Kakva utakmica vcrs. pravo dokazivanje moći. Još kad se konte vrati to će bit savršeno!
Kakva utakmica vcrs. pravo dokazivanje moći. Još kad se konte vrati to će bit savršeno!
Nemoguće da ova tema nije življa...Hajmo im sad uvalit 2 u 2. poluvremenu i fino na penale !!
Forza Juve!!
Real Madrid, Juventus, Galatasaray, Kopenhagen u skupini
Juve laganini prvi :)
Real Madrid, Juventus, Galatasaray, Kopenhagen u skupini
Juve laganini prvi :)
Real stare musterije :)
Mislim da nema dileme, Juve i Real to laganica prolaze. Ali nema Alexa više da onako Cassilasa buši .
Da tema ne umre... JUVENTUS U FINALU LIGE PRVAKA! FORZA JUVE!
svaka cast momci,apsolutno zasluzeno! vidimo se u finalu!
Ova tema zasluzuje vise akcije!
Zasluzio je Gigi da digne klempu u Berlinu kao sto je 2006. podigao SP pokal!
Luda tekma. Biti će gusto u uzvratu
Nisam navijač Juventusa, odnosno ni jednog sportskog kolektiva osim NK Dinama Zagreba, al' me zanima što milsite kao navijače Stare Dame, odnosno Juventusa, te ljubitelja nogometa o promojeni grba kluba.
Znači na slici se može lijevo vidjeti Juvetov slavni grb, te novo kako su ga neki dizajneri zamislili i ostvarili.
Moje mišenje je da to nije bilo potrebno, jer se ljudi vežu za određene simbole onoga što vole, pa tako i svojeg kluba, te svaka promjena izaziva u najmanju ruku nelagodu kod navijača. Primjerice, promjene klupskih boja, grba, imena....
Juve kao klub to radi samo radi ekonomskih interesa, al' tu se opet sudaraju dva pogleda na moderni nogomet, gdje po mojem mišljenju jednokunaši žele imati samo neki super brzi nogomet kao na igri, te oni pravi ljubitelji svojeg kluba i nogometa koji klub prate bez obzira na rezultat i trendove, te im nije u pravom planu da im u klubu igraju igrači koji samo znaju dobro barati loptom, nego i oni koji vole klub kao i sami navijači.
Sve je ovo ustupak nekim tržišnim intersima, gdje nogomet sve više gubi svoju bazu i otkida se od svojih navijača.
Zato je model(1 člana - 1 glas) jako dobar po meni da spriječi takve nebuloze kao što je promjena grba, osim ako navijači to ne žele.
Stoga mi se i jako sviđa pokret za Naš Hajduk koj dokazuje da je i u HNL moguće usprkos svemu(mafija, politici, glupom narodu....) biti svoj i da se nogomet ne igra zbog para, nego zbog drugih plemenitijih stvari.
BTW, ovaj novi grb kluba mi izgleda tako bezlično i bez ikakvoga značenja...da ne piše "Juventus", čovjek ne bi ni mogao povezati ta dva neprpoznatljiva slova sa ničim.
Stari grbi je sasvim O.K., te ne treba dirati tradiciju...Zamislite da vama netko ide mijenjati lice ili ime i prezime, nakon ne znam, budem bubnuo 50. godina, jer eto netko mislie da vama ovo sadašnje stanje nije dobro....
Tako vam je i sa klubom i sa navijačima....
Nego, kaj vi mislite o svemu ovome???
Ne volim te promjene grbova i slične egzibicije. Mislim, čemu to? Ajde da ovaj novi liči na nešto. Čak ne volim kad se klub odmiče od standardnih klupskih boja dresova pa počnu nositi neke desete kričave izbljuvke koje nemaju veze s vezom a kamoli ovo.
Inače mi Juve ima jedan od najljepših grbova ali zamjeniti ga s ovim... da ne kažem neku ružnu riječ... Nije ni čudo da navijači pizde.
Kao navijač Juvea, reći ću samo jedno: padat će glave !!!!