Kutak za ljubitelje Formule 1 izdvojena tema

poruka: 31.784
|
čitano: 5.688.096
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Kutak za ljubitelje Formule 1
kemal_r kaže...

Tko je ovaj sudac Radovan Novak - da nije neki Nevenov rođak Smijeh

Klik

World Championships: 7, GP started: 259, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,403
17 godina
neaktivan
Kutak za ljubitelje Formule 1

Ovo je zadnja godina da Formulu gledamo na HRT-u:

http://www.f1-hr.com/clanak/hrt-ostaje-bez-formule-1

http://www.prisonbreaker.bloger.hr/
18 godina
Prison Breaker kaže...

Šteta, ovi iz hrt-a su stvarno debili!Plač

sAMO IM JE NOVAC NA PAMETI...Šutim

16 godina
odjavljen

Znači patit ćemo sa sa live streamingom. :S

No, moguće da neka druga televizija (Nova TV, RTL, i sl.) otkupi prava za F1.

Slobodno stisni thumb down ako te to toliko pali [One to all Units Let's toast us some russians ]
18 godina

berni je opet kod nas,negdje sam danas vidio na netu, opet kupuje ribu na peskariji i seta rivom...osim sto nam je dao prava za trecinu cijene, sada cemo ostat i bez toga.

teško vrijeme za matore
18 godina
Weky kaže...

da, i da ih onda onih "novinari" vode, oni isti zbog kojih neke utakmice lige prvaka gledam na livestreamingu Neodlučan

ipak su Novak, Blažičko i Jergović već zauzeli posebno mjesto kod hrvatskih gledatelja....Mršti se

17 godina
rooswelt1991 kaže...
Weky kaže...

da, i da ih onda onih "novinari" vode, oni isti zbog kojih neke utakmice lige prvaka gledam na livestreamingu Neodlučan

ipak su Novak, Blažičko i Jergović već zauzeli posebno mjesto kod hrvatskih gledatelja....Mršti se

Ma meni je zakon bio Cvitković i onaj njegov sukomentator Smijeh.

Ako ne preko streaminga onda ćemo skidat torrente... A pretplatu definitivno otkazujem!!

If at first you don't succeed; call it version 1.0
17 godina
neaktivan

Issss koji FAIL...Samo mi fali da bude na RTLu sa njihovim debilnim komentatorima. I daaa to je Pero, ne oprostite Marko ovaj cini se da je Đuro i da svakako je Mirko primio loptu. Pojma nemaju...Sto jest jest HRT ima najbolje sportske komentatore, a ovu lopatu Hlo ne treba ni komentirat. Bitno da se u Umagu 5 i po sati prenosi napucavanje neke lopte, neš ti turnira...Užas

16 godina
neaktivan

koji jadnici ako vec nemaju novca nek prvo sebi smanje place, nek ne bacaju lovu na skupe sapunice gdje su se neki ugledni hrvati dobrano obogatili, pa ce onda bit i za F1 i ligu prvaka i HNL izvan zagreba i okolice......

Google is your friend
17 godina
neaktivan

Jao da, financiranje sapunica sam i zaboravio. Bitno da je pretplata na smecarski HRT po zakonu kao obavezna. Al pare se troše na svakakve debilane...Sramotno. Ja ne znam jel ovakvih stvari ima u drugim drzavama ili smo mi stvarno dno dna, ma mi smo Marijanska brazda covjece....

16 godina
neaktivan
mislav_01 kaže...

Jao da, financiranje sapunica sam i zaboravio. Bitno da je pretplata na smecarski HRT po zakonu kao obavezna. Al pare se troše na svakakve debilane...Sramotno. Ja ne znam jel ovakvih stvari ima u drugim drzavama ili smo mi stvarno dno dna, ma mi smo Marijanska brazda covjece....

sto se tice pretplate ma radje bi da mi tih 80kn zamaskiraju kroz neki porez nego da svaki mjesec vadim iz poste hebenu uplatnicu i pljucam po njoj.... ako vec moram platit bar da nemoram gledati smece na papiru....

Google is your friend
18 godina

ljudi placajte pretplatu..

sto mislite od kojih novaca je prasicko isao sa kompanijom na sp?

hrt dnevnica (terenska) u inozemstvo je 120€, pa sad vi mnozite,a placen smjestaj i njupica.

teško vrijeme za matore
16 godina
protjeran

Ma, nakon 30 godina formule na javnoj televiziji. Nasla se Hlo da prosvijetli sve i kaze kako je F1 za komercijalnu televiziju. Sta je onda s drugim sportovima? Ocito se ona postavila kao najpametnija da odredi koji je to sport in. A s druge strane ocito su decki iz sportske redakcije suvise mekani ili se boje da bi joj rekli da se ne mijesa u ono o cemu nema blage veze.

Bolje da ti stisnem TD, nego samar. - TallahaseeInc. \m/
16 godina
neaktivan
torrente kaže...

ljudi placajte pretplatu..

sto mislite od kojih novaca je prasicko isao sa kompanijom na sp?

hrt dnevnica (terenska) u inozemstvo je 120€, pa sad vi mnozite,a placen smjestaj i njupica.

a studio i afrovizija ....... ma samo nek maknu hebenog Beusana s TV i imamo bar za 1 trku, ona Lana Banely moze ostat i vidit jeli joj tko u zaledju :)))

Google is your friend
Poruka je uređivana zadnji put ned 8.8.2010 23:49 (Jurky).
18 godina
neaktivan

Hlo stvarno ima željezna muda da donosi ovakvu odluku... Vjerojatno je htjela poručiti svima - j*bite se, ja mogu šta hoću!

Samo ne znam u čijem je interesu da na mjestu direktora progama sjedi mentalno zaostala osoba koja prihvaća samo svoje mišljenje.

If a tree falls on a woman and no one is around, does it make a sound? -- More importantly, why is there a forest in the kitchen?
17 godina

Ma nek samo kupe prava prijenosa bbc-a one i ja zadovoljan. Komentatori je neće ništa koštati (a ni nas Osmijeh)

If at first you don't succeed; call it version 1.0
18 godina
rooswelt1991 kaže...
Weky kaže...

Da, oni će mi baš posebno nedostajati, nadam se da će se pojaviti i na toj drugoj televiziji koja će prenosit F1, ma oni su mi pola F1 prijenosa, ko Englezima Murray Walker.Izlanuo seNevinašce

(fali mi sarkastični smajlić pa sam improvizirao)

17 godina
neaktivan

Cuj ono sto je rekao je istina, ne da ce falit (iako meni hoce) nego da imaju posebno mjesto. Baš ta smotanost mi je simpaticna kod Novaka, a blazicko mi je iovak OK. Šta ja znam, mislim da su imali sasvim jedan ok tim. Sigurno bolji od bilo cega sto mogu slozit RTL ili NOVA.

16 godina
Prison Breaker kaže...

Da, to je za komercijalne TV, a to šta mi plaćamo njima pretplatu svaki mjesec a oni ukidaju pomalo baš sve prijenose bilo čega što se mora nekome platit, samo one sapunice kupuju i naručuju...ali da, zaboravio sam da mi to ipak ne plaćamo TV pretplatu, to je "porez na posjedovanje TV uređaja" tako da to i nije namijenjeno za program...

redrum781 kaže...

Ma meni je zakon bio Cvitković i onaj njegov sukomentator Smijeh.

Ako ne preko streaminga onda ćemo skidat torrente... A pretplatu definitivno otkazujem!!

Ne možeš zakonski otkazat pretplatu...jedino da im na sudu dokazuješ da nemaš TV uređaj-. Jer kako sam napisao gore to ti je u biti zakonski određeno kao porez na posjedovanje TV uređaja

mislav_01 kaže...

Ne znam da li ima, ali sam siguran da se to kosi sa osnovnim ljudskim pravima...barem što se onog dijela o plaćanju 80 kn tiče

16 godina
protjeran
miki1981 kaže...

Ne znam da li ima, ali sam siguran da se to kosi sa osnovnim ljudskim pravima...barem što se onog dijela o plaćanju 80 kn tiče

Mislim da je veci problem u tome da se radi o javnoj televiziji. Ako vec moramo placati pretplatu, svi gradjani, onda ne moze program te televizije privatizirati jedna osoba - Hlo. A ona je upravo to ucinila. Svojom izjavom dala je do znanja sta je za nju primjereno, a sta ne. Znaci svi placaju, jedna osoba odlucuje. Ma da!?

Zelim povrat novaca, nezadovoljan sam uslugom.

16 godina
Tallahasee kaže...
miki1981 kaže...

Mislim da je veci problem u tome da se radi o javnoj televiziji. Ako vec moramo placati pretplatu, svi gradjani, onda ne moze program te televizije privatizirati jedna osoba - Hlo. A ona je upravo to ucinila. Svojom izjavom dala je do znanja sta je za nju primjereno, a sta ne. Znaci svi placaju, jedna osoba odlucuje. Ma da!?

Pa ne možeš dobit povrat novaca jer ne plaćaš nikakvu uslugu, po našem zakonu koliko sam ja skužio ti plaćaš porez na posjedovanje tv uređaja... za svaki komad 80 kn

17 godina
neaktivan
miki1981 kaže...

Pa ne možeš dobit povrat novaca jer ne plaćaš nikakvu uslugu, po našem zakonu koliko sam ja skužio ti plaćaš porez na posjedovanje tv uređaja... za svaki komad 80 kn

Upravo tako, a po novom zakonu ćemo plaćat i za posjed radija u autu(oni koji ne plaćaju za TV na svoje ime, a imaju auto u svome vlasništvu). To inače nisu novci na koje HRT automatski ima pravo, te novce je naša država samo namjenila HRT-u al ih isto tako ništa ne priječi da ih daju npr. RTL-u.

www.fotografiranje-vjencanja-split.com
16 godina

Točno tako. a sada nebi bilo loše da se vratimo natrag on topic...evo npr ovo...kao što svi znaju ja navijam za njega...ali takve izjave...sve je to PR.

Uz 20 bodova minusa, i realno na posljednjem, trećem mjestu u poretku onih koji bi "trebali" osvojit naslov...do broja od 50% mogli su doć samo PR-ovci ali eto što je tu je...

A imamo i ovo...mislim da je sasvim jasno da kad F1 momčad da ovakvu izjavu da je jasno da im je i ostatak ove sezonu pod velikim upitnikom.

Sve u svemu baš me zanima kako će to izgledati, vjerojatno je od novih samo Lotus siguran za sljedeću sezonu, a Virgin znamo da ima izvor novaca i da svi sponzori otpadnu, samo je pitanje koliko je gazda voljan utući u ovu F1 avanturu prije nego kaže dosta je.

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.8.2010 19:58 (miki1981).
16 godina
protjeran
miki1981 kaže...
Tallahasee kaže...

Sarkazam? Svjestan sam da od njih ne bi povratio novac ni Banderas. I nude uslugu tv prijenosa, filmova,.... ili ne? I to zovu TV pretplata.

17 godina
neaktivan

Zanimljivo, ne tako davno HRT je planirao otkupiti prava prijenosa na MotoGP koje im je SportKlub odnio pred nosom, a sada vlastitim izboom ostali bez F1.

www.fotografiranje-vjencanja-split.com
16 godina
neaktivan

ja se ne bi bunio da ukinu f1 kad bi znao da ce te pare otic u neki drugi iole zanimljiv sport zato jer f1 mogu gledat na satelitu besplatno, al znam da ce te pare otic u neku glupost koju ne gledam (ljubav u zaledju, itd.) umjesto da kupe neku postenu stranu seriju za iste pare

18 godina
neaktivan

Odlično, napokon da su i tu glupost ukinuli -.- Ja samo čekam kad će HTV uvest tarot i ostale gluparije...

Sva sreća imam gdje gledat formulu, ali nije mi to to bez naših komentatora Cool

http://www.youtube.com/watch?v=IM9ezwvBOjo
16 godina

Možda otkupe Kunolovca ili Astroshow pa počne i to na HRT-u.

18 godina
moderator
...
Poruka je uređivana zadnji put uto 17.8.2010 19:47 (Miro).
15 godina
protjeran

A ja sam mislio da je izašla neka nova vjest uvezi toga da će HRT ipak prenosit formulu1 i iduće godine.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice