Grosjean je ipak kriv
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Sad kad nemam za koga navijati, nadam se da će biti puno pravog utrkivanja i pretjecanja.
Tak mi je žao Saubera, ni krivi ni dužni.
Grožan debil...
Jep, Grožan je ipak kriv, prvi tren je izgledao kao da je Hamilton.
Ja sam na petom mjestu
.
Jel Pastor napravio jump start? Izgledalo mi je kao savršen start.
Nema Alonsa, navijat za Kimija. Strasan sudar..
destruction derby
Jump start 100%
kakva steta za alonsa ni kriv ni duzan :$
Huh, stvarno šteta za Saubere. Ali ovo je odlično za prvenstvo. Nadam se da će Kimi konačno pobijediti... :)
Steta sto nisu pokazali snimku sa Grozanovog auta.. Ili je bila?
Imao Pastor savrseni start ili ne - out je.
Grozni je debil. Taj nezna startat!
Dodatak:
Maldonado je debil; taj nije za F1
Evo Mihe na 4-tom mjestu!!!
Steta sto nisu pokazali snimku sa Grozanovog auta.. Ili je bila?
Nije bila, a bilo bi dobro kad bi pokazali i sa Maldonadovog
Naravno - čim ja zakasnim gledat utrku, dogodi se najveće moguće uzbuđenje/sudar/sranje.
Presjajno
Trećiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!
daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
...
Kimi leti na novom setu guma!
Režiser je iznenađujuće loš, start je bio najzanimljiviji dosad, malo mi je žao Alonsa ni kriv ni dužan. Zanimljivo je kako je napredovala sigurnost, da se ono dogodilo prije 20-25 godina Alonso bi ostao bez noga.
Schumi drugi trenutno
Kimi skida sekundu po krugu a Mihu još drže vani?!
EDIT:
Sad mu je i Vettel na repu.
EDIT2:
Uf.....!!!!
poznvajuci fiu dobit ce kaznu -.-
Baby je izgubio Alonso-kompleks i ćera kola u iber.... 
sta rade ove marusije :D
izgleda da je ferrari imao dobru formu u utrci sudeci prema babyju, steta za alonsu sigurno bi bio na postolju
Sad čekam sutra da vidim konačan poredak jer to je postala praksa da se incidenti razmatraju nakon utrke.
I Brawna ne kužim. Više ni strategiju ne može pošteno složit.
Prvi zavoj je bio prilično uzbudljiv, sama utrka... a OK, iako bilo je i boljih. Šteta da Kimi nije mogao zaprijetiti Buttonu, koji je danas bio neuhvatljiv za sve. Vettel uzeo maksimum danas (krenuo 10., a mislim da je nakon starta još pao), Red Bull nije bio dovoljno brz za više. Dostao ih je naredao u zadnjoj šikani. xD Schumi, u jednom trenu se činilo da je podij siguran, ali opet se nekako sve izmigoljilo. Webber tako-tako. Malo se poredak opet zbio budući da je Alonso odustao.