HNK Hajduk Split izdvojena tema

poruka: 2.560
|
čitano: 773.006
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
HNK Hajduk Split

Dva derbija su u džepu. Sada probati osigurati tu grupnu fazu konferencijske lige.

XBOX: RENZOR GT 01
15 godina
Re: HNK Hajduk Split
Pun stadion u HNL-u a protivnik nije Dinamo. To drugi mogu samo sanjati.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
14 godina
neaktivan
HNK Hajduk Split

Dobro je vidjeti da Hajduk napokon na većini pozicija ima igrače koji jednako konkuriraju za prvi sastav a ne da je svaka izmjena krpanje pozicije. Ovo donosi mogućnost rotacije i igrači se neće potrošiti ko lani.

1:0 ni približno ne pokazuje što se događalo na terenu. Rijeka statistički ima 0 udaraca u okvir (iako je meni besmisleno da se grede i stative ne ubrajaju u tu statistiku ali imao je i Hajduk jednu i to opasniju).

15 godina
Hajduk objavio brojku od 15.000 prodanih sezonskih ulaznica za ovu sezonu, a nismo još ni u kolovozu. Klub stvarno raste na svim razinama.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
Igra se protiv PAOK-a 10.8. Karte su u prodaji od jutros, ja sam uspio kupiti nakon više od sat vremena čekanja na stranici. Navala je nemoguća, do večeras će stadion biti rasprodan.

Loša vijest je da je Pukštas ozljedio koljeno protiv Rijeke i neće ga biti par tjedana.
4 godine
HNK Hajduk Split

Ma, izgubit ćemo, nema dalje dok igra Krovinović u srednjemu napadačkome redu.

Čovjek je nekad bio odličan, sad je katastrofa i nije mi jasno tko njega forsira, čemu on služi.

Hajduk mora obavezno kupiti pokretljivog, brzog prednjega veznog.

合氣道 Ponekad se osjećam kao da nisam navijač Dinama, nego da sam ja Dinamo. @ PzKpfw
6 godina
Zaporožac kaže...

Ma, izgubit ćemo, nema dalje dok igra Krovinović u srednjemu napadačkome redu.

Čovjek je nekad bio odličan, sad je katastrofa i nije mi jasno tko njega forsira, čemu on služi.

Hajduk mora obavezno kupiti pokretljivog, brzog prednjega veznog.

Baš se ne mogu složit s ovim, Krovinovićeva uloga u Hajduku je jasna i on je odrađuje na jako visokoj razini. U svom poslu je među najboljima u ligi.

To što bi po nekima svaki igrač treba više doprinosit u "srednjem napadačkom redu" (šta god da to bilo) samo pokazuje njihovo nogometno znanje.

Divide et impera!
15 godina
Krovinović je jako zahvalan igrač, za standarde naše lige jel. Odrađuje jako puno posla bez lopte, a sa loptom povezuje fino linije. Nije Modrić jebiga, ali ako ti je Krovinović najveći problem u Hajduku onda znaš da klub napreduje i ide u dobrom smjeru.
4 godine
omeyer kaže...
 Baš se ne mogu složit s ovim, Krovinovićeva uloga u Hajduku je jasna i on je odrađuje na jako visokoj razini. U svom poslu je među najboljima u ligi.

To što bi po nekima svaki igrač treba više doprinosit u "srednjem napadačkom redu" (šta god da to bilo) samo pokazuje njihovo nogometno znanje.

Eto, ti si meni stavio minus bez veze, ja tebi neću.

Moje mišljenje kao profesionalnog sportaša koji je potekao iz juniorske škole NK Osijek, a poslije sam prešao na druges portove je validna i s time se slaže i 90% nogometaša koji imaju profi karijeru, poznam ih..

Eto, tko je u pravu, ne znam.

合氣道 Ponekad se osjećam kao da nisam navijač Dinama, nego da sam ja Dinamo. @ PzKpfw
6 godina

Evo druže maka sam ti minus ako ti smeta haha.

Gle nemoj se ljutit, al ako mi kažeš da Krovinović nije za prvu postavu Hajduka vrlo sam skeptičan oko tvog znanja.

Al bože moj, svako ima pravo na svoje mišljenje, no hard feelings. Ja ću virovat Dambrauskasu, Karoglanu, Leki i Nikoličijusu, nekako mislin da ipak znaju više od mene i tebe.

Divide et impera!
15 godina
Zaporožac kaže...
omeyer kaže...

Eto, ti si meni stavio minus bez veze, ja tebi neću.

Moje mišljenje kao profesionalnog sportaša koji je potekao iz juniorske škole NK Osijek, a poslije sam prešao na druges portove je validna i s time se slaže i 90% nogometaša koji imaju profi karijeru, poznam ih..

Eto, tko je u pravu, ne znam.

Besmislen ti je post. Nebrojeno puta je dokazano da to što je netko bio nogometaš ne mora nužno značiti da bolje razumije nogomet od nekoga tko nije igrao. Krovinović je baš tip igrača koji je zapostavljen kod mnogih jer na papiru nema neke brojke golova i asistencija. Ali radi "prljavi" posao bez lopte ,a u posjedu povezuje linije iz dubine.

Kad bi pričali o klubu ranga Benfice (gdje je Krovinović igrao ranije u karijeri) onda je istina, nije igrač za taj nivo. Ali kad pričamo o razini Hajduka (ili bilo kojeg hrvatskog kluba), onda itekako valja.

15 godina
U samo 4 sata prodane su sve dostupne ulaznice za utakmicu sa PAOK-om. Nema više karata.
14 godina
neaktivan
Dvije su stvari bitne u vezi Krovinovića

- Hajduk boljeg igrača na toj poziciji nema, pogotovo u defanzivnim zadacima a oni su najbitniji.
- Ne vidim u HNL-u nikoga koga bi htio na toj poziciji.
4 godine
antimadridista kaže...
Besmislen ti je post. Nebrojeno puta je dokazano da to što je netko bio nogometaš ne mora nužno značiti da bolje razumije nogomet od nekoga tko nije igrao. Krovinović je baš tip igrača koji je zapostavljen kod mnogih jer na papiru nema neke brojke golova i asistencija. Ali radi "prljavi" posao bez lopte ,a u posjedu povezuje linije iz dubine.

Po čemu je on "zapostavljen" ?!

Nema više probojnosti kao prije nekoliko godina, usporio se je, loš je.

"Nekada" je bio probojan igrač prednjega veznoga reda, sad više nije, loš je.

Krovinović bi trebao biti osovina napada "naše" Hajdukove akcije, našega napada, srednjega napadačkoga reda, ali prijatelju, on je izgubio taj tač.

Ja sam navijač Hajduka, sa 60 godina i dalje odličan sportaš (koji se deset godina bavi drugim sportom) , koji je prošao juniorsku školu nogometa.

Da sjedeneš s nama koji smo prošli puno utakmica na "velikom" terenu i malome nogometu, drukčije bi pisao, no poštivam, svatko ima pravo na svoje mišljenje.

15 godina
AEKu zabranili gostovanje na Ruglomiru tako da je za očekivati da će biti ista stvar sa utakmicom Hajduka i PAOK-a. Tako da onaj sektor za gostujuće navijače će vjerojatno ići u prodaju. Ako netko nije uspio dosad doći do karte.
15 godina
antimadridista kaže...
AEKu zabranili gostovanje na Ruglomiru tako da je za očekivati da će biti ista stvar sa utakmicom Hajduka i PAOK-a. Tako da onaj sektor za gostujuće navijače će vjerojatno ići u prodaju. Ako netko nije uspio dosad doći do karte.

Jedino ispravno što su zabranili. Bilo bi sranja sigurno a to nikom ne treba.

7 godina

A bit će i ovako. I boysi i torcida, onaj postotak u promilima, će ić u Grčku radit piz... 

AMD,........is that baba Su trying to sell us dog sh*t or what?
15 godina
cvaja997 kaže...

A bit će i ovako. I boysi i torcida, onaj postotak u promilima, će ić u Grčku radit piz... 

Nadam se da nisu baš tolike budale. Ja samo znam da se u Split sigurno neće usudit nitko od Grka doći raditi probleme.

9 godina
protjeran
Naivan si ako mislis da grci nece doc

Grci imaju jako izrazenu ultra scenu i jako ponosne navijace kojima je ovo gostovanje delicija

Dugo sam bia dio te scene, ovakve stvari se ne propustaju sa ni jedne strane tribine
15 godina
Tvpronlem kaže...

Grci imaju jako izrazenu ultra scenu i jako ponosne navijace kojima je ovo gostovanje delicija

Dugo sam bia dio te scene, ovakve stvari se ne propustaju sa ni jedne strane tribine

Neće doći jer ne mogu na stadion. Tako da nema smisla.

15 godina
Tvpronlem kaže...

Sve ja to znam ali mislim da svi u tom svijetu znaju što je Split. Malena sredina a ljudi za svojim gradom i klubom teški luđaci. Tu ko krene raditi nerede ne prolazi baš dobro.

7 godina

Znam da pišeš jer misliš da smo naivna djeca 6. osnovne, ali nismo. Doći će jer mogu. Ulazak na stadion je manje bitan... Ne idu oni na gostujuće utakmice niti idu Hrvati, izrodi, oni u promilima, na gostujuće tekme da bi gledali utakmice. Pričam o domaćim teroristima koji blokiraju autocestu pa se žale kako je policajac pucao u pod. Šteta što ja zbog psihičkog stanja nikad nebih mogao postat policajac.

15 godina
Ako se prođe PAOK, idemo na boljeg iz dvoboja Hearts - Rosenborg.

Teško da se moglo tražiti bolji ždrijeb. Hajduk je prošao puno bolje od ostalih naših klubova.
9 godina
protjeran
antimadridista kaže...
Ako se prođe PAOK, idemo na boljeg iz dvoboja Hearts - Rosenborg.

Teško da se moglo tražiti bolji ždrijeb. Hajduk je prošao puno bolje od ostalih naših klubova.

BOMBA IZ FRANCUSKE: PAOK uoči utakmica s Hajdukom ostaje bez ponajboljeg igrača?! | Dalmatinski portal

jos ako je ovo istina, stvarno nam se otvara put
iako je po meni PAOK i dalje veliki favorit 

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.8.2023 15:00 (Tvpronlem).
15 godina
Mislim da je PAOK 50-50. A PAOK je dosta bolja ekipa od ovih protiv kojih bi trebali igrati u playoffu. Tako da će se sve vidjeti u četvrtak. Jesmo li spremni za Europu ili ne.
12 godina
HNK Hajduk Split

čisto ako vam je promaklo, HRT prenosi Hajduk u četvrtak

sretno

7 godina

Reci to x18x05x u. Bitno da je on trazio moderatora da izbrise njegov post jer ga je valjda bilo sram. Neboj se x e, imam ja screenshot na PCu. Rekao mi je da nisam dio nikakve scene, da nemam pojma, da pratim sto se dogada samo na indexu, a druzim se i sa bbb i sa torcida ljudima i cuo sam sto se sprema i da ce razmislit hoce li na utakmice jer sad imaju zene i djecu na putu. E moj x e.

15 godina
cvaja997 kaže...

Reci to x18x05x u. Bitno da je on trazio moderatora da izbrise njegov post jer ga je valjda bilo sram. Neboj se x e, imam ja screenshot na PCu. Rekao mi je da nisam dio nikakve scene, da nemam pojma, da pratim sto se dogada samo na indexu, a druzim se i sa bbb i sa torcida ljudima i cuo sam sto se sprema i da ce razmislit hoce li na utakmice jer sad imaju zene i djecu na putu. E moj x e.

Ja nikada ne tražim moderatore da brišu postove. Ti nisi dio ničega, obično laprdalo koje je došlo sad se naslađivati. I od sviju si došao mene pozivati, Woow. 

A za ovo što se desilo nema riječi. Kakav isprdak moraš biti da ubiješ nekog zbog kluba za kojeg navijaš?! 

14 godina
neaktivan
Ma ti si strašan! Ajde sad lijepo u Dinamovu temu pa se pravite kako se ništa nije dogodilo i kako klub nema ništa s tim. Naročito vi koji ste tvrdili da Hajduk treba biti kažnjen zbog divljanja njihovih navijača na gostovanjima, auto putu, pljačkama benzinskih i slično.
Lijepo 5 godina zabrane nastupanja u Europi pa se možda u tom periodu neki opamete ili ih drugi opamete.
Isto vrijedi i za naše debile koji se spremaju u Solun.
14 godina
neaktivan
Nedužan je malo čudna riječ za nekoga ko se došao mlatiti s jednakim maloumnicima koji navijaju za drugi klub. Nije taj dečko tamo bio slučajno.
Da su normalne države sad bi i jedni i drugi uhićeni navijači trebali biti optuženi za sudjelovanje u ubojstvu.
Kako dinamovih tako i AEK-ovi. Oba kluba izbaciti na 5 godina a ako se ponovi na 10.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice