HNK Hajduk Split izdvojena tema

poruka: 2.560
|
čitano: 776.343
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: HNK Hajduk Split

E Brbiću što si ti učinila ta tvoja šporka usta......

Link

Ponosni vlasnik PS3 i nekoliko desetaka original igara / http://www.accredo.hr/ http://www.mcsi-design.net/
12 godina
protjeran
HNK Hajduk Split

Ajmo da vidim kakvog ste misljenja za jadranski derbi , ko ce dobit ? Realno ? Ja sam iz Rijeke i navijam za Rijeku , nisam nikakva ARMADA il sta god . Mislim da bi Rijeka mogla tuč Hajduka jer smo doma a i bolje stojimo od Hajduka trenutno ;) Zivjeli ajduhovci 

Nemoj se prkosit gravitaciji .
11 godina
neaktivan
Adict kaže...

Ajmo da vidim kakvog ste misljenja za jadranski derbi , ko ce dobit ? Realno ? Ja sam iz Rijeke i navijam za Rijeku , nisam nikakva ARMADA il sta god . Mislim da bi Rijeka mogla tuč Hajduka jer smo doma a i bolje stojimo od Hajduka trenutno ;) Zivjeli ajduhovci 

Kao navijač Hajduka (ne Torcidaš), mislim da Hajduk ima jako male šanse, jer im nema ko igrat, a trenutno najbolji igrač nam je suspendiran zbog crvenog, tako da... Nadam se da će bit kakve takve igre, da bude gledljivo zbog nogometa

Well met !
Poruka je uređivana zadnji put uto 23.2.2016 14:35 (Likkkk).
12 godina
neaktivan
kostolomac kaže...

E Brbiću što si ti učinila ta tvoja šporka usta......

Link

neznam koliko bi treba biti lud da čitam i zamaram se izjavama djeltanika "kluba" lokomotiva

Adict kaže...

sve osim rijekine pobjede bi bilo čudo, al eto opet ću se nadat nećemu, ka i uvik

edit: evo klub je počea sa aplikacijama, hajdukova tipkovnica

dobar rad

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.2.2016 15:22 (xDISORDERx).
13 godina
protjeran
HNK Hajduk Split

jad i bijeda.

14 godina
HNK Hajduk Split

http://www.hrhb.info/content.php?r=2211-Hajduk-ljubav-koja-ne-prestaje

Za sve navijače,bez obzira za koga navijali!!

AUDIOFIL
15 godina

S E LJ A Č I N E

Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u podjebavanju..
14 godina
HNK Hajduk Split

HULIGANI U ODIJELIMA!!!!!!!

AUDIOFIL
17 godina
HNK Hajduk Split

Opet je Hajduk za sve kriv :) #Brexit

Ne gledam GoT i hvalim se time!
17 godina
moderator
HNK Hajduk Split

Izgleda da će biti veselo u Hajduku ove sezone. Doveli su Slovenca za trenera, a on se opako obrušio na igrače (nakon loših igara tijekom priprema):

http://sportske.jutarnji.hr/nogomet/hnl/novi-trener-bjesni-pogledajte-sto-se-dogodilo-hajduku-u-sloveniji/4474025/

http://www.slobodnadalmacija.hr/sport/hajduk/clanak/id/317442/pusnik-igraci-ne-zele-u-hajduk-jer-placa-ne-stize-redovito

I nije u pitanju jel u pravu (sigurno je), no tek je došao, pa bi ovakvim agresivnim pristupom mogao okrenuti cijelu ekipu protiv sebe...

...
17 godina
protjeran
HNK Hajduk Split

Za ovog slovenca mi se čini da je prevara, i da nema veze s pravim trenerom. Nakon Brbe i Burića mislim da će aktualna garnitura ponovno napraviti par koraka unatrag.

život je sladoled, liži ga, pazi da ti ne kapne na gaće, ako kapne, ne brini prat će oni deterdžent koji skida sve maće
16 godina
HNK Hajduk Split

To što on govori istinu odmah nije za trenera? Eh taj dalmatinski mentalitet...

17 godina
protjeran
MacTheBig kaže...

To što on govori istinu odmah nije za trenera? Eh taj dalmatinski mentalitet...

Mišljenje nekog tko ima uvid iz prve ruke

život je sladoled, liži ga, pazi da ti ne kapne na gaće, ako kapne, ne brini prat će oni deterdžent koji skida sve maće
16 godina
HNK Hajduk Split

A slušaj, ja sam za to da mu se da prilika. Mada po meni nisu uopće trebali minjati Burića, istina je da je imao loših i dobrih utakmica, ali ako se trener minja svaku sezonu, jebo ti to.

Bez muke nema nauke. A u Hajduku sigurno neće biti još dugo vrimena ukoliko se treneri i dalje budu minjali kao na pokretnoj traci..

17 godina
protjeran
HNK Hajduk Split

Burić nije radio čuda ali nije ni podbacio. Osvojio je 3. mjesto s lijepom prednošću pred Lokomotivom, u kupu dogurao dok nije naletio na Dinamo. Sve je to maksimum trenutnog Hajduka. Ja ga ne bih mijenjao.

17 godina
HNK Hajduk Split

U Sinju s treceligasem 0:1.

http://www.vecernji.hr/nogomet/hajduk-bolji-od-junaka-a-lulic-se-vratio-iz-sampdorije-u-osijek-1098648

Loše se piše Hajduku u Vinkovcima, gdje tradicionalno loše prolazi. Očekujem pobjedu Cibalije

But how do it know
17 godina
protjeran
hrvooje kaže...

http://www.vecernji.hr/nogomet/hajduk-bolji-od-junaka-a-lulic-se-vratio-iz-sampdorije-u-osijek-1098648

Loše se piše Hajduku u Vinkovcima, gdje tradicionalno loše prolazi. Očekujem pobjedu Cibalije

Na tragu mojih strahova. Prognoza - pobuna svlačionice i Slovenac je bivši do zime...

17 godina
Prince-Artas kaže...
hrvooje kaže...

Na tragu mojih strahova. Prognoza - pobuna svlačionice i Slovenac je bivši do zime...

Podsjeća me na ono kad je Mihajlović tjerao svoje da pjevaju himnu. Demagogija. Deri se ti na igrače kad ne dodaju dobro, a ne tko je se kome naklonio ... 

But how do it know
12 godina
hrvooje kaže...

, pa baš i ne. Zadnji put su izgubili prije 6 g. , a gledajući skor protiv ostalih klubova(recimo Zagreb,Osijek,Istra,Lokomotiva) u gostima Vinkovci ispadaju jedno od lakših gostovanja(li-la ka Slaven). Jedina dva lakša gostovanja od Vinkovaca su Split(ako se uopće može nazvat tako) i Zaprešić.

15 godina

Ma kakva pobuna, bit će kao i svake godine. Euforija velika do zime kada ćemo ispat iz EL. Kasnije sve ide svojim tokom. Dinamo prvi, Rijeka broj 2 i mi treći.

15 godina

Pa ovo je očajno, kakve greške. Pa ovo se ne viđa ni u drugoj hnl.

Ajde barem je 2-1. Na kraju 2-2, svakako dobar rezultat. Kako su katastrofalno igrali.

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.7.2016 22:12 (x18x05x).
14 godina
Prvo poluvrime katastrofa,drugo su odigrali puno bolje,nadam se da ce se s vremenom uigrati!
2-2 odlican rezultat
AUDIOFIL
12 godina
HNK Hajduk Split

Po mom jako loša igra je prikazana ali kako je moj stariji izjavija "kako je počelo dobro je i završilo"

Ajme ljudi puka san ka kokica
17 godina
moderator
HNK Hajduk Split

Lakša ozljeda Stipice dobra je vijest za Hajduk - sad više nema dvojbe da se Kalinić vraća na gol. To će sigurno dati dodatnu sigurnost obrambenim igračima, što je jako važno za susret s Ukrajincima.

...
14 godina
Sta Kale isto nije ozljeđen?
AUDIOFIL
12 godina
volegradele kaže...
Sta Kale isto nije ozljeđen?

Nije fala Bogu on se samo malo odmara i sad bi triba bit spreman za nove pobjede.

15 godina
Može se reći da smo prošli dalje. Prvo poluvrijeme očajno, da su htjeli sami sebi gol dati nebi uspjeli,
9 godina
neaktivan
HNK Hajduk Split

Bijele se bijele vrhovi planina....

Sad se samo ne opustit na Poljudu i nadat se dobrom ždrijebu dalje.....

Kruha i igala...
17 godina
moderator
HNK Hajduk Split

Fantastičan rezultat Hajduka, stvarno su me ugodno iznenadili!

Nisam bio u prilici gledati prijenos, ali prema najavama sve je slutilo na katastrofu, jer baš svi su tvrdili da su Ukrajinci iznimno neugodan protivnik.

Baš zato treba biti oprezan i ne opuštati se kao da je sve gotovo. Sigurno će i oni u uzvratu promijeniti pristup, ali to će biti prilika za Hajduk da im uvalja još koji gol iz kontre, a onda će doista biti gotovo.

...
17 godina
moderator
HNK Hajduk Split

Fantastičan rezultat Hajduka, stvarno su me ugodno iznenadili!

Nisam bio u prilici gledati prijenos, ali prema najavama sve je slutilo na katastrofu, jer baš svi su tvrdili da su Ukrajinci iznimno neugodan protivnik.

Baš zato treba biti oprezan i ne opuštati se kao da je sve gotovo. Sigurno će i oni u uzvratu promijeniti pristup, ali to će biti prilika za Hajduk da im uvalja još koji gol iz kontre, a onda će doista biti gotovo.

...
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice