Mislim da nije ruka. A 11 godina krivit suca nema smisla. Moraš biti bolji i pobijedit. Nije dovoljno imat 'nsjbolje navijače' i igrat na srce. Neutralni sam promatrač sa simpatijama prema Hajduku
Utakmicu gledam samo radi Ćorića.

Mislim da nije ruka. A 11 godina krivit suca nema smisla. Moraš biti bolji i pobijedit. Nije dovoljno imat 'nsjbolje navijače' i igrat na srce. Neutralni sam promatrač sa simpatijama prema Hajduku
Utakmicu gledam samo radi Ćorića.
Sve je sudac kriv jel ?
Gubite i to jos na poljudu
edit: cemu td ?
4:0 ? idemo po jos
Pa i Fernandez se s pravom ljuti jer nije bio faul i još žuti dobio. Sad znam kakav sam ja kad gledam svoju seosku ligu. Za svaki gol i prekršaj mi kriv sudac, ali istina je daleko.
*Ajd bar je trener Hajduka realan i nisu mu krivi suci
jel netko zna gdje nabavit kartu za Maccabi? Nisam iz Splita, ali bi dosao na utakmicu. Buduci da sam od Splita dosta udaljen zanima me dali postoji nacin kupnje online karte ili ako ima neko kolega forumas iz Splita da bi pomogao u nabavi karte?
Dobar rezultat na poluvremenu. Mislim da i 1-1 nas vodi dalje. Ajde barem malo svjetla nakon debakla protiv Dinama i Rijeke.
Dobar rezultat na poluvremenu. Mislim da i 1-1 nas vodi dalje. Ajde barem malo svjetla nakon debakla protiv Dinama i Rijeke.
kojom logikom, prijatelju? kojom?
kojom logikom, prijatelju? kojom?
Krivo, tek sad vidim da su izgubili 2-1. Ja sam mislio da je 2-2 bilo. Ah, samo pobjeda i ništa više.
Kalinića prodat pod hitno, moja baba bi bolje branila od njega.
Kakav glupi gol. Fakat su se našle dvije retardirane ekipe, koja god prođe bit će kanta za napucavanje.
A Ćosiću dignuti spomenik.
ne može ovo proć bez baklji nikako. ekipica sa okolnih brdesa sišla malo navijat
Kalinića prodat pod hitno, moja baba bi bolje branila od njega.
Ne diraj mi Kalu
Ima tu igrača kojima nije mjesto u Hajduku. Ko zna zbog čega igraju.
Ima tu igrača kojima nije mjesto u Hajduku. Ko zna zbog čega igraju.
Kako zbog čega??? Pa znaš onu: Nema veze bez veze
Naši igrači nemogu hodati više. Samo čekaju kraj.
Naši igrači nemogu hodati više. Samo čekaju kraj.
A bome i ja jedva čekam kraj jer koliko su pali lipo me strah
Evo gotovo. I da sad ispadnu, ovo je njihov maksimum. Nema ljutnje, fakat.
Ispali! Izvođenje penala baš i nije bilo najbolje.
Evo gotovo. I da sad ispadnu, ovo je njihov maksimum. Nema ljutnje, fakat.
Dobri su bili
Toooooo Kaleeee
A vi bi Kalu prodali
Jebga
A vi bi Kalu prodali
Naravno, onakav gol se jednostavno ne prima...
Nema veze, iduće sezone će biti bolje. Izvući će se oni iz dugova jednom, imat malo više novaca i da se bore za prvo mjesto.
A vi bi Kalu prodali
Naravno, onakav gol se jednostavno ne prima...
Svakom se može dogodit kiks.
Ma ok za kiks, ali to njemu uopće nije prvi.. Imao je on i glupljih reakcija po mom sjećanju. Bez obzira na obranjene penale ja i dalje mislim da ga se triba riješit što prije...