Hajduk 2009/10 zaključana tema

poruka: 59
|
čitano: 8.255
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
moderator
Hajduk 2009/10

Loš start u novoj sezoni, ali i velika reorganizacija kluba - obilježje su ovog trenutka.

Bili navijači Hajduka ili ne, vjerujem da svi želimo da se što prije vrati na stare staze slave - svima je u interesu dobar, stabilan i jak Hajduk!

P.s.

Prepucavanja i podbadanja nisu dozvoljena - ako niste navijač Hajduka ili nemate neki konstruktivan post, ignorirajte ovu temu!

16 godina
neaktivan
RE: Hajduk 2009/10

Navijac sam hajduka....oni su katastrofa.... stavio si krivi naslov treba nk pecivo slastice ...

O hajduceeee odsad cu te gledat kod kuceeeeeee!

17 godina
Hajduk 2009/10

Da... Šteta zbog lošeg starta. Ovako se prvenstvo polagano pretvara u utrku za što ranijim osiguravanjem (Dinamovog) naslova. Jedna mi stvar kod Hajduka nikako nije jasna. Zašto dovode trenera (konkretno mislim na Edoarda Reju) koji je cijelu svoju trenersku karijeru proveo u slabije rangiranim talijanskim klubovima braneći se i boreći se za opstanak? Mislim da takav trener ne može puno pomoći Hajduku koji treba i mora igrati napadački nogomet.

Premda nisam navijač Hajduka, bojim se da   će i ova trenerska avantura završiti neslavno! Po meni, kud i kamo bolja riješenja su bili Dalić i Scoria ali...

...ali sutra, dragi moj Samsone, trofej i slava neće nas zaobići!
Poruka je uređivana zadnji put čet 27.8.2009 19:22 (cro_blue).
17 godina
moderator
cro_blue kaže...

Da... Šteta zbog lošeg starta. Ovako se prvenstvo polagano pretvara u utrku za što ranijim osiguravanjem (Dinamovog) naslova. Jedna mi stvar kod Hajduka nikako nije jasna. Zašto dovode trenera (konkretno mislim na Edoarda Reju) koji je cijelu svoju trenersku karijeru proveo u slabije rangiranim talijanskim klubovima braneći se i boreći se za opstanak? Mislim da takav trener ne može puno pomoći Hajduku koji treba i mora igrati napadački nogomet.

Premda nisam navijač Hajduka, bojim se da   će i ova trenerska avantura završiti neslavno! Po meni, kud i kamo bolja riješenja su bili Dalić i Scoria ali...

Ugledni treneri imaju previsoku cijenu i jasno je da je neisplativo dovesti ih u HNL. Mislim da je čak i Reja preskup, ali teško je dovesti stranca s dobrim referencama za manje novca.

Dalić nakon Varteksa nije imao dobre rezultate, pa bi to bio veliki rizik, a Scori a je odbio ponudu (uz to nekako kao da gubi konce u Istri u zadnje vrijeme).

Mislim da je dobro što je doveden stranac - previše je interesnih strana oko i u Hajduku koje svaka vuku na svoju stranu. Barem je sada trener izvan tih priča!

17 godina
neaktivan
Miro kaže...
cro_blue kaže...

Ugledni treneri imaju previsoku cijenu i jasno je da je neisplativo dovesti ih u HNL. Mislim da je čak i Reja preskup, ali teško je dovesti stranca s dobrim referencama za manje novca.

Dalić nakon Varteksa nije imao dobre rezultate, pa bi to bio veliki rizik, a Scori a je odbio ponudu (uz to nekako kao da gubi konce u Istri u zadnje vrijeme).

Mislim da je dobro što je doveden stranac - previše je interesnih strana oko i u Hajduku koje svaka vuku na svoju stranu. Barem je sada trener izvan tih priča!

Točno tako, previše je utjecaja raznih kvazi managera i nijedan naš trener se ne može oduprijet pritisku (sitite se Bonačića kako je dobia po glavi), za to je stranac dobro rješenje i ovog Reju triba ostavit da to pokuša dovest u red do slijedeće godine jer je za ovu sezonu gotovo,. Slijedeće godine slavimo 100 godina i vrijeme je za iskorak !

Hajduk živi vječno !!!

Život me naučio da nikad ne prekidam ženu dok šuti!
17 godina

Slažem s tobom Miro, stvarno je previše "interesnih strana" bilo ( i je) u Hajduku i oko njega, tako  da je dovođenje stranog trenera po mom mišljenju dobar potez. Što se tiče Reje, smatram da je on solidan trener koji puno može pomoći Hajduku da se vrati na pravi put. Naravno da će biti potrebno dosta vremena da Hajduk proigra kako treba i može, ali bitno je da mi svi navijači Hajduka podupremo i stanemo iza momčadi i trenera, jer se samo tako može postiči uspijeh. Dobar primjer su navijaći engleskih klubova koji svoje momčadi bodre jednako glasno i sa jednakom strašću od prvog do zadnjeg kola.

Bila bi šteta da Reya ode nakon samo par kola jer mislim da zaslužuje ostati bar par sezona jer se već polako vidi neki napredak , pobjeda Hajduka na Varteksom je najbolji primjer dobro odigrane utakmice.  Samo neka tako dalje nastave.

Hočemo više Linux tema :-)
16 godina
neaktivan

Ohoho al ih je krenulo :D 3-0 varteks dobili xDD

ajde hajduce torcida je uvijek uz tebe ..UVIJEK VJERNI!! TH1950!

16 godina
neaktivan
Hajduk 2009/10

I kad gube i kad tuku uvijek vjerni svom HAJDUKU!!!!!!!!!!!!

možda start nije baš nešto najbolji ali kad je vartex pobjedio s 3:0 bez dosta dobrih igrača može i dinamo s full postavom

17 godina
neaktivan

Najbitnije od svega je da se trenerova ruka vidi i taktički i trkački jer eto Reja i njegov kondicijski trener su uspili u ovih desetak dana podić fizičku spremu igrača (pogotovo Cernata) i to se odmah vidi na rezultatu, sad ih samo triba pustit da rade !

Život me naučio da nikad ne prekidam ženu dok šuti!
16 godina
neaktivan

ah....evo sad vode 2-0 protiv velike britanije -.-

rodic i smoje strijelci

17 godina
neaktivan

Hajduk sve bolji i bolji, zna Reja sta radi...

17 godina
moderator
Hajduk 2009/10

Mislim da nije ni bilo upitno da Hajduk spada u sam vrh HNL-a, pa ni ove pobjede u nizu nisu neko čudo.

Iako je to bitan pomak u odnosu ne preloše rezultate s početka sezone, još uvijek je pred trenerom puno puno posla. Zagreb je bio jučer toliko loš, da će biti pravo čudo ako ta ekipa ne ispadne ove sezone u drugu ligu - kako igraju, to su potpuno i zaslužili.

S druge strane - doista je bilo vrlo hrabro staviti Anas na mjesto napadača. Srećom da je dao gol (lijep potez), pa se to ipak isplatilo (rekao bih da je najviše za gol ipak zaslužan Ibro), ali generalno mi taj eksperiment ne zaslužuje pohvalu. Ako se neće na domaćoj utakmici, s ekipom koja se predala prije dolaska na stadion, uigravati Vukušić i Čop ili davati prilika Rodiću (da napokon i on proigra) - onda kada će? Možda su oni već prekriženi, ali to je trenutno riskantan potez - Ahmad će još nekoliko tjedan biti izvan igre (a bojim se da će tako s njim biti i cijelu sezonu - sklon je ozljedama), a i Paraibi će trebati vremena da se vrati u formu...

16 godina
neaktivan

ma hajduk je ftw i jos kad im je dosao ananas sharbini i njegov brat odmah su bolji razigraniji tj napad je jaci i cvrsci...prvenstvo jos nije gotovo IDEMO BIJELI!!

bio sam jucer na utakmici mislio bit ce predstava al je ipak dobro ispalo :)

TH 1950!

16 godina
neaktivan

Hajduk je dobia Moslavinu!! toooooooo

CerIna:)
15 godina
neaktivan

uzas od sezone, ni Reja, ni braca Sharbini ne pomazu

16 godina
neaktivan
Hajduk 2009/10

Sutra Torcida okruživa Poljud,a ja među njima (najvjerovatnije)

16 godina
neaktivan
pod009 kaže...

Sutra Torcida okruživa Poljud,a ja među njima (najvjerovatnije)

tako im i treba(igracima) kad su za nista...sramota!

16 godina
neaktivan
Hajduk 2009/10

Dobili smo Dinamo Smijeh. Bilo je predobro

CerIna:)
16 godina
neaktivan
Hajduk 2009/10

glavni razlog neuspjeha je razmaženost...nitko više ne igra iz srca. To se ne odnosi samo na hajduk nego na cjelu HR retku koja je sa srcem igrala 98 od tada hrv. nogometni klubovi se koriste samo kao oskočna daska za europske klubove. Zato i ne volim nogomet extremni sportovi su zakon

Bolje biti 100 godina bogataš nego 7 dana siromah .............Slažem se!!!
Poruka je uređivana zadnji put ned 1.11.2009 10:16 (sk8 4 life).
16 godina
neaktivan
sk8 4 life kaže...

glavni razlog neuspjeha je razmaženost...nitko više ne igra iz srca. To se ne odnosi samo na hajduk nego na cjelu HR retku koja je sa srcem igrala 98 od tada hrv. nogometni klubovi se koriste samo kao oskočna daska za europske klubove. Zato i ne volim nogomet extremni sportovi su zakon

prvo nemas pojma sto pricas.....glavni razlog neuspjeha svih klubova je UPRAVA!

i hajduku i dinamu...maminjo im krade milione oni svagusa njega zaboli k. za hajduk itd..

16 godina
neaktivan
Nike iD 10 kaže...
sk8 4 life kaže...

prvo nemas pojma sto pricas.....glavni razlog neuspjeha svih klubova je UPRAVA!

i hajduku i dinamu...maminjo im krade milione oni svagusa njega zaboli k. za hajduk itd..

ma ok ionako ne pratim nogomet...pa neću u offtopic sretno hajduku !

Bolje biti 100 godina bogataš nego 7 dana siromah .............Slažem se!!!
17 godina
Hajduk 2009/10

Nema Hajduk problem ni igrača ni trenera ni managera, nego politike. Hajdukom upravljaju političari, a zna se kakvi su oni (ima li ijedan normalan u državi?). Pa kad to vide igrači, treneri, manageri onda tu nema ni volje ni srca nego samo vlastiti interes - upravo onako kakav primjer daju političari.

15 godina
neaktivan
Hajduk 2009/10

Hajduk iz godine sve gori i gori, po svemu

17 godina
shkval kaže...

Nema Hajduk problem ni igrača ni trenera ni managera, nego politike. Hajdukom upravljaju političari, a zna se kakvi su oni (ima li ijedan normalan u državi?). Pa kad to vide igrači, treneri, manageri onda tu nema ni volje ni srca nego samo vlastiti interes - upravo onako kakav primjer daju političari.

da..vlada je kriva...daj molim te, nemaju veze sa igrom, igraju samo zbog love, ne igraju srcem i to je to...a to što su dobili Dinamo pa i ćoravoj se koki zalomi koje zrno, ako nije namještaljka da se strasti smire. (ovo zadnje je samo nagađanje, nemojte sad raspravu o tome).

17 godina
Vakaka kaže...
shkval kaže...

da..vlada je kriva...daj molim te, nemaju veze sa igrom, igraju samo zbog love, ne igraju srcem i to je to...a to što su dobili Dinamo pa i ćoravoj se koki zalomi koje zrno, ako nije namještaljka da se strasti smire. (ovo zadnje je samo nagađanje, nemojte sad raspravu o tome).

Normalno da je namještaljka. Šta je Kerumu i Svaguši kupit jednu utakmicu.

16 godina
neaktivan
leon321 kaže...

jel a za koji ti klub navijas? dinamo?

hajduk uopce nije toliko los koliko u hnlu maminjo namjesta utakmice ......budimo realni hajduk je skroz dobar klub samo je uprava s*ebana....

16 godina
Nike iD 10 kaže...
leon321 kaže...

jel a za koji ti klub navijas? dinamo?

hajduk uopce nije toliko los koliko u hnlu maminjo namjesta utakmice ......budimo realni hajduk je skroz dobar klub samo je uprava s*ebana....

To se vidi po rezultatima zadnjih godina kad nisu ništa osvojiliNamigiva

Ponosni vlasnik PS3 i nekoliko desetaka original igara / http://www.accredo.hr/
17 godina
neaktivan
Hajduk 2009/10

Hajduk krene korak naprijed pa onda dva nazad, nakon pobjede u derbiju opet odigrali jako lose

17 godina
Hajduk 2009/10

Sve to treba užgat.

17 godina
neaktivan
Hajduk 2009/10

Protesti Torcide ovcama i "pituravanjem" Peristila u zuto

Svaka cast na idejama, ovoga se trebalo sjetiti

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice