Što se tiče prenosa ,sve je OK, ali komentatori su malo preozbiljni, pogotovo Jergović. Dijaković možda nekima nije sjeo, ali meni ljepše zvuči njegov glas (kojega se sijećam još iz djetinjstva), a i ne zamjeram mu kad nešto krivo kaže.
Fali mi Blažičko, jer se on cijeli uživi i tu atmosferu prenese na gledatelja.

A kad nekada fula, nije mu za zamjerit. A Jergovic sa svojim podacima pruzi odlican uvid u stanje na stazi, u timovima itd.

And so you touch this limit, something happens and you suddenly can go a little bit further. With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high.

Inace vise bi volio vidjet takvo utrkivanje, nego svaki k.... ima neko pravilo. Nek se vise ljudi utrkuju. Stvarno mi nije jasno zasto netko ne bi mogao obraniti poziciju promjenom smjera vise od jednom. Ak moze nek se brani cijelu trku, a ovaj iza ak ima skilla nek ga predje. Totalno bez veze.
, ništa od njih. I naravno, Leteći Rus me malo uplašio, kad sam ga vidio kako sa strganim volanom i dalje pokušava upravljati, ali let mu je play of the day.
.