Pare, frizurica, cajke, butre i tak u krug. Dam se kladit da ni jedan od ovih kretena ne zna ko su Chiellini/Bonucci, al znaju sve najnovije poserotine koje cajka izbaci.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Zašto nije poništen Vidin gol , pa ušao je 11 metara prije nego što je ovaj opucao penal , a ovaj penal me podsjeća na finale protiv Francuske , po meni ovo nije trebao biti penal ...
Mislim da penal nije trebao biti, ali je izveden ispravno, uključujući ulazak Vide u prostor 16m.
Ok , nisam neki ekspert za suđenje , al jel možeš objasniti zašto je ispravno izveden penal i šta bi bilo da je bila obrnuta situacija da je tako Dinamov igrač utrčao tko što je Vida i onda ispucao negdje loptu , da li bi se onda trebao ponavljati penal ili bi bilo sve čisto ?
https://www.youtube.com/watch?v=1EAHz5PgHa0
Mislio sam veceras igrati assassin's creed odyssey, ali osjecam sada neko gadjenje prema njemu...
Nikakav penal ovo nije bio, bas kao 2018 finale slazem se sa gore napisanim. Mislim da je glavni problem ovakvog krajnjeg rezultata u umoru igraca, znaci u nekoristenju preostalih 4 izmjena... Odredeni igraci vidno hodaju po terenu nakon 90min od umora ali trener prekrizio ruke i valjda moli potiho u sebi da sve dobro prode. Steta.
Samo jedna promjena? pedala Bišćanu...
Bez konkurencije najgori trener ikad u Dinamu a bilo je svakakvih.
Samo da je iskoristio sve izmjene u ovih zadnjih 5 minuta, vrijeme bi otišlo i utakmica gotova. Inteligencija mu je na jače. Grci samo nabacuju visoke, i lik drži Perića na klupi, a na terenu mu većina niskih igrača. Ma treba dati sam otkaz, jer ovaj poraz ide isključivo njemu na dušu!
+ Boška Šutala a stopera mu cijelu tekmu igra Ristovski. Al kaj god da je trebao mijenjati trebalo je baš samo radi tog cijepkanja igre i izbacivanje protivnika iz ritma. Imao još 4 izmjene i da je od 87' kod svakog prekida radio izmjenu tekma bi bila gotova ali ovaj odlučio pokazati da je veća neznalica i budala nego smo svi skupa mislili. Strašno koji diletant.
Vida je prerano ušao u šesnesterac. Ali nebitno, i da je poništen, ne bi izdržali.
Ovo je poraz sportskog direktora. Da smo uložili 7,8 milja u pojačanja , zaradili bi 20.
Čestitke igračima. Dali su maksimum.
Liva je čudesno branio, Petko asistirao, Ljubičić trčao kao navijen i dao gol.
Ma svi su odigrali fenomenalno, ali nemamo zamjene, što Bišćan vrišti već mjesec dana
Penal je čist, tu nema spora, eventualno ta pozicija Vide. Na snimci je izgledalo da možda je prerano utrčao, ali sigurno je VAR to provjerio.
Ko i Hajduk, Dinamo je svoje šanse zeznuo u prvoj utakmici. Biščan ili nema povjerenja u klupu ili je očekivao produžetke pa je čuvao zamjene za onda.
A zato je samo jednu izmjenu napravio, samo je jedan igrač bio na klupi. Ok, isprika Igoru.
Na kraju su tragičari ispali dvojica najboljih na terenu. Ljubičić koji je skrivio penal i Petković koji je očistio centaršut točno na nogu grčkog igrača.
Velika šteta. Nakon 2:0 mislio sam da će Dinamo zabiti još dva.
Svaka čast Livakoviću , dao je sve od sebe , nakon ove tekme ja bi ga pustio besplatno ako želi ići jer on je toliko toga dao za Dinamo , hvala mu na svemu .
https://www.youtube.com/watch?v=1EAHz5PgHa0
Da, Dinamo igra u play off-u sa Spartom Prag u četvrtak.
Uzvrat je za tjedan dana u Pragu.
Samo se nasekiram pa ne mogu spavati.
Bolje da nisam ni gledao utakmicu, bolje je za psihu.
Na kraju su tragičari ispali dvojica najboljih na terenu. Ljubičić koji je skrivio penal i Petković koji je očistio centaršut točno na nogu grčkog igrača.
Velika šteta. Nakon 2:0 mislio sam da će Dinamo zabiti još dva.
Pa nije baš da smo imali igru? Pa Livi je skinuo nekolicinu zicera tijekom čitave utakmice i bio realno naš najbolji igrač na terenu. AEK je mogao utakmicu riješiti još puno ranije.
Kad vidiš da je pola momčadi pod žutim kartonima - jer mora raditi prekršaje jer kondicijski ne može parirati igračima AEK-a i ne radiš izmjene. Poremetio je on igru još na pripremama. I tko god mu vodi kondicijski tim. A što će odgovoriti na pitanje novinara (koji bi ga sad trebali dobro izrešetati sa pitanjima), pogotovu u vezi zamjena. Ako se udostoji pojaviti na presici. Biti će tu svega. Mogao bi polako gubiti potporu svačionice, a mislim da ju polako već i gubi kod nekih igrača, zato i ovi problemi sa izmjenama, gdje ima dima ima i vatre.
Da, dobro je igrao, ali da možeš igrati jednako dobro od prve do zadnje minute, ne bi postojale zamjene...
Sada nam dali dva komada u zadnjim sekundama, u Maksimiru nas mogli natrpati ko mlade majmune u zadnjim sekundama...
Nije to slucajno, i na treneru je da to rijesi, da nadje rjesenje kako odigrati zadnjih 10 minuta a da ne priimis barem 2 - 3 komada!
Jebote, i Hajduk nam dao u zadnjoj sekundi gol!
To nikako nije slucajno!
Da nije tako "konstantan" odavno bi branio u nekom od najvećih klubova a ne da se spominje transfer u Fenerbahce ili Sevillu.
Nije mu lopta ispala iz ruku, već ga je onaj tamnoputi igrač AEK-a glavom u skoku udario po rukama i izbio mu lptu iz ruku.
Sreća što je svirano zaleđe.
U mladosti nesiguran, danas uvjerljivo najbolji hrvatski golman.
Livakovic u obje utakmice spasio Dinamo sramote i skoro mu donio prolaz. Za njega i njegov ucinak, nula primjedbi. Veceras dva ili tri pravovremena istrcavanja. Ispucavanja lopte, da Dinamo ima stopera koji moze primit i iznjet loptu...
AMD,........is that baba Su trying to sell us dog sh*t or what?
Navodno danas doslovce ista situacija na utakmici Hansa-Hannover 96. Navodno su na snazi upustva da se ovo svira kao penal, dok recimo da je bio nekakav šut pa ruka, onda penala ne bi bilo. I dalje su mi ta Uefina pravila po pitanju VAR penala toliko podložna manipluacijama da je to neviđeno. Nevjerovatno da je uvijek ili naša repka ili neki naš u klub u tim nekim multiglupim situacijama
Kako mi je drago sto je gospodin Jakirovic dosao u hrvatski klub, a tako mi je zao sto je radi Dinamove prosle uprave, odnosno samo radi povezivanja sa istom, zavrsio u drugom klubu.
AMD,........is that baba Su trying to sell us dog sh*t or what?
Navodno danas doslovce ista situacija na utakmici Hansa-Hannover 96. Navodno su na snazi upustva da se ovo svira kao penal, dok recimo da je bio nekakav šut pa ruka, onda penala ne bi bilo. I dalje su mi ta Uefina pravila po pitanju VAR penala toliko podložna manipluacijama da je to neviđeno. Nevjerovatno da je uvijek ili naša repka ili neki naš u klub u tim nekim multiglupim situacijama
Volio bih vidjeti nekoga tko od tih budala iz UEFE može skočiti koliko i bilo koji čovjek u zrak, s rukama iza leđa.
Ljubičić nije išao rukom na loptu, već je pogođen u ruku.. To oni tumače kao "ruka u neprirodnom položaju".. Pa, eto, ne znam tko u toj situaciji dok skačeš u zrak drži ruke u "prirodnom" položaju i što je to ?!
Tamo rade birokrati koji su u srednjoj školi bili oslobođeni tjelesnog odgoja.
Toliko o tome.
Još jedna stvar vezana uz kondiciju, naišao sam na zanimljiv članak iz 2019. kad je Bišćan vodio Rijeku. Čini se da sličnu stvar sada gledamo i u Dinamu
https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/hnl/kod-keka-smo-trenirali-ko-babe-a-trcali-ko-konji-sad-treniramo-ko-konji-a-trcimo-ko-babe-otkriva-li-znakovita-izjava-glavni-problem-rijeke-9368057
"Kod Keka smo trenirali k’o babe, a trčali k’o konji, sad treniramo k’o konji, a trčimo k’o babe... - znakovita je rečenica koju smo čuli u mix zoni nakon utakmice protiv Hajduka koja nekako upućuje da je problem Bišćanove momčadi pretreniranost, posljedica čega je nedostatak svježine u završnicama utakmice, pucanje mišića, manjak koncentracije u završnici...
Čestike, AEK-ovcima!!
Hm, ah eto...to vam je život, to vam je nogomet. To je i njegova ljepota.
Znate li onu priču o zeki i kornjači? Ne o našem Zeki, Velimiru Zajecu, nego onom pravom zeki. Kaj ima dva vuha i skače.....
Možda bi bilo bolje, da smo drugu tekmu igrali mado.
Igrači su se borili kao lavovi. Al, sjetite se da se i repka provlačila. Preko produžetaka i 11m, tj. penala. Tada nam je to pasalo.
Pokazali su da se mogu nositi sa Grcima. Da nikakve prognoze nisu bile točne. Imamo loše sportske prognozere.
Baš me zanima kako je stručni krug Dinama, analizirao AEKovce. Bišćan veli da ih je, ono, malo gledao.
Igračima ništa ne zamjeram. Sutra bih i Vidu doveo u klub.
Lijepo je kaj nas prate i navijači drugih klubova.

Sada ide Sparta, te osvanje Evropa-Lige kao takve. Nadam se da nam neće otići puno igrača. Neka Livi završi karijeru kod nas.
Možda se vrati Orša i Ademi. Onak' prije žićBo. Okay, Mislav je još uvijek nažalost ozlijeđen, al ono...Ne mora odmah igrati. Tek kada se opravi.

Ak' bude potezanje pitanja novoga trenera, osobno bi htio da dođe Robert Prosinečki.

Nadamo se dobrom nogometu, više bez ružnih stvari koje nas okružuju. Mislim naš klub Dinamo i naš nogomet.
Koga zanimaju sportske teme, može sutra, odnosno danas zapratiti YT kanal, te će pričati o Dinamu.
Ignorirajte pesimizam koji se medijski stvara oko svega. Ovo je nogomet, sport i to tako morate shvatiti.
Nema nikakvih tragedija najvećih u povijesti, te čuđenja jel' to moguće?
Raspitah se jutros kod saveznog nogometnog suca o Vidinom ulasku u 16m.
Kaže kolega sudac; "gol je morao biti poništen, jer ni jedan igrač ne smije ući u 16 metara (preći liniju) dok igrač koji izvodi jedanaesterac ne dotakne loptu"...
Vidljivo je i bez VAR-a da je Vida krenuo ranije.
Sad sam, ne znam ni sam zašto, otišao na Index i i vidio anketu: da li je Vida trebao slaviti pogodak?
Ono...wtf? Što je s tim ljudima?
Upravo zbog toga nije ponovljen. Isto kao kad golman izađe preko crte kod penala, penal se ponavlja samo ako ga golman obrani. Ako ga svejedno ne obrani, gol vrijedi jer prednost nije ostvarena.
I igrač AEKa i Dinama su ušli preko crte, stoga AEK nije ostvario nikakvu prednost.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Upravo zbog toga nije ponovljen. Isto kao kad golman izađe preko crte kod penala, penal se ponavlja samo ako ga golman obrani. Ako ga svejedno ne obrani, gol vrijedi jer prednost nije ostvarena.
I igrač AEKa i Dinama su ušli preko crte, stoga AEK nije ostvario nikakvu prednost.
Kraj se trebao svirati čim je Livaković obranio. Sve ovo o čem pišeš je ustvari irelevantno.
Pravila(na 119. stranici je o kaznenom udarcu, ova situacija je na 121.):
https://hns-cff.hr/files/documents/27757/Pravila%20nogometne%20igre%202023-24.pdf
To da je sudac trebao suditi odmah kraj je drugi par rukava.
Sutalo prodan. Iz kojeg razloga se Livakovic prodaje pod mus? Jel on to zeli ili? Ajde Sevilla, puno bolje za zivot, blize su nam po mentalitetu. Ali to je gotovo, navodno. Jel placa? Nije mi jasno zasto se rasprodaju kljucni igraci.