Kutak za ljubitelje Formule 1 izdvojena tema

poruka: 31.784
|
čitano: 5.690.434
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Kutak za ljubitelje Formule 1

Prvi put nakon 2 godine da sam bas zaboravio pogledat kvalifikacije. Kakvi su uvijeti na stazi, znam poredak, ali nekako mi neide uglavu to da je Alonso toliko loš??? Šta je bilo???

15 godina

Bit će sutra gusto.

Hamilton, Alonso i Kimi jedan do drugoga u prvi zavoj, tu će biti svega.

Nemojmo zaboraviti i požarnog aparata koji bi u prvom zavoju mogao napraviti sve i svašta.

Vettel i Webber jedan do drugoga, a Massa koji uvijek odlično starta odmah iza njih UFFFF

Samo da Button odmah ne odmagli jer ako mu to uspije, pobjeda je odlučena (naravno, ne računam kvarove i slično)

Nadam se da će Kamikaza na startu oderati Buttona, zadržavati (Kobayashi = 330km/h, Button = 320Km/h ga barem 5 krugova da ih Kimi, Nando i Hamilton stignu, a onda bi trebali gledati dramu + Vettel, Webber, Massa, Rosberg i Schumi koji se pokušavaju dići u poretku, bit će napeto.

EDIT:

Jeste vidjeli u Helmutovoj ruci, nakon Vettelovog ispadanja iz Q2, onu zgnječenu limenku Red Bulla. Bilo je svegaa u toj garaži.

EDIT:

Pitanje

Dali ima Sky-evih prijenosa na satelitu?

Ako sam ti barem malo pomogao, stisni gumb HVALA
Poruka je uređivana zadnji put sub 1.9.2012 17:13 (speedy56).
15 godina
neaktivan

Ne želim niti pomišljati koliko je u Red Bullu stresno, Helmut i dečki iz vrha ne podnose poraze. Možda je to u jednu ruku dobro, ali trebaju se mehaničari nositi sa takvim stresom. Uvijek kada su loši vidi im se po licima da će nekome hebat mamicu.

Bravo Button prvi pole u Mclarenu, ali za to je definitivno zaslužan bolji setup od Lewisa i još više novo stražnje krilo. No bez obzira Button je vozio besprijekorno i pokazao je da Mclaren ima 0.5 naspram ostalih. Sutra će biti najzanimljivija borba Alonso, Hamilton, Kimi, ipak si oni pariraju za naslov dok je Red Bull otraga. Ne bi me čudilo da će biti sutra krša i loma jer poredak obečava i uz to navijam za malo kiše.

16 godina
Re: Kutak za ljubitelje Formule 1
Đapa club kaže...

Ne želim niti pomišljati koliko je u Red Bullu stresno, Helmut i dečki iz vrha ne podnose poraze. Možda je to u jednu ruku dobro, ali trebaju se mehaničari nositi sa takvim stresom. Uvijek kada su loši vidi im se po licima da će nekome hebat mamicu.

Bravo Button prvi pole u Mclarenu, ali za to je definitivno zaslužan bolji setup od Lewisa i još više novo stražnje krilo. No bez obzira Button je vozio besprijekorno i pokazao je da Mclaren ima 0.5 naspram ostalih. Sutra će biti najzanimljivija borba Alonso, Hamilton, Kimi, ipak si oni pariraju za naslov dok je Red Bull otraga. Ne bi me čudilo da će biti sutra krša i loma jer poredak obečava i uz to navijam za malo kiše.

Jedva čekam sutrašnju utrku. Predugo je ovo razdoblje čekanja za mene :) A tek kad se sjetim zimske pauze...grrrr.

Što se tiče kvala...Vettel, što reći, vjerojatno će utrka biti dosta bolja.

A Button/Hamilton - vjerujem da svi znaju da imaju prilično različito podešene bolide.

Ono što možda svi ne znaju je info koja mi je danas stigla da je Hamilton namjerno krenuo drugim putem podešenja kada je shvatio da jednostavno ne može parirati Buttonu u kval vremenu te je bolid podešen puno puno više za uvjete utrke.

Što bi značilo da bi trebao, ako mu sve bude išlo po planu, dobre 2/3 utrke biti osjetno brži u odnosu na Buttona. Naravno jedno je iskoristiti potencijal bolida kada krećeš sa pola, a drugo kada krećeš iz trećeg reda, ali svakako će biti zanimljivo to pratiti.

Od Alonsa sam možda ipak očekivao 1-2 pozicije više, ali ni ovo nije loše, pogotovo kad pogledamo gdje su mu najbliži konkurenti.

Međutim sve su prilike da će utrka za njega biti teška.

18 godina
miki1981 kaže...

A Button/Hamilton - vjerujem da svi znaju da imaju prilično različito podešene bolide.

Hamilton se odlučio na staro krilo....

ššššš - možda su u šumi
18 godina

Kimi (opet) prošao bez kazne za nepoštivanje granica staze u Spa.

http://www.gpupdate.net/en/f1-news/283223/raikkonen-escapes-penalty-after-cutting-eau-rouge/

Meni apsurdno ali nimalo iznenađujuće.

Mislim, ako si sijekao, sijekao si, treba izbrisati taj krug i sve OK, a ne ostavljati dokazano nekompetentnim ljudima da prosuđuju je li ili nije ostvarena prednost.

Ponovno sudije prave od F1 šprdnju i po milijunti put demonstriraju duple kriterije. Kimi bi se izgleda mogao izvući i sa ubojstvom, sjeća li se itko prvog kruga 2009 u Spa, kad je MA-FIA dopustila Kimiju da doslovno ukrade izglednu prvu pobjedu od Force Indije, u poređenju sa Spa 2008 kad je Lewis kažnjen?

16 godina

Opet sudci seru. Kazna za Maldonada, 3 mjesta... startat ce 6.

http://www.formula1.com/news/headlines/2012/9/13729.html 

its summer in here...
18 godina
agent_00klc kaže...

Da, i to što je zasmetao Hulkenberga, ništa ga nije koštalo, jer je prošao u Q3, ali zato je Kimi dobio nagradu jedno mjesto naprijed za skraćivanje staze 2 puta u Q3.

Fuj!

15 godina
Schumix kaže...
agent_00klc kaže...

Da, i to što je zasmetao Hulkenberga, ništa ga nije koštalo, jer je prošao u Q3, ali zato je Kimi dobio nagradu jedno mjesto naprijed za skraćivanje staze 2 puta u Q3.

Fuj!

Imaš možda koji onboard video tog skračivanja?

14 godina
odjavljen

Pa ako ga je smetao onda je zasluženo dobio kaznu. Nego sad je više zanimljivije da je Maldonado između Alonso-a i Hamiltona. Početak i prvi krug bi trebali biti jako zanimljivi ako znamo da Maldonado "ide na nož" u utrkama.

18 godina
formula1live kaže...

Pa ako ga je smetao onda je zasluženo dobio kaznu. Nego sad je više zanimljivije da je Maldonado između Alonso-a i Hamiltona. Početak i prvi krug bi trebali biti jako zanimljivi ako znamo da Maldonado "ide na nož" u utrkama.

Ja mislim da je Hamić u većij opasnosti od Destraction Derby Maldoanda... Ferrari je do sada uvijek imao odlične startove, tako da bi Alonso mogao pobjeć jedno mjesto napred, a onda Hamić i Maldonado... Hamilton će kada ga vidi stavit bolid na rame i pobjeć preko zida... {#}

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put ned 2.9.2012 12:12 (doktor1).
15 godina

Upravo je u tijeku Porsche Super Kup, i vrijeme je u SPA suho, čak i pomalo sunčano, tako, da ako je netko radio setup za kišu, moje je mišljenje da je sa startom utrke uvelike promašio!

Sada, pitam se, kako su Fernando Alonso i Kimmi Rikonnen podesili svoje bolide, nadam se za suho {#} !

ATJ Lučko
18 godina
moderator
Povodom ove glupe kazne za Maldonada čitam sad u komentarima na gp1 da se Charlie ispričao Schumacheru zbog kazne u Budimpešti (prolazak kroz boksove), jer su suci utrke pogriješili - on je prebrzo vozi kroz boksove PRIjE utrke, što se kažnjava novcano, a ne na ovakav način...
...
17 godina
neaktivan
Miro kaže...
Povodom ove glupe kazne za Maldonada čitam sad u komentarima na gp1 da se Charlie ispričao Schumacheru zbog kazne u Budimpešti (prolazak kroz boksove), jer su suci utrke pogriješili - on je prebrzo vozi kroz boksove PRIjE utrke, što se kažnjava novcano, a ne na ovakav način...

Nabijem Čarlija, FIA-u  te bivše vozače-suce!

World Championships: 7, GP started: 299, GP wins: 91, Podium finishes: 155, Pole positions: 68, Fastest laps: 77, Points: 1,546
15 godina
ATJLučko kaže...

Upravo je u tijeku Porsche Super Kup, i vrijeme je u SPA suho, čak i pomalo sunčano, tako, da ako je netko radio setup za kišu, moje je mišljenje da je sa startom utrke uvelike promašio!

Sada, pitam se, kako su Fernando Alonso i Kimmi Rikonnen podesili svoje bolide, nadam se za suho {#} !

Neznam na kakvim je krilima Raikkonen, ali znam da je Alonso na low-drag krilima, a sa low-drag krilima se po kiši nevozi.

18 godina

Ovog časa ssa Spa... Schumacherov bolid - pokvario se KERS, skinuli podnicu...... Inače za promjenu treba sat i pol, oni imaju dvadeset minuta....

ššššš - možda su u šumi
16 godina
neaktivan

Jbt. taj čovjek baš nema sreće, najbolje da lipo polije bolid benzinon i naloži ga, te gleda zanimljivu utrku.

Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.
15 godina
neaktivan

Šta su ukinuli onu emisiju prije utrke na Kreatoru (tj. na TV VOXu gledam), piše da počinje 5-10 minuta prije utrke?

15 godina
doktor1 kaže...

Ovog časa ssa Spa... Schumacherov bolid - pokvario se KERS, skinuli podnicu...... Inače za promjenu treba sat i pol, oni imaju dvadeset minuta....

Šteta

Hoće ga pustiti na stazu bez KERS-a ili uopće neće pustiti?

15 godina
trap kaže...

Šta su ukinuli onu emisiju prije utrke na Kreatoru (tj. na TV VOXu gledam), piše da počinje 5-10 minuta prije utrke?

Ma još i bolje.

Taj StudioF1 je bilo živo smeće.

16 godina
neaktivan

pa emisija upravo traje...

League of Legends EU West: Dmanz
15 godina
speedy56 kaže...
ATJLučko kaže...

Neznam na kakvim je krilima Raikkonen, ali znam da je Alonso na low-drag krilima, a sa low-drag krilima se po kiši nevozi.

U tome je i bila poanta mog pitanja, a reflektira se po mojem skromnom mišlenju da je zato bio onako slab na trećem kvalifikacijskom treningu {#}!

BTW; da li ste upoznati da krajem ove godine odlazi u mirovinu Mercedesov čovjek broj 1 za F1, Dieter Zetsche, i da se razmišlja u izlasku Mercedesa iz cirkusa {#} {#} !?!? 

ATJ Lučko
16 godina

odlicno je pocelo -.-

ima li gdje stream skysport ili bbc, tko vec prenosi? moze link? neda mi se gledati ove papke i reklame

Poruka je uređivana zadnji put ned 2.9.2012 13:43 (RuskeGTT).
18 godina

Stavili su Mercedes na grid, Schumache je izašao i gledao pod auto i gume, Brundle ga je pitao dali je sve OK, on je pokazao palac i otišao...

_

EDIT: Brundle dolazi na grid između Hamilotna i Maldonada i stavlja šljem jer je tu "napeto" i može biti svega {#}

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put ned 2.9.2012 13:44 (doktor1).
18 godina
RuskeGTT kaže...

ima li gdje stream skysport ili bbc, tko vec prenosi? moze link? neda mi se gledati ove papke i reklame

Stream

http://www.vipbox.tv/watch/32669/1/sky-f1--live-stream-online.html

ššššš - možda su u šumi
15 godina
neaktivan

Kakav start!!!

15 godina
neaktivan

Kakav krs {#}

 -- http://goo.gl/RylEA Nista ja neznam, ja sam tu s biciklom..
17 godina
neaktivan

aaaaaaaaaaa... Sta je napravio Hamilton {#}

15 godina
neaktivan

Rekao bi da je Hamilton kriv...

18 godina

Grozni je debil. Taj nezna startat!

ššššš - možda su u šumi