Jel ima skejtera?

poruka: 8
|
čitano: 2.095
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Jel ima skejtera?

e pozz

jel ima skejtera na ovom forumu? nisam bas naso nigdje hrv. forume u vezi skateboarding , pa sam tu metnuo temu  

koje trikove znate? koji su najlaksi za naucit na pocetku?

cisto sumljam da cu dobit nekih odgovora, al svejedno.

pozz

Ako ti neko pomogne stisni gumb HVALA!
16 godina
odjavljen
Jel ima skejtera?

cool! mogu se pohvalit da sam bio prvi skejter u pagu bar onaj s pravim skejtom... nisam znao nis posebno. skocit malo, mozda proslajdat i to je to... problem je i bio u tome jer sam bio prvi i tada jedini (96. 97 godine proslog stoljeca lol) i nisam imao s kime vjezbat i trenirat. a tada interneta i nije bilo :/ bar ne za svih...

nis samo naprijed, kad padnes, digni se i idemo dalje.. 

al sam bio frajer tada, mos mislit mala sredina a ja na skejtu, siroke hlace, walkmen i biohazard unutra i udri.. 90-te su bile zakon!

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Poruka je uređivana zadnji put uto 8.2.2011 17:55 (skank666).
16 godina
RE: Jel ima skejtera?
skank666 kaže...

cool! mogu se pohvalit da sam bio prvi skejter u pagu bar onaj s pravim skejtom... nisam znao nis posebno. skocit malo, mozda proslajdat i to je to... problem je i bio u tome jer sam bio prvi i tada jedini (96. 97 godine proslog stoljeca lol) i nisam imao s kime vjezbat i trenirat. a tada interneta i nije bilo :/ bar ne za svih...

nis samo naprijed, kad padnes, digni se i idemo dalje.. 

al sam bio frajer tada, mos mislit mala sredina a ja na skejtu, siroke hlace, walkmen i biohazard unutra i udri.. 90-te su bile zakon!

haha najsss :DD

da to je i meni glupo.. samo ja skejtam tu od mojih frendova :S 

da naravno, danas sam pao recimo.. :D

hehehe :DD

15 godina
neaktivan
Jel ima skejtera?

ja sam skejtao 2001, i najveći gušt mi je bio preskočiti stepenice, (13, moj rekord) nešto slabo me kick flip išao, ali sam heal flip derao, kao i olija.

16 godina
Cevi kaže...

ja sam skejtao 2001, i najveći gušt mi je bio preskočiti stepenice, (13, moj rekord) nešto slabo me kick flip išao, ali sam heal flip derao, kao i olija.

haha najsss :D
ja kad radim kick flip bacam skejt dalje od sebe :S

nekad ga i zavrtim kako treba al ne mogu skocit na njega nego na pod :S

oli mi ide solidno za sad! skacem na palete i preskacem neke daske :D 

15 godina
neaktivan
DommY kaže...
Cevi kaže...

jesi probao raditi heal flip? Meni je on dosta priodniji, jer se ne moraš puno namještati

16 godina
neaktivan
Jel ima skejtera?

Ima vec 2-3 godine da ne skejtam, dođe mi koji put. Zaželim se dana kad sam znao staviti slušalice na uši i vozikati se po centru sa prijateljima, inace nisam bio nešto talentiran. Najviše sam se iživcirao na kickflipu kojeg nisam naucio {#}, ali znao sam dosta brzo vozit, ponekad se sjetim kako je mene i ekipu pratila sreca pa nismo zube prosuli {#}

Bolje živjeti 100 godina kao bogataš, nego 2 dana kao siromah. | they see me trollin they hatin, moderatin and tryin to catch me postin dirty!
16 godina
Cevi kaže...
DommY kaže...
Cevi kaže...

jesi probao raditi heal flip? Meni je on dosta priodniji, jer se ne moraš puno namještati

probao sam i to danas..
Moze bit, al mene ko da zezne peta da ga okrenem xD 

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice