GNK Dinamo Zagreb izdvojena tema

poruka: 5.080
|
čitano: 1.546.652
|
moderatori: pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: GNK Dinamo Zagreb
60nine kaže...

za to ti nije trebao AI, dovoljna ti je bila referenca kolege iznad na Rimljane i amfiteatre :)

Ja vjerujem samo AI-u, osim kada Drago kaže drugačije 

13 godina
GNK Dinamo Zagreb

da nije sve baš negativno - meni se sviđa ovaj otvoreni koridor između Maksimirske i okretišta Borongaj (puno je širi i prozračniji nego sad)

17 godina
GNK Dinamo Zagreb

protivnici ce se cudit stadionu i tako izgubit,mozda nije lose

...potpis nije potreban...
16 godina
GNK Dinamo Zagreb

Ovako ružan stadion može samo u ZG biti. Nisu ništa napredovali od trenutnog stadiona. Ružna oba do bola.

Xbox: RENZOR GT 1
6 godina
GNK Dinamo Zagreb

Nisam neki zadrti navijač, ali ovo je katastrofa. Ovo treba srušiti prije nego se izgradi. Navijači ujedinite se!

13 godina
GNK Dinamo Zagreb

gledao sad na vijestima izjave nakon presice, Tomašević mi se ne čini baš presretan ovim rješenjem (iako ga je podržao), bar po izrazu lica... djelovao mi je kao da je nagovoren na ovo (ili mu je nešto uvjetovano), kajjaznam...

5 godina
GNK Dinamo Zagreb

OVDJE možete potpisati Peticija za povlačenje odabranog arhitektonskog rješenja za Stadion Maksimir 

合気道 五段 ZLA BEBA ! Što te ne ojača, to te ubije !
13 godina
GNK Dinamo Zagreb

https://www.telegram.hr/telesport/na-prvu/cini-se-da-novi-maksimir-ipak-nije-gotova-stvar-navodno-je-moguc-novi-postupak/

ps:

online peticije - mrzim ih, mislim da nemaju pravne osnove niti da je ijedna do sad išta promijenila... ima i memea na tu temu

16 godina
GNK Dinamo Zagreb

Nogomet gubi romatniku u svim svojim sferima, pa zašto nebi i po pitanju stadiona. Od sporta kojeg sam zavolio kao klinac su počeli raditi takvu sprdačinu da ne znam što više reći. Očito se mora krasti svugdje pa tako i ovdje. Naslaga betona koja će navijačima i građanima biti prodana sa pričom "moderan" stadion. Osobno, meni ovo jako loše izgleda. Stvarno sam se nadao da će navijači Dinama, hrvatske reprezentacije te građani Zagreba napokon imati normalan stadion. Ne razumijem se u arhitekturu, ali mislim da ljudi koji su ovo dizajnirali nisu uopće uzimali u obzir da fokus tog rješenja bi trebao biti nogomet, lopta, navijanje, atmosfera, itd.

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.9.2026 19:11 (fighterZu).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice