Bit ce, ima jos puno vremena do utakmice.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Bit ce, ima jos puno vremena do utakmice.
Molim te, nemoj me zaboravit
.
wtf daje mi link od Lok-Rij
Još 29 min do početka. Drž"mo fige našem Hajduku.
Suba
http://freebitco.in/?r=624635
Ironija
nista mi se neda
Mamić napravio "crnu listu" i za Torcidu iako ti navijači nemaju nikakvu zabranu. Zaustavljeni su i ne mogu na stadion, a ostatak Torcide neće na utakmicu. Piše se i da će Hajduk u znak protesta kasniti 15 minuta.
Kao što sam već rekao, Sjeverna Koreja je ništa u usporedbi s ovim što se događa kod nas.
Ajmo Hajduče, kontra mraku, kontra sili!
Hajduk odbio izaći i utakmica se neće odigrati!
Ponosan na Hajduk, tako se to radi! Neka ljudi malo promisle kakva močvara je ovaj naš nogomet i što je našmrkani glavonja učinio od njega.
Potpuno se slazem, jednostavno sam ponosan na ovaj potez Hajduka. Lijepo je vidjeti da su stali iza svojih navijaca koji su presli toliki put da bi im netko zabranio ulazak na stadion.
Kontra mraku, kontra sili!
Ti navijači nisu imali nikakve zabrane. A nije im dopušten čak ni ulazak u Zagreb, ne samo na stadion!
Pa tko je taj Mamić da on ima pravo određivati o tim stvarima?
nista mi se neda
Ti navijači nisu imali nikakve zabrane. A nije im dopušten čak ni ulazak u Zagreb, ne samo na stadion!
Za vrijeme derbija ili inače?
Pustio je Maminjo kilometarske pipke, nije ga se više tako lako riješiti.
Za vrijeme derbija ili inače?
Pustio je Maminjo kilometarske pipke, nije ga se više tako lako riješiti.
Danas, na ulazu u Zagreb zaustavljeni su i poslani natrag u Split iako su bili bez zabrana.
Taj Mamić kao da ima svoju privatnu državicu na Maksimiru.
nista mi se neda
Iz Dinama poručili da je listu poslala policija, a iz policije poručuju da oni to ne mogu potvrditi. Moraju sad nešto brzo skuhati iz maksimirske da bi se izvukli iz govana.
Oni su bili bez prijava i bez zabrana prisustvovanja utakmicama, ali našli su se na nekim listama.
Iato kao što pojedinci u BBB već dugo vremena ne mogu na Maksimir iako ti pojedinci nemaju prijave ni zabrane. A na ulazu u stadion izuvaju im se cipele i slične gluposti kao da dolaze u zatvor.
Prije par mjeseci pojedinci su dobili zabrane jer pazi, nisu sjedili na svom mjestu na stadionu. A na stadionu 500 ljudi i 29 tisuća praznih mjesta. I što je najgore, kod kupovanja ulaznica ne možesni birati mjesto, samo tribinu.
Iz Dinama poručili da je listu poslala policija, a iz policije poručuju da oni to ne mogu potvrditi. Moraju sad nešto brzo skuhati iz maksimirske da bi se izvukli iz govana.
Btw. podržavam prosvjede, al osuđujem huliganizam. Hajduk ga trenutno podržava, ma što vi rekli. Da su prave face mogli su to drugačije riješiti. Ovako ispada da štite šečicu huligana.
Btw. podržavam prosvjede, al osuđujem huliganizam. Hajduk ga trenutno podržava, ma što vi rekli. Da su prave face mogli su to drugačije riješiti. Ovako ispada da štite šečicu huligana.
Koji su to tocno huligani ? Imam u ekipi jednog poznanika koji je savrsio na toj listi, momak nema nikakvu sudsku zabranu niti je kaznjavan za ista (znaci nema nikakvu kaznu) student je al svejedno je zavrsio na toj listi...aj objasni mi kako ?! Posto si i ti protiv "huliganzma" objasni mi kako netko moze zavrsit na crnoj listi bez da je kaznjavan, na koji to nacin bi rjesia ?
Sta je sljedece, da nam uvedu policijski sat ? Ogranice kretanje, sta vi bi to sutke podnjeli i cekali da "pravna" drzava i institucije to rjese ?
Hajduk podrzava svoje navijace, ne onih 37 koji imaju sudsku zabranu pa nisu ni isli gore, nego onih 50-tak koji su bez ikakvih razloga zavrsili na tim famoznim crnim listama. Ovo je udar na ustavno pravo gradana RH, al bitno da mediji pisu idiotarije bez pokrica. PU Splitsko-dalmatinska je dala izjavu da je poslala listu s 37 ljudi u ZG, ko je dodao ostatak ?!
Sad sam baš gledao dnevnik NOVA TV di kažu da postoje 92 navijača Hajduka koji spadaju u C kategoriju. To je rečeno iz MUP-a. Valjda su i oni to izmislili. Torcida zna najbolje.
Pa milicija će reći sve što im kaže Glava. Odavno se zna da rade za njega, ti kao navijač Dinama bi to treba najbolje znati.
nista mi se neda
Ali naravno svi su navijači huligani, i oni koji ne smiju na stadion a nemaju nikakve zabrane.
Najgore je što tek sad kad je došlo do ovoga počelo se pričati o "crnim listama", a koliko samo navijača Dinama ne može na stadion jer je na toj nekoj listi, a nemaju nikakav prekršaj. O tome se priča već više od godinu dana, ali eto trebalo je doći do toga da neki klub bojkotira utakmicu da bi ljudi shvatili.
To je kršenje ljudskih prava, ali zna se da Mamić lako kontrolira mozgove " neutralnih" kod nas. Jer tim ljudima pokaži nekoliko upaljenih baklji i automatski su svi navijači huligani i najveći problem našeg društva. On samo baci narodu kost da bi mogao nastaviti raditi svoj posao, tj. raditi privatnu prčiju od našeg nogometa i reprezentacije.
Danas pričam sa nekoliko starijih ljudi o ovoj situaciji i dobijem isti odgovor: "ti podržavaš huligane, nemam ja što s tobom pričati". To je ono o čemu ja pričam, pokaži narodu par baklji i svi navijači su huligani. Pa i oni koji su na listama bez ikakvog prekršaja.
Velika je razlika između navijača i huligana, ogromna. Navijači su jedini ljudi koji predstavljaju otpor i protiv su ovog svega što se događa u našem nogometu.
Čuo sada na emisiji da Hajduk nije ni istrčao na zagrijavanje,ako je to istina , a vjerujem da je, pošto ovaj iz Hajduka nije demantirao, očito da je sve dogovoreno i prije negoli su stigli u Zg.
Sramota.......
Odavno nema pravih navijača, i torcida i bbb su huligani kojima je mjesto u zatvoru i golom otoku. Bio sam u Milanu i jedina sranja koji su radili su bili debili sa zastavama torcide i bbb. Oni se bore protiv svog mozga i toga što su ih majke rodile retardirane i nemaju nikakve budućnosti.
Bolje biti bez one stvari nego bez srece!