Kutak za ljubitelje Formule 1 izdvojena tema

poruka: 31.684
|
čitano: 5.558.464
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
RE: Formula 1, ona prava, ne igra:)

Sto je tu bilo dosadno? Meni je bilo sasvim dobra,nego dajte neku stranicu gdje se moze pratiti live streem?

EDIT: nasao ovu: http://www.justin.tv/directory/sports/auto  ,HTV nije stavio  konferenciju... :(

Poruka je uređivana zadnji put ned 19.4.2009 11:28 (Kristyans).
17 godina
neaktivan
Formula 1, ona prava, ne igra:)

Ah ja se nemam cemu vecelit.Crveni opet katastrofa a cisto sumljam da ce i u Bahreinu za tjedan dana bolje proci.Jedino me Vettel odusevljava.Fantasticna kontrola i bolida i utrke u kisnim uvjetima.Takodjer i Buemi u STR-u ima potencijal.Sutil opet nema srece ali sam je kriv za izlijetanje.Piquet je opasno potrosio zalihe prednjih krila u Renaultu.Mislim da je samo pitanje vremena kad ce ga Flavio katapultirat doma.Sve u svemu ova sezona je puna pretjecanja sto se nebi moglo rec za proslih nekoliko.Jos samo da Crveni porade na pouzdanosti (a bome i brzini) i ja sretan.Cool

World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369
18 godina
F1-IVO kaže...

Piquet je opasno potrosio zalihe prednjih krila u Renaultu

Dosta toga je on vec potrosil, da se tak ne preziva nebi prismrdel 2 metra blizu bolida.
People who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do.
17 godina

Jarno me skroz razočarao, prolazili su ga kao pored zida...

The blue screen of death is the best game I've ever played.
17 godina

Meni je utrka bila zanimljiva, samo što sam prvih 20 minuta mogao još odspavat... Cool

18 godina
emerik kaže...

Kako je ova utrka dosadna!Plač

Jao, šta bi bolidi trebali još i poletit ili...
pare nisu problem,...para nema ako možeš ostati miran dok je svuda oko tebe panika, vjerovatno si krivo razumio situaciju
18 godina
neaktivan

Misli li još netko da Hamilton ima prokleto mnogo sreće?? S ovakvom vožnjom do 6. mjesta... ccc

Čestitke Red Bullu, Vettel je stvarno car na kiši, žao mi je Sutila, bio je tako blizu pobjedi + pretekao je Hamiltona, žao mi je također Masse, čovjeka s najviše pehova iza Webbera...

Bogami sam se nasmijao kad sam čuo kako je Webber odustao u Singapuru prošle godine, kad je Novak rekao da se elektronika na bolidu sj*bala zbog metroa ispod staze (e to je peh)  xD xD

Ferrari uz Force Indiu jedini još nema bodova u prvenstvu, veoma, veoma zabrinjavajuće... Iznenađen

P.S. - na postolju su svirale njemačka himna (za Vettela) i engleska himna (za Red Bull???). E sad, čudi me ova engleska himna. Red Bull je Renaultov, znači francuski, a svirala je engleska himna... WTF?!

Stan: Mr. Garrison, haven't you noticed that Timmy is retarded? Mr. Garrison: Don't call people names Stan!
17 godina
neaktivan
i_rambo_plache kaže...

P.S. - na postolju su svirale njemačka himna (za Vettela) i engleska himna (za Red Bull???). E sad, čudi me ova engleska himna. Red Bull je Renaultov, znači francuski, a svirala je engleska himna... WTF?!

Pogledaj sliku.Sjediste momcadi je u Engleskoj.
World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369
Poruka je uređivana zadnji put ned 19.4.2009 12:37 (F1-IVO).
18 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...
i_rambo_plache kaže...

Pogledaj sliku.Sjediste momcadi je u Engleskoj.
 zanimljiva stvar ...
Bolje ispasti budala nego iz aviona | C'est la vie
17 godina
neaktivan
i_rambo_plache kaže...

Red Bull nije Renaultov tim(koji je tebi...)ne želim se svađati s tobom,ali ne piši gluposti.RB ima samo njihov motor,kao što brawn ima mercedesov...što onda to znači da je brawn gp iz njemačke?!
Kada smo već kod ovog zalutalog metka što misliš da bi onaj antitalent nelsinho vozio?Nosio bi kacigu Vettelu
"In vino veritas" "Quod capita tot sententia"http://i44.tinypic.com/1z3at89.jpg
17 godina
neaktivan

Za sve koji neznaju kompletan poredak nakon utrke:KLIK

Poruka je uređivana zadnji put ned 19.4.2009 13:18 (F1-IVO).
18 godina
neaktivan
tandara kaže...
 Red Bull nije Renaultov tim(koji je tebi...)ne želim se svađati s tobom,ali ne piši gluposti.RB ima samo njihov motor,kao što brawn ima mercedesov...što onda to znači da je brawn gp iz njemačke?!
Kada smo već kod ovog zalutalog metka što misliš da bi onaj antitalent nelsinho vozio?Nosio bi kacigu Vettelu
Joj, sorry što sam te uvrijedio svojim komentarom... Nisam znao da su iz Engleske, shoot me!
Stan: Mr. Garrison, haven't you noticed that Timmy is retarded? Mr. Garrison: Don't call people names Stan!
17 godina
neaktivan
i_rambo_plache kaže...
tandara kaže...
Joj, sorry što sam te uvrijedio svojim komentarom... Nisam znao da su iz Engleske, shoot me!
 Mene si uvrijedio jer si rekao da je Renaultov tim!

"In vino veritas" "Quod capita tot sententia"http://i44.tinypic.com/1z3at89.jpg
18 godina
i_rambo_plache kaže...
 kad je Novak rekao da se elektronika na bolidu sj*bala zbog metroa ispod staze (e to je peh)  xD xD
 bas je tak rekel ili pristojnije?
People who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do.
18 godina
neaktivan
Aki kaže...
i_rambo_plache kaže...
 kad je Novak rekao da se elektronika na bolidu sj*bala zbog metroa ispod staze (e to je peh)  xD xD
 bas je tak rekel ili pristojnije?
 Naravno da ne. Ne smiju psovati na telki, a pogotovo ne u 10 ujutro.
18 godina

Da i ja izrazim svoje mišljenje. Prije svega, dobra utrka. Sadržajna i zanimljiva, na trenutke i previše.  

Red Bull: Svaka čast momci! Vettel i Webber su odradili odličan posao koji nikako nije mogao biti nagrađen osim dvostrukom pobjedom.
Brawn GP: Pokazali su da nisu nedodirljivi. Realno gledano, još su najbrži ali se stvari vrlo lako mogu preokrenuti.
McLaren: Solidna utrka. Oba vozača u bodovima. S obzirom na formu bolida izvrstan rezultat!
Toyota: Podbacila. Trulli je pokazao da nije vozač za kišu, a još ga je i Kubica zajašio. Glock se trudio dosta i za to je nagrađen s ponekim bodom.
Torro Rosso: Buemi fantastičan. Ovaj bi dečko mogao postati novi Vettel. Velike stvari su pred njime. Budradis - srednja žalost, kao i uobičajeno.
Renault: Kockarska taktika i jedna vozačka pogreška koštali su Alonsa bodova. Vidljiv je napredak bolida. Samo neka nastave. Piquet je opet svima dokazao da je vozački materijal za "Špediciju Bugojno"!
BMW: Katastrofa! Kao da ništa ne rade na bolidu. Heidfeld se još i nekako trudio, a Kubica kao da se utrkivao na nekoj drugoj utrci. Totalno van forme.
Ferrari: Tragično! Massa (opet) nije imao sreće s bolidom, a Kimi, poput Kubice, kao da je mislima bio negdje drugo.
Williams: Velik promet - mala zarada. Rosberg se kockao i izgubio, a Nakajima bi vrlo brzo mogao postati njihov bivši vozač ako nastavi s ovakvim rezultatima.
Force India: Najveći tragičari danas. Tako blizu, a tako daleko! Žao mi je Sutila. Zaslužio je bod. Fisico pomalo dokazuje da je vrijeme za mirovinu.

Eto...

CPU: AMD Athlon x2 4000+ (2428 MHz) MBO: ASRock ALiveNF6G-GLAN RAM: 2x2GB Buffalo DDR2 (810 MHz) GPU: Point of View nVidia GeForce 9500GT 512 MB DDR2 HDD: WDC HDD 120GB ODU: LG DVD+R/RW LCD: Asus VW193D-B 19"...
17 godina
neaktivan
cro_blue kaže...

Da i ja izrazim svoje mišljenje. Prije svega, dobra utrka. Sadržajna i zanimljiva, na trenutke i previše.  

Red Bull: Svaka čast momci! Vettel i Webber su odradili odličan posao koji nikako nije mogao biti nagrađen osim dvostrukom pobjedom.
Brawn GP: Pokazali su da nisu nedodirljivi. Realno gledano, još su najbrži ali se stvari vrlo lako mogu preokrenuti.
McLaren: Solidna utrka. Oba vozača u bodovima. S obzirom na formu bolida izvrstan rezultat!
Toyota: Podbacila. Trulli je pokazao da nije vozač za kišu, a još ga je i Kubica zajašio. Glock se trudio dosta i za to je nagrađen s ponekim bodom.
Torro Rosso: Buemi fantastičan. Ovaj bi dečko mogao postati novi Vettel. Velike stvari su pred njime. Budradis - srednja žalost, kao i uobičajeno.
Renault: Kockarska taktika i jedna vozačka pogreška koštali su Alonsa bodova. Vidljiv je napredak bolida. Samo neka nastave. Piquet je opet svima dokazao da je vozački materijal za "Špediciju Bugojno"!
BMW: Katastrofa! Kao da ništa ne rade na bolidu. Heidfeld se još i nekako trudio, a Kubica kao da se utrkivao na nekoj drugoj utrci. Totalno van forme.
Ferrari: Tragično! Massa (opet) nije imao sreće s bolidom, a Kimi, poput Kubice, kao da je mislima bio negdje drugo.
Williams: Velik promet - mala zarada. Rosberg se kockao i izgubio, a Nakajima bi vrlo brzo mogao postati njihov bivši vozač ako nastavi s ovakvim rezultatima.
Force India: Najveći tragičari danas. Tako blizu, a tako daleko! Žao mi je Sutila. Zaslužio je bod. Fisico pomalo dokazuje da je vrijeme za mirovinu.

Eto...

Malo grijesis u vezi Kimija, covjek nije mogao nista sa onakim bolidom, jos je se zalio da mu motor ne fercera najbolje!!!!
AMD PhenomII 720 2,8(OC3,4) , DFI LanParty DK790FX M2RS, 2X 2GB OCZ, Reaper 1066MHz, CrossFire Club3D Radeon 4870+Toxic 4850, Hiper 730W. Logitech Z-2300
18 godina
ManchesterUTD kaže...
Malo grijesis u vezi Kimija, covjek nije mogao nista sa onakim bolidom, jos je se zalio da mu motor ne fercera najbolje!!!!

Ne fercera njemu cijela ova sezona koliko se meni čini! 
CPU: AMD Athlon x2 4000+ (2428 MHz) MBO: ASRock ALiveNF6G-GLAN RAM: 2x2GB Buffalo DDR2 (810 MHz) GPU: Point of View nVidia GeForce 9500GT 512 MB DDR2 HDD: WDC HDD 120GB ODU: LG DVD+R/RW LCD: Asus VW193D-B 19"...
17 godina
doktor1 kaže...
emerik kaže...

Kako je ova utrka dosadna!Plač

Jao, šta bi bolidi trebali još i poletit ili...
 Na početku kad je bil SC je bilo dosadno.
Kažu da škola nije zatvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina. Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje! |^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^| || |...NOOB TRUCK..........| ||'|";,__ |_..._..._______===|=||_|__|..., ] "(@)'(@)"""''"**|(@)(@)*****''(@)
17 godina

Zeznuli su Alonsa,s 2. startnom pozicijom je barem mogel biti 4. ili bolji.

Kažu da škola nije zatvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina. Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje! |^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^| || |...NOOB TRUCK..........| ||'|";,__ |_..._..._______===|=||_|__|..., ] "(@)'(@)"""''"**|(@)(@)*****''(@)
17 godina
neaktivan

što reči na formulu, ove sezone sve se preokrenulo, ekipe koje imaju krebs sustav puno su sporije, a donedavne ekipe pred bankrotom pobjeđuju, bernie je čudnovat ove sezone( mora da je takav zbog slavice), to samo hrvati mogu, donijeti čuda i preokrenuti stogodišnje natjecanje

q8200,radeon4870 1gb, 8gb kingmax 1066
17 godina
pfliper kaže...

što reči na formulu, ove sezone sve se preokrenulo, ekipe koje imaju krebs sustav puno su sporije, a donedavne ekipe pred bankrotom pobjeđuju, bernie je čudnovat ove sezone( mora da je takav zbog slavice), to samo hrvati mogu, donijeti čuda i preokrenuti stogodišnje natjecanje

MIslim da se kaze kers x)
on topic: formula ja bila relativno zanimljiva ali su je umrtvili sa onim startom "pod trokrakom" jer start je uglavnom jedan od najboljih djelova utrke!!!!
netko je rekao da browni nisu nedodirljivi. ja mislim da jesu ali ih je ovaj put kisa malo smela (i jako dobra strategija red bulla(mislim da se strateg zove gosp. MARTIN))
ferrari nije u problemima vec u govni_a do grla!!! tri utrke bez boda, motor u ocajnom stanju , a kimiju kao da se ne vozi!!!
e da svaka cast weber uistinu covjek zna vozit po kisi i onaj prolaz pored buttona s valjske strane-RESPECT
we need power
17 godina
neaktivan

nisam uspio gledat utrku cjelu Plač ali mi je najbolje bilo ono kad je kubica sletio na bolid i samo nastavio put box-a

Bolje biti 100 godina bogataš nego 7 dana siromah º°¨ ¸„ø¤º°¨„ø¤º°¨°º¤ø„¸¨°º¤ø„¸¸„ º¤ø„¸ ¨°º¤ø„ ¸APOCALYPTICA º¤ø„¸ ¸„ø¤º°¨¸„ø¤º „¸¨°º¤ø„¸¸„ ¸„ø¤º „¸¨° ☻/ /▌ Metallica / \
17 godina

Eh, teška vremena za Ferrari. Sad sam i ja izgubio nadu da bi ubrzo moglo ići na bolje. Možda tek kad ljeto dođe. Realno sad su najgora momčad, što bi bilo i potvrđeno da nije Sutil zeznuo stvar.

Inače fenomenalna utrka, puno pretjecanja, baš kak treba. Mislim da je ovaj Vettel definitivno novi M Sch. Sljedeće, ili za dvije bi mogli opet slušat njemačku pa talijansku himnu.

... e da, nadam se da će neko reći Kubici da se tako ne rade novi bolidiSmijeh

***Stargate Atlantis*** Sheppard: All I have to do is climb up,and I'm in. Teyla: Climb the tower? Is that even possible? Sheppard: Sure! Batman did it all the time. Piece of cake. ***Stargate Atlantis***
18 godina
neaktivan

Zanimljiv detalj mi je da zajedno u oba redbull tima od 4 vozača 3 se zovu Sebastian.

Tko zna možda je i Webberu srednje ime Sebastian :D

Poruka je uređivana zadnji put ned 19.4.2009 21:31 (Wolverine).
17 godina
neaktivan
BlackM kaže...

Eh, teška vremena za Ferrari. Sad sam i ja izgubio nadu da bi ubrzo moglo ići na bolje. Možda tek kad ljeto dođe. Realno sad su najgora momčad, što bi bilo i potvrđeno da nije Sutil zeznuo stvar.

Inače fenomenalna utrka, puno pretjecanja, baš kak treba. Mislim da je ovaj Vettel definitivno novi M Sch. Sljedeće, ili za dvije bi mogli opet slušat njemačku pa talijansku himnu.

... e da, nadam se da će neko reći Kubici da se tako ne rade novi bolidiSmijeh

e da nije bilo SC bilo bi još bolje...baš me interesira što se zbilo oko toga ako itko zna što se dogodilo Kubici kad je onako nasrnuo ??
Bolje biti 100 godina bogataš nego 7 dana siromah º°¨ ¸„ø¤º°¨„ø¤º°¨°º¤ø„¸¨°º¤ø„¸¸„ º¤ø„¸ ¨°º¤ø„ ¸APOCALYPTICA º¤ø„¸ ¸„ø¤º°¨¸„ø¤º „¸¨°º¤ø„¸¸„ ¸„ø¤º „¸¨° ☻/ /▌ Metallica / \
17 godina
neaktivan
sk8 4 life kaže...
 e da nije bilo SC bilo bi još bolje...baš me interesira što se zbilo oko toga ako itko zna što se dogodilo Kubici kad je onako nasrnuo ??
Kubica je vozio odmah iza Trullija koji nije bas kisni vozac te je svaki zavoj kocio ranije od ostalih.Robert vjerojatno nije ocekivao da ce Jarno tako rano kocit te nije stigao reagirat pravovremeno.
18 godina
neaktivan
cro_blue kaže...

Eto...

Ne slažem se jedino s ove 3 tvrdnje:

1. Ovu utrku BGP nije bio najbrži, što se vidjelo na dvoboju Webbera i Buttona. Webber je bio brži na ravninama dok je Button pokušavao vratiti mjesto u zavojima.
2. Tu si vjerojatno mislio da je bolid McLarena još uvijek loš, ali nije. Kad je Hamilton počeo s prestizanjem drugih jasno se vidjelo da je brži od svih i u zavojima i na ravnom. Dakle McLaren je dosta popravio bolid i mislim da su sad uhvatili formu.
3. Kimi se trudio koliko je mogao. Bolid je bio jedan od najsporijih na utrci, a vidjelo se koliko je proklizavao u zavojima tako da su šanse za uspjeh bile minimalne. Ova utrka ide Ferrariju na dušu, a ne Kimiju i Massi.
18 godina

vezano uz englesku himnu koje je puštena na VN Kine, trebala je biti puštena austrijska jer Red Bull ima austrijsku trkaću licencu iako je sjedište u Engleskoj LINK

fuck yeah || ako nema riješenja nema ni problema II Win or lose, on the booze. II i nogom u guzicu je korak naprijed II when i'll be rich, you'll be my bitch II Bolje biti mrtav pijan nego mrtav hladan!!
17 godina
protjeran
Nema bombe do napalm bombe.. Dual Core 6550; 8800 GTS 640mb, 4 gb, bla bla
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice