Kutak za ljubitelje Formule 1 izdvojena tema

poruka: 31.784
|
čitano: 5.689.784
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Kutak za ljubitelje Formule 1

Fali mi onaj smajlić što se valja po podu od smijeha...

16 godina
neaktivan
RE: Kutak za ljubitelje Formule 1
redrum781 kaže...
torrente kaže...
posto je pola juzera bilo u testisima dok je najveci od najvecih vozio trke,a ovdje se neki usude umanjit ajrtonovu velicinu,nema se sto tu sudjelovat.adios amigos.

Ne znam, ko to umanjuje!?

BTW u predzadnjoj epizodi top gear-a imali su mali prilog o Senni i LH kak vozi Ayrtonov bolid od 1988 na Silverstone-u. Čak je i voditelj prkomentirao da je promijenio mišljenje o Senni (favorit mu je bio Gilles) nakon što je pripremajući prilog pregledao sate i sate Senninih videa.

Slijedeće godine navodno izlazi neki film o Senni... Ako sam dobro zapamtio Banderas bi ga glumio

Kako je samo Hamilton ganjao Sennin bolid prošli su me trnci hehe.

16 godina

Ipak se 8. rujna sastaje WMSC.

Doemnicali najavljuje da bi mogli stić RBR na stazama poput Spa i Monze...ali kao da zaboravlja na McLaren koji bi na takvim stazama opet mogao bit najbrži u utrci.

18 godina
odjavljen

ma da je MS završio u ferariju danas bi već bio prvak,nema od mercedesa ništa

16 godina
odjavljen
M4X kaže...

a MS u svojoj karijeri nema afera i nesportskih poteza, bori se za svako mjesto i pri tom ne vozi ko p****

Ti pratiš F1 vjerovatno od ove godine.

Pff, Monaco 2006, Vilneuve sudar 1998., Austrija kad je Barichella prisilio da ga pusti, još dosta sitnih stvari.

Potpuno se slazem sa svime onim što je Jurky rekao, da je netko drugi bio vjerovatno bi pustio gas, izgurao ga je u   zid, pa na travu.

Slobodno stisni thumb down ako te to toliko pali [One to all Units Let's toast us some russians ] Fake_Alert se neslaze s ovim postom.
17 godina
neaktivan
Weky kaže...
M4X kaže...

a MS u svojoj karijeri nema afera i nesportskih poteza, bori se za svako mjesto i pri tom ne vozi ko p****

Pff, Monaco 2006, Vilneuve sudar 1998., Austrija kad je Barichella prisilio da ga pusti, još dosta sitnih stvari.

Potpuno se slazem sa svime onim što je Jurky rekao, da je netko drugi bio vjerovatno bi pustio gas, izgurao ga je u   zid, pa na travu.

skoro sve krivo..

vjerojatno si zaboravil si 1994. i udarac u Hilla polunamjerni, a to sigurno hoćeš spomenuti, a ako neznaš za to evo sad znaš - to je prvi argument kontra schumaherovaca :)

Villneuve je 1997. udarac namjerni

Austrija - nije on nikoga prisilil već ga je momčad prisilila na kaj je Schoo imal sve samo ne dobre riječi, na kraju je i bil kažnjen zbog nepoštovanja protokola dodjele pehara (stavil je Barichella na postolje)

2006. i Monaco... svako ima svoju istinu...

2010. i Barichello - pretjeral je ali nije nikoga iznenadil tim potezom.. to je old skul racing!!!

ima on još raznih poteza od kojih je većina brilijantna, ali to nikog ne zanima.. ;)

Nema bombe do napalm bombe
16 godina
odjavljen
Dodi NAPALMIKUS kaže...
Weky kaže...
M4X kaže...

skoro sve krivo..

vjerojatno si zaboravil si 1994. i udarac u Hilla polunamjerni, a to sigurno hoćeš spomenuti, a ako neznaš za to evo sad znaš - to je prvi argument kontra schumaherovaca :)

Villneuve je 1997. udarac namjerni

Austrija - nije on nikoga prisilil već ga je momčad prisilila na kaj je Schoo imal sve samo ne dobre riječi, na kraju je i bil kažnjen zbog nepoštovanja protokola dodjele pehara (stavil je Barichella na postolje)

2006. i Monaco... svako ima svoju istinu...

2010. i Barichello - pretjeral je ali nije nikoga iznenadil tim potezom.. to je old skul racing!!!

ima on još raznih poteza od kojih je većina brilijantna, ali to nikog ne zanima.. ;)

Eto, hvala na ispravcima, ugl. slabo se sjecam F1 prije 10-ak i više godina, ali znam da je i tada pravio nered.

Slobodno stisni thumb down ako te to toliko pali [One to all Units Let's toast us some russians ] Fake_Alert se neslaze s ovim postom.
18 godina
odjavljen

nije on uopće pravio nikakve nerede,to je sve zanemarivo i u žaru borbe...zato ga i mrze jer mu nemogu ništa značajno nać

eh kad je pobjeđivao radio je pravi show za publiku...toga više nema

ostali vozači uključujući i ove današnje imaju veće mrlje od MS,počevši od hamiltona i alonsa

16 godina
odjavljen
M4X kaže...

nije on uopće pravio nikakve nerede,to je sve zanemarivo i u žaru borbe...zato ga i mrze jer mu nemogu ništa značajno nać

ostali vozači uključujući i ove današnje imaju veće mrlje od MS,počevši od hamiltona i alonsa

Kako onda objašnjavaš da je sam na kraju shvatio da je radio glupost i ispričao se Rubinju?

17 godina
neaktivan
Weky kaže...

Kako onda objašnjavaš da je sam na kraju shvatio da je radio glupost i ispričao se Rubinju?

Da si gledao BBC znao bi da je MS rekao poslije utrke da je poznat po tome šta ne ostavlja poklone na stazi nego se za to treba potrudit onda bi shvatio da ovo što si napisao nisu njegove riječi već riječi koje mu PR metne u usta.

World Championships: 7, GP started: 259, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,403
17 godina

Jasno mi je i prihvaćam činjenicu da msc ima svoje štovatelje, obožavatelje, navijače, što već, ali budite realni ljudi, potez na Hungaroringu je bio vrlo opasan i nasreću nije bilo nikakvih posljedica (osim koje litre znoja ili čega već više kod rubensa). 

Jasno mi je da je msc postavio rekorde u f1 koje vjerojatno nitko više neće dostići, uglavnom zbog drukčijih pravila, ali svi ti rekordi ga nisu približili ni milimetra Ayrtonu. 

On je za mene govno od 1.5.1994., a zna se i zašto. Balavurdija koja prati formulu od jučer nek potraži na webu.

Čak mi je i bio malo simpatičan u Kanadi, ali govno je bio i ostao.

If at first you don't succeed; call it version 1.0
16 godina
neaktivan
M4X kaže...

Nemam ništa protiv Šumija naprotiv volim ga ko vozača al nemožeš reči da nema mrlja u svojoj karijeri ima kao i svi ostali vozači ako ne i više, ali zato mi se i sviđa jer čini sve za što bolju poziciju i zato posjeduje 7 naslova prvaka al da je nevin nije. Svi veliki vozači su bili veliki jer su bili arogantni na stazi i bez milosti.

18 godina
neaktivan

Evo, za djecu stovatelje na ovome forumu (i one malo starije koji nemaju tako dobro pamcenje ) - primjer kako je Senna osvojio jedan od svojih naslova. Suzuka 1990.

Mislim da bi bilo vrijeme da se glupe rasprave malo stisaju.

Senna je na stazi bio nista finiji, posteniji niti kulturniji od MS. Kao covjek koji se ipak utrkivao protiv njega (jednom prilikom ga je Senna tako zatvorio da se MS okrenuo i izletio sa staze), MS je davno shvatio da ako ce biti fini decko nece postici prakticno nista.

E8200, GA-P35-DS3, GF8800GT 512MB, PC2-8500 1066MHz 4 GB
17 godina
Scuderia kaže...

Evo, za djecu stovatelje na ovome forumu (i one malo starije koji nemaju tako dobro pamcenje ) - primjer kako je Senna osvojio jedan od svojih naslova. Suzuka 1990.

Mislim da bi bilo vrijeme da se glupe rasprave malo stisaju.

Senna je na stazi bio nista finiji, posteniji niti kulturniji od MS. Kao covjek koji se ipak utrkivao protiv njega (jednom prilikom ga je Senna tako zatvorio da se MS okrenuo i izletio sa staze), MS je davno shvatio da ako ce biti fini decko nece postici prakticno nista.

Paaa, kad se već sjećaš 1990 onda se sjeti i 1989 kad je Prost istu stvar na istoj stazi napravio Senni: 

18 godina
redrum781 kaže...

Jasno mi je i prihvaćam činjenicu da msc ima svoje štovatelje, obožavatelje, navijače, što već, ali budite realni ljudi, potez na Hungaroringu je bio vrlo opasan i nasreću nije bilo nikakvih posljedica (osim koje litre znoja ili čega već više kod rubensa). 

Jasno mi je da je msc postavio rekorde u f1 koje vjerojatno nitko više neće dostići, uglavnom zbog drukčijih pravila, ali svi ti rekordi ga nisu približili ni milimetra Ayrtonu. 

On je za mene govno od 1.5.1994., a zna se i zašto. Balavurdija koja prati formulu od jučer nek potraži na webu.

Čak mi je i bio malo simpatičan u Kanadi, ali govno je bio i ostao.

Ovakvi (iznad) postovi puno više govore o autorima tih postova nego o samom Schumiju.

Žalosno.

Mršti se

I još je žalosnije što na forumu ima više ljudi koji jednostavno mrze Schumachera nego svih ostalih zajedno koji vole bilo kojeg drugog vozača, zapravo koji vole bilo šta, samo se pljuje na ovog, na onog...

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.8.2010 17:49 (Schumix).
18 godina
neaktivan
redrum781 kaže...
Scuderia kaže...

Paaa, kad se već sjećaš 1990 onda se sjeti i 1989 kad je Prost istu stvar na istoj stazi napravio Senni: 

Ne mogu reci da bas vidim nekakvu slicnost izmedju ova 2 incidenta. Dok je ovaj incident trkacki, godinu poslije je bila cista "ubilacka" namjera da se vozaca ukoni sa staze i to odmah na pocetku utrke.

Osim toga, ako me sjecanje dobro sluzi, Senna je '89 nastavio voznju. Skandal je ispao kada su ga kasnije diskvalificirali zbog "presjecanja" sikane, ili tako nesto.

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.8.2010 19:00 (Scuderia).
17 godina
Tako je. I izgubio je naslov. Godinu dana kasnije nije htio dozvoliti da mu se isto dogodi, obzirom da su iz fia-e odredili da prvi na kvalifikacijama starta s prljave strane. Čista osveta kojom nitko nije bio ugrožen iako su tada bolidi bili preko 1000ks a napravljeni od papira. Iskreno ni jedno ni drugo nije bilo i redu, ali sa puno blažim posljedicama koje je moglo imati zabijanje u zid ili drugi bolid pri 300kmh.
Pored toga, moja najveća zamjerka mscu je slavlje u imoli 1994, i onaj pe*erluk u Austriji.
17 godina
moderator

'Schumachera smo trebali odmah diskvalificirati!' - kazao je nakon utrke Derek Warwick, jedan od četiri suca s Hungaroringa.

http://www.f12010.co.uk/welcome::herbert.html
18 godina
neaktivan
redrum781 kaže...
Tako je. I izgubio je naslov. Godinu dana kasnije nije htio dozvoliti da mu se isto dogodi, obzirom da su iz fia-e odredili da prvi na kvalifikacijama starta s prljave strane. Čista osveta kojom nitko nije bio ugrožen iako su tada bolidi bili preko 1000ks a napravljeni od papira. Iskreno ni jedno ni drugo nije bilo i redu, ali sa puno blažim posljedicama koje je moglo imati zabijanje u zid ili drugi bolid pri 300kmh.
Pored toga, moja najveća zamjerka mscu je slavlje u imoli 1994, i onaj pe*erluk u Austriji.

Dakle, ako cilj opravdava sredstvo, kako to ovdje sasvim dovoljno jasno zakljucujes, odakle ti pravo mrziti MS zbog toga sto je isto sredstvo koristio u postizanju nekih svojih ciljeva? Ili bilo kojeg drugog vozaca i njegove postupke? Licemjerno, zar ne.

I naravno, tvoje je pravo da mrzis. Iako u tome nema nicega sportskoga. F1 je ipak na kraju krajeva sport.

17 godina
Ako ga ne volim ne znači da ga mrzim. Niti opravdavam Sennine postupke kako su i drugi to radili, već objašnjavam zašto je Senna uzrokovao sudar sa Prostom. I da, Ayrton će za mene ostati najbolji vozač f1, ne zbog incidenata ili broja pole-ova ili osvojenih prvenstava, već zato što sam imao priliku uživati u njegovim majstorijama na stazama i borbama sa izuzetnim i konkurentnim vozačima, ponekad i u mnogo bržim bolidima.

Msc je obilježio jednu eru u kojoj je bolid ferrarija bio bez prave konkurencije, a on bez pravog konkurenta. Svakako zaslužuje poštovanje zbog svojih rezultata, te je utrke ipak netko morao i odvoziti. Ja čak ni ne zamjeram za ona sudaranja već za slavlje u Imoli, Austriju i ovo nedavno u Mađarskoj. I to je moje mišljenje.

Ono što ne mogu shvatiti je da vi navijači msca njegove incidente ne prihvaćate kao incidente već ih opravdavate drugim incidentima, ne iskazujete nimalo poštovanja prema drugim vozačima već samo iznosite statistiku i ne prihvaćate činjenicu da je u mađarskoj moglo biti fatalno.

BTW i sam msc je (da li zbog pr-a ili stvarno tako misli) rekao da za najboljeg vozača f1 svih vremena smatra Sennu.
16 godina
neaktivan
redrum781 kaže...
Ako ga ne volim ne znači da ga mrzim. Niti opravdavam Sennine postupke kako su i drugi to radili, već objašnjavam zašto je Senna uzrokovao sudar sa Prostom. I da, Ayrton će za mene ostati najbolji vozač f1, ne zbog incidenata ili broja pole-ova ili osvojenih prvenstava, već zato što sam imao priliku uživati u njegovim majstorijama na stazama i borbama sa izuzetnim i konkurentnim vozačima, ponekad i u mnogo bržim bolidima.

Msc je obilježio jednu eru u kojoj je bolid ferrarija bio bez prave konkurencije, a on bez pravog konkurenta. Svakako zaslužuje poštovanje zbog svojih rezultata, te je utrke ipak netko morao i odvoziti. Ja čak ni ne zamjeram za ona sudaranja već za slavlje u Imoli, Austriju i ovo nedavno u Mađarskoj. I to je moje mišljenje.

Ono što ne mogu shvatiti je da vi navijači msca njegove incidente ne prihvaćate kao incidente već ih opravdavate drugim incidentima, ne iskazujete nimalo poštovanja prema drugim vozačima već samo iznosite statistiku i ne prihvaćate činjenicu da je u mađarskoj moglo biti fatalno.

BTW i sam msc je (da li zbog pr-a ili stvarno tako misli) rekao da za najboljeg vozača f1 svih vremena smatra Sennu.

Istina je da je Schumacher bio podosta hladan u Imoli i nije ga previše bolilo to što je Senna poginuo no pitanje je dal je on to u datom trenutku sa sigurnošću znao no opet nije imao razloga za slavlje jer je dan prije poginuo vozač na stazi no pošto se tada u f1 pogibalo podosta često vjerovatno je Schumi gledao na sve to kao na normalan rizik koji nosi f1 i prihvatio ga je kao normalan. Inače Senna mi je jedan od dražih vozača, ali činjenica je da je Senna vozio jako brze bolide kroz karijeru, a pogotovo u eri sa Mclarenom, ali i dalje ostaje kralj Monaka i veliko sjećanje na prvi krug u Doningtonu parku po meni je danas nasljednik Senne Lewis Hamilton koji ima ogoroman vozački talent te hrabrost u preticanju no nažalost današnja f1 ovisi isključivo o dobrom bolidu.

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.8.2010 1:50 (kejbl).
17 godina
neaktivan

O kakvom slavlju 1994. vi pričate. Niko ništ nije slavil, to je fakat glupost ljudi koji nisu gledali utrku, ako hoćete stavim rapishare linkove pa si ju skinite. Mahnul je kapom par put, bez skakanja bez nekih salvi veselja i radosti, bez šampanjca..

Znali su da je Senna u komi, onda još nije službeno proglašen mrtvim, to se desilo par sati kasnije jer je bio na aparatima. Tak da nemojte okretati povjest ili se bar naoružajte argumentima prije zaključaka. Užasan vikend za F1, u dva dana poginula su dva vozača.

Nema bombe do napalm bombe
17 godina
neaktivan

Tko je zadnji poginuo u F1?!

EDIT: Senna je zadnji poginuo.

Bustin at people who said my name in vain, I got no time for them tricks, I'm heavy in the game!!! I wanna be a baller, please, But the bitches and the liquor keep on callin me...
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.8.2010 8:23 (Smooth Operator).
18 godina
odjavljen
Dodi NAPALMIKUS kaže...

O kakvom slavlju 1994. vi pričate. Niko ništ nije slavil, to je fakat glupost ljudi koji nisu gledali utrku, ako hoćete stavim rapishare linkove pa si ju skinite. Mahnul je kapom par put, bez skakanja bez nekih salvi veselja i radosti, bez šampanjca..

Znali su da je Senna u komi, onda još nije službeno proglašen mrtvim, to se desilo par sati kasnije jer je bio na aparatima. Tak da nemojte okretati povjest ili se bar naoružajte argumentima prije zaključaka. Užasan vikend za F1, u dva dana poginula su dva vozača.

to su izmislili prgavi engleski novinari a ekipa sa foruma sve povjeruje,glavno da mogu blatit MS

zna se kakvi su engleski novinari,koliko lažu i da mrze nijemce pa su zato i podmetali MS

17 godina
Dodi NAPALMIKUS kaže...

Ipak si neke stvari pobrkao: Senna je poginuo na mjestu, isto kao i Ratzenberger dan prije.

Rolandu je puko vrat od trzaja nakon udara u zid pri velikoj brzini. Senni je probijena kaciga na dva mjesta od štangi sa otpalog kotača pri udaru.

Nisu proglašeni mrtvima na mjestu jer bi to prekinulo i kvalifikacije i utrku što nije nikome odgovaralo.

U vrijeme proglašenja pobjednika Schumacher je tvrdio da je znao samo da je Senna u komi i da nije mislio da je to nešto posebno(!?)

Ako radi ničeg drugog iskažite poštovanje prema Senni (i Ratzenbergeru) jer su njihove nesreće doprinjele povećanju sigurnosti vozača ne samo u F1 (HANS je danas obavezan u gotovo svim auto natjecanjima, kotači su, iako se događa da padnu, pričvršćeni "sajlom" za bolid na F1 i još nekim open-wheel natjecanjima).

A sad pomirljivi tonovi: Ja smatram Sennu za najboljeg vozača F1 ikad, neki od vas tvrde da je to MSC - super. Da svi mislimo isto bilo bi nam dosadno.

Ali nije li smiješno i djetinjasto da vi MSC fanovi isključujete ikakvu mogućnost pogreške Schumachera u Mađarskoj i da radi toga sad vodimo raspravu? Pa kažnjen je jer nije smio blokirati na takav način i ugrožavati svojeg dojučerašnjeg vodonošu!!

Ispunimo ovih mjesec dana do Spa nečim drugim a ne prepiranjem...

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.8.2010 10:11 (redrum781).
16 godina

Jel bi mi mogao netko dati linkove (na pm) da si skinem sezone dok je vozio Senna ,tražio sam na torrentima no nisam našao sa vecim brojem seed-era

McLaren Mercedes
17 godina
loky4i4 kaže...

Jel bi mi mogao netko dati linkove (na pm) da si skinem sezone dok je vozio Senna ,tražio sam na torrentima no nisam našao sa vecim brojem seed-era

Potraži po rapidshare-u.

17 godina
neaktivan
loky4i4 kaže...

Mislim da imam rapidshare linkove za sezone od 1981-do danas pa ako nađem uploadat ću ti ih i stavit ovdje link.

EDIT:

Evo imam linkove za sezone od 1981-2009

World Championships: 7, GP started: 259, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,403
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.8.2010 22:59 (F1-IVO).
18 godina

Akcija koja je obilježila zadnje dvije utrke.... Smijeh

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put čet 5.8.2010 12:00 (doktor1).
18 godina
neaktivan

Tko je ovaj sudac Radovan Novak - da nije neki Nevenov rođak Smijeh

Radovan Novak Radovan Novak
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice