Kutak za ljubitelje Formule 1 izdvojena tema

poruka: 31.784
|
čitano: 5.693.588
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: Kutak za ljubitelje Formule 1
Miro kaže...
Pa to ti je jednadzba - kada je tu tata nema nje, kada je ona u boxu, nema tate :) Ali bez zezanja, on je doista zasluzio pobijediti danas...

Slažem se. Odvozio je bez greške ali Rajko mi je draži.

World Championships: 7, GP started: 298, GP wins: 91, Podium finishes: 155, Pole positions: 68, Fastest laps: 77, Points: 1,546
17 godina
protjeran
Miro kaže...
Pa to ti je jednadzba - kada je tu tata nema nje, kada je ona u boxu, nema tate :) Ali bez zezanja, on je doista zasluzio pobijediti danas...

Po pokazanome Kimi je više zaslužio.

Canibus > _________ <------- insert MC name here.
18 godina
moderator
Totalna dominacija Hamiltona ovog vikenda. Fascinantno dobri Lotusi u ovakvin uvjetima. I nista novo - jos jedan debakl za Mercedes...
...
14 godina
odjavljen
Kutak za ljubitelje Formule 1

Hamilton je odvozio brzo i kontrolirano cijelu utrku i zasluženo pobijedio. No sve ostalo je bilo dosadno kao sam vrag. Slaba utrka, Kimi je dobro odvozio prvi dio, a poslije zadnje promjene guma vozio je bezveze. Umjesto da riskira i napadne on se jadno vozi iza njega. Ne volim gledati kada vozač ima trenutno brži bolid i onda ne napada. Alonso je danas imao sporiji bolid od McLarena i RedBulla, ali je uspio ipak biti ispred njih i povećati prednost.

Poruka je uređivana zadnji put ned 29.7.2012 15:58 (formula1live).
17 godina

napokon da je osvojia, nakon ove zadnje 2 utrke, bez bodova, bilo

je vrime da napravi dobar rezultat, još samo da je Alonso osta iza

Webbera da se smanji razlika!!!

FJAKA =psihofizicko stanje prilikom teznje ni za cime. Ucestala je greska zamijeniti fjaku s lijenoscu. Za razliku od ove potonje, fjaka je uzviseno stanje uma i tijela kojem tezi cijelo covjecanstvo
16 godina

i dalje dobrih 40 bodova prednosti {#}

razočarenje nije bilo kiše, pomalo dosadna trka...

Win Osama in hide and seek
Poruka je uređivana zadnji put ned 29.7.2012 16:06 (J3ckYYY).
14 godina

dobro da je pobjedio "mali".to mu je bas trebalo nekon zadnje dvije utrke.makar kimi je za mene odvozio pametno.cekajte biti ce prilike za pobjedu.cemu forsirati a ipak je ispred njega "mali" a massa najbolje zna da meli ne popusta samo tako.kimi je cekao mogucu gresku koja se nije dogodila i to je to.bolje vrabac u ruci nego golub na grani.

17 godina
protjeran
formula1live kaže...

Hamilton je odvozio brzo i kontrolirano cijelu utrku i zasluženo pobijedio. No sve ostalo je bilo dosadno kao sam vrag. Slaba utrka, Kimi je dobro odvozio prvi dio, a poslije zadnje promjene guma vozio je bezveze. Umjesto da riskira i napadne on se jadno vozi iza njega. Ne volim gledati kada vozač ima trenutno brži bolid i onda ne napada. Alonso je danas imao sporiji bolid od McLarena i RedBulla, ali je uspio ipak biti ispred njih i povećati prednost.

Poslije promjene bezveze? LOL. Pa čovjek je skinuo 4.5s Hamiltonu i to da ne napada je glupost, staza je takva da su prestizanja smanjena do minimuma. Da ga je mogao proći prošao bi ga. Pa i sam je rekao na radio da ga jedino može proći ako zezne negdje Ham. Pa pogledaj Button-a i sve će ti biti jasno.

Canibus > _________ <------- insert MC name here.
Poruka je uređivana zadnji put ned 29.7.2012 16:14 (epic).
16 godina
formula1live kaže...

Bezveze je odvozio?

STvarno, si ti gledao istu utrku kao i ostali?

SKinuo mu je razmak kad god je poželio i došao do njega...ali preticanje je skroz drugi par rukava.

A jako se lijepo primjetilo i kako mu se bolid ponaša kada mu je u mjenjaču bio. Nije imao nikakve šanse.

Kimijeve realne šanse za pobjedu je upropastio loš start i gubljenje pozicije od Alonsa.

Hamilton je zasluženo pobjedio, jer lako je mogao izgubiti, nije napravio pogrešku i svaka čast. IPrilično sam siguran da je danas Vettel bio na njegovo mjestu da bi pogriješio i Kimi bi ga prešao.

Od ostalog ništa puno za reć, Alonso je odvozio odlično, samo zato jer je realno trebao završiti na 7om mjestu, a eto on je zadržao iza sebe i Webbera i Buttona, što s obzirom na bolid i nije mala stvar.

Ovaj put i Massa solidan, gotovo na razini onoga što je bolid mogao

18 godina

Ima li tko link za download utrke? Bio sam na putu pa nisam mogao gledati utrku! {#}

...ali sutra, dragi moj Samsone, trofej i slava neće nas zaobići!
16 godina
cro_blue kaže...

Ima li tko link za download utrke? Bio sam na putu pa nisam mogao gledati utrku! {#}

Rađe popij tabletu za spavanje. Efekt je isti {#} Hungaroring treba izbaciti iz sezone - čim prije, to bolje.

But Father, I have dreams and courage, and the name of an excellent cosmetic surgeon. Fear not, one day word will reach you of the success of me, the great Eskimo actor, Jennifer Love Hewitt.
16 godina

ja sam spavao sredinom trke...

zelim se zahvaliti kimiju koji mi je pruzao malo interesantnih trenutaka pri kraju trke...

msc - sta reci...

15 godina
neaktivan

Istina da je Hungaroring dosadan, ali nerijetko tamo pada kiša pa utrke znaju biti pravi show. Neznam što se dešava sa Buttonom, ali nejde ga više niti u strategiji. Taman kada su komentatori spominjali kako ekipe imaju "uber super duper" tehnologiju u tvornicama i da onda računaju i javljaju kako i kada treba u boks ovi zahebu Buttona. Mogalo je komotno odigrat istu strategiju kao Hamilton i završit na postolju. Kimi je danas ako se mene pita imao najbolju utrku ove sezone, ali Lewis je bio nedostižan. Ferrariju izgleda nikako ne paše ova staza i peto mjesto je realna mogučnost bila danas, čak i niže. Morat će u Ferrariju još raditi na bolidu jer Lotusi, Hamilton i Red Bullovi izgledaju brže. Sada se čeka SPA, meni osobno najdraža staza. Teško je predvidjeti kakva će biti forma bolida tamo, ali sve mi se više čini da dolazi Hamilton vs Lotusi vs Alonso fajt barem sljedečih par trka.

18 godina

Inače bih se radovao Spa, ali prema trenutnoj formi Mercedesa, ne baš.

Ako bude vruće kao u Mađarskoj, Kimi FTW.

Ako ne, onda možda dvoboj Lewis-Fernando.

A ako bude kiša...onda prekid utrke i nastavak dok ne bude staza presuha čak i za intermediate.{#}

Najviše me strah da će Schumi najaviti povlačenje, ne vidim neki razlog da ga motivira, pored katastrofalne forme Mercedesa i smeća od guma još barem jednu sezonu...

18 godina
Mr. Fugitive kaže...
cro_blue kaže...

Rađe popij tabletu za spavanje. Efekt je isti {#} Hungaroring treba izbaciti iz sezone - čim prije, to bolje.

Može utrka bit dosadna i uspavljujuća, al opet mi ju je bolje gledati nego zuriti u prazno dok sam na poslu! {#} 

Daj link! {#}

...ali sutra, dragi moj Samsone, trofej i slava neće nas zaobići!
16 godina
neaktivan

Jedna od dosadnijih utrka. A onaj Neven Novak mi ide na jetra. Nevjerojatno je koliko je subjektivan i naginje prema Mclarenu. {#}

17 godina
neaktivan
gamer xt kaže...

Jedna od dosadnijih utrka. A onaj Neven Novak mi ide na jetra. Nevjerojatno je koliko je subjektivan i naginje prema Mclarenu. {#}

Ma lako za njega. Mene iritira onaj zagorac šta komentira kvalifikacije. Kao da iz lokalne birtije komentira.

-----

Sad treba izdržat ˝samo˝ mjesec dana....{#}

World Championships: 7, GP started: 298, GP wins: 91, Podium finishes: 155, Pole positions: 68, Fastest laps: 77, Points: 1,546
17 godina
neaktivan
16 godina
F1-IVO kaže...
gamer xt kaže...

Ma lako za njega. Mene iritira onaj zagorac šta komentira kvalifikacije. Kao da iz lokalne birtije komentira.

-----

Sad treba izdržat ˝samo˝ mjesec dana....{#}

wtf sta nije 3 tjedna pauza?

omg poludit cuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu (vrijeme da zapocnem igrati opet F1 2011)

16 godina

Sve je sličniji onim dedekima šta voze felicije 35 km/h po gradu {#}

But Father, I have dreams and courage, and the name of an excellent cosmetic surgeon. Fear not, one day word will reach you of the success of me, the great Eskimo actor, Jennifer Love Hewitt.
15 godina

Ako će mo da se SPA Frankorschamps vozi tekar 02. 09., ostaje nam čekati samo 33 kratka dana, ili 792 sata, ili  47520 minuuuuuuta {#} {#} !!!!

ATJ Lučko
17 godina

al do sljedeće ću smislit nešto,

strema mi nije radia, a na  telki jbte

više reklama nego na rtl-u i novoj skupa u jednom danu!!!

FJAKA =psihofizicko stanje prilikom teznje ni za cime. Ucestala je greska zamijeniti fjaku s lijenoscu. Za razliku od ove potonje, fjaka je uzviseno stanje uma i tijela kojem tezi cijelo covjecanstvo
17 godina
neaktivan
Makić kaže...

Smisli par stotina eura i gledaj lajv:)

14 godina

uzmi dreambox,satelitsku antenu i CS i imas formulu u HD-u!

17 godina
F1-IVO kaže...
Makić kaže...

Smisli par stotina eura i gledaj lajv:)

pomozite mi onda smislit nešto da dođem na 0, na ne u plus {#}

17 godina
neaktivan

Na stranicama Saubera nalazi se 360º video jednog kruga u Barceloni (za volanom je Perez) i promjena guma u boksu na kraju kruga. Kliknite na sliku označenu s "Interactive 360º video"; na sporijim vezama će vjerojatno biti iskrzani zvuk i slika tijekom prvog prolaska, pa za full motion video treba pričekati da se sve učita (izgleda da nema bufferinga).

The laws of nature are constructed in such a way as to make the universe as interesting as possible. - Freeman Dyson, Imagined Worlds
17 godina
neaktivan
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
16 godina

Car:

{#}

16 godina
Mr. Fugitive kaže...

Car:

{#}

Hehe...nije beton isto što i asfalt, pogotvo ne onaj po kojem oni najčešće voze.

A ka će već jednom nastavak, teško mi pada ovolika pauza...al ona zimska mi je još gora.

16 godina
neaktivan

Ovo cekanje je za popi*dit, al ajde bar je ovaj vikend DTM pa imam sto gledat.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice