Hm, opet vidim da ne razumijete rad policije.
Bila je velika opasnost da se bezinska pumpa digne u zrak.
To je bio pokušaj terorizma. Nije čudno što su pripadnici ATJ Lučkog bilio u stanju pripravnosti.
Da su oni došli. navijači bio bili još jače odbijeni od pokušaja dizanja pumpe u zraka, pokušaja ubojstva policajaca, te nanošenja težih tjelesnih ozljeda.
Ove tvoje index.hr informacije su teško sranje. Čudno da te se nije blokiralo na ovom forumu. Terorizam, atj lučko, pokušaj ubojstva policajca... Uh.
Pa valjda smo dosad svi već dovoljno odrasli i razumni da ne uzimamo ništa od tih ekstremnijih informacija kao sveto pismo, te da upotrijebimo neko svoje iskustvo i zdravu logiku da dođemo do nekih zaključaka.
Nisu baš sve informacije sranje, ali nisu ni sve istina. Dok se ne dokaže suprotno, odbijam vjerovati da je bilo tko od torcidaša (koliko god imam nisko mišljenje o njima) htio usmrtiti nekog od policajaca, ili da je napad bio unaprijed osmišljen i organiziran. To je loša teorija zavjere. Isto tako odbijam vjerovati da je bilo koji od policajaca olako izvadio pištolj iz futrole. Malo razmislite u kakvo su oni bili dovedeni stanje da samo donesu odluku da izvuku pištolj iz futrole. Ni Dinamo ni Mamić ni policija sigurno nemaju apsolutno nikakvu korist od te nesretne pucnjave. A sama činjenica da je ispaljeno 20 metaka, a ozlijeđeno je 4 osobe, i to lakše, nam govori da se vatreno oružje koristilo primarno za zastrašivanje mase, a ne za ozlijeđivanje.
nemojte me shvatiti krivo, ja nisam nikakav ljubitelj policije, nagledao sam ih se i glupavih i bahatih, misle da je njihova riječ zakon, ali se NIKAD nisam osjećao ugroženo od njih. A znao sam biti glupi balavac, doživi se i koješta i u večernjim pijanim izlascima, a čak sam neko vrijeme i išao na gostovanja Osijeka. Đepirali su nas po 3-4 puta tokom jednog gostovanja, znali su nas skinuti do gaća, bilo je i onih drkanja kad ne dozvoljavaju da se stane i piša, pa se pišalo u bocu u busu i slično. Ali ponavljam, nikad nisam stekao ni 1% dojma da je bilo kome od njih cilj da me zgazi ili premlati čisto da me nauči pameti.