Kutak za ljubitelje Formule 1 izdvojena tema

poruka: 31.784
|
čitano: 5.690.885
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Kutak za ljubitelje Formule 1
Utrka iz snova, samo šta mi je kvare ove šugave reklame
Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.
16 godina

Alonsić skoro poginuo {#} Dobra trka, al jebale ih reklame!

But Father, I have dreams and courage, and the name of an excellent cosmetic surgeon. Fear not, one day word will reach you of the success of me, the great Eskimo actor, Jennifer Love Hewitt.
18 godina
neaktivan

Hoce li nam Blazicka infarkt pogodit, kako se uzivio!? Ali moram priznati da mi je nedostajalo njegovo komentiranje, koliko god je ponekad navijacko.

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.9.2012 14:46 (desh).
15 godina

Imate na SLO 2 prijenos(slovenska televizija) manje reklama osim ako vas ne iritira onaj njihov komentator a mogo bi {#}

http://d-u-d.deviantart.com
16 godina

Opet maFIA i njihovo istraživanje -_-

But Father, I have dreams and courage, and the name of an excellent cosmetic surgeon. Fear not, one day word will reach you of the success of me, the great Eskimo actor, Jennifer Love Hewitt.
16 godina

Koliko reklama..... {#}

its summer in here...
16 godina

FIA "Race control" {#}{#} Uništavaju utrkivanje...

16 godina
neaktivan
Kako sam sretan kad se Meclaren pokvari :)
14 godina
protjeran

Vec vidim poruku preko team radia FERNANDO IS FASTER THAN YOU{#}... a ovaj drive through za Vettla je totalni bulls... nadam se samo da ce Redbullovci nakon trke dignut totalnu frku jer ova F1 je postala lakrdija...

Vrlo malo razumiju oni koji razumiju samo ono sto se moze objasniti
17 godina
neaktivan

Odlična utrka!

Za reklame se nemojte čuditi. Kreator je otkupio prava za prijenos F2 utrka pa treba love.

World Championships: 7, GP started: 300, GP wins: 91, Podium finishes: 155, Pole positions: 68, Fastest laps: 77, Points: 1,552
15 godina
neaktivan
Slazem se za kaznu Vettelu, ne znam zasto... ali placipic*ka Fernando nije bila sretna. Onda jos team radio Massi... Fernando ce koristiti DRS. LOL

Evo Pereza, nek pokaze tim Ferrarijevcima...
16 godina

AAAAaaaaaajmo Pereeeeeeeeeeeeeeeez!!! {#}

18 godina
Re: Kutak za ljubitelje Formule 1
Mr. Fugitive kaže...

AAAAaaaaaajmo Pereeeeeeeeeeeeeeeez!!! {#}

Perez je ponorel da no navodno, ima skrivenu bocu s plinom u kabini i eto otvori ventil pa dere sve ko majmune fučkaj ga.{#}{#}

http://www.vhnd.com/a-different-kind-of-truth/
17 godina
neaktivan

Čestitke Lewisu a posebno Checou na odlično odvoženoj utrci a Sauberu na taktici!!

Ferrari je iskontrolirao štetu a i oba Mercedesa su ugrabila bodove (Nico ima i fastest lap).

P.S.

Zabranit cmizdrenje na team radio a Čarlija smjenit ili mu kao Grosjeanu dat par godina ban. Uništavaju F1 čudnim odlukama.

World Championships: 7, GP started: 300, GP wins: 91, Podium finishes: 155, Pole positions: 68, Fastest laps: 77, Points: 1,552
Poruka je uređivana zadnji put ned 9.9.2012 15:51 (F1-IVO).
15 godina
neaktivan

vid Hrvatske zastave,sto se vijori u srcu italije :))

16 godina

Zao mi je kaj je Massa moro pustit Alonsa, stvarno je dobro odvozio + start je bio savrsen, Hami ima srece kaj je bio desni zavoj..

Btw: Kimi ukupno treci, daj Boze da se ponovila '07 :D

Na Lovrincu Split je cili.. LoL nick West: Strongtoni
18 godina

Dobra utrka.

Nisam baš Vettelov fan, ali smatram da je kazna nepotrebna, mislim, nije se zapravo ništa dogodilo, čovjek je držao idealnu putanju a Alonso je jednostavno dolazio sa neočekivano velikom razlikom u brzini.

Alonso povećao vodstvo kao i reputaciju plačipi*ke i licemjera.

P.S. Perez odvezao savršeno, pretjecanja Masse pred parabolicu i Kimija u drugoj šikani{#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.9.2012 15:57 (Schumix).
18 godina

Na Sky sportu sam gledao analizu tog sklučaja i usporedbu iz 2011..

Evo, tu sam napisao da opet ne šaram

ššššš - možda su u šumi
16 godina
neaktivan

Super utrka za Ferrari, pogotovo uzevsi jucerasnje stanje u kvalifikacijama. Alonso poveco prednost i samo je to bitno. {#}

16 godina

ako vas zivciraju reklame, imali ste gore linkove sa sky sporta, nijedna reklama, brundle i croft kraljevi u komentiranju...

trka bila predobra, kako sam se veselio kad sam vidio mclaren izvan staze, jedino onda kad sam skuzio da je to krivi mclaren, onda mi bilo zao buttona :(

oba redbulla out - JEEE

checo - kralj, da je bilo jos 3-4 kruga...ili da su ga par krugova ranije zvali u box...

alonso kralj kako je maznuo kameru i snimao hahah

16 godina

Šta ljubomora pere neke likove ovdje..

I da nisu Massu upozorili da ima Fernanda iza ledja, opet bi ga ovaj presao jer je bio najbrzi medju prvih 6-7 bolida.

Tako da vam te hejterske spike bas  i ne stoje. Bravo Alonso, Bravo Perez.

Barcelona FC
Poruka je uređivana zadnji put ned 9.9.2012 16:09 (x18x05x).
17 godina
neaktivan
RuskeGTT kaže...
checo - kralj, da je bilo jos 3-4 kruga...

Da je bilo još par krugova vjerojatno bi svi ostali bez goriva.{#}

World Championships: 7, GP started: 301, GP wins: 91, Podium finishes: 155, Pole positions: 68, Fastest laps: 77, Points: 1,560
18 godina
agent_00klc kaže...

Koliko reklama..... {#}

Nemaš se kaj bunit fučkaj ga,{#} F1 se može gledat po cjeloj Hrvatskoj u 16-9 formatu a to je puno bolje od onog sprešanog smeča na HTV-u.Reklame moraju bit tak to ide, ko če financirat troškove F1 možda Todorič ti bokca dakle ne lupat u prazno bez potrebe.{#}

_CR7_ kaže...

vid Hrvatske zastave,sto se vijori u srcu italije :))

Tu su i dokazi fučkaj ga normalno, naša zastava je nadvisila ili potukla sve ostale u zračnom mahanju ili dvoboju a na trenutak je malo zasjenila i glavni kadar.{#}{#}

http://www.vhnd.com/a-different-kind-of-truth/
15 godina
neaktivan

Jako dobra i sadržajna utrka. Bilo je tu pretjecanja i svega... i reklama svake 2-3 minute. Mislim da je ipak neki dobar stream bolji izbor. Ovo ubija užitak u gledanju.

Svaka čast Perezu, odlična taktika i vožnja, sa 12. na 2. mjesto u ovakvoj konkurenciji. Kapa dole.

Hamilton držao to prvo mjesto i nije ga htio pustiti. :) Massa isto odličan danas.

Meni je ovaj Lotus zagonetka... brzi su, imaš osjećaj da bi mogli do pobjede, ali nekako to uvijek promakne. Ne znam šta im fali... OK, u kvalama su nekako suzdržani, ali meni ni u utrci ne djeluju opet pretjerano dobro, ali Kimi uvijek se nekako nađe u vrhu. Nadam se da će se još malo poboljšati do kraja...

17 godina

Pa ne vidim u čemu je problem ako momčadski kolega pusti njega ispred sebe, zato i jesu i istome timu da si pomažu. Zašto ga nebi pustio ako Alonsu trebaju bodovi za prvaka, a Massi netreba, a k tome bio je brži od njega? Pa i Alonso je njemu pomagao u kvalifikacijama, te time riskirao i startao 10.

Perez oduševljava kao što je to radio Kubica prije koju godinu.

Zašto Petrov tako slabo vozi u zadnje vrijeme činio mi se odličan vozač prije?

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.9.2012 16:26 (Jack Sparrow).
14 godina

mislim da se za ovu sezonu zna tko ce osvojiti naslov (alonso) jer cim ga netko lupi-izbacen sa sljedece utrke (ne dirajte ga),cim mu kao zasmeta kazna prolaska kroz box.

nekako mi ima prebrz bolid.mogle bi biti sada spekulacije sa gumama.da nije tott naredio prielliju za neku "posebnu" mjesavinu guma.

jedva cekam sljedecu utrku da se moje price objestine!!

17 godina
neaktivan

Top speed:

Speed trap:
Pojašnjenje Vettelove kazne:

World Championships: 7, GP started: 301, GP wins: 91, Podium finishes: 155, Pole positions: 68, Fastest laps: 77, Points: 1,560
15 godina
neaktivan
x18x05x kaže...

Šta ljubomora pere neke likove ovdje..

I da nisu Massu upozorili da ima Fernanda iza ledja, opet bi ga ovaj presao jer je bio najbrzi medju prvih 6-7 bolida.

Tako da vam te hejterske spike bas  i ne stoje. Bravo Alonso, Bravo Perez.

Pa upravo u tome i jest stvar... ako je brži, neka ga prođe... ne mora ga ovaj puštati. Jel Webber pušta Vettela? Jel Button pušta Hamiltona?...

Al ajd, barem su promijenili inu slavnu rečenicu... nije više: Felipe, Fernando is faster than you. Sada glasi: Fernando će koristiti DRS ili kako je već bilo... xD

15 godina

Feeeeeenomenalna utrka!!!

Hamilton sve odradio čisto i školski i došao do zaslužene pobjede. Jedino on i Alonso imaju 3 pobjede.

Checi skidam kapu (ko Lauda) na odličnoj taktički, ali i napadački odvezenoj utrci.

Alonso je (ponovno) izvukao maksimum onoga što je mogao izvući, a ovog puta je to uspjelo i Massi, kojem ne zamjeram što nije pretekao Hamiltona u 1. krugu,

Red Bull pak neću komentirati, njihov je bolid odličan u svim mogučim sektorima, osim motora (pod to podrazumijevam i top speed). Iskreno, oni mi se nesviđaju tako da sam bez problema podnio njihovo odustajanje :D.

Komentar na onu situaciju s Vettelom i Alonsom je dao doktor par postova iznad. Alonso je Vettelu ostavio malo mjesta, ali je ostavio (Vettel niti nije trebao ići van staze), dok Vettel Alonsu uopće nije ostavio mjesta i još ga izgurao. Može biti sretan što su mu suci dali DT tokom utrke, umjesto +5 mjesta u Singapuru nakon utrke.

Ako sam ti barem malo pomogao, stisni gumb HVALA
17 godina

jnti nisam bia u stanju pratit utrku, je da je dobia moj niger..

jel se isplati skidat, pa da pogledan kasnije??

FJAKA =psihofizicko stanje prilikom teznje ni za cime. Ucestala je greska zamijeniti fjaku s lijenoscu. Za razliku od ove potonje, fjaka je uzviseno stanje uma i tijela kojem tezi cijelo covjecanstvo
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice