su radili ovo bi sigurno boli puno manje (možda i upola manje).

Ništa još nije gotovo!!!

BTW: 

Bilo bi zanimljivo :) Bilo bi zanimljivo :)
Ako sam ti barem malo pomogao, stisni gumb HVALA
15 godina
neaktivan

Realno Mclaren nije toliko brz, koliko je danas Hamilton dobro odvozio. Zato baš taj faktor treba paziti do kraja sezone, jer dugo nisam vidio Lewisa u ovakvoj formi.

Crosimracing-James Hunt
15 godina
neaktivan
explorer 4 kaže...

Imam nekako osjećaj da bi HamiltonAlonso mogao osvojit prvenstvno.

On je vrhunski vozač, brz, u odličnoj je formi, bolid funkcionira jako dobrosolidno, pouzdan je i brz, pokazali su se jaki pokazao se jak na svim tipovima staza, mislim da je to to.

S ovim postom si opisao i Hamiltona i Alonsa, ali jedno si zaboravio. Alonso je na +37

16 godina
neaktivan
Diavol kaže...

Hamilton odvozio nevjerojatan krug, sutra glavni favorit za pobjedu. Kiše nije bilo,a Alonso nije podbacio,ovo je najbolje sta Ferrari moze ic

Nisam primjetio nikakvu pogrešku ili smetnju u zadnjem Vettelovom krugu, tako da pretpostavljam da su u Q3 jednostavno Lewis i Vettel izabrali drukčije postavke bolida za utrku.

Jer cijelo vrijeme je Vettel bio extra brz, jednako brz kao i Lewis, tako da mislim da je tu brzinu mogao izgubiti samo promjenom postavki u Q3 tj za utrku. Isto tako pretpostavljam da su u RBR računali da će im to svejedno biti dovoljno za drugo mjesto, ali eto, malo su se preračunali. Tako da ostaje nam za vidjeti da li su se tim potezom ukakili ili će se pokazati kao odličan potez.

Osim naravno ako nisam negdje nešto previdio pa je RBR imao neki drugi razlog za ovo "lošije" vrijeme.

U svakom slučaju, mislim da će sutra biti napeta utrka.

Poruka je uređivana zadnji put sub 22.9.2012 20:55 (XXX-Man).
17 godina

bopme se i ne može reć da je Alonso bia najkozistetniji, jer toliko toga je posralo čovika

da se dade teško opisat, krećem od tima u Mclarenu koji je prosua masu bodova, pa otkazivanje

bolida Vettelu, dok se Alonsu kroz cilu sezonu nije desia niti jedan peh, ne računam onu strategiju s gumama

di su on i Vettel popušili, postolja

FJAKA =psihofizicko stanje prilikom teznje ni za cime. Ucestala je greska zamijeniti fjaku s lijenoscu. Za razliku od ove potonje, fjaka je uzviseno stanje uma i tijela kojem tezi cijelo covjecanstvo
14 godina
domagoj05 kaže...
explorer 4 kaže...

On je vrhunski vozač, brz, u odličnoj je formi, bolid funkcionira jako dobrosolidno, pouzdan je i brz, pokazali su se jaki pokazao se jak na svim tipovima staza, mislim da je to to.

S ovim postom si opisao i Hamiltona i Alonsa, ali jedno si zaboravio. Alonso je na +37

pusti ti +37!pogledaj sa kakvom se "formom" vratio mclaren sa godisnjeg! http://www.formula1.com/results/season/

18 godina
Makić kaže...

bopme se i ne može reć da je Alonso bia najkozistetniji, jer toliko toga je posralo čovika

da se dade teško opisat, krećem od tima u Mclarenu koji je prosua masu bodova, pa otkazivanje

bolida Vettelu, dok se Alonsu kroz cilu sezonu nije desia niti jedan peh, ne računam onu strategiju s gumama

Lotus u glavu? {#}

ššššš - možda su u šumi
17 godina
doktor1 kaže...
Makić kaže...

Lotus u glavu? {#}

eto preskočia sam to, al tu su opet izletili i on i hamilton,

tako da uvik i konkurencija ode..

16 godina

pricajte vi sta ocete, ali kimi osvaja prvenstvo sa 1 ili nijednom pobjedom :) iznenadit ce kao 2007...

navijam za njega

14 godina
RuskeGTT kaže...

pricajte vi sta ocete, ali kimi osvaja prvenstvo sa 1 ili nijednom pobjedom :) iznenadit ce kao 2007...

navijam za njega

kimi je odlican vozac i koliko citam odlican covijek u privatnom zivotu-kako bi mi rekli zajebant ali tesko da ce osvojiti prvenstvo.ono se dogada svakih 20god ali?! uvijek postoji ono ALI!nikada se nezna

15 godina
Makić kaže...

Kakve veze 2007. ima s 2012.?

Red Bulovi, pardon Neweyevi bolidi su uvijek na glasu kao ne baš najpoudaniji, Vettel je napravio glupost u Maleziji i izgubio bodove.

Alonsovi pehovi: 4 utrke s sporijim bolidom koje nitko nije iskoristio za bijeg (ni Vettel, ni Hamilton), taktika u Monte Carlu ga je koštala pobjede, taktika u Kanadi ga je koštala postolja, enormno kratko trajanje guma u Silverstoneu ga je koštalo pobjede, Grozni u Belgiji ga je koštao postolja i povečanja vodsvta u poretku, i šaraf od pola eura u Italiji ga je koštao porbe za pobjedu. I onda mi ti reci da nije imao pehova...

Anyway, imam nekakv feeling da bi ova utrka mogla biti fenomenalna i da Hamilton neće pobijediti, dok imam i jedan drugi feeling koji mi govori da sam potpuno u krivu {#}.

Hamilton možda ima najbrži bolid, ali taj bolid dosta troši gume. Nema baš najbolje startove, tako da bi ga Požarni aparat mogao oderati na startu, Vettel mu je blizu, a nikada ne odpisujte Alonsa koji ima bolid koji skoro pa i ne troši gume.  Tu je i Sace Kart, ufffff.....

Mogla bi ovo biti odlična utrka (nadam se)!

16 godina

da bude neki sudar medu prvih par bolida, da sace cart malo pomjesa sve zivo i da tata izbije prema vrhu{#}

17 godina

ne nije ima pehove, to šta je ima loš bolid nije peh, nego se snalazi s time što imaš!!!

strategija opet nije peh, ostati u boksu 10+sek je peh, sudariti se 3 puta je peh, da ne govorim

o trošenju guma opet nije peh, nego je kako je..

16 godina
neaktivan

ahahaha sace kart sad sam se sjetio, ko je to govorio stalno tu? XD

League of Legends EU West: Dmanz
15 godina

Jel vama isto ne radi stream na Vipboxu?

18 godina
speedy56 kaže...

Jel vama isto ne radi stream na Vipboxu?

Meni radi....

ššššš - možda su u šumi
14 godina

moze link ovdje ili na pm za stream..??

ja sam inace oduvjek za mclaren ali mora se priznat da su previse bodova prosuli a alonso je to odlicno iskoristio.. 

15 godina
speedy56 kaže...

Kakve veze 2007. ima s 2012.?

Red Bulovi, pardon Neweyevi bolidi su uvijek na glasu kao ne baš najpoudaniji, Vettel je napravio glupost u Maleziji i izgubio bodove.

Alonsovi pehovi: 4 utrke s sporijim bolidom koje nitko nije iskoristio za bijeg (ni Vettel, ni Hamilton), taktika u Monte Carlu ga je koštala pobjede, taktika u Kanadi ga je koštala postolja, enormno kratko trajanje guma u Silverstoneu ga je koštalo pobjede, Grozni u Belgiji ga je koštao postolja i povečanja vodsvta u poretku, i šaraf od pola eura u Italiji ga je koštao porbe za pobjedu. I onda mi ti reci da nije imao pehova...

Anyway, imam nekakv feeling da bi ova utrka mogla biti fenomenalna i da Hamilton neće pobijediti, dok imam i jedan drugi feeling koji mi govori da sam potpuno u krivu {#}.

Hamilton možda ima najbrži bolid, ali taj bolid dosta troši gume. Nema baš najbolje startove, tako da bi ga Požarni aparat mogao oderati na startu, Vettel mu je blizu, a nikada ne odpisujte Alonsa koji ima bolid koji skoro pa i ne troši gume.  Tu je i Sace Kart, ufffff.....

Mogla bi ovo biti odlična utrka (nadam se)!

Da istina no Hamilton iako ga ne volim lik je u fenomenalnoj formi a i bolid je trenutacno najbolji na gridu tak da mislim da ce ga tesko biti pobijediti danas

no mozda ga Maldonado pokosi u prvom zavoju {#}

A nas dragi Ferrari bas nejde nabolje no Alonso uvijek odradi odlican start a i bolid funkcionira bolje u samoj utrci nego u kvalama pa se nadam da ce i

danas imati Alonso trenutak inspiracije na startu.

twice the pride double the fall
Poruka je uređivana zadnji put ned 23.9.2012 12:15 (dad0r).
16 godina
neaktivan
domagoj05 kaže...
explorer 4 kaže...

Nisam ja ništa zaboravio.

Inače živciraju me sve te pričice o Alonsu kao superheroju koji u traktoru dođe do postolja.Čovjek je imao uvjerljivo najviše sreće kroz cijelu sezonu.Osim peha u Belgiji, šta je još bilo.

Netko je gore spomenuo strategiju kao peh -.- -.-

Ako su stragetije peh, što se onda dogodilo Schumacheru, a ništa manje i Hamiltonu.

Alonso je odličan vozač, vjerojatno najbolji na gridu trenutno, no vi fanovi malo potegnite ručnu s nahvaljivanjem njega.Dosadni ste više.

Čim ja spomenem Vettel-a odma dobijen kišu TD-ova, kamoli da ga nahvaljivam još.

Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.
15 godina
explorer 4 kaže...

Čim ja spomenem Vettel-a odma dobijen kišu TD-ova, kamoli da ga nahvaljivam još.

Ne volimo ga {#}{#}

18 godina
tomislavivic kaže...

moze link ovdje ili na pm za stream..??

ja sam inace oduvjek za mclaren ali mora se priznat da su previse bodova prosuli a alonso je to odlicno iskoristio.. 

http://www.vipboxsports.eu/watch/32669/1/sky-f1--live-stream-online.html

ššššš - možda su u šumi
18 godina
moderator
Očekivao sam Mercedes na tvrdim gumama na startu...
...
Poruka je uređivana zadnji put ned 23.9.2012 14:03 (Miro).
17 godina
Uff, kako je Maldonado popusia na startu..
18 godina
moderator
U petom krugu Massa ima najbolje vrijeme a vozi na 24 mjestu! :)
...
16 godina
Kakva dosada. Nema ni naznake da bi moglo biti preticanja.
Barcelona FC
18 godina

Navijam za Ferrari i sve to, ali stvarno se Alonsu slažu kockice idealno....

ššššš - možda su u šumi
17 godina
neaktivan

Ode Lewis!!!!

Baš mi je krivo:(

World Championships: 7, GP started: 301, GP wins: 91, Podium finishes: 155, Pole positions: 68, Fastest laps: 77, Points: 1,560
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice