MSC ni u P3 nije imao KERS.
Alonso i Hamilton u razmaku od 0,001 sek
Vettel-u crklo nešto oko struje u zandjoj minuti P3, ali oba RBR-a bili cijele P3 oko 0,8 sec iza Alonsa i Hamiltona.
Di Resta treći.
MSC ni u P3 nije imao KERS.
Alonso i Hamilton u razmaku od 0,001 sek
Vettel-u crklo nešto oko struje u zandjoj minuti P3, ali oba RBR-a bili cijele P3 oko 0,8 sec iza Alonsa i Hamiltona.
Di Resta treći.
Paul di Resta dobio je kaznu od pet dodatnih mjesta na startu sutrašnje utrke u odnosu na poziciju koju danas zaradi u kvalifikacijama.
Vozač Force Indije morao je promijeniti mjenjač uoči današnjeg treninga.
Paul di Resta dobio je kaznu od pet dodatnih mjesta na startu sutrašnje utrke u odnosu na poziciju koju danas zaradi u kvalifikacijama.
Vozač Force Indije morao je promijeniti mjenjač uoči današnjeg treninga.
Šteta Force India izgleda jako brzo, a pogotovo Di Resta, nažalost nemaju sreče.
Bit će hebene kvalifikacije!
HAM - 0.001 - ALO, pa da jedan od njih dva u Parabolici 5cm ranije da gas već je dobio onog drugog, što znači da će obadva vaditi dušu bolidima.
Moja prognoza je da će se za 1. st. red boriti Nando i Hamilton, a Button bi se mogao pridružiti. Massa i ostatak ekipi mi je jeendostavno nekako predaleko.
U Red Bullu će moći biti sretni ako će uopče s obadva bolida ući u Q3.
BTW: Jeste vidjeli Montezemela s Dennisom u McLarenovoj garaži. Moja teorija je da je Luca negdje imao skrivenu kameru kojom je poslikao cijeli bolid 
...nužda kod Gumbeka...
Nature calls, so Jenson jumps out of his MP4-27 and heads to the bathroom.
....nostalgije kod Ferrarija...
Scuderia Ferrari @InsideFerrari
Session finished: the two F2007 are just behind the two McLarens.Scuderia Ferrari @InsideFerrari
Obviously it is the F2012!!! Some nostalgia for a World Champion car !
Mislim da i Massa ima šanse, jer u Monzi se samo tako može Massi potrefit savršen krug. Naravno kako stvari stoje ALO I HAM su favoriti, ali netreba zaboravit Mercedes. Schumi samo da ima savršen bolid u kvalifikacijam i može konkurirat za pole jer cijeli vikend ima oko 0.3 ispred Rosberga, ali i stalne tehničke probleme.
Čekajte, cijelo vrijeme se priča kako je Mercedes najbrži na pravcu, a ja to ne vidim baš često po ovim speedtrap-ovima.
Najčešće je Lotus najbrži.
Nek mi neko odgovori sta je s alonsom, bio je stalno među prvima sad odjednom deseti...
Nek mi neko odgovori sta je s alonsom, bio je stalno među prvima sad odjednom deseti...
Antiroll bar problem, kaže Ferrarijev Twitter
Odmah sam primjetio da nejde Alonsu(imao je greškicu na izlasku i prvog zavoja i loš prvi sektor) te da ima problem ono je bio improvizirani rad sa Masson. Čestitke Lewisu odvozio je besprijekorno kada je bilo najpotrebnije, a Mclaren će sutra biti težak protivnik Massi i Schumiju.
Bojim se da je McLaren trenutno predobar za ostatak i da će ova dvojica odmaglit. Nadam se da sam u krivu i da će biti i malo borbe na vrhu poretka.
Bojim se da je McLaren trenutno predobar za ostatak i da će ova dvojica odmaglit. Nadam se da sam u krivu i da će biti i malo borbe na vrhu poretka.
Pa i nisu toliko dominantni bili tokom kvalifikacija, barem ne danas u Monzi. Da Alonso nije imao kvar ili štogod.. ugurao bi se na drugo mjesto ili uzeo pole. Zatim Force Inidia je bila komtno četvrta, a Massa je odvozio perfektno svoj krug, a uz to izgledao je jako dobro u simulaciji trke jučer. Vjerujem da nas sutra očekuje dobra trka, jedino Lewis ako preživi start odnosno ne izgubi poziciju ima čiste šanse za pobjedu. No iza njega bi moglo biti vrlo napeto jer su svi tu negdje, a imamo i Alonsa koji zna kako se probiti kroz grid pa čak me ne bi čudilo i do podija.
Genijalan vikend. Mala mi ima prvi roćkas, McL u prvom redu, gajbe se lede. Može li bolje?
Život je dobar...
And so you touch this limit, something happens and you suddenly can go a little bit further. With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high.
Genijalan vikend. Mala mi ima prvi roćkas, McL u prvom redu, gajbe se lede. Može li bolje?
Život je dobar...
neprocjenjivo!!
Dio izjave od Alonsa
"It's a shame because I think it would have been the easiest pole position of the year for us," said Alonso.
"We did 1m24.1s in Q1 with an easy lap and then looking at it, 1m24.0s was, let's say, easy for us to do.
"We lost one big opportunity but nothing we can do now. We'll try to be strong tomorrow, the car will be fixed and we will see what we can do from 10th.
kako mi smjesno vidjeti rbr tako spore...nije mi jasno zasto ne naprave bolid sa vecom brzinom kad vide da im ne ide...
kako mi smjesno vidjeti rbr tako spore...nije mi jasno zasto ne naprave bolid sa vecom brzinom kad vide da im ne ide...
Pa i prošle godine kada su bili najdominantniji su imali redovito "sporiji bolid". Slično kao i ove sezone, među najsporijima na gridu.
Mislim da je ovo sa Alonsom sve namjesteno, cekat ce pozadi dok Massa ne izbusi Lewisa i Buttona na prvom zavoju 
Dio izjave od Alonsa
"It's a shame because I think it would have been the easiest pole position of the year for us," said Alonso.
"We did 1m24.1s in Q1 with an easy lap and then looking at it, 1m24.0s was, let's say, easy for us to do.
"We lost one big opportunity but nothing we can do now. We'll try to be strong tomorrow, the car will be fixed and we will see what we can do from 10th.
Možda malo preoptimistično o Alonsa.. mogao je možda i Lewis brže u zadnjem pokušaju, ali je odustao od kruga jer je bio siguran da ima pole. No bez obzira i ja mislim da je Ferrari bio najbrži bolid ovaj vikend.
Pa i prošle godine kada su bili najdominantniji su imali redovito "sporiji bolid". Slično kao i ove sezone, među najsporijima na gridu.
a i sta cemu najbrzi bolid.kada sam vidio sta je vetel napravio u belgiji (kako je odvozio) kapa dole!sto se tice danasnje utrke OPET sam pesimistican sto se tice mclarena!ma opet ce im se nesto desiti (box,sudar,kvar,itd)!totalno sam izgubio povjeranje u njih.koliko najave na pocetku sezone,kakve prve dvije utrke i onda MUCENJE!dajem najvise sanse gumbicu i massi.dajte pratite twiter.ako crnac pobjedi mozda sta gumbic objavi!
pa neka im se dogodi, pa da mercedesi iskoriste...moze i force indije...jedino ce mi malo biti zao buttona :(
S Twittera:
"MladenJergovic: Apparently Alonso was given wrong tyres in one of his runs! Mega strange!"
S Twittera:
"MladenJergovic: Apparently Alonso was given wrong tyres in one of his runs! Mega strange!"
Sigurno je imao anonimnu dojavu svojih boyz from FOM.
stream:
http://www.vipboxsports.eu/watch/37151/1/f1---italian-grand-prix--live-stream-online.html
http://www.vipboxsports.eu/watch/37151/2/f1---italian-grand-prix--live-stream-online.html - ovog sam uspio pokrenuti u full screenu, onog gore ne
stream:
http://www.vipboxsports.eu/watch/37151/1/f1---italian-grand-prix--live-stream-online.html
http://www.vipboxsports.eu/watch/37151/2/f1---italian-grand-prix--live-stream-online.html - ovog sam uspio pokrenuti u full screenu, onog gore ne
Ja gledam gornji u fullscreenu.
BTW. ne bi li bilo EPIC da Massa danas pobijedi? :) Iako sumnjam u takav rasplet.
Baš sam se napalio danas na rad Alonsa
, još da sredi i RedBull, pa Gumbeka
, on to može!!!!