jnti nisam bia u stanju pratit utrku, je da je dobia moj niger..
jel se isplati skidat, pa da pogledan kasnije??
Itekako se isplati.Bila je odlična utrka danas.
jnti nisam bia u stanju pratit utrku, je da je dobia moj niger..
jel se isplati skidat, pa da pogledan kasnije??
Itekako se isplati.Bila je odlična utrka danas.
Žao mi Vettela.. Ne ide mu baš nešto ove godine 
meni nije
...
Žao mi Vettela.. Ne ide mu baš nešto ove godine 
Kako neide pitaj Lewisa(boks greške njegove ekipe), a pogotovo Schumija(mali milijun kvarova za koje nije kriv). Možda Red Bull pojačava performanse bolida za utrku na raznorazne načine pa dolazi do ovoga što se danas desilo.
Ja samo neznam zašto svi tako mrze Sebastiana.
Ja npr. ne volim Alonsa, ali nađite mi poruku gdje ja pljujem po njemu i govorim da je plačipi*ka, debil, idiot i neznam šta već.
Što bi onda rekli za Sennu, njegov stil i prgavost ? Ne želim sad uspoređivati njih dvojicu, samo dajem primjer.
A današnja utrka je stvarno bila sjajna, puno pretjecanja i kvalitetnog utrkivanja i ono šta me najviše veseli, dosta preticanja bez DRS-a.
Hamilton danas na razini, stvarno besprijekorno.
Perez, neman riječi.Pravi materijal za svjetskog prvaka.
Alonso odličan kao i inače, vidim i bolid su prilično dobro doveli u red u Ferrariju.
Massa se napokon probudio iz zimskog sna (mislim na to da je uspio sklopiti dobre kvale i utrku).
Raikkonen mi je djelovao ko suzdržan danas.
Schumacher, vrlo dobra utrka, borben kao i uvijek, žao mi je što nije prešao Finca na kraju.
Rosberg je malo pao na startu,pomislio sam, gotovo je, no Britney se izvukao.Na kraju i nije tako loše ali vidi se da je u lošijoj formi nego deda.
Force indie podbacile danas, Williams kako tako, Toro rosso nigdje kao i obično, za ostale tri momčadi neman komentara.
Iako se svi ne slažemo oko kažnjavanja nekih i nekažnjavanja drugih na jučerašnjoj VN italije, kao i o milijun drugih pitanja, mislim da ćemo se svi složiti da su ovo zaista lijepe vijesti:
Kubica pobijedio svoj prvi reli nakon nesreće.

http://www.gpupdate.net/en/f1-news/283786/kubica-wins-on-return-to-motor-racing/
Pretpostavljam da se svi pridružuju željama za uspješan nastavak oporavka i povratak u F1 gdje mu je i mjesto.
vid Hrvatske zastave,sto se vijori u srcu italije :))
Čapljina
Kakav biser...ovo treba znat
Al dobro, ovaj S-Type je ružan ko grob pa mi nije toliko žao... Da je X-Type uništio, to bi mi već ganulo 
Par mojih dojmova iz Monze:
Za početak, gledati F1 utrku uživo je jednostavno neprocjenjivo... nezaboravan vikend. Kao što je već puno puta rečeno, ono što vidimo na telki
je samo mrvica od svega što nudi omiljeni nam oktanski cirkus.
Kvalifikacije zanimljive, utrka odlična. Ne mogu vjerovat kako brzo utrka proleti kad si tamo. Bili smo na velikoj tribini (6B) na prima variante i mogu
reć da je to odlična pozicija za gledanje. Bilo je svega, "leteći" Vergne, guranje Senne i Rosberga, dosta pretjecanja na kočenju a i Vettel je parkirao
bolid 40m ispred nas. Giant screen preko puta za praćenje tv prijenosa itd.
Uživanje u zvuku - neopisivo... (mogu samo mislit kako su grmile stare v10 i v12 mašine). Čepići za uši čak nisu ni potrebni ako niste na general
admissionu uz samu stazu. Ljudi ima doslovno iz cijelog svijeta, svašta se može vidjet. Ludi tifosi bučno su pozdravili odustajanja red bullova i Buttona,
a ovacijama nagradili svaki dobar potez Nanda i Felipea. Poslije utrke đir po stazi (sat i pol hodanja otprilike). Uzeo sam doma komadić gume,
(nadam se samo da nije od Karthikeyana:D )
Svaka čast Hamiltonu na rutinskoj pobjedi a posebno Perezu na još jednoj dobroj predstavi. Kimiju je falilo malo pacea ovaj vikend, a Mercedesi ponovo
izgubljeni u kockanju sa strategijom. Alonso je kao i uvijek izvukao najviše što se dalo ali drago mi je vidjet Massu da se malo trgnuo zadnje dvije utrke.
Eto toliko, ljudi ako imate prilike obavezno odite pogledat koju trku uživo. Isplati se svaki potrošeni cent. Nije jeftino, ali ako ste stvarno zaljubljeni u
ovakve stvari požalit nećete sigurno. Italija i Mađarska su nam najbliže, ali kada budete birali, izaberite Monzu jer za razliku od Hungaroringa Monza je
staza s dušom.
Slike (Monza - Milano - Monza):
vid Hrvatske zastave,sto se vijori u srcu italije :))
Čapljina 
HaHa, zastava Herceg-Bosne!
(vidi grb)
Kakav odgovor redakcije od nog copy/paste žutila na F1racingu.... Strašno.
Stvarno su biseri, em subjektivni, em u krivu - ovaj put je Vettel stvarno i prekršio pravila. Na stranu to što je pravilo ...no comment... i protiv tog glupog pravila se treba boriti a ne protiv odluke sudaca da ga, ovaj put točno, primjenjuju.
Ali mislim neš ti utrkivanja, moraš mu pustit prostora ovdje, moraš ga pustit ako ti prođe toliko, moraš pazit ovo moraš pazit ono...pa jel to utrka ili vrtić gdje se pazi da se nitko ne ogrebe?!
Ja sam definitivno za sigurnost, ali pretjerivanje je pretjerivanje, pa ako FIA želi podignut sigurnost na tu razinu na koju očito želi neka fino svih poreda u jednu salu za sastanke, fino umreži 24 kompa i spuca ima gore F1 2012 pa ajmo ljudi igrajte se. Nikome neće past ni vlas s glave. Ustvari bilo bi bolje da im daju svakome svoju sobu, jer nikad ne znaš kakvih likova ima pa bi se mogli i potuć tamo, a to FIA nikako nebi voljela.
Pa kvragu oni su vozači trkači, svatko ima svoj način, ovaj je prgav, ovaj je prepotentan, ovaj je plačljivac, ovaj je onakoav ovaj ovakav, ali svejedno svi oni sjedaju u te bolide i deru po toj stazi brzinama preko 300 na par centimetara jedni od drugih. Pa mora se tu i tamo neš dogodit, i baš zbog toga pozdravljam FIA-ine odluke o crash testovima, ovratnicima, podignutim bokovima itd itd itd i svaka im čast za to...ali s ovim pravilima o puštanju toliko i toliko prostora, i sličnim gluparijama...uff. Grozno. Ma meni svejedno da se sa V12 ili V6 motorima, dok god motori imaju dovoljno snage da to bude F1, nek ih prebace i svih na struju ako će zujat kao što el motori mogu zujat i ako će biti dovoljno snažni za ovo što danas rade motori, ma ako treba neka i dodaju umjetno zvuk (nije to to, ali i da se to dogodi i dalje ću gledat i pratit), ali kad ajde onda neka barem pravo utrkivanje ostane.
Ali sve me strah da će ustvari zaživjet ideja za par godina gdje će svi vozači biti u svojoj sobi, u portabl kokpitu, spojeni sa bolidom koji se pokreće na sunčevu energiju, a bolidi fino opasani zračnim jastucima da se nebi ni oni oštetili jel, jer sad kad imamo vozače na sigurnom sd moramo paziti i da se bolidi ne oštete jer će uvest i striktni sezonski buđet od 130 000 USD po momčadi max.
I sve će to bit lijepo samo neće imat tko gledat...a onda neće ni oni dugo potrajat.
Što reći, ovo me je stvarno, toliko pogodilo, da nemam više texta
i pokoj mu duši
!!!!
Još samo ona tri teška slova; RIP to Sid WATKINS
!
LINK; http://www.index.hr/sport/clanak/odlazak-legendarnog-doktora-formule-1-spasio-je-toliko-zivota-ali-sennin-nije-uspio/636776.aspx
LINK; http://www.hrsport.net/vijesti/446768/automoto-formula-1/umro-sid-watkins-lijecnik-i-inovator-u-formuli-1/
LINK; http://sportski.net.hr/automoto/profesor-sid-watkins-preminuo-u-85-godini-zivota
LINK; http://www.guardian.co.uk/sport/2012/sep/13/sid-watkins-f1-neurosurgeon-dead?newsfeed=true
LINK; http://www.formula1.com/
i pokoj mu duši
!!!!
Neznam koliko vam je poznata činjenica da je 1994 nakon pogibije Ratzenbergera u Imoli upravo dr. Watkins nagovarao Sennu da se povuče iz svijeta F1 riječima:
"What else do you need to do? You have been world champion three times, you are obviously the quickest driver. Give it up and let's go fishing.".
i pokoj mu duši
!!!!
Neznam koliko vam je poznata činjenica da je 1994 nakon pogibije Ratzenbergera u Imoli upravo dr. Watkins nagovarao Sennu da se povuče iz svijeta F1 riječima:
"What else do you need to do? You have been world champion three times, you are obviously the quickest driver. Give it up and let's go fishing.".
Poznato nam je i kaj se Senna odgovorio.
Bio je izuzetno potresen i odlučan da se poboljša sigurnost u F1. Ko je gledao dokumentarac može vidjeti Ayrtonovu reakciju na udar Rolanda u zid. I dan-danas mi nije jasno zašto je ta utrka održana kad je bilo jasno da je Roland poginuo na mjestu, a ne umro u bolnici.
Evo zašto ne volim Alonsa, nikakav čovjek, pokazao se mnogo puta.
Čuj FA je došao u McL kao dvostruki svjetski prvak i očekivao je da sve bude po njegovom. Previdio je činjenicu da McL dopušta borbu među svojim vozačima i nema prve i druge violine. Također u momčadi je bio mladi LH (dijete McL-a) koji po brzini nije zaostajao za FA. Njih dvojica su se klali međusobno i titulu im je mrknuo Kimi a oni su popušili kao i McL kojemu su oduzeli sve bodove i opalili po džepu.
Ne volim likove koji odu iz momčadi a kasnije sasuju drvlje i kamenje po njima.
Mislim da mu je najbolja odluka ipak potpisivanje za Ferrari jer bez obzira na to šta Štef (Domenicali) govori da oba vozača imaju jednak status ipak je to momčad sa dugogodišnjom tradicijom prvi vozač + druga violina što FA odgovara (a nisu ni pare za bacit:)).
Meni bi bilo zanimljivo vidjeti dvojac Alonso - Vettel u Ferrariju. Zanima me čisto kako bi Alonso reagirao na to.
I zašto se recimo Ferrari odrekao Kimija, a ne Masse? Mislim da je i vrapcima na grani jasno bilo tko je tu bolji vozač...
Meni bi bilo zanimljivo vidjeti dvojac Alonso - Vettel u Ferrariju. Zanima me čisto kako bi Alonso reagirao na to.
I zašto se recimo Ferrari odrekao Kimija, a ne Masse? Mislim da je i vrapcima na grani jasno bilo tko je tu bolji vozač...
I Alonso i Hamilton su danass puno pametniji nego 20007. i mislim da da su sada u momčadi da bi to ozgledalo puno drugačije, pogotovo u situaciji u kojoj niti jedan od te dvojice nije vidio naslov 6, odnosno 4 godina.
Možda čak i neće biti takav problem kako će Alonso reagirati na to,koji je sad već sad jedan od najiskusnijih vozača na gridu, nego će biti puno zanimljivije kako će Ferrari reagirati na to (a i Vettel)
Čuj FA je došao u McL kao dvostruki svjetski prvak i očekivao je da sve bude po njegovom. Previdio je činjenicu da McL dopušta borbu među svojim vozačima i nema prve i druge violine. Također u momčadi je bio mladi LH (dijete McL-a) koji po brzini nije zaostajao za FA. Njih dvojica su se klali međusobno i titulu im je mrknuo Kimi a oni su popušili kao i McL kojemu su oduzeli sve bodove i opalili po džepu.
Ne volim likove koji odu iz momčadi a kasnije sasuju drvlje i kamenje po njima.
Mislim da mu je najbolja odluka ipak potpisivanje za Ferrari jer bez obzira na to šta Štef (Domenicali) govori da oba vozača imaju jednak status ipak je to momčad sa dugogodišnjom tradicijom prvi vozač + druga violina što FA odgovara (a nisu ni pare za bacit:)).
Točno to f1 ivo, TU.
A na svojoj poruci sam i očekivao td-ove, neznate argumentirat, isto kao Androidaši i Appleovci, čast iznimkama ( npr. miki 1981).
Alonso je poručio Lewisu odi u Mercedes i uživaj u blagodatima prvog vozača.
pa samog FA je iznenadilo kako se dobro Hamilton snaša, čak i ostale,
jer da on nije odvozia tako, vjeroatno bi A pokupia naslov i dalje ostao u Mcl.
Al jbga engleski vlasnik će uvik gurat svog momka, osim vještine tu ide i marketing :)
Evo zašto ne volim Alonsa, nikakav čovjek, pokazao se mnogo puta.
http://www.f1racing.com.hr/formula-1/alonso-odlazak-iz-mclarena-je-najbolja-odluka-koju-sam-ikad-donio
O tome kakav je čovjek neću diskutirat jer nebi bilo fer, ne znam ga osobno, nit znam ikoga tko ga zna iz prve ruke, a za sve ostalo mogu samo reć da sam se osobno osvjedočio nebrojeno puta da su stvari jednako često i onakvima kakve izgledaju ali i potpuno suprotne.
Iako ne preferiram pljuvanje po mrtvima, da se tako izrazim, to je ipak njegov život i njegova odluka, i kao što bi netko komentirao da je u nečem pogriješio i navodio zašto tako i on može komentirati ono što smatra da je napravio dobro i zašto.
Dio koji mi se nedvosmisleno ne sviđa je što se osvrće na Lewisa, jer što se to Fernanda tiče, ako mu je imao što za reć mogao je to i osobno, tako da zbog toga mi se ovaj njegov potez ne sviđa.
Samo nek se on drži svoje vožnje jer tu je neprikosnoven, bez obzira na svoj plačljivi način tjeranja pravde.