GNK Dinamo Zagreb izdvojena tema

poruka: 5.001
|
čitano: 1.274.339
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: GNK Dinamo Zagreb
cvaja997 kaže...

Pzk, tvoji postovi su veoma opasni. Da postoji 1 promil opasnosti, previse je. Staticari svoj posao rade savjesno i za svoj posao kazneno odgovaraju. 

Njegovi postovi su samo i isključivo trollerski. Zablatio je svaku temu svojim trollanjem, totalno je nebitno prijavljivati ga jer očito ima zaleđe koje mu tolerira trollanje.
Isto tako, ne zna odgovoriti na pitanje koje njemu ne odgovara, nego samo blokira pitatelja ili što je još vjerojatnije, ignorira.
Već sam ponavljao, ja navijam za HR klubove i drago mi je kada Dinamo osvjetljava Hrvatski obraz onime što radi u Europi, ali meni je porazno to što Maksimir gotovo uvijek zjapi prazan na svakoj utakmici. Ako kultura nogometa nije u Zagrebu kao što je u Splitu ili Slavoniji, čemu onda uopće graditi novi stadion, kada će i on biti prazan!?
Ako su BBB kao ovaj Pzkpfjgh onda mi je sve jasno zašto je to tako!
Naravno, nitko nije kao on, takvi se ne rađaju svaki dan.

Tek kada ti komarac sleti na jaja,shvatiš da se problemi ne rješavaju nasiljem!
11 godina
protjeran
GNK Dinamo Zagreb

Danas je Istra na redu. Nadam se pobjedi.

Nego, naš klub uskoro lasnira Dinamo Plus, OTT platformu.

Zakaj mi ne bi mogli kao navijači Dinama i Dinamovci, gledati preko tako nečega sve tekme Dinama?

Naravno uz pretplatu.

dzg
11 godina
protjeran
GNK Dinamo Zagreb

Pobjeda Dinama. 3 nula za nas.

Nego, jedna druga stvar me muči....

Ko bi rekao da je Emereli dobar igrač? Mislim, novo vodstvo ima čudan običaj prodati sve kaj valja, te dovesti nešt novo vrlo riskatno.

ImašOršu, imaš Ademija, pa ih prodaš. 

Ne radi se o uštedama, nego o nesposobnosti vođenja kluba. 

Prodaju Livija, Šutala, Ivanušeca,...kaj se muče i pumpaju cijenu? Ta, prodali su Oršu ispod cijene, te ga nisu htjeli dovesti nazad.

Mogu i ove gore navedene tak'. Ionako nisu oni stvorili te igrače. 

Glavno da su sebi dali velike plaće i ugovore. Kao da su neki top manageri. A, ničim to neopravdavaju.

Dajte na Miuru vratite. Može i Mikulenasa.

Ljutite me ta nova politika novog vodstva Dinama. Medji protežirani iz Uprave prema javnosti šalju bajke i same laži.

Kaj ak' nam igrači imaju takve ugovore? Ak' ste već preoteli klub, nastavite sa onim što se zatekli. Ne može se sa malo para igrati na visokoj razini.

Nije ovo futsal il' košarka. Ovdje se igra svjetska razina nogomea, te je ovo biznis po parama neuspredivo bolji od ostalih sportova.

Kakve crne uštede? 

dzg
8 godina
GNK Dinamo Zagreb

Prvo i osnovno, zeznuli su se i Dinamo i Orša, ali nije to uopće više tema. Jedna lasta ne čini proljeće, u redu je, dapače, poželjno rasteretit klupski proračun prodajom i posudbama. Međutim, Dinamo sad već godinama ima probleme na određenim pozicijama. Lijevi bek je tanak, napad je tanak. Ako odu ključni igrači u najvažnijoj godini za Ligu prvaka, tada će bit problema. Pazi uspjeha, dobit Istru. Svaka iduća utakmica u kvalifikacijama je život i smrt. Ajmo reć da je Astana gotova, idući test je ozbiljniji i tu se treba maksimalno posvetit. Od svih dovedenih igrača, nitko ne zna jel klub išta dobio. Promašaji nisu jer su malo plaćeni, ali Dinamu trebaju pojačanja.

AMD,........is that baba Su trying to sell us dog sh*t or what?
15 godina
GNK Dinamo Zagreb

Opet Dinamo oštećen: https://www.index.hr/sport/clanak/je-li-dinamo-ostecen-za-penal-sudacki-ekspert-ovo-je-skandalozno-i-nevjerojatno/2483640.aspx?index_ref=naslovnica_sport_ostalo_d

Mogu razumjeti da sudac nije vidio, ali da se VAR ne oglasi...

Srećom što je bilo 3:0

9 godina
neaktivan
GNK Dinamo Zagreb

Danas bi moglo biti gusto.

Ako uđu u tekmu preležerno i odmah popiju dva komada eto odmah panike...

A nema potrebe, samo kontrolirat igru i organizirano se branit, nisu ovi ništa bolji.

umjereno intelektualno oštećen i ponosim se time
Poruka je uređivana zadnji put sri 2.8.2023 13:47 (fer-de-lance).
15 godina

Gusto? Pa ak nisu u stanju obraniti 4:0 onda nek svi odreda objese kopačke o klin a klub neka ugase.

Some people are like clouds. When they disappear, it’s a beautiful day.
9 godina
neaktivan

Varljivi rezultat, ak ovi stisnu i zabiju, odmah se prebaci balans snaga.

Pa ne igra Manchester City protiv Bedekovčine...

umjereno intelektualno oštećen i ponosim se time
15 godina
GNK Dinamo Zagreb

Ovi se moraju odmah otvoriti i tu očekujem da čak Dinamo prvi zabije a to je game over. A budemo vidli... 

Some people are like clouds. When they disappear, it’s a beautiful day.
11 godina
protjeran
GNK Dinamo Zagreb

Dinamo prolazi, te osvaja naslov šampiona Hrvatske. Uzalud se raduju neki i kupuju godišnje pretplate...

Umjetna je trava, te naši uopče nisu trenirali na njoj u zagreb, a upravo takva podloga može biti kobna.

Zakaj UEFA to dopušta? Nogomet se igra većinom na pravoj  travi, te nije ista kao ona umjetna.

Nego, mene je zabrinulo nekaj drugo....Avion sa Dinamovim igračima se izgubio sa radara na putovanju na gostovanje.

Kada čitaš te naslove po portalima, te kako cimaju ljude, pomisliš na ono najgore...

Dinamovci, navijači Dinama navijaju za svoje klub Dinamo Zagreb.

dzg
15 godina
GNK Dinamo Zagreb

Nisu se baš nešto proslavili jučer, ali ok, igralo se koliko treba. Emreli je pokazao zašto je inače na klupi. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
11 godina
protjeran

@Hexfire

A, zakaj je inače na klupi.?

----

Pobjeda Dinama iz Zagreba bez primljenog gola. Umjetna trava dobro savladana, put pregrmljen, ...

Da je Emereli dobio prilike i razumijevanja koliko Petković, statistika gola bila bi puno veća.

Kaj Drmića drže na klupi?

dzg
15 godina
PzKpfw kaže...

@Hexfire

Jer je koma. Posrećilo mu se s autogolom, ali sve ostalo ubi biže. Onih par situacija bi i ja zabio. I još je to Astana. Sreća da nije bila neka bitna tekma. Protiv AEK-a ako bude u prvih 11, odmah gasim televizor.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
11 godina
protjeran
GNK Dinamo Zagreb

Jučer je počeo....

Ak' nekoga zanima 'ko su budući igrači Dinama i okosnica repke, može doći ili gledati tekme sa turnira Ramljak.

To je međunarodni turni, dosta jak u čast našem igraču koji je nesretno poginuo u automobilskoj nesreći.

Jednom je on izjavio da ne igra zbog interesa, nego zbog ljubavi prema sportu...Nema danas više takvih igrača.

To je jedan od najjačih evropskih, pa i svjetskih turnira za mlade igrače.

Pogledajte samo koji klubovi igraju.

Guba događaj.

Naši omladinici dobili su Udinese, 3:0.

Dobar je osjećaj kada tvoj klub pobjeđuje.

dzg
16 godina
Hexfire kaže...
PzKpfw kaže...

@Hexfire

Jer je koma. Posrećilo mu se s autogolom, ali sve ostalo ubi biže. Onih par situacija bi i ja zabio. I još je to Astana. Sreća da nije bila neka bitna tekma. Protiv AEK-a ako bude u prvih 11, odmah gasim televizor.

Ak pogledaš njegove golove ima često "sreće" da se nađe tam di treba. Za igru definitvno nije al da uđe pa da se kaj odbije od njega može ak ne nađu nekog boljeg.

Čekamo i da Drmić objavi novi album.

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.8.2023 12:07 (plavi08).
11 godina
GNK Dinamo ovim putem obavještava javnost da je UEFA donijela odluku da će zbog sigurnosnih razloga utakmica između grčkog AEK-a i zagrebačkog Dinama biti organizirana bez prisustva gostujućih navijača. Odluka vrijedi za obje utakmice.

S obzirom na odluku UEFA-e, za prvu utakmicu 3. pretkola UEFA Lige prvaka AEK – Dinamo koja je na rasporedu u utorak, 8. kolovoza s početkom u 20:45h po hrvatskom vremenu neće biti prodaje ulaznica za hrvatske navijače. Isto tako u uzvratnoj utakmici u Zagrebu, 15. kolovoza također neće biti prodaje ulaznica za gostujuće navijače.
11 godina
protjeran

@Gogy7

Tak' treba. Zakaj da nepotrebno đedo do nereda??

Ovak je najbolje. Mislim da bi tako i trebalo biti dok se huligani ne smire, tj. dok se ne rješi problem huliganizma u HR.

Mada će neki nadobudni ići na svoju ruku.

-------

Dinamo young, potopio Monaco.

Dinamo rastura na Ramljaku.

Sve je na novoj Dinamovoj platformi.

dzg
Poruka je uređivana zadnji put pet 4.8.2023 20:02 (PzKpfw).
11 godina
protjeran
GNK Dinamo Zagreb

Dinamo je već dobio lijepe novce, a nije ni ušao u Ligu Šampiona.
Dobili smo dio transfera zbog Gvardiole, te za razvoj igrača. Čovječe više, nego za ulazak LP.
Ne moramo nikoga prodavati.
I nek sada vele da nisu mogli kupiti Oršu, tj. odreći se posljednje rate prema Englezima.

A, Kačevenda je mogao već prošle godine doći k nama za 3 milijuna evra. Do sada bi se već uigrao.

Mladi Dinamovci su nesretno izgubili danas od MUTD.
Dal' smo im 4 gola, al oni nama gol više. Sudija lopove!!

Šteta kaj se tekme igraju 2x40 minuta. Da se igra po 45, dali bi im još dva gola.
Bilo je i dosta ljudi. Par tisuća gledatelja.

E, sutra kontra Flamenga za treće mjesto.

Zakaj se ne igra , polufina, pa finale??
Nek' turnir traje tjedan dana.

dzg
11 godina
protjeran
GNK Dinamo Zagreb

Ti Goričani su baš žilavi. Mi napadamo, sijevamo oko gola kao nevrijeme ovih dana i niš.
I ono malo gol-šansi kaj smo stvorili nismo realizirali. Goričani svakog našeg igrača prate kao sjenu, kao da igramo rukomet.

Dobro je taj njihov trener nas proučio. Ludi Dinamovac Žac.
Mogao si nam Žac pustiti bar jedan gol.

Joj kak su samo u sudačevoj nadoknadi krali vrijeme. U prvom dijelu su mogli i voditi 0:2....

Kaj je, tu je. Čini se da se nismo dobro pripremili za njih. Mada smo statistički bili bolji.
Šteta izgubili smo dva boda.

Pojačanja koliko sam vidio bila su okej.

Niš. Dovedite na taj AEK. Pa, da vidimo tko je bolji.

dzg
15 godina
GNK Dinamo Zagreb

Astana realno ekipa koja je u rangu sredine naše tablice, tako da je tu prolaz bio očekivan. prvu utakmicu smo odgirali kako spada i riješili to na vrijeme. No u uzvratu je bilo puno problema i stvari koje mi se uopće nisu svidjele. U prvenstvu, protiv Istre smo odigrali ok.

I tako nam je stigla Gorica. Bičan ponovno u eksperimentima (pa je prvo poluvrijeme odgirano tako kako je), pa je mislio da će ga netko spasiti drugo poluvrijeme no nije računao na Banića koji kad ima dan, nema tog igrača koji mu može dati gol. Gorici čestitke, odigrali su čvrsto u obrani, imali rasploženog golmana i zasluženo dobili taj bod. Sopić radi čuda od te ekipe.

Prvi dojmovi oko pojačanja u ovih par utakmica: Japanac, solidan tehnički no duel igra je katastrofa i tu će imati velikih problema u našem prvenstvu. Ozbiljno se mora poraditi na tome. Ukrajinac, previše sklon ići prema naprijed i ostavlja dosta prostora iza i tu imamo probleme u obrani. Francuz u obrani ok, dobar sa loptom, vidi se da mi fali utakmica i da se ugira sa nekim.

I ajmo na neke naše igrače iz današnje utakmice. Baturina je čini se van forme totalno u ovim zadnjim utakmicama Kretnje su mu drugačije, jako nesiguran u igri ,nezainteresiran prvo poluvrijeme, ne znam što se događa sa njime. Za Ljubičića nek odluče jel bek ili vezni, jer stalno ga šaltati na različite pozicije, nij ni čudo što tijekom utakmice ne zna na kojoj poziciji treba da igra. Špikić isto, ili je totalno van forme ili se moramo zapitati je li on igrač za Dinamo. Generalno jako puno neoizbiljnosti od igrača Dinama danas. Počeli smo se previše opuštati i smatrati da možemo dobivati momčadi sa rotacijama i sa "lako ćemo" pristupom. E sad da vidimo ima li Biščan muda malo i dignuti glas na neke.

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.8.2023 23:16 (fighterZu).
15 godina
GNK Dinamo Zagreb

Meni nije jasna ta odgoda protiv Lokomotive

Ako su se htjeli odmoriti, zar nije bolje da su odgodili utakmicu koja je između dva gostovanja (Astana, AEK), odnosno jučerašnju protiv Gorice.

U tjedan dana četri putovanja: do Kazahstana i nazad, pa do Grčke.

A onda igrati utakmice u nizu, u ritmu utorak-subota, kada su utakmice u Zagrebu i ne gubi se vrijeme na putovanja i privikavanje na vremenske zone

8 godina

Vrlo jednostavno, najbitnija utakmica sezone je bila protiv Astane. Omogućuje osiguranje grupne faze Europe, KL. Sad, što mi mislimo o Dinamu, otom potom. Kiksevi su se događali i boljima. Također računaju ako će Rijeka ili tko već proć još jednog suparnika, onda će Rijeka moć tražit odgodu u utakmici protiv Dinama i to će naravno učinit ako Dinamo to zamoli, čak i ako to oni sami ne planiraju u budućnosti. Izaći će u susret.  

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.8.2023 21:27 (cvaja997).
11 godina
protjeran
GNK Dinamo Zagreb

Mladi Dinamovci su završili Ramljak na trećem mjestu. Sve smo tekme dobili, sem one sa MU. 

Imamo najboljeg strijelca Vito Čaić, pet golova, te najboljeg obrambenog igrača Ivan Cvetko.

Lijepo je kaj Dinamo ne zaboravlja svoje legende. Turnir nosi ime po Mladenu Ramljak, teren po Cici, a gore spomenuta nagrada za obrambenog igrača po legendarnogm Hađiji, drugi teren po Modriću( - zakaj se živom čovjeku daju počasni naslovi??)

MU je osvojio Ramljak.

Lijepi turnir za afirmaciju sportskih kvaliteta, promociju pravih vrijedosti.

Treba zapamtiti pored nekih igrača i ime trenera. Ivica Banović.

dzg
11 godina
protjeran
GNK Dinamo Zagreb

Užas!!

O tome vam stalno pišem....

Nemile scene iz Grčke. Njihovo grčko putovanje. Eto zašt nije dobro da ulica preuzima klub. U bilo kojem obliku, a kamoli 1č-1g.

Dinamo se tamo prije 20-ak godina upravo i odrekao huligana, fantičnih navijača, jer su u svakome mjestu gdje su stigli budale napravile nerede.

Kada pišem da ih se odrekao, mislim na to da im ne plaća putovanja, alkohol, ulaznice, logistiku, itd.

U našem klubu, Dinama iz Zagreba, upravo su prije koji mjesec na jako čudan način pobijedili oni koji su bili kontra Šefa, te voženi na pogon ulice, tj. huligana.

Zbog šačice budala, ispaštati će milijuni navijača Dinama. To jest Dinamovci.

Do toga vam dolazi kada huligani upravljaju klubom. 

Oni su doduše bili srezani i potučeni do nogu, al nova klupska vlast šuruje sa njima, te ih zove k sebi.

Snage sigurnosti su mogle da su bile koordinirane spriječiti bagru da uopće iziđe iz države.

Čim popustiš huliganima, nema više zakona i reda, nego imaš ovo kaj imaš, a to je  Divlji Zapad. Nažalost.

Sada koliko vidim po posljednjim vijestima biti će il je odgođena tekma. Molite se svemu i svačemu, kaj znate i ne znate, da ne izletimo iz Evrope.

I pazite se uzvrata ako dođe do neke uzvratne tekme. Da nas ne bi posjetili hulgani, kao što su ove budale napravile.

To kaj se desilo u danas u Grčkoj nije vam Internet, nego stvarni život. 

dzg
16 godina
GNK Dinamo Zagreb

utakmica odgođena nakon nasilja naših huligana u Grčkoj, vjerojatni termini su 15.8. Atena, 18.8. uzvrat.  
To mi se ne čini baš dobro jer je Dinamova klupa i dalje dosta tanka. 
Perić je igrao malo, B. Šutalo i Perković ništa
Bulat je ozljeđen, a Drmić je igrao malo
Za Baturinu, Špikića i Ristovskog nisam siguran da mogu izdržati 2 utakmice u 3 dana.

18 godina
PzKpfw kaže...

Užas!!

O tome vam stalno pišem....

Nemile scene iz Grčke. Njihovo grčko putovanje. Eto zašt nije dobro da ulica preuzima klub. U bilo kojem obliku, a kamoli 1č-1g.

Dinamo se tamo prije 20-ak godina upravo i odrekao huligana, fantičnih navijača, jer su u svakome mjestu gdje su stigli budale napravile nerede.

Kada pišem da ih se odrekao, mislim na to da im ne plaća putovanja, alkohol, ulaznice, logistiku, itd.

U našem klubu, Dinama iz Zagreba, upravo su prije koji mjesec na jako čudan način pobijedili oni koji su bili kontra Šefa, te voženi na pogon ulice, tj. huligana.

Zbog šačice budala, ispaštati će milijuni navijača Dinama. To jest Dinamovci.

Do toga vam dolazi kada huligani upravljaju klubom. 

Oni su doduše bili srezani i potučeni do nogu, al nova klupska vlast šuruje sa njima, te ih zove k sebi.

Snage sigurnosti su mogle da su bile koordinirane spriječiti bagru da uopće iziđe iz države.

Čim popustiš huliganima, nema više zakona i reda, nego imaš ovo kaj imaš, a to je  Divlji Zapad. Nažalost.

Sada koliko vidim po posljednjim vijestima biti će il je odgođena tekma. Molite se svemu i svačemu, kaj znate i ne znate, da ne izletimo iz Evrope.

I pazite se uzvrata ako dođe do neke uzvratne tekme. Da nas ne bi posjetili hulgani, kao što su ove budale napravile.

To kaj se desilo u danas u Grčkoj nije vam Internet, nego stvarni život. 

Ulica ne moze voditi klub. Kao ni kojekakvi aktivisti, volonteri i ostatak te ekipe što se vidi na primjeru grada Zagreba koji se raspada. Najlakše je laprdati i praviti se pametan. Voliš klub i nogomet? Plati kartu, gledaj utakmicu, navijaj onda sutra ustani i odi raditi svoj posao. Mamić je otac hrvatskog nogometa. Bez Mamića nema Rusije, nema Katara. Mogu ljudi reći šta god hoće o njemu, ali čovjek zna. I sve ovo s Gvardiolom je i dalje njegovih ruku djelo. Vidjet ćemo što će biti dalje, bez njega.

He who is brave is free.
8 godina
GNK Dinamo Zagreb

Domaci teroristi strikes again. Ma neka izbace iz Europe i to na duzi period. Dokle god ce x18x05x govorit nama da nitko nece doc i dok ce antimadridista govorit da nece grci dolazit u split, do tada nasi klubovi nemaju sto radit u europi.

12 godina
GNK Dinamo Zagreb

.

Your mind is like a parachute! Useless unless its open
Poruka je uređivana zadnji put pon 14.8.2023 20:30 (Super64).
11 godina
protjeran

@Super64

Pa, to su zločinci i zlikovci. Banda najobičnija. I treba tako sa njima. Ne zanima me tko je napadač. Kako repa Marčelo: "Sve su puške tuđe, sve su žrtve moje".

Ko god jest napadač, treba ga stići zaslužena kazna.

Gledajte posljedice. Dinamo kao klubu uništena je sezona. Treba isprazniti Dinamovu kasu. Rasprodaja igrača, izabacivanje iz Evrope, te da novac ode u privatne džepove.

Da imaju opravdanje za zaustavljanje gradnje stadiona, itd.

dzg
12 godina
GNK Dinamo Zagreb

Panzerkampfwagen (zanimljiv izbor nicka za jednu pacifističku dušu)

Your mind is like a parachute! Useless unless its open
Poruka je uređivana zadnji put pon 14.8.2023 20:30 (Super64).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice