Kutak za ljubitelje Formule 1 izdvojena tema

poruka: 30.803
|
čitano: 4.152.724
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Kutak za ljubitelje Formule 1

ligier i prost su bili plavi...

15 godina
Re: Kutak za ljubitelje Formule 1
Kristyans kaže...
insomniac kaže...
Granny kaže...

Nemogu vjerovati popi*dio sam.Kako mi se gadi HRT!!!!!

Za koji k... im placam kad su ukinili jedino sto sam volio na njemu-F1.Moze neki prijedlog gdje da gledam F1?

Skini

ovo

ftp://74.115.4.30/download/hss-win/DM-232.exe

Install,pokrenes ovo ono

I mozes gledat ode

http://www.bbc.co.uk/bbcone/watchlive/

Ja provjeria i sve 5

Sta mislite o stazama koje san stavia 2 posta iznad

I HRT JJe sranje,slazen se,izgleda ko Indy ili NASCAR auto,po boji,lol

Kada pokrenem program dobijem ovo :  You tried to access the address http://127.0.0.1:895/config/?action=connect&lang=eng&afd=1301235167&afc=A25A16A27FEDC00B4FD822D735F98198, which is currently unavailable

Ikona u trayu uredno stoji, što sad?

Isti problem,pokušao sam sve od reinstalacije,gašenje CIS-a,torrenta i sličnog no međutim i dalje se ne želi spojiti.Molim pomoć.

Piracy lives forever!!!
17 godina
neaktivan

Tako je i kod mene :-(

17 godina

U ovoj kombinaciji meni sve OK radi - trenutno nakvi pjevaju... {#}

15 godina
insomniac kaže...
Korny1603987 kaže...
insomniac kaže...

Evo dijakovića,koji bi navodno trebao komentirat trke na lokalnim TV postajkama

http://gol.hr/clanak//automoto/video-senna-je-ipak-najveci-svih-vremena.html

Vidia sam da se ljudi cesu po glavi,koji je ovo...

Samo se klinci češu po glavi. Oni koji su još za borbe Mike i Michaela gledali f1 znaju koja je to komedija od komentatora.Biseri: "startna rešetka i neka susjedu crkne krava, mladi talijan piconija koji je pooginuo u nesreći" ITKO ITKO?

PS Tužno je da sa 24 godine moram spominjati klince, ali sam ja veliki fan f1 od 10 godine.

Meni je 16,pratim F1 otkad se sjecam,lol
Znam za blazicka,novaka,cvitkovica u svoje vrijeme mislimvjerojatno jos jedno ime ima,samo se ne sjecam,ali cvitkovica sam zapamtio jer je vjecito bio za McLaren,lol...

I sjecam se Hakinena i Schumachera,cak i Orange tima,starog williamsa (donekle)

davno je bilo dok su se po stazama vozili williamsi, jaguari, jordani, bar-ovi, arrowes, minardi i ostala ekipa, velike borbe Schumachera i Hakinena, veliki sudar u Monzi '98 ili '97 (tu negdje, ne sječam se najbolje) kad su se  na početku prvog kruga u drugoj šikani poslje onog blagog zavoja na početku oba jordana dodirnula i popriječila po cesti i prouzrokovala masovni sudar u kojem je sav središnji dio grida otpao, samo se oni koji su bili na početku i na kraju poretka uspijeli izvuči, pa onda s*anje sa gumama u Indianapolisu (vjerujem da je bila 2007.) kad je samo 6 vozača završilo utrku, pa kubicino izlijetanje iste godine u Kanadi kada je rasturio bolid ko divljak, pucanje gume u zadnjem krugu Raikonenu u Nürburningu na kraju startno/ciljne ravnine, borbe Alonsa i Schumacera u sezoni 2004., i još puno lijepih uspomena...

jedino mi je žao što sam bio šmrkavac od 4 godine i znao sam k{#}a šta je F1, ali mi je najviše žao što nisam vidio velikog Sennu na djelu, nego samo ono što mi je dostupno na youtubu...

največa uspomena na Sennu mi je to što sam vidio njegov bolid Williams FW16 u kojem je vozio svoju zadnju sezonu na povratku sa maturalca u srednjoj školi...

{#}

također sam prošli semestar imao jedan seminarski rad u kojem sam pisao, naravno, o F1, i to mi je bio seminarski koji sam guštao radit, a i rezultat je bio odličan, 30 stranica čistog teksta, povijest formule od prvih dana pa sve do danas, promjene koje su se dešavale na bolidima, tehničke specifikacije itd., skoro pola od toga, malo manje, je bilo o Senni i njegovom životu i karijeri, a kad sam ga prezentirao nisu mi bili potrebni nikakvi papiri da se podsjetim šta moram pričati...

F1 pratim od 6 razreda osnovne, i radije pratim taj sport nego ove ostale na našim programima, na kojima je standard nogomet i takve stvari, a jedina stvar koja je bila dobra i drugačija i sport koji je bio van naših granica, a da je bila prikazivana konstantno kod nas je bila Formula (stavljam veliko F jer ovaj sport to zaslužuje), i naravno moraju onda u{#}t da ne prikazuju, došo bi tamo u hrt, prešamarao ih sve redom, kud im plačamo svaki mjesec, oni se ne mogu udostojit da to prenose...

pa dragi hrt nabijem vas {#}

Senna, RIP, žao mi je što te nisam vidio na djelu, ali za mene ti ostaješ najveći od svih...

Ayrton Senna: "pilots are for people more a dream than a reality, and no one better embodied those words."

Sennin bolid sa povratka sa maturalca Sennin bolid sa povratka sa maturalca
92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ja ne!!!!
Poruka je uređivana zadnji put ned 27.3.2011 18:34 (matija656).
14 godina
neaktivan

Nije bila monza,mislim da je bila Belgija (Spa) 98,u prvom krugu,iza La Source (Prva krivina) po teskoj kisi

Indy 2005 kad je jordan ugrabio dosta bodova zbog guma :P

Di se islo na maturalac?
Da znam di  da natjeran razred da idemo xD

Za tu nadogradnju pričekat ćemo ožujak, a ova nadogradnja će nam to omogućiti nadogradnjom sustava nadogradnji. - - - - - - - - - - - - Mosin-Nagant: When out of ammo, it makes a great pike, war club,
15 godina
neaktivan

To je to, Spa 98

Što imaš više sira, imaš više rupa. Što imaš više rupa, imaš manje sira. ?????????????
15 godina
insomniac kaže...

Nije bila monza,mislim da je bila Belgija (Spa) 98,u prvom krugu,iza La Source (Prva krivina) po teskoj kisi

Di se islo na maturalac?

ne nije to ta utrka bila, znam na što misliš, al mislim da nije bilo to, ovo je bilo na mozni, i u toj utrci kad je bio taj veliki sudar jodrani su oba ispali iz utrke, ako netko od starijih zna oblje informacije neka me ispravi, ja sam još bio mald u to vrijeme pa se ne sječam točno, ali vjerujem da je bilo na monzi

mi smo na maturalac išli u Češku, povratak doma je bio preko Telča, i onda samo stali negdje na prijelazu izmeđi granice, mislim da austrije i češke, tako nešta, di je onaj avion restoran, trgovine razne, china town sa njihovim trgovinama i tako to...

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ja ne!!!!
Poruka je uređivana zadnji put ned 27.3.2011 18:46 (matija656).
15 godina
neaktivan
matija656 kaže...
insomniac kaže...

Di se islo na maturalac?

ne nije to ta utrka bila, znam na što misliš, al mislim da nije bilo to, ovo je bilo na mozni, i u toj utrci kad je bio taj veliki sudar jodrani su oba ispali iz utrke, ako netko od starijih zna oblje informacije neka me ispravi, ja sam još bio mald u to vrijeme pa se ne sječam točno, ali vjerujem da je bilo na monzi

mi smo na maturalac išli u Češku, povratak doma je bio preko Telča, i onda samo stali negdje na prijelazu izmeđi granice, mislim da austrije i češke, tako nešta, di je onaj avion restoran, trgovine razne, china town sa njihovim trgovinama i tako to...

edit: hvala na ispravki netočne informacije :)

to je monza 2000 :)

Što imaš više sira, imaš više rupa. Što imaš više rupa, imaš manje sira. ?????????????
17 godina

Nije fer kad netko mlađi prati F1. Oni navijaju za npr. Šumija od 2000. i vide samo pobjede.

Ja sam krenuo pratiti pravo F1 poslije njegove benetton ere, pa sam morao gledati izgubljene sezone. 97. potiv Žaka, 98. protiv Mike, 99. strgao nogu... :-))

Ali je onda dominacija bila slađa......{#}

mag. iur.
14 godina
neaktivan
dmanz kaže...
matija656 kaže...
insomniac kaže...

Di se islo na maturalac?

edit: hvala na ispravki netočne informacije :)

to je monza 2000 :)

Tadaje jedan covjek uz stazu poginuo od udarca gume,ako se sjecam dobro

Za tu nadogradnju pričekat ćemo ožujak, a ova nadogradnja će nam to omogućiti nadogradnjom sustava nadogradnji. - - - - - - - - - - - - Mosin-Nagant: When out of ammo, it makes a great pike, war club,
15 godina
neaktivan

jedan od sudaca je poginuo tada

17 godina

Tko je bio "kriv" za to. Ralf ili Villeneuve??? znam da je bio bijeli bolid u igri.

mag. iur.
14 godina
neaktivan
Korny1603987 kaže...

Tko je bio "kriv" za to. Ralf ili Villeneuve??? znam da je bio bijeli bolid u igri.

Pa,nitko ne moze bit ktiv,Ko sto je jedan od komentatora reka,Barrichello nije ostavio mjesta jordanima,oni su se dotaklo,jednome je kotac odletio ,i time je krenulo...

17 godina

stavio sam tu riječ pod navodnike. Baš zbog te nesretne gume.

mag. iur.
14 godina
neaktivan
Korny1603987 kaže...

stavio sam tu riječ pod navodnike. Baš zbog te nesretne gume.

Pa,opet tesko je znati jer je bilo puna dima prasine,i dosta guma je letjelo

17 godina

znao sam da ima Villeneuve prste u svemu tome :-)) Kamera je bila sa njegovog bolida na usporenoj snimci. Frentzenu je odletila guma u nesretnoga talijana.

mag. iur.
15 godina
Korny1603987 kaže...

97. potiv Žaka, 98. protiv Mike, 99. strgao nogu... :-))

kakve su to borbe bile!!!! pogotovo protiv zaka!!!

smrc, nema vise takvih stvari danas...ima ali nisu takve...niti vise nije schumi u glavnoj ulozi

15 godina
- {CRO}IvanoiLe http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/%7BCRO%7D%20IvanoiLe/
Poruka je uređivana zadnji put ned 27.3.2011 21:08 (ivanoile).
17 godina
softwaremaniac kaže...

Isti problem,pokušao sam sve od reinstalacije,gašenje CIS-a,torrenta i sličnog no međutim i dalje se ne želi spojiti.Molim pomoć.

mislav_01 kaže...

Tako je i kod mene :-(

Deinstalirajte aplikaciju... CCleanerom očistite sve njene tragove... Ponovno pokrenite računalo... Nakon podizanja Windowsa privremeno isključite AV zaštitu... Ponovno raspakirajte arhivu u kojoj dođe instalacija aplikacije... Instalirajte ju i pokrenite... i sve bi trebalo raditi kako spada!

Tako je barem kod mene bilo (nakon dugotrajne borbe s "errorom"). {#}

Naravno, nemojte zaboraviti ponovno uključiti AV! {#}

EDIT:

Mala digresija na komentar kolege Korny1603987: Tko je bio "kriv" za to. Ralf ili Villeneuve??? znam da je bio bijeli bolid u igri. 

Ralf Schumacher i Jacques Villeneuve bili su akteri jedne druge nesreće u kojoj je također nastradao sudac. Bila je to VN Australije 2001. godine.

...ali sutra, dragi moj Samsone, trofej i slava neće nas zaobići!
Poruka je uređivana zadnji put ned 27.3.2011 22:37 (cro_blue).
15 godina

A jel se itko još sjeća Dalare, Onyxa, Oselle, leytona, Tyrella, Marcha, Riala, Footworka...ima ih još puno, saom se treba imena sjetit. Ili motora: megatrona, harta, Porschea, Yamahe, judda, Ilmora, lamborghinia, Zixspeeda itd itd...

Ali ipak je meni osobno baš nekako bilo toplo oko srca kada je Arrows imao broj 1 na bolidu, 1997 jel, dobro to je ipak novija povijest u odnosu na ove gore momčadi.

Ali mislim da je Walkinshaw ostvario svoj san te godine, sa brojem 1.

Lijepo se sjettit svega toga, to su vjerojatno moja najživlja sjećanja, skoro pa i jedina, iz djetinjstva.

17 godina
miki1981 kaže...

A jel se itko još sjeća Dalare, Onyxa, Oselle, leytona, Tyrella, Marcha, Riala, Footworka...ima ih još puno, saom se treba imena sjetit. Ili motora: megatrona, harta, Porschea, Yamahe, judda, Ilmora, lamborghinia, Zixspeeda itd itd...

Ali ipak je meni osobno baš nekako bilo toplo oko srca kada je Arrows imao broj 1 na bolidu, 1997 jel, dobro to je ipak novija povijest u odnosu na ove gore momčadi.

Lijepo se sjettit svega toga, to su vjerojatno moja najživlja sjećanja, skoro pa i jedina, iz djetinjstva.

Bilo bi grijeh iz ovog popisa izostaviti momčadi poput Pacifica, Simteka, Fortija, Stewarta... Premda su uglavnom (naravno, izuzev Stewarta) bili fenjeraši, uspomene na njih mi i danas izmame osmijeh na lice.

Pacific Ford iz 1995. Pacific Ford iz 1995.
Simtek Ford iz 1994. Simtek Ford iz 1994.
Forti Ford iz 1995. Forti Ford iz 1995.
Stewart Ford iz 1999. Stewart Ford iz 1999.
Poruka je uređivana zadnji put ned 27.3.2011 22:57 (cro_blue).
15 godina
cro_blue kaže...
miki1981 kaže...

Bilo bi grijeh iz ovog popisa izostaviti momčadi poput Pacifica i Simteka... Premda su uglavnom bili fenjeraši, uspomene na njih mi i danas izmame osmijeh na lice.

Jep, Inače Nick Wirth, današnji direktor, tehnički ak ose ne varam, u Vriginu je osnovao Simtek.

I znam da su Max Mosley i veliki Jack Brabham i njegov sin nekako bili bezani uz Simtek, samo eto, nikako se ne mogu sad sjetit koje su bile njihove uloga, Brabham mlađi je pretpostavljam bio vozač, a Mosley i jack vjerojatno nekakvi sponzori, ili su dovukli sponzore...nisam siguran

A PAcifica se sjećam jer je Paul Belmondo vozio, sjećam se toga jer je bio tada i onaj poznati glumac Jean Paul Belmondo ili tako slično.

Poruka je uređivana zadnji put ned 27.3.2011 22:55 (miki1981).
17 godina

Fenomenalna izjava Alonsa:

"Na startu sam napravio vrlo dobar posao. Došao sam uz Buttona, ali Petrov je u prvom zavoju riskirao i izgurao Buttona. Kako bi izbjegao Petrova, Button je izgurao mene, ali nema problema."

"Samo nisam imao sreće u toj situaciji koja nije previše promijenila utrku. Umjesto da sam iz prvog zavoja izišao kao peti i utrku završio kao četvrti, ja sam iz prvog zavoja izišao kao deseti i utrku završio na četvrtom mjestu. Samo sam morao odraditi nekoliko dodatnih pretjecanja," objasnio je.

Brutalno {#}

ššššš - možda su u šumi
17 godina
doktor1 kaže...

Fenomenalna izjava Alonsa:

"Na startu sam napravio vrlo dobar posao. Došao sam uz Buttona, ali Petrov je u prvom zavoju riskirao i izgurao Buttona. Kako bi izbjegao Petrova, Button je izgurao mene, ali nema problema."

"Samo nisam imao sreće u toj situaciji koja nije previše promijenila utrku. Umjesto da sam iz prvog zavoja izišao kao peti i utrku završio kao četvrti, ja sam iz prvog zavoja izišao kao deseti i utrku završio na četvrtom mjestu. Samo sam morao odraditi nekoliko dodatnih pretjecanja," objasnio je.

Brutalno {#}

PA dobro je rekao, u najboljem slučaju, možda bi bio na postolju, ali pitanje je dali bi pretekao i petrova da je ostao na onom mjestu, da nije toliko izgubio. Hamilton i Vettle su ionako bili nedodirljivi

17 godina
neaktivan
cro_blue kaže...

Nažalost na spomen Simteka sjetim se Ratzenbergera i Imole 94-te:(

World Championships: 7, GP started: 269, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,441
17 godina
cro_blue kaže...

Deinstalirajte aplikaciju... CCleanerom očistite sve njene tragove... Ponovno pokrenite računalo... Nakon podizanja Windowsa privremeno isključite AV zaštitu... Ponovno raspakirajte arhivu u kojoj dođe instalacija aplikacije... Instalirajte ju i pokrenite... i sve bi trebalo raditi kako spada!

Tako je barem kod mene bilo (nakon dugotrajne borbe s "errorom"). {#}

Naravno, nemojte zaboraviti ponovno uključiti AV! {#}

Eto, proradilo, izgleda da je problem u AV-u koji mora biti isključen u toku instalacije. Stisnuo bih "hvala" ali eto nema ga {#}

17 godina
Kristyans kaže... 

Eto, proradilo, izgleda da je problem u AV-u koji mora biti isključen u toku instalacije. Stisnuo bih "hvala" ali eto nema ga {#}

Jesi vidio vraga...

Hehe... Neka je ono proradilo pa makar se štogod i umetiljalo u komp za vrijeme utrke! {#}

15 godina
F1-IVO kaže...
cro_blue kaže...

Nažalost na spomen Simteka sjetim se Ratzenbergera i Imole 94-te:(

Mislim da iskreno mogu reć da je to bio najgori vikend u mom mladom životu. uvjerljivo najgori.

17 godina
miki1981 kaže...

Mislim da iskreno mogu reć da je to bio najgori vikend u mom mladom životu. uvjerljivo najgori.

Ah... Jedan od najgorih je sigurno... Tog je vikenda nastradao i Rubens, potom pokojni Roland i Ayrton! {#}

Definitivno najtužniji vikend u povijesti Formule 1.

Poruka je uređivana zadnji put ned 27.3.2011 23:43 (cro_blue).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice