GNK Dinamo Zagreb izdvojena tema

poruka: 5.005
|
čitano: 1.362.652
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: GNK Dinamo Zagreb
ibme74 kaže...

Gotovo je, Livakovic odlazi nema ga večeras u kadru.

Veliki udarac za nas. Koliko nas je puta spasio, koliko puta je bio igrač utakmice...

Nadam se da će Nevistić biti danas siguran i brzo uhvatiti formu iz doba Rijeke

13 godina
plavi08 kaže...

Nabroji 3 dobra engleska golmana 

Da je neglez branio bi za Rudeš. Da se piše švaba, talijan to je već druga priča.

Čovjek zaslužio vidjeti kaj ima van HNL, malo dodatnih para pokupiti. 

Pa zato sam i napisao englez. Jer jedan Pickford vrijedi oko 25 milijuna eura, i po čemu je on bolji od Livakovića da duplo više vrijedi?  Livaković je odličan golman, koliko je samo puta spasio Dinamo i reprezentaciju svojim obranama. 

18 godina
moderator
Tvpronlem kaže...

p.s. cemu boldano ovo "samo", to je kao prijetnja da se pazim da ne dobijem ban? 

Da.

BlueMax kaže...

A možda sam samo konfliktan tip.

Možda, ne znam - u svakom slučaju imaš potrebu (ili je to takav stil pisanog izražavanja) jako često ponavljati ono što si već puno puta ovdje ili u nekoj drugoj temi napisao. Čak si i ovu prigodu iskoristio za još jednu rundu podsjećanja na cijeli niz nepravdi, prevara i kriminala "onih gore", na račun "onih na jugu" - a sve navedeno si spomenuo valjda već deset puta raznim povodima...

Zamorno je to, a i ubija volju drugima da bilo što napišu jer se moraju konfrontirati i po ko zna koji put očitovati na račun tvojih - optužnica. Dosadno.

Imamo središnju temu "Sve o nogometu" u kojoj se može sve komentirati, imamo teme o raznim natjecanjima (HNL, Liga prvaka...) i klupske teme, koje bi trebale služiti za razmjenu mišljenja ljudi kojima je stalo do tih klubova. Nije zakonom zabranjeno da se u tim temam javljaju i navijači drugh klubova, ali kada krenu prijave na njihove upise koji se doživljavaju kao provokacija, onda se moramo baviti time. Na tvoje upise (u ovoj temi) dolaze takve prijave, ali eto držim te razumnim forumašem, pa te nisam kartonirao, već ti pokušavam na kulturan način objasniti - kako je tvoje "suočavanje s istinom" ljudima zamorno.

S moje strane s ovim smo završili ovu "razmjenu mišljenja".

...
18 godina
moderator
kostolomac kaže...

A i gdje mu je garancija da neće u klubu petica sjedit na klupi? To bi tek bila katastrofa za njega i gubitak mjesta u repki ...

Ovo si dobro naveo, lako se moglo dogoditi da ga neki veliki klub kupi za taj "sitan" iznos i onda ostavi na klupi do daljnjeg.

vrinho kaže...

Popravio je igru nogom ali ta istrčavanja i nesigurnost u vlastitom petercu... Onaj gol Livaje u prvom kolu  Nakon tog gola sam mislio da nitko više neće nuditi išta za njega. Al ima jebene reflekse i skida nemoguće ponekad. Nek mu je sa srećom.

Da, grozno je to što golmani mogu imati stotinu čudesnih obrana, a jedan kiks im se pamti godinama. I mene je iznenadilo kako se u toj situaciji pogubio, nevjerojatno da je onako sporo putujuću loptu ostao pasivno čekati iza protivničkog napadača. Poslije se pokazalo da je taj kiks i te kako skupo (na)plaćen.

plavi08 kaže...

Nabroji 3 dobra engleska golmana 

Da je neglez branio bi za Rudeš. Da se piše švaba, talijan to je već druga priča.

Čovjek zaslužio vidjeti kaj ima van HNL, malo dodatnih para pokupiti. 

Ako se ne varam - ovo je rekordni iznos koji je plaćen za bilo kojeg hrvatskog golmana, čak i kada se gledaju transferi izvan HNL-a, tako da je s te strane ipak i to dokaz nekog uspjeha i ugleda.

...
14 godina
neaktivan
GNK Dinamo Zagreb

Božesačuvaj na što je ova omladina došla. Nikad ni na jednom forumu nisam prijavio nikoga za ništa, iako je bilo svega.

Prijava zbog iznošenja mišljenja o treneru koji je na onakav način promijenio klub? Pročitajte malo izjave drugih trenera o tom događaju. Pamić je rekao da ga je Rijeka zvala dok je u drugoj ligi trenirao Karlovac pa mu na pamet nije palo da ode jer je s ljudima iz Karlovca sve dogovorio i stisnuo im ruku. 

Odoh ja odavde, neću vam više biti zamoran.

11 godina
neaktivan
GNK Dinamo Zagreb

Kako stvari stoje ovo je zadnja Ivanušecova utakmica , navodno sutra odlazi u Feyenoord , nije mi jasno kako si uprava mogla dozvoliti da proda najboljeg igrača samo za 10 milijuna eura , shvaćam da je on vjerojatno inzistirao da ide , ali on ima ugovor do 2026 godine ... Mislim da je uprava trebala odbiti ovaj transfer i vjervatno bi Ivanušec bio ljut na početku , ali on po meni zaslužuje bolji klub od Feyenoorda , znam da su oni osvojili prvenstvo prošle godine , ali iskreno mislim da oni slijedećih 5 godina neće osvojiti prvenstvo, možda sam u krivu, al mislim da Feyenoord nije baš neki top klub , ali budemo vidjeli .

https://www.youtube.com/watch?v=1EAHz5PgHa0
18 godina
moderator
morbida kaže...

Kako stvari stoje ovo je zadnja Ivanušecova utakmica , navodno sutra odlazi u Feyenoord , nije mi jasno kako si uprava mogla dozvoliti da proda najboljeg igrača samo za 10 milijuna eura , shvaćam da je on vjerojatno inzistirao da ide , ali on ima ugovor do 2026 godine ... Mislim da je uprava trebala odbiti ovaj transfer i vjervatno bi Ivanušec bio ljut na početku , ali on po meni zaslužuje bolji klub od Feyenoorda , znam da su oni osvojili prvenstvo prošle godine , ali iskreno mislim da oni slijedećih 5 godina neće osvojiti prvenstvo, možda sam u krivu, al mislim da Feyenoord nije baš neki top klub , ali budemo vidjeli .

Za Ivanušeca je prije cca 4 godine došla ponuda od cca 6,5 milijuna eura. Nikada više nitko nije ponudio više, pa je teško očekivati da će mu s godinama cijena i dalje rasti - ako ostane u Dinamu.

A imaš tu interes i agenta koji jako zagovara prodaju (jasno i zašto), na koncu i sam igrač kaže da želi promjenu. Ne može mu se prigovoriti da nije već dao puno klubu - i tako se krug zatvori.

Ništa, idemo večeras na stadion, zapljeskati mu i zahvaliti na svemu!

...
8 godina
GNK Dinamo Zagreb

Ne mogu docekat utakmicu. Kompletni kaos je u cijelom Dinamu. Vidjet cemo koliko ce utjecat na momcad. Tuzan sam radi Livija, ali to je tako. Dinamo od ovoga zivi. Livi ce si zaradit vise te je usao u legendu kluba. Hvala mu na svemu. Jedva cekam saldo na kraju, koliko je u 2 mjeseca Dinamo zaradio. Covjece koliko novaca. Svaka cast.

AMD,........is that baba Su trying to sell us dog sh*t or what?
15 godina
GNK Dinamo Zagreb

Dojma sam da je najveća pogreška napravljena sa prodajom Ademija i da ga se je moglo zadržati sa poboljšanim ugovorom i boljim odnosom (Čačić)

Njegovim zadržavanjem, mislim da bi se i Livaković teže odlučio na odlazak i da bi se Petkovića lakše nagovorilo na produženje ugovora.

16 godina
Miro kaže...
morbida kaže...

Za Ivanušeca je prije cca 4 godine došla ponuda od cca 6,5 milijuna eura. Nikada više nitko nije ponudio više, pa je teško očekivati da će mu s godinama cijena i dalje rasti - ako ostane u Dinamu.

A imaš tu interes i agenta koji jako zagovara prodaju (jasno i zašto), na koncu i sam igrač kaže da želi promjenu. Ne može mu se prigovoriti da nije već dao puno klubu - i tako se krug zatvori.

Ništa, idemo večeras na stadion, zapljeskati mu i zahvaliti na svemu!

Da je ostao, odigrao dobro europu, kvalifikacije za EURO i sami EURO ja sam uvjeren da bi ponude bile u rangu 20 milijuna eura.

8 godina
GNK Dinamo Zagreb

A mogao je i past u formi, ozljedit se... nije ovo dobro kao navijacu i simpatizeru Dinama, ali klub od ovoga zivi. 10 milijuna za hrvatske prilike nije malo i nikad nece bit transfera preko 30 milijuna. Tu smo gdje smo. Steta je jer se prekasno dogadaju promjene. 

16 godina
GNK Dinamo Zagreb

A mogao je ovo, mogao je ono. Sport je biznis i rizik. Kaj je tu je, idemo dalje u nove pobjede i NEMA PREDAJE!

8 godina

Da, da. Čovječe, falit će nam naš kostur, ali ima nade da to sve bude atomski!!! 

11 godina
neaktivan
GNK Dinamo Zagreb

Maestralna partija Ivanušeca ,  neka mu je sa srećom i hvala mu na svemu . 

12 godina
protjeran
GNK Dinamo Zagreb

Ma, čovječe najbolji smo....
Svaki je čovjek danas na Maxiću, pred telkom, ...bio ponosan čovjek. Njegov klub gubio, izjednačio i preokrenuo temku u svoju korist...Tak' je i AEK trebao završiti...

Ta divna plava maximirska noć....Toplina ljetne večeri, znoj i suze, al i pobjeda na našoj strani barikade.
Plavoj barikadi.

Ništan nije postojalo oduvijek. Sve se moralo stvoriti iz ničega.
Dajte prave ljude za pravi posao. Amateri, neka vode amaterske klubove.

Ajmo, Dinamo iz Zagreba!!

Kada se vrati Ademi, napadamo vrh Evrope. AA zabija gol u posljednjoj sekundi tekme...Ademi podiže pehar....

Plavi puk luduje od sreće, slavimo metar dana uspjeh Dinama,...

dzg
12 godina
PzKpfw kaže...

Ma, čovječe najbolji smo....
Svaki je čovjek danas na Maxiću, pred telkom

Moramo se vratit iz Grčke, koji nisu ubili. Nećemo ZABORAVIT. Ili?

Your mind is like a parachute! Useless unless its open
12 godina
protjeran

@Super64

Ne. Nisam mislio na njih. Ne družim se sa takvima ljudima.

Ne zanimaju me.

Mislio sam na obične, male ljude, ljubitelje nogometa, dobre ljude.

dzg
18 godina
moderator
GNK Dinamo Zagreb

Veliki rezultat, koji najbolje liječi traume od poraze protiv AEK-a i šepanja u ligi.

Promjena trenera dala je dodatnu energiju ekipi i napokon, gle čuda, nije bilo padanja u igri u drugom poluvremenu.

S igrom baš nisam impresioniran (moram pogledati snimku da bih dobio potpuni dojam), dosta se gubila lopta u sredini, jako puno prebacivanja igre i bezglavih akcija.

Ima tu još puno posla za trenera, ali svaku kritiku pokriva rezultat i lijepa prilika za plasman u EL. Daleko je to od završene price, ali ono što je trebalo odraditi danas - odlično je odrađeno - stekla se bitna rezultatska prednost.

...
15 godina
GNK Dinamo Zagreb

Odličan rezultat i još bolje, nismo primili gol u zadnjih 10 miniuta  

Šteta što i Ivanušec odlazi. Tko umjesto njega (Menalo i Marin nisu taj kapacitet)? Imamo još dva tjedna da se pojača kadar. Uz 46 mil. zarade ( https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/hnl/klubovi/dinamo/u-dinamu-trljaju-ruke-blagajna-ce-se-napuniti-do-vrha-u-samo-deset-dana-u-maksimir-stize-ogroman-iznos-15367940 ) nadam se da će se naći kvalitetna rješenja.

Jakirević odličan debi. Želi sudjelovati u kreiranju sportske politike, što je savršeno odradio u Rijeci. Neka tako nastavi i u Dinamu i možemo biti optimisti!

13 godina

Stojković i Kačavenda će krpat to mjesto.

Mislim da Dinamo pod hitno treba još barem jednog stopera, Šutalo se tek vratio a Perić je sklon čestim povredama.

11 godina
neaktivan
ibme74 kaže...

Mislim da Dinamo pod hitno treba još barem jednog stopera, Šutalo se tek vratio a Perić je sklon čestim povredama.

Bilo bi extra kada bi Erlića doveli , ali nisam siguran da li bi Dinamo htio izdvojiti 5 milijuna eura za igrača ( tolika mu je vrijednost ) , a nije mi jasno zašto onaj Francuz ne igra , a i prošli pjelazni rok je doveden Mauro Perković iz Istre i on isto ne igra ... Mislim ja ne znam kolika je kvaliteta njih dvojice , al zašto su dovedeni ako neće igrat ?

8 godina

Hahahha, zaboravili su jos koja 3,4 tjedna unazad. Gvardiol, Kovacic, Brozovic... jos je nesto bilo. A sad mozda i Petkovic milijun, dva, iako vrijedi Dinamu puuuno vise. Preko 60 milijuna ugrubo, da budem konzervativan jer mi se neda trazit koliko je tocno bilo. Mora se kupit igraca. Mora doc napadac i vezni red. Ogromna kolicina novca za hrvatske prilike. Mora se kupovat!!!!

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.8.2023 0:41 (cvaja997).
4 godine
Miro kaže...
 Da, grozno je to što golmani mogu imati stotinu čudesnih obrana, a jedan kiks im se pamti godinama. I mene je iznenadilo kako se u toj situaciji pogubio, nevjerojatno da je onako sporo putujuću loptu ostao pasivno čekati iza protivničkog napadača. Poslije se pokazalo da je taj kiks i te kako skupo (na)plaćen.

Kao prvo, čestitam navijačima Dinama na vrlo dobroj igri i pobjedi.

Ovo s golmanima se odnosi i na obrambene igrače. Napadač krene u dribling pet puta, isto toliko puta izgubi loptu i nikome ništa. Jednog slučajno zavuče i kralj je. 

Obrambeni igrač se polomi cijelu utakmicu, igra odlično, slučajni kiks, dodavanje, protivnik da gol i odmah ga publika pribija na križ.

BlueMax kaže...

Malo jesi narcisoidan i na drugim temama. Ne poštuješ nikoga.

Kad u nekoj temi nisi u pravu ne želiš to priznati, samo pobjegneš s teme, mada si se do tad raspravljao pet dana. Nikada se ni u real životu nisam nikada nikome ulizivao, jer da bi meni netko bio autoritet to se mora zaslužiti, a @Miro je zaslužio moje poštovanje visokim pregom tolerancije na frustraciju, uvijek će pobrisati post, upozoriti, prije no što udijeli karton.

Napao si Miro /a s poslovicom "daj čovjeku vlast pa ćeš vidjeti tko je". Nisam sreo korektnijeg moderatora od Mira u zadnjih 23 godine od kad se smucam po forumima. Na jednom velikom forumu sam i sam bio moderator tri godne, totalno u nekadašnjem stilu Drage Galića.  Bio sam nekada prebrz na kartonima, baniranju, sam sam otišao, zahvalio se, jer sam zaposlen, a na tako velikom forumu ima divljaka i stvarno treba imati visok prag tolerancije da bi izdržao biti moderator ili nemaš emocija, pa te baš briga.

Sad sam se s godinama promijenio i bolje razumijem ljude. Za to trebaju godine.

*Nebitno je što ti odlaziš. 

合氣道
Poruka je uređivana zadnji put pet 25.8.2023 6:12 (Zaporožac).
10 godina
neaktivan
Zaporožac kaže...

Kad u nekoj temi nisi u pravu ne želiš to priznati, samo pobjegneš s teme, mada si se do tad raspravljao pet dana. 

Pa jel on Dalmatinac ili nije? 

(NHF, kolega Bluemax)

umjereno intelektualno oštećen i ponosim se time
18 godina
GNK Dinamo Zagreb

Miro je legenda!

AMD Ryzen 5900X; Gigabyte Aorus X570 Elite; Corsair Vengeance RGB Pro SL DDR4 2X16 Gb 3600 Mhz; AMD Radeon Gigabyte 7900 XTX; SSD Patriot Viper VP4300 PCIe m.2 GEN4 2 Tb;Lian Li 011 Dynamic EVO; LG C2
15 godina
ibme74 kaže...

Kačavenda, Stojković i Baturina su sličan profil igrača. Više desetke, nego krila.

Nisam siguran da je pametno gomilati skupa pojačanja na istoj poziciji.

Slažem se za stopera. Možda Teofila, ako hoće pristati na osjetno manju plaču. Nije top, ali bi bio dobar za rotaciju u hnl-u.

14 godina
neaktivan
Zaporožac kaže...
BlueMax kaže...

Kad u nekoj temi nisi u pravu ne želiš to priznati, samo pobjegneš s teme, mada si se do tad raspravljao pet dana. Nikada se ni u real životu nisam nikada nikome ulizivao, jer da bi meni netko bio autoritet to se mora zaslužiti, a @Miro je zaslužio moje poštovanje visokim pregom tolerancije na frustraciju, uvijek će pobrisati post, upozoriti, prije no što udijeli karton.

Napao si Miro /a s poslovicom "daj čovjeku vlast pa ćeš vidjeti tko je". Nisam sreo korektnijeg moderatora od Mira u zadnjih 23 godine od kad se smucam po forumima. Na jednom velikom forumu sam i sam bio moderator tri godne, totalno u nekadašnjem stilu Drage Galića.  Bio sam nekada prebrz na kartonima, baniranju, sam sam otišao, zahvalio se, jer sam zaposlen, a na tako velikom forumu ima divljaka i stvarno treba imati visok prag tolerancije da bi izdržao biti moderator ili nemaš emocija, pa te baš briga.

Sad sam se s godinama promijenio i bolje razumijem ljude. Za to trebaju godine.

*Nebitno je što ti odlaziš. 

Čestitke Dinamu na odličnoj utakmici i rezultatu koji će ih, nadam se, dovesti u natjecanje u kojem imaju što za pokazati.

Nisi se valjda ponadao da odlazim s foruma? Ne, samo s teme u kojoj mi očito nije mjesto. Postoji još puno tema u kojima mogu nekome pomoći, mogu zatražiti pomoć i dobiti je, te onih u kojima mogu ugodno raspravljati. Nisam napao nikoga, barem ne više nego što je on mene klasificiravši me kao "patološkog mrzitelja". Moj komentar o pozicijama moći se odnosi samo na to da kad bi bilo obrnuto, tj. ja njega išao psihološki profilirati, dobio bi barem karton (zasluženo). Preskočio si dio u kojem sam napisao da bi ja na njegovom mjestu bio isti ili gori tj. da pristrana osoba, a to je svaki navijač, ne može biti objektivna koliko god se trudila. Svaki diskutabilan kontakt u nogometu za jednu stranu je faul i žuti a za drugu ništa i žuti zbog simuliranja. Ista stvar je i u raspravama o nogometu.

Postoji valjda razlog zašto sam ja tu 12 godina u nizu a ti se pojavljuješ pod različitim identitetima.

Pobjegnem s teme? Možda neki postovi ne zaslužuju odgovor, možda mi tema jednostavno više nije zanimljiva, možda zaboravim odgovoriti, nekad mi netko dokaže da nisam u pravu pa nemam više što reći osim isprike. Nisam od onih koji će glavom kroz zid i kad nije u pravu. Ali čisto iz radoznalosti, o kojim temama govoriš  (može privat da ne spamamo dalje tu)?

Točno si napisao, poštovanje treba zaslužiti i uglavnom se slažem s ostatkom posta.

12 godina
protjeran
GNK Dinamo Zagreb

Dajte svoje privatne probleme, rješavajte međusobno. Na kavici, na PP, kak' želite....Ne, ovdje.

Odite u pripadajuće teme. Htjeli ste svoje teme samo za sebe, te ih sada imate.

Umjesto da se brinite za svoje probleme i svojega kluba na svojoj temi, vi ovdje nastavljate po starom.

Nema trollanja na ovoj temi. Ovo je tema vezano za Dinamo.

Dinamo-svjetski šampion!!

BUG, rula nadmoćno!!

dzg
18 godina
moderator
GNK Dinamo Zagreb

Ne voli PzKpfw kada mu se ulazi na teren i pišu pohvale moderatorima (šala mala ) i s pravom traži povratak na temu, pa dakle:

Često sam znao kritizirati Špikića zbog loše završnica (bilo zadnjeg pasa, bilo udarca na gol), ali sad je doista zaslužio veliku pohvalu za onaj prvi gol. Uopće u živo nisam ni vidio kako ga je postigao, tek sam iz snimke shvatio koliko je to bio dobar i majstorski izveden udarac. Bravo Špika!

...
8 godina
GNK Dinamo Zagreb

Ovo što se šuška oko Miereza, jel to realno? 5 milijuna eura je solidan novac, sigurno ima boljih napadača.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice