e pozz
jel ima skejtera na ovom forumu? nisam bas naso nigdje hrv. forume u vezi skateboarding , pa sam tu metnuo temu
koje trikove znate? koji su najlaksi za naucit na pocetku?
cisto sumljam da cu dobit nekih odgovora, al svejedno.
pozz
e pozz
jel ima skejtera na ovom forumu? nisam bas naso nigdje hrv. forume u vezi skateboarding , pa sam tu metnuo temu
koje trikove znate? koji su najlaksi za naucit na pocetku?
cisto sumljam da cu dobit nekih odgovora, al svejedno.
pozz
cool! mogu se pohvalit da sam bio prvi skejter u pagu bar onaj s pravim skejtom... nisam znao nis posebno. skocit malo, mozda proslajdat i to je to... problem je i bio u tome jer sam bio prvi i tada jedini (96. 97 godine proslog stoljeca lol) i nisam imao s kime vjezbat i trenirat. a tada interneta i nije bilo :/ bar ne za svih...
nis samo naprijed, kad padnes, digni se i idemo dalje..
al sam bio frajer tada, mos mislit mala sredina a ja na skejtu, siroke hlace, walkmen i biohazard unutra i udri.. 90-te su bile zakon!
cool! mogu se pohvalit da sam bio prvi skejter u pagu bar onaj s pravim skejtom... nisam znao nis posebno. skocit malo, mozda proslajdat i to je to... problem je i bio u tome jer sam bio prvi i tada jedini (96. 97 godine proslog stoljeca lol) i nisam imao s kime vjezbat i trenirat. a tada interneta i nije bilo :/ bar ne za svih...
nis samo naprijed, kad padnes, digni se i idemo dalje..
al sam bio frajer tada, mos mislit mala sredina a ja na skejtu, siroke hlace, walkmen i biohazard unutra i udri.. 90-te su bile zakon!
haha najsss :DD
da to je i meni glupo.. samo ja skejtam tu od mojih frendova :S
da naravno, danas sam pao recimo.. :D
hehehe :DD
ja sam skejtao 2001, i najveći gušt mi je bio preskočiti stepenice, (13, moj rekord) nešto slabo me kick flip išao, ali sam heal flip derao, kao i olija.
ja sam skejtao 2001, i najveći gušt mi je bio preskočiti stepenice, (13, moj rekord) nešto slabo me kick flip išao, ali sam heal flip derao, kao i olija.
haha najsss :D
ja kad radim kick flip bacam skejt dalje od sebe :S
nekad ga i zavrtim kako treba al ne mogu skocit na njega nego na pod :S
oli mi ide solidno za sad! skacem na palete i preskacem neke daske :D
jesi probao raditi heal flip? Meni je on dosta priodniji, jer se ne moraš puno namještati
Ima vec 2-3 godine da ne skejtam, dođe mi koji put. Zaželim se dana kad sam znao staviti slušalice na uši i vozikati se po centru sa prijateljima, inace nisam bio nešto talentiran. Najviše sam se iživcirao na kickflipu kojeg nisam naucio , ali znao sam dosta brzo vozit, ponekad se sjetim kako je mene i ekipu pratila sreca pa nismo zube prosuli
.
jesi probao raditi heal flip? Meni je on dosta priodniji, jer se ne moraš puno namještati
probao sam i to danas..
Moze bit, al mene ko da zezne peta da ga okrenem xD