GNK Dinamo Zagreb izdvojena tema

poruka: 4.897
|
čitano: 1.156.447
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
Re: GNK Dinamo Zagreb

@cvaja997

Sportski novinari vele da je dobar za HNL, al da nije klasa. Mislim za Evropu.

Imamo Petka kojega nikako ne smijemo pustiti, te Drmu kojega ne koristimo.

Možda, novi trener promijeni taj trend.

Mada, bi osobno volio da dođe. 

Zakaj za taj novac kaj namjeravamo dati za njega, nismo se odrekli posljednje rate kaj su nam Englezi trebali platiti za Oršu, pa da Mislav dođe k nama?

A, znam...trener je bio Biščan, a Uprava se svađa međusobno, te stavljaju klipove pod noge Šimiću...tak' se priča....

dzg
Poruka je uređivana zadnji put pet 25.8.2023 12:48 (PzKpfw).
7 godina
GNK Dinamo Zagreb

Isto se šuška da, osim što nije bio u prvom planu pa se opustio jer je plaća dobra i nikud mu se ne žuri, Drmić ima probleme sa koljenima/koljenom.

AMD,........is that baba Su trying to sell us dog sh*t or what?
14 godina
GNK Dinamo Zagreb

Kačavenda došao na posudbu, sa pravom otkupa.

Ovo je dobro. Do proljeća ćemo znati da li je kapacitet za Dinamo

16 godina

Kod Kačavende su problem ti križni ligamenti. Rijetko tko nakon te ozljede bude u potpunosti isti.

Pitanje je samo dal se bude ozljeda ponovila i dal bude ta razina koju sad može postići dovoljna za Dinamo.

Onaj Kačavenda od prije 2 godine bi danas vrijedio najmanje ko Ivanušec.

14 godina
GNK Dinamo Zagreb

Čestitke Dinamu na odličnom rezultatu, promjena trenera je baš bio pravi pogodak!

Čestitam i PzKpfw što je skoro pa pet-šest postova pisao normalno bez "gluphi" i "debinihl" izvrtanja riječi (koje su samo njemu "rafo").

Malo mu još treba da se spusti na zemlju, ali i to ćemo uskoro ispraviti.

Eh da, sinoć je moj iptv pucao svakih 5 sekundi, te sam bio primoran baciti se u ilegalu to "otkriti" Zonu Dinamo , dečki su super i dijele linkove na streamove utakmica

Tek kada ti komarac sleti na jaja,shvatiš da se problemi ne rješavaju nasiljem!
Poruka je uređivana zadnji put pet 25.8.2023 15:51 (Milka30).
15 godina
GNK Dinamo Zagreb
Poruka je uređivana zadnji put pet 25.8.2023 18:53 (superJozo).
7 godina
GNK Dinamo Zagreb

Imam onu početnu zaljubljenost, volim gledat Jakirovićev Dinamo. Energija.

16 godina
GNK Dinamo Zagreb

Ako mogu ponavljat izvedbu od jučer onda ne vidim kako bi se netko u HNL mogao nositi sa time.

Još jednom se pokazalo što Dinamu znaći Petković. Mišić se malo povuako i propade taktika pritisni Mišića jer ti ovi naprijed uz pomoć Petkovića rade kaos, a ovaj iza djeli duge lopte po potrebi. Baturina koji dobio slobodu lutanja te Marin i Špikić igrali kako krila moraju igrati (razvlačili obranu).

Plus Mišić će morati preuzeti  tu povućenu ulogu jer nemamo više stopera za iznošenje lopte (bar zasad).

Jučer je sve izgledalo dobro osim klasično Ljubičića koji ne može odigrati normalan pas i svaki put je to na granici izgubljene lopte + Emereli za koje stvarno ne rzaumijem što vide u njemu. Kad je lik odigrao onaj paralelni pas po središnjoj crti (na sreću je prošao) oko 90. minute ja bi ga odmah izvadio van. Cijelu tekmu jedino dobro što je napravio je jedna oduzeta lopta i zaustavljanje polukontre.

14 godina
GNK Dinamo Zagreb

Zar je Jakirević toliko bolji trener od Biščana?
Ostali bez Ivanušeca, a Rijeka jučer skoro cijelu utakmicu nije mogla preći centar. Da smo imali još jednog raspoloženog ofenzivca da zabije gol...
Bišćan je napravio dobar posao sa Rudešom, Olimpijom, Rijekom, U21, kvalitetno zamjenio Čačića na kreaju prošle sezone i osvojio prvenstvo.
Šta se poslije dogodilo? Pogubio konce, nije kliknuo s igračima?
A sada igrače lete po terenu, koga kod da stavi Jakirević.
Treba još malo pojačati kadar, da možemo igrati na 3 fronte i onda vratiti prvo mjesto

16 godina
GNK Dinamo Zagreb

Bišćan je identičnih problema ima sa U21 i Rijekom. Ostalo ga nisam pratio.  Čovjek ima ideje al ne zna voditi utakmicu.

Dali je Jakirović bolji treber ne znam. Pokazati će vrijeme. "Prvi mačići se u vodo bacaju". 

12 godina
GNK Dinamo Zagreb

Šuška se da dolazi novo pojačanje u napadu.

14 godina
ibme74 kaže...

Šuška se da dolazi novo pojačanje u napadu.

Kvalitetna odluka za dugoročne ciljeve, ali trebaju nam i iskusnjare za ovu sezonu

7 godina
GNK Dinamo Zagreb

Uhh, Stojkovicu stradali ligamenti koljena.

14 godina
cvaja997 kaže...

Uhh, Stojkovicu stradali ligamenti koljena.

Na zagrijavanju?? Nevjerojatno. Nadam se da će dodatne pretrage pokazati drugačije 

14 godina
plavi08 kaže...

Bišćan je identičnih problema ima sa U21 i Rijekom. Ostalo ga nisam pratio.  Čovjek ima ideje al ne zna voditi utakmicu.

Dali je Jakirović bolji treber ne znam. Pokazati će vrijeme. "Prvi mačići se u vodo bacaju". 

Da, vidjet ćemo stanje za mjesec, dva

Nadam se da će napredak biti kako i kod Rijeke

11 godina
GNK Dinamo Zagreb

Nekada, ne tak' davno, Dinamo iz Zagreba je bio strah i trepet, evropskih superligačkih klubova.
Bilo bi i trta svjetske klubove, al' Dinamo ne igra svjetska klupska nogometna natjecanja, nego samo evropska.
I to radi vrlo dobro.

Naime, na spomen imene Dinamo Zagreb, Realu, Barceloni, cijeloj fra., nje. ligi, a napose engleskim klubovima ledila se krv u žilama. Dinamo je do nedavno imamo 4 polufinalista SP u svojoj ekipi.

Još dok je tu bio Ademi i Orša, uz ove gore spomenute, protivnicima se stezala knedla u grlu, a koljena klecala kao da plešu brejk dens...

...E, Petko ostaje. Drma će se pod novim trenerom opet aktivirati, te ćemo opet biti stroj za mljeveljenj protivnika.

Ko je budući šampion Lige? Vrlo je jednostavan odgovor. To je Dinamo.
A, ko ove sezone osvaja, Evro-ligu? Pa, odgovor je opet vrlo jednostavan.
Pa, Dinamo.

Stojke, drž' se!!

dzg
7 godina

Ja nisam ni blizu njega, ali razumijem neke stvari. Imam skoliozu od rodenja. Rekli su mojim roditeljima daj ga na trening necega. Naravno bio je nogomet, pa malo veslanja u osnovnoj. Nije se puno popravilo stanje. Mozda se dovoljno popravilo da ne postanem invalid. U srednjoj je iskocio disk, L5/S1. Jako. 11mm u spinalni kanal, bas sada imam 9 dana bolovanja jer povremeno zna pokocit leda, jako. Plati se par brzinskih terapija i idemo dalje. Operacija je zadnja opcija kad si tako mlad, tada sam imao 17 godina. Sa ovim samo zelim rec, covjek trenira od 5 godine sigurno. Neki ljudi nemaju srece sa genetikom. Moze imat zlatnu struku oko sebe, za fizicku spremu i ishranu i opet ce se dogodit. Na zagrijavanju je vjerojatno popustilo do kraja nesto sto je bilo naceto od prije.

14 godina
PzKpfw kaže...

Nekada, ne tak' davno, Dinamo iz Zagreba je bio strah i trepet, evropskih superligačkih klubova.

Bilo bi i trta svjetske klubove, al' Dinamo ne igra svjetska klupska nogometna natjecanja, nego samo evropska.

I to radi vrlo dobro.

A, ko ove sezone osvaja, Evro-ligu? Pa, odgovor je opet vrlo jednostavan.
Pa, Dinamo.

Stojke, drž' se!!

Ad1; kojih to kolega, osim Chelsea što je bilo raritet?! 
Ad2; nažalost, samo pusti snovi u vašim mislima! 
Ad3; početak je očajan, donekle se još može nešto spasiti! 
Ad4; pročitaj pod Ad2! 
Ad5, i sam sam imao probleme svojedobno, desno koljeno, dobrano popucalo puno toga u unutra ali prošao lišo bez operacije, još uvijek hodam na dvije noge! 

ATJ Lučko
16 godina
GNK Dinamo Zagreb

Koji peh da oba imaju staklena koljena. 

Sad je Vidović ili neko drugo rješenje nužnost. Jer Marin sam ne može ovo iznjet. Bočkaja više nema.

14 godina
Baturina više lijevo, Petković na desetku, a Drmić u napad
Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
11 godina

@ATJLučko

Ti si dobar čovjek.

Totić, Čelsi, ...gle, baš smo na kvartu pričali da se ekipa najvećih svjetksih klubova nas boji. Dinama iz Zagreba.

I danas u Evropi, ime Dinamo Zagreb se izgovora sa punim poštovanjem.

Sve velike stvari počinju kao snovi. Ak' se vrati AA, to je to. Idemo do vrha Evrope. Za HNL ne brinem. Mogu se drugi radovati i nadati, koliko žele, al' Dinamo je prvak Hrvatske. Džaba konukrencija trči po terenu.

Slijedeće godine tučemo evropskog prvaka u SuperFinalu.

dzg
16 godina

Dobra alternativna ideja iako Baturina nije još za krilo. Jučer je skoro umro (fali mu kondicije za to) + gubiš jednu nepredvidivu kariku u sredini.

No zaboravio sam Rukavinu. Možda on može više prilike dobiti.

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.8.2023 19:34 (plavi08).
11 godina
GNK Dinamo Zagreb

To je to. Dolazi nam Gabrijel Vidović.

Eto, Dinamo je takav klub, da otima igrače najvećim klubovima. Prije Barca (-Olmo), sada Bayern.

'Ko to još može? 

Samo Dinamo Zagreb!!

dzg
16 godina

Da to bi bila super ideja, uzeti još jednog sa slomljenim križnim ligamentima. Zašto ne i Rog 

16 godina
GNK Dinamo Zagreb

Vidović na posudbi. Bilo što sam da ne moram gledat Emerelia.

14 godina
plavi08 kaže...

Da to bi bila super ideja, uzeti još jednog sa slomljenim križnim ligamentima. Zašto ne i Rog 

Pjaca je zadnje dvije godine OK

Za hnl ga se može dozirati, a sigurno može raditi razliku u klasi

Treba nam širina za borbu na 3 fronte

12 godina
C64 kaže...
plavi08 kaže...

Pjaca je zadnje dvije godine OK

Za hnl ga se može dozirati, a sigurno može raditi razliku u klasi

Treba nam širina za borbu na 3 fronte

Bolje da onda povuku jos kojeg mladog igraca pa im daju prilike u laksim utakmicama HNL-a pa mozda koji i "eksplodira" i bude pojacanje, vise mi to ima smisla nego vracati te igrace sa dugačkim medicinskim kartonom koji bi sjedili na velikoj plaći.

14 godina
ibme74 kaže...

Bolje da onda povuku jos kojeg mladog igraca pa im daju prilike u laksim utakmicama HNL-a pa mozda koji i "eksplodira" i bude pojacanje, vise mi to ima smisla nego vracati te igrace sa dugačkim medicinskim kartonom koji bi sjedili na velikoj plaći.

Hajduk je napravio razliku i treba nam još koji igrač koji može odmah (bez možda) napraviti razliku na terenu.

Treba uzimati oba profila igrača: mlade za budučnost (koja uključuje i prodaju, odnosno preživljavanje kluba) i iskusni igrači (Bjelica je napravio rezultat u kojoj su glavni igrači bili iskusniji: Ademi, Petković, Oršić)

Ako Rijeka može plačati Pjacu, onda to ne bi bio nikakav problem Dinamu

Samo je pitanje kakve igrače želi Jakirović? Nekako mi se čini da više preferira mlađe, "gladnije" uspjeha koji će igrati brže i agresivnije (plus Petković )

7 godina
GNK Dinamo Zagreb

Uhh, Hajduk napravio razliku. Neka napokon i oni osvoje prvenstvo, iako u najgoroj mogucoj sezoni za Dinamo. Drago mi je da igraju dobro, i jedni i drugi.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice