Košarkaške tenesice

poruka: 6
|
čitano: 3.601
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Košarkaške tenesice

Bok ljudi, tražim si već 2 mjeseca jedne dobre Air Jordan tenesice... I napokon sam ih našo, ali... nema ih u Hrvatskoj... :P Našao sam si Air Jordan CP3 V... Predobre su, ali u Hrvatskoj ima VI model, ali to je potpuno druga priča...

Pa ak ste ih negdje vidli ili ak znate di bi ih mogao kupiti, samo recite ;)

15 godina
Re: Košarkaške tenesice
LordLulla kaže...

Bok ljudi, tražim si već 2 mjeseca jedne dobre Air Jordan tenesice... I napokon sam ih našo, ali... nema ih u Hrvatskoj... :P Našao sam si Air Jordan CP3 V... Predobre su, ali u Hrvatskoj ima VI model, ali to je potpuno druga priča...

Pogledaj na ebayu

Inače, nisu li Jordanice poznate kao najteže patike?

Prošlo je par godina od kada sam kupio zadnje patike pa više nisam u toku (Nike Hyperize, koje sam kupio 2 puta, tj. kada su se jedne istrošile kupio sam druge godinu i pol kasnije).

Inače, svakom košarkašu u svakom dijelu svijeta preporučam Nike Hyperize

Nešto nevjerojatno

Moje će ideje jednoga dana pokretati svijet! Ne postoji zastava dovoljno velika da prekrije nevine ljudske žrtve!!
11 godina
neaktivan
Re: Košarkaške tenesice
LordLulla kaže...

http://www.ebay.com/bhp/jordan-cp3-v da si samo utipkao na internet nasao bih {#}...imas raznih modela,a ova ti je isto stranica odlicna imas na njoj

sve   http://www.sportsdirect.com/

ja sam si kupio kosarkaske tenisice i mogu ti rec da su odlicne udobne i gust je u njima igrat ;)

11 godina
neaktivan
Košarkaške tenesice

Pozdrav ,

Imam slike košarkaških patika koje sam nasao na netu ali nema imena kako se zovu,a htio bi ih kupiti

Molio bih ako neko zna koje su to da kaze di ih mogu naći  

Priložio sam sliku

17 godina
Košarkaške tenesice

Prije 15-20 godina ako si htio kupiti Air Jordan tenisice, morao si izdvojiti 350-500 maraka (ovisno o modelu)

14 godina
Košarkaške tenesice

Pa nisu ni danas bas jeftine ako cemo realno

VedranL.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice