GNK Dinamo Zagreb izdvojena tema

poruka: 4.871
|
čitano: 1.148.678
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
GNK Dinamo Zagreb

Ljudi bez panike. Titula Šampiona HNL, ide nama.
Dinamu iz Zagreba.

Kaj znači par bodova viška? Niš!! Prosuiti će oni to.
Vjerujte meni. Znam!!!

Kaj se tiče kupovanja igrača, koji su ozlijeđeni ili su već bili ozliješđeni, tzv. oni sa "staklenim koljenima"...Opet, kaj znači?
Dinamovi doktori to sve zakrpaju. Zagrebačka kirurgija je jedna među najjačima u svijetu.
Bez brige.

Nema mjesta pesimizu, te razloga da se prepuštate malodušju.
Dinamo, to je prvak svijeta!!

dzg
17 godina
moderator
Re: GNK Dinamo Zagreb
plavi08 kaže...

Koji peh da oba imaju staklena koljena. 

Nije peh što se tiče Kačavende, jako se dobro znalo kakvo je stanje, ali su odlučili ući u rizik (za sada je samo na posudbi, tako da je razlaz moguć, ako tako u klubu odluče).

Hexfire kaže...
Baturina više lijevo, Petković na desetku, a Drmić u napad

Probao je to Krznar i nije bilo osobito dobro.

plavi08 kaže...

No zaboravio sam Rukavinu. Možda on može više prilike dobiti.

Doista je čudna situacija s Rukavinom. Sada već na njegovoj poziciji igraju Marin i Emreli, a dolazi još i Vidović. Pa kada će on dobiti

C64 kaže...

Pjaca je zadnje dvije godine OK

Za hnl ga se može dozirati, a sigurno može raditi razliku u klasi

Treba nam širina za borbu na 3 fronte

Veliki rizik. Niz posudbi, ni u jednom klubu se nije uspio zadržati, trebalo bi "otrpjeti" period njegovog vraćanja u formu, a istovremeno imaš potentnog mladog igrača (Rukavina) koji još nije dobio ni jednu minutu ove sezone, na istoj poziciji.

cvaja997 kaže...

... u najgoroj mogucoj sezoni za Dinamo...

Radi se velika pompa od sudjelovanja Dinama iduće godine u LP, a vrlo je upitno hoće li se to uopće ostvariti. Jasno, prvi i ključni uvjet je da budu prvaci, ali daleko od toga da bi već samim tim (osvajanjem prvenstva) sve bilo riješeno i eto ih u novom formatu Lige prvaka.

...
Poruka je uređivana zadnji put sri 30.8.2023 15:08 (Miro).
16 godina
Miro kaže...
plavi08 kaže...

Koji peh da oba imaju staklena koljena. 

Nije peh što se tiče Kačavende, jako se dobro znalo kakvo je stanje, ali su odlučili ući u rizik (za sada je samo na posudbi, tako da je razlaz moguć, ako tako u klubu odluče).

Ma svjestan sam stanja sa Kačavendom. Zato i kažem koji peh/vjerojatnost da se to desi igraču kojeg si doveo u isto vrijeme iz istog kluba na sličnoj poziciji.

Sa Kačavendom mi jedino nije jasno što planiraju. Jer navodno mora domah na operaciju (možda odigra koju tekmu prije), al ako i ode neće se ništa znati do polusezone. Ovo više lići sam na odgodu plaćanja 

Vidović je zanimljiv igrač. Čvrst u duelima i ne paničari (koliko vidim po videima na yutubu). Al nije tolko lepršav kao ovi i nema takav pregled igre. Po meni on je više špica nego vezni.

Za Rukavinu ne znam što se događa tu. Čudna situacija.

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.8.2023 15:49 (plavi08).
7 godina
GNK Dinamo Zagreb

Ako se Vidović pokaže kao špica, to je nevjerojatno otkriće i pojačanje.

AMD,........is that baba Su trying to sell us dog sh*t or what?
Poruka je uređivana zadnji put sri 30.8.2023 23:59 (cvaja997).
17 godina
moderator
cvaja997 kaže...

Ako se Vidović pokaže kao špica, to je nevjerojatno otkriće i pojačanje.

Trebao bi nadomjestiti Ivanušeca (što je dosta težak zadatak), a to znači da će biti krilo i više igrač sredine. Prema heatmapi kretanja tako nekako se i pozicionira u igri.

Dostupne ocjene na Sofi mu baš i nisu nešto osobite, pa možda treba u početku biti s njim strpljiv:

https://www.sofascore.com/player/gabriel-vidovic/1129940

Bit će puno utakmica i prilika i za njega, a i ostale igrače koji još nisu dobili minutažu (živo me zanima što će na koncu biti s Rukavinom).

...
7 godina
GNK Dinamo Zagreb

Sparta igra bogovskih pola sata. Prekršaj kad treba ako prijeti kontra, sve duge lopte su njihove, vrlo visok presing. Vidjet ćemo kako će se Dinamo izvuć. U odnosu na utakmicu u Zagrebu, totalno drugačija momčad. 

11 godina
GNK Dinamo Zagreb

Nema predaje. Dinamo daje tri gola u nastavku.

dzg
12 godina
protjeran
GNK Dinamo Zagreb

jel  jos netko misli da je dobro igrati sezonu sa juniorima i bez ijednog pravog pojacanja??? 

pa  ovako los prijelazni rok nisu imali 20 godina. Mamic koliko da je krao,bar je dovodio igrace. Ove sezone je prestrasno gledati kako se blamiraju

10 godina
GNK Dinamo Zagreb

Bravo Dinamo, bolje nisi ni zaslužio kako igraš... Teško je ovo bilo gledat ali neću se nervirat, boli me tuki, da se ja nerviram, a oni vrte milijune, a jok.... fak it

Taraba WoW
12 godina
GNK Dinamo Zagreb

Očajan Dinamo :D ako ove godine Hajduk ne uzme hnl, neće nikad!

11 godina
GNK Dinamo Zagreb

Tko je ikad navijao za Dinamo ili navija još uvjek, a srao je po Maminju je BUDALA. Ni manje ni više.

Your mind is like a parachute! Useless unless its open
14 godina
Breaking news: Jakirović odlazi, Sopić preuzima Dinamo.
Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
14 godina
GNK Dinamo Zagreb

Ne možeš prodati 3 glavna igrača i očekivati nešto ali neki igrači nisu zaslužili ni sjediti na klupi. Nevistića bih odjebao odmah danas pogotovo nakon četvrtog gola gdje bi on trebao istrčati i smanjiti kut napadaču on napravi kaj, stoji na crti ko drvena marija? I o trećem golu bi se dalo raspravljati.... Sreća pa je Petković ostao inače ovo danas uopće ne bi bilo neizvjesno. Sve u svemu, zaslužen prijelaz u Ligu za siromahe.

Some people are like clouds. When they disappear, it’s a beautiful day.
15 godina
GNK Dinamo Zagreb

Nevistić očajan. Da je Livi bio na golu Dinamo bi prošao 100%.

12 godina
Hexfire kaže...
Breaking news: Jakirović odlazi, Sopić preuzima Dinamo.

Ili će vratiti Bjelicu jer će i Bjelica brzo dobiti otkaz u Turskoj :D

7 godina
GNK Dinamo Zagreb

Nevistic nije kriminalno los koliko je Livi vadio nemoguce. Bosko Sutalo opet zeznuo. 

12 godina
cvaja997 kaže...

Nevistic nije kriminalno los koliko je Livi vadio nemoguce. Bosko Sutalo opet zeznuo. 

Pa Lauritsen je bolji od Perića i ovog Šutala, a olako ga se riješili.

16 godina
Bit će bolje nagodinu
Poruka je uređivana zadnji put čet 31.8.2023 21:27 (danijel0000).
16 godina
GNK Dinamo Zagreb

Od Jakirovića mi nije jasno kako odmah nije krenuo sa 2 viša stopera s obzirom koliko ovi imaju visokih.

Suditi ću mu nakon reprezetaativne stanke ako toliko ostane.

Pokazlo se ne Emereli i po mogima nepopularno al meni Ljubičić nije igrač za ozbiljne europske tekme. 

Pisao sam već o tome prije. Lik donosi energiju al je rupa, mekan i svako dodavanje je skoro panika.

Nevestić mora uči u formu.

Uprava pod hitno mora naći stopera.

11 godina
GNK Dinamo Zagreb

Treba biti hrabar. Nema predaje.

Čestitke Česima. Tak' se to radi.
Nemojte se ljutiti na druge. Budite uz klub i igrače. Ne treba sada sijati žuč, mržnju, pesimizam...
Pa, vugla gore. To je sport. Pa, možda bi i bilo ovak' da u posljednih godinu dana nismo nikoga prodali i da smo doveli neka pojačanja.
Nema predaje!!

Ne prepuštajte se malodušju. Nije bilo baš tak' loše. Baturina je dao majstorski gol.Taman smo im trebali dati 3 gola, a umjesto toga oni nama zabiju 4.
Ah, to je život.

Podržite klub, koliko možete. Dođite na tekmu, kupiti ulaznicu, kupite dres...
Pošaljite poruke nade i podrške ka klubu.

Nije još sve propalo. Oprostite ćemo pogreške koja su braća učinila prema nama i klubu. I ne svađajte se sa navijačima drugih klubova.

dzg
14 godina
GNK Dinamo Zagreb

Da je ostao Livaković, prošli bi

Da je ostao i Šutalo, ne bi izgubili.

Da je ostao i Ivanušec, pobijedili bi.

15 godina
GNK Dinamo Zagreb

Nisam želio ništa komentirati par dana, previše obveza i događanja u zadnjih par dana. Dinamo se nalazi u možda i najtežoj situaciji nakon dugo godina i ove godine će trebati možda i najveću podršku navijača do sada (pogotovo po pitanju podrške u HNL-u). Konkurencija je dobra. Igraju dobro, imaju ono nešto što je Dinamo imao kada su stigli Petković i Oršić.

Sve situacije oko kluba, gdje se stvari pokušavaju zamaskirati dovođenjem Jakirovića i "pojačanjima" koji "prolaze" liječnički. Uprava ne zna što bi radila, koga bi kontaktirala i potencijalno dovela. Zamislite neki ozbiljni klub iz lige petice da na ovaj način vodi klub. Liječnička služba Dinama je očito odradila dobar posao i sa razlogom su ti transferi štekali (Kačavenda i Stojković). No kako bi se ublažila trenutna situacija sa dovođenjem igrača, Dinamo je odlučio riskirati. Što se tiče promjene trenera - da se razumijemo, Bišćan je imao loše odluke i totalno sam ok sa njegovom smjenom jer je loše vodio utakmice, pogotovo zadnjih 30 minuta utakmice. Je li Jakirović riješenje, to ne mogu reći u ovom trenutku. Ali trenutna vlada jako loša atmosfera koja dugo nije bila u pristuna u ovolikom opsegu. Nema tog pobjedničkog garda, mentaliteta, kako god to želite nazvati.

Preveliki optimizam je uslijedio nakon pobjede na Maksimiru nad Spartom i pobjedom nad Rijekom (a bilo je tu dosta problema u igri). Kao da je Sparta neka ekipa koja nema šanse protiv Dinama. A sada vidimo da to nije tako. Nekako sam se pribojavao ovoga scenarija i da će Sparta doma pokazati drugu sliku. Nada ostaje u konferencijskoj ligi. Samo nisam siguran koliko će igrači biti motivirani za to. Nekako sam dojma da će fokus biti prema HNL-u (što je sa jedne strane i dobro). Ali i tu su vidljive oscilacije i problemi koje bi druge ekipe mogle iskoristiti ove sezone. Nadam se da sam u krivu i da će to izgledati drugačije na terenu.

EDIT:

Sa jedne strane, ne znam zašto se čudim. Ovo je prisutno svugdje, u svim sferama života, pa tako i u sportu/nogometu. Osobni interesi, privilegije. A kad zagusti, pokupiti će se i otići kao da ništa skrivili, sa dobrim zalihama u džepu. Možda sam ušao neku duboku filozofiju, no ponekad se stvarno pitam tko zaista voli ovaj klub. Istovremeno sam tužan jer ne gledamo Dinamo na koji smo navikli u zadnje vrijeme. Možda je stvarno vrijeme za potpuni restart i sa nadom da će ovi mladi igrači nositi dres dinama sa ponosom. Kako bi neki rekli, osim potencijala, potreban je i talent koji se mora steći mukotrpnim radom i odricanjem. Pporebno je i voliti ovaj klub, unatoč svim poteškoćama i pritiskom. To je ono što ova ekipa mora shvatiti. Nema više Oršića kojeg Petko može proigrati pa ovaj može dati 3 gola na utakmici. Nema više obrane koja će izgledati kao nabjolja obrana u zadnjih par godina. Igrači moraju dati puno više ako misle dostići tu razinu igre. A to je ono što je najteže, kako za trenere, tako i za mlade igrače.

Poruka je uređivana zadnji put čet 31.8.2023 23:55 (fighterZu).
17 godina
moderator
GNK Dinamo Zagreb

Nakon sveg onog kaosa koji se dogodio oko i na utakmicama s AEK-om, uz očajno odrađen prelazni rok, i nije neko čudo da je sve skupa ovako završilo.

Neka im KL bude jedno korisno novo iskustvo, igrat će s momčadima "po mjeri", može i to biti zanimljivo za publiku koju zanima nogomet, a ne glamur LP-a.

...
14 godina
GNK Dinamo Zagreb

Da nastavim: da smo jučer imali Pjacu, prošli bi.

Zašto je Šimić još uvjek sportski direktor??

Zbog njega smo ostali bez lige prvaka, "potrošili" Bišćana" i na kraju ostali i bez lige uefa

14 godina
GNK Dinamo Zagreb

Plasman u konferencijsku ligu: 4.4 mil. eura
Prvo mjesto u konferencijsko ligi: 1.25 mil.
Svaki bod: 166 000 eura. 18 bodova u igri. To je još oko 3 milje
Za cilj postaviti prvo mjesto.
Odmah smjeniti Šimića i dovesti boljeg sportskog direktora. Prijelazni rok još traje tjedan dana i dovesti šta se dovesti dade.
Para se ima, može se još solidno zaraditi, odriješiti kesu i krenuti po pojačanja.

17 godina
GNK Dinamo Zagreb

Šteta za jučer, dojma sam da kad se gleda samo ova utakmica sreća nije bila na strani Dinama, ali kad moraš ovisiti o sreći kad imaš sve u svojim rukama nakon prvog dvoboja je loše. 

Tek se sad vidi koliko Dinamu znače igrači koji su otišli. Jednostano ne možeš maknuti 4-5 nositelja igre iz ekipe (bez adekvatne zamjene) od čega 3 u zadnjih dva tjedna i očekivati da će ekipa izgledati dobro.

Sa Livakovićem sigurno ne bi primili 4 komada, barem onog 4.tog bi sigurno skinuo. Ivanušec je nenadoknadiv sa svojim zadržavanjem lopte, kretanjima, navlačenjem igrača na sebe, prodorima i dodavanjima, niti Špikić niti Marin nisu ni blizu te razine - jedino Baturina pokazuje da može biti nositelj igre preko krila, no ni taj dio nije još uigran kako treba. 

Ali igrač čiji se izostanak najviše osjetio je definitivno Šutalo, i posebno njegova mirnoća i iznošenje lopti. Čim se Dinamu blokira Mišić (što sad rade svi protivnici Dinama), tu padaju sve nade da može imati posložen napad - jedino što preostaje su napucavanja na Petkovića koji to odrađuje vrhunski, no svaki takav duel je teško iskontrolirati i stvoriti igru od takvih situacija. A Šutalov defanzivni doprinos, iako nije bio toliko nekada opipljiv kada bi ga se gledalo je jednostavno dva koplja iznad trenutne razine Perića i drugog Šutala. Za Perića se vidi da ima visok plafon, ali jednostavno zbog ozlijeda više nema fizikalije da kroz cijelu utakmicu drži visok nivo, a za Šutala koji se vraća nakon duge ozlijede ili fali uigravanja ili jednostavno nije ta razina koja je potrebna. 

Ljubičić je jučer izgledao kao igrač koji je zalutao na teren, nije oduševio na svojoj sada već prirodnoj poziciji beka, a kada se prebacio u sredinu izgledao je nešto bolje od Bulata, no i dalje s puno grešaka, uključujući i onaj zicer kojeg da je pospremio bi tekma otišla u drugom smjeru.

Jedini koji je nešto radio, i pokazao klasu je Petković - u napadu je sjajo odrađivao duele i zadržavao loptu, mislim da je jedan od najboljih napadača trenutno po tom segmentu. A kad bi se spustio u vezu pokazao je koliko Dinamu fali jedan sjajni veznjak koji zna proći igrača i dati upotrebljivu loptu u/kroz sredinu. Ma i kad bi se u prekidima spustio u obranu dojma sam da je jedini znao glavom izbiti loptu.

Ono što najviše zabrinjava, na stranu lošeg prijelaznog roka, bodovnog zaostatka, promjena trenera i ostalog je to što se u Dinamo ponovo uvukao onaj lluzerski gen, i ponovo izgleda kao ekipa koja će redovito gubiti ovakve europske tekme, primati pacerske golove i padati u zadnjim minutama; nešto što je još od Bjelice bilo uspješno svladano. Ono branjenje prekida je kriminalno. Doslovno je kod svakog kornera i auta bila borba za zivot. 

14 godina
GNK Dinamo Zagreb

Link

Ovo i nije neko ohrabrenje za budućnost. 

Some people are like clouds. When they disappear, it’s a beautiful day.
14 godina
GNK Dinamo Zagreb

Odličan ždrijeb.

Viktoria je za klasu lošija od Sparte. Astanu smo upoznali.

Veliki izgledi za prvo mjesto. Samo još koje pravi pojačanje 

16 godina
GNK Dinamo Zagreb

Znači Bjelica je bio u pravu. Ništa još nije riješeno ni po pitanju Petkovića.

Ovo je totalno šarlatanstvno uprave.

12 godina
GNK Dinamo Zagreb

Raspored utakmica u KL

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice