HNK Hajduk Split izdvojena tema

poruka: 2.633
|
čitano: 819.017
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
HNK Hajduk Split
Ma ne skriva se Šuki samo mu je gazda Maminjo zabranija da se javlja.
nista mi se neda
15 godina
Re: HNK Hajduk Split

Dalje od ovoga ne treba ići. Frajer na silu pokušava al ne ide.

Dovoljan dokaz.

http://freebitco.in/?r=624635
12 godina
HNK Hajduk Split
14 godina
HNK Hajduk Split

Svi na Rivu danas u 14h!!

Već sad ima 5-6 tisuća ljudi!!

AUDIOFIL
15 godina

Idemo na zadnju utakmicu, pokažimo koliko nas ima.

“Na ponos grada i puka nek’ se Hajduk zove”
13 godina
neaktivan
HNK Hajduk Split

Ima li tko na podrucju Splita ili dalje da skuplja Hajdukove ulaznice pa da bi mijenjao, prodao ili mozda poklonio.

Imam jedan nelos dio sebi za gust i nesto duplih komada pa da se rijesim toga.

Ako imate kakvu listu ili nesto moze slobodno pp pa se dogovorimo.LP

12 godina
HNK Hajduk Split

Hajduk u srcu, kalendar na zidu

Sami sebi smo najveci neprijatelji
16 godina
neaktivan
nicky.sl kaže...

Hajduk u srcu, kalendar na zidu

E to je posvecenost Haha

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.2.2015 23:52 (markomarko).
16 godina
HNK Hajduk Split

Ekipa, molim link za utakmicu,na poslu sam.

15 godina
Imas na sportskatv
16 godina
GeneralPag1997 kaže...
Imas na sportskatv

Daj molim te stavi mi link samo da pokrenem.

Na poslu sam, nemam vremena trazit.

Ne otvara mi sportsku tv.

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.2.2015 17:11 (zabranjeniples).
15 godina
zabranjeniples kaže...
GeneralPag1997 kaže...
Imas na sportskatv

Daj molim te stavi mi link samo da pokrenem.

Na poslu sam, nemam vremena trazit.

Ne otvara mi sportsku tv.

Ajme sry kasno palin.. Vjerojatno ti vise i ne triba

http://sportska-tv.in/arena/3
http://sportska-tv.in/arena/3hr
http://sportska-tv.in/flash/10

16 godina
HNK Hajduk Split

Nema veze, svejedno hvala.

17 godina
neaktivan

Eto nam i Špace nazad, koliko je to dobro vidit ćemo, al šta se mene tiče bolje on nego Reja, a tu lovu šta su namjenili dat Reji nek ulože u pojačanja tipa livi bek i zadnji vezni. I da citiram jedan komentar "Više je Špaco zaboravia o balunu nego je iko ikad zna od ovih trenutno u Hajduku"

http://stronglifts.com/5x5/
15 godina
Smijurija smo postali. Treba prodati klub strancima i da napokon imamo neke rezultate.
Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u podjebavanju..
12 godina
HNK Hajduk Split

Bez brige prodace ga kroz sljedecih par godina il ce ga sto je jos gore ugasit jer ovako dalje ne moze barem ne dugo.

Sami sebi smo najveci neprijatelji
15 godina
Još je ovo i dobro, al neće dugo izdržat. Eh da nas hoće koji šeik kupiti.
17 godina
neaktivan

Neće nas niko kupit, ko je lud uložit lovu u ovu kaljužu punu uhljeba, jedino rješenje je sposoban predsjednik(da je uskrsnit Tita Kirigina) koji će se okružit jednako sposobnim ljudima i napravit dugogodišnji plan rada i onda ga prezentirat potencijalnim ulagačima (a virujem da bi ih bilo na bacanje), ali dok je ova svita tu ništa od toga,njima ovo stanje odgovara jer kurvini sinovi profitiraju iz nereda.

15 godina

Kakav nerad, o čemu pričaš? Brbić je napravija više za klub nego sve uprave u zadnjih 20 godina, naravno kad se uzme u obzir uvjeti u kojima je radio.

Ja osobno nisam da se klub proda. Bitno je nekako dogurat do nule, vjerujem da će poslje toga uz pametno ulaganje klub samo napredovati. Sad je problem što klub ne određuje cijene igrača nego moraju prihvatit skoro svaku ponudu koja dođe u klub, bez obzira koliko smiješna bila. Da se ima koja kuna na računu sigurno se nebi Milića prodalo za sitniš...također i Kvasina koji je mogao postat kapitalac od 6-7 mil € da je ostao još sezonu dvije u klubu. Kad klub nije u dugu on postavlja letvicu ispod koje neće ići kad su u pitanju ponude za neke igrače, Hajduk nalažost mora sve prihvatit jer mora isplatit plaće, platit obaveze i sve ostale stvari koje mu zakon nalaže.

Samo treba strpljenja...ja vjerujem da je ovo ispravan put, al put s kojim nećemo bit prvaci sljedećih 3-4 godine sigurno. I da neki stranac kupi klub i uloži u njega miljarde ja vjerojatno nikad više ne bi došao na Poljud, i vjerujem da nisam jedini navijač koji tako razmišlja...to jednostavno više nije Hajduk.

Zdravi i veseli bili :)
17 godina
neaktivan

Ne želim ulazit u prepirku jer san ih već proša nekoliko, tebi paše ovo šta Brbić, Andababa i njegova svita rade, meni ne. Doćemo mi na kompletnu nulu ne samo financijski već i momčadski i natjecateljski i bilo kako.Dok se iz kluba ne maknu uhljebi i stvari se ne poslože kako triba od kadeta pa dalje nema nama kruva. Ako Brbić tako dobro radi kako to da su nam i kadeti i juniori u kurcu, mladi talenti više ne dolaze u Hajduk nego ga zaobilaze u širokom luku jer je struka ajme majko ( a traži od roditelja kesu i to je jedino mjerilo ko će igrat), samo kad vidim da je Tonći Žilić jedan od trenera mlađih kategorija dobijem proliv.Ja nigdi nisan spominja prodaju kluba, ja govorim o potencijalnim ulagačima(dakle sponzorima), a dok ne dovedemo prave ljude na čelo kluba ništa od njih.Ja osobno j...m predsjednika kojeg šamaraju okolo.

15 godina
Jadno ovaj Hajduk izgleda.
13 godina
neaktivan
HNK Hajduk Split

Hoće li jedan od ova dva linka biti dobar za danas?

http://www.hajdukstream.info/

http://live2sport.com/tag/hajduk-split-live-stream/

And how can man die better than facing fearful odds, for the ashes of his fathers and the temples of his Gods.
13 godina
HNK Hajduk Split

ako ne budu, imaš ode svaku utakmicu

uredno počešljan i obuven
15 godina
Danas derbi, aj samo da ne izgube.
16 godina
HNK Hajduk Split

Može neki link na utakmicu, nisam u mogučnosti gledat?

12 godina
protjeran

Hajduk opet ostao bez trenera.

Sportska tribina: http://sportska-tribina.info/
Poruka je uređivana zadnji put pon 27.4.2015 0:29 (XXX-Man).
15 godina
Smijurija i to velika.
16 godina
HNK Hajduk Split

Navijam za Hajduk i predlažem sljedeće rješenje:

1. Otkaz cijeloj upravi i svim mogućim članovima odbora i izvršnim članovima kluba i svima koji se nisu prepoznali ovdje.

2. Rastjerati ovu gamad pod kodnim nazivom Naš Hajduk.

3. Rastjerati sjevernu tribinu i zabraniti Torcidi nazočnost svim utakmicama u sljedećih 100 godina (ipak ste vi naštetili  klubu milijunskim kaznama, a kao vi volite Hajduk, da da "ko mater ludu kćer").

4. Vratiti na stadion prave navijače koji istinski vole klub i omogućiti da otac i sin mogu normalno doći na stadion bez da riskiraju glavu jer je netko na sjeveru nadrogiran i bolestan.

5. Potjerati klub u 3. ili 4. ligu da krene iz početka jer očigledno nema kadar ni muda a niti novca za natjecanje u najvišem rangu (Glasgow je bolji i veći klub od Hajduka pa je ispao u niži rang)

6. Privatizirati klub u potpunosti tako da se zna ko je gazda na terenu.

Frka85
15 godina
stručnjak kaže...

Navijam za Hajduk i predlažem sljedeće rješenje:

1. Otkaz cijeloj upravi i svim mogućim članovima odbora i izvršnim članovima kluba i svima koji se nisu prepoznali ovdje.

2. Rastjerati ovu gamad pod kodnim nazivom Naš Hajduk.

3. Rastjerati sjevernu tribinu i zabraniti Torcidi nazočnost svim utakmicama u sljedećih 100 godina (ipak ste vi naštetili  klubu milijunskim kaznama, a kao vi volite Hajduk, da da "ko mater ludu kćer").

4. Vratiti na stadion prave navijače koji istinski vole klub i omogućiti da otac i sin mogu normalno doći na stadion bez da riskiraju glavu jer je netko na sjeveru nadrogiran i bolestan.

5. Potjerati klub u 3. ili 4. ligu da krene iz početka jer očigledno nema kadar ni muda a niti novca za natjecanje u najvišem rangu (Glasgow je bolji i veći klub od Hajduka pa je ispao u niži rang)

6. Privatizirati klub u potpunosti tako da se zna ko je gazda na terenu.

Nadam se da je ovo sarkazam iskreno...

1............

2. Šta je to Naš Hajduk učinia da se našteti Hajduku? Kao npr. Kerum, Svaguša, Sanader, Vidošević, Grgić?

3. Torcida drži ovaj klub na životu inače bi odavno već potonia u stečaj, a možda se i ugasia. Ili još gore, proda strancima.

4. Prave navijače? Torcida koja je pratila ovaj klub u svim rastima i padovima nije istinski navijač? Ista ona Torcida koja je spriječila da Hajduk ode u stečaj? Ista ona Torcida koja se odupirala Kerumu, Sanaderu, Štimcu dok se krao voljeni klub? Ista ona Torcida koja čini debelu većinu na stadionu koji broji više gledatelja nego skoro svi prvoligaši skupa? Tata i sin ne mogu na stadion? Pogledaj sliku pa prosipaj pamet.

5. Naravno da nema novca kad je bia 20 god. u rukama ljudi koji su se kleli u njegovu ljubav (tzv. legende), a pritom krali sta se god moglo pokrast iz blagajne i ostavili 100 milijuna duga sadašnjoj upravi.

6. Privatizacija kluba neće nikad bit moguća!

Nogomet, a ponajprije Hajduk je klub puka i neće se dozvolit da se da u ruke tuđinca koji se može kockat sa njegovon sudbinom i raditi šta mu god padne na pamet. Sadašnja uprava je učinila puno u pitanju financija i doveli su klub u stanje kada više ne mora prodavati igrače kako bi preživio. I to sve u 3 godine kada su imali 100 milja duga.

Rezultati su morali patit i znalo se na šta pristajemo.

Dosta mi je više ljudi koji su Hajduk dok je on prvi, a čim malo zagusti odma se kolje po njemu. Kako ono ide... I kad gube i kad tuku?

Ni starci ni dica ne mogu na stadion? Ni starci ni dica ne mogu na stadion?
...The South Will Rise Again... White -h- boys
13 godina
HNK Hajduk Split

ovakve stavove ko stručnjak uglavnom imaju ljudi koji su na hajduka bili tri puta u životu iliti kako se kaže derbi navijači i koji k.. nerazume, nego čitaju šta u slobodnu piše..

kladin se da nije ni glasa na izborima za nadzorni odbor

uredno počešljan i obuven
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice