GNK Dinamo Zagreb izdvojena tema

poruka: 5.005
|
čitano: 1.363.467
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: GNK Dinamo Zagreb
Miro kaže...

Zato sutra ležerno gledanje, bez nerviranja. Čekam da Uprava napokon dovede neka pojačanja, da pokažu da im je doista stalo do nekog rezultata (bilo u HNL-u ili Europi). Do sada to nisu pokazali.

Mislim da su pojačanja dovedena, treba bit realan i treba pojačanja znat iskoristiti. Bernauer, Perković, Kaneko, Mihajličenko, Marin i Sučić (zadnja dvojica vraćeni s posudbe). Sve su to igrači s potencijalom (neki većim, neki manjim) ako ih se dobro profilira i usmjeri. Sjetimo se kako su Petković i Oršić svojevremeno kupljeni za siću.
Bišćan (istina, u trenutcima rezignacije) kaže za svoju ekipu od 100M € da nije dovoljno dobra za HNL... što bi on htio? Haalanda i Messia? Ako ne može s Livakovićem, Šutalom, Baturinom, Petkovićem, Drmićem bit konkurentan u HNL onda nek promijeni profesiju. 

4 godine
Miro kaže...

Uopće nemam problema s tim da se ove godine igra KL, zašto krvariti za nacionalni koeficijent, kada je to ionako uz samo jedan klub (svaka čast Rijeci i Osijeku, oni su barem malo pomogli u tome, Rijeka je čak što vise i dalje u igri, ali uz jako težak ždrijeb) u startu izgubljena bitka?

Ček, ček ?!

Zar Hajdukov bod na Poljudu nije za "svaka čast".

Ako ćemo biti realni, Hajduk je sve "prodao" na Poljudu, da je prošao njegov prolazak bi donio najviše bodova hrvatskim klubovima.

Rijeka je imala smiješnog protivnika, Adana Demirspor je došla u Osijek nabaciti trening prije prvenstvenih utakmica.

合氣道 Ponekad se osjećam kao da nisam navijač Dinama, nego da sam ja Dinamo. @ PzKpfw
12 godina
protjeran
GNK Dinamo Zagreb

Liga Šampiona je liga Šampiona. Nije isto igrati LP, ili treću evropsku ligu kao što je Konfa liga.

Kad si u LP, dio si elite nogometnog svijeta. Okay, kao navijači gledamo lakše nadmetanje našeg kluba Dinama u toj Konfi ligi, te skupljamo koeficijente.

Međutim, svatko koje dio LP na bilo koji način, reći će vam da je bolje biti dio tog prestižnog i elitnog natjecanja.

Eh, da...ovo je tema o  Dinamu. Za druge klube postoje druge, relavatne teme.

dzg
18 godina
moderator
C64 kaže...

Miro, blago tebi kada možeš gledati laganini tekme.

Mene znaju iznervirati i prijateljske utakmice na pripremama.

Valjda će konačno zgotoviti transfere sa Stojkovićem i Kačavendom

Iako ja na početku i nemam velika očekivanja od njih. Oni su samo zalog za budučnost.

Male su šanse da će oni odmah raditi prevagu. A i ne treba raditi veliki pritisak na njih. To može biti samo kontaproduktivno

Bez brige, iznerviram se ja i previše uz neke Dinamove utakmice.

Ali ovo danas je specifična situacija, presing sa svih strana, toliko medijske hajke tko će i u kojoj minuti otići iz kluba, negative dijela samih navijača oko trenera, nekako kao da nogomet uopće nije u prvom planu.

A i kako se "uživjeti" u tu borbu za LP, ako će se glavni igrači rasprodati i prije playoffa? Ne kažem da ih ne treba pustiti (tema za sebe), ali nije to isto kao prošlih nekoliko godina kada se znalo da jezgra ostaje najmanje do zime.

Zaporožac kaže...
Miro kaže...

Uopće nemam problema s tim da se ove godine igra KL, zašto krvariti za nacionalni koeficijent, kada je to ionako uz samo jedan klub (svaka čast Rijeci i Osijeku, oni su barem malo pomogli u tome, Rijeka je čak što vise i dalje u igri, ali uz jako težak ždrijeb) u startu izgubljena bitka?

Ček, ček ?!

Zar Hajdukov bod na Poljudu nije za "svaka čast".

Ako ćemo biti realni, Hajduk je sve "prodao" na Poljudu, da je prošao njegov prolazak bi donio najviše bodova hrvatskim klubovima.

Rijeka je imala smiješnog protivnika, Adana Demirspor je došla u Osijek nabaciti trening prije prvenstvenih utakmica.

Uopće nije tema - a i jasno je i tebi da je Hajdukov doprinos koeficijentu lige ove godine mizeran (najmanji od svih koji igraju euro utakmice), a realno su imali protivnika kojeg mogu proći (k tome su poslije imali "otvoreni ždrijeb"), na čemu im tu treba čestiti? Nemoj dalje o tome na ovoj temi...

PzKpfw kaže...

Eh, da...ovo je tema o  Dinamu. Za druge klube postoje druge, relavatne teme.

Tako je!

Imamo mi dosta svoje muke.

...
18 godina
moderator
GNK Dinamo Zagreb

Prvih 11 za večeras:

Livaković - Mihaljičenko, Šutalo, Ristovski, Moharrami - Ljubičić, Mišić, Bulat - Špikić, Petković, Ivanušec

Ništa Bišćan nije mijenjao u odnosu na prvu utakmicu. Možemo se nadati barem dobrom prvom poluvremenu.

...
8 godina
GNK Dinamo Zagreb

Osobno, iako moje misljenje vrijedi samo meni jer volim komentirat i sto treba i ne treba, te se nikad toga necu odrec, ne treba mijenjat nista. To je najjaca postava. Mislim,nemam sto nadodat, ta postava mora bit potpuno ravnopravna grckom prvaku u igri. Ima kvalitetu. Sad, sve ostalo sto nece valjat nije problem sirine klupe i postave...

AMD,........is that baba Su trying to sell us dog sh*t or what?
16 godina
GNK Dinamo Zagreb

Tek je počelo a već psujem Ristovskog na poziciji stopera. 

18 godina
moderator
GNK Dinamo Zagreb

Poluvreme s osvilacijama, ludom obranom Livakovića, jednom mega propuštenom šansom Bulata i na kraju u najboljem trenutku golom Šutala!

Zakljucak - odlično prvo poluvrijeme! 

...
8 godina
GNK Dinamo Zagreb

E zivote. To je to, ne igraju fantasticno, ali imaju potez. Kad ode kostur sutra... Ako izgube, nije bitno. Bore se.

13 godina
GNK Dinamo Zagreb

Petković je klasa!

18 godina
GNK Dinamo Zagreb

Dinamo rutinski!

\o/\o/

AMD Ryzen 5900X; Gigabyte Aorus X570 Elite; Corsair Vengeance RGB Pro SL DDR4 2X16 Gb 3600 Mhz; AMD Radeon Gigabyte 7900 XTX; SSD Patriot Viper VP4300 PCIe m.2 GEN4 2 Tb;Lian Li 011 Dynamic EVO; LG C2
13 godina
GNK Dinamo Zagreb

E moj Bišćane! Više je Čaćić mijenjao. Lik sklopi ruke i stoji... Majko mila!

18 godina
GNK Dinamo Zagreb

Mrš u tri pm!

AMD Ryzen 5900X; Gigabyte Aorus X570 Elite; Corsair Vengeance RGB Pro SL DDR4 2X16 Gb 3600 Mhz; AMD Radeon Gigabyte 7900 XTX; SSD Patriot Viper VP4300 PCIe m.2 GEN4 2 Tb;Lian Li 011 Dynamic EVO; LG C2
7 godina
GNK Dinamo Zagreb

Klasicno ono "nase". Kako unistiti sve u nekoliko minuta...

8 godina
GNK Dinamo Zagreb

Bez rijeci. 

11 godina
Ovo moze samo Dinamo...
16 godina
Klasika...sjebu sve u zadnjih 10min
16 godina
neaktivan
GNK Dinamo Zagreb

Samo jedna promjena? pedala Bišćanu...

13 godina
GNK Dinamo Zagreb

S obzirom na kadar, na vrlo vjerojatne odlakse (Ivanušec, Šutalo, Livaković) i na trenutnog trenera i bolje je da se ove godine igra EL/KL jer se bojim šta bi se dogodilo da su se nekako dokopali LP.

13 godina
GNK Dinamo Zagreb

Bišćan još uvijek prekriženih ruku stoji i zbunjeno gleda. Daj majstore otkaz, ipak su za njega manji klubovi!

16 godina
GNK Dinamo Zagreb

kaj nije vida sa rukom bio u zaleđu nakon što je Livaković obranio?

15 godina
jozef kaže...

Najpametnije je gledat laganini, pogotovo sad. Kako god ispadne dobro je. Ako ispadnu i u konferencijsku imaju šansu napraviti neki rezultat i pobrati dosta bodova za koeficijent.  Ali niti tamo ne mogu ništa s ovakvom igrom, stvarno moraju bolje. Bar ovu utakmicu sutra se može gledat bez očekivanja. Ako se nešto dogodi bit će to čudo, ako izgube svejedno je, čak i ako bude potop. Nekako slutim da bi moglo bit dramatično i glupo ispadanje zbog penala u zadnjoj minuti ili tako nešto. Već smo to viđali od Dinama. Nadajmo se dobroj utakmici.
Kačavenda i Stojković bi mogli za nekoliko godina vrijediti po 10-15-20 milijuna ako bude sve u redu. Sad vjerojatno nisu ni za prvih 11, a kamo li da bi bili oni koji bi donijeli dodatnu kvalitetu. Uz pravo vodstvo za sezonu-dvije bi mogli postat ključni igrači.

Dobra prognoza. Dramu sam očekivao, ali da će uspijeti ponoviti Dinamo-Šahtar opet, to je već nivo iznad.

Poruka je uređivana zadnji put sub 19.8.2023 22:56 (fighterZu).
11 godina
neaktivan
GNK Dinamo Zagreb

Zašto nije poništen Vidin gol  , pa ušao je 11 metara prije nego što je ovaj opucao penal , a ovaj penal me podsjeća na finale protiv Francuske , po meni ovo nije trebao biti penal ...

https://www.youtube.com/watch?v=1EAHz5PgHa0
15 godina
neaktivan
Odlična i šokantna utakmica. Žao mi je što je Dinamo ispao. 90 minuta su odigrali fantastično. Nema se kome što zamjeriti, čak ni Bišćanu ovaj put (ukupno gledajući on ostaje najveći krivac za ispadanje). Zašto svi govorite o KL? Zar ne idu sad kvalifikacije za EL protiv Sparte ili Slavije? To bi Dinamo trebao dobiti.
15 godina
bruno11 kaže...

Bez konkurencije najgori trener ikad u Dinamu a bilo je svakakvih.

Some people are like clouds. When they disappear, it’s a beautiful day.
16 godina
bruno03 kaže...

kaj nije vida sa rukom bio u zaleđu nakon što je Livaković obranio?

Kako može bit u zaleđu ako se lopta odbila od golmana? 

16 godina
morbida kaže...

Zašto nije poništen Vidin gol  , pa ušao je 11 metara prije nego što je ovaj opucao penal , a ovaj penal me podsjeća na finale protiv Francuske , po meni ovo nije trebao biti penal ...

Mislim da penal nije trebao biti, ali je izveden ispravno, uključujući ulazak Vide u prostor 16m.

13 godina
vrinho kaže...
bruno11 kaže...

Bez konkurencije najgori trener ikad u Dinamu a bilo je svakakvih.

Samo da je iskoristio sve izmjene u ovih zadnjih 5 minuta, vrijeme bi otišlo i utakmica gotova. Inteligencija mu je na jače. Grci samo nabacuju visoke, i lik drži Perića na klupi, a na terenu mu većina niskih igrača. Ma treba dati sam otkaz, jer ovaj poraz ide isključivo njemu na dušu!

8 godina

Bišćan vidi da ne ide, da su mu igrači u šoku, daj izmjenu bilo kakvu napravi, rascjepkaj igru...

13 godina
jozef kaže...
morbida kaže...

Mislim da penal nije trebao biti, ali je izveden ispravno, uključujući ulazak Vide u prostor 16m.

I to je najveći nedostatak VARa. Sudac gleda usporenu snimku, i još je dodatno uspore i naravno da onda sve izgleda kao da je penal. Isto kao i finale svjetskog 2018.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice