GNK Dinamo Zagreb izdvojena tema

poruka: 5.001
|
čitano: 1.275.354
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
GNK Dinamo Zagreb

Nisam siguran koliko je pametno da se stadion koristi za koncerte.

Nakon U2 je bilo velikih problema sa drenažem (koliko se sjećam došlo je do nekakvih puknuća u  unutrašnjosti), dolazo do oštećenja travnjaka (iskustvo Hajduka i Ultre)

Miro, da li znaš tko od velikih evropskih klubova koristi stadion za koncerte i pod kojim uvjetima?

11 godina
protjeran
GNK Dinamo Zagreb

Osobno ne vjerujem da će stadion ikada biti sagrađen. Jedino ako Dinamo to plati svojim novcem.

Što se mene tiče, neka bude što manjii. Dosta mi je bahate megalomanije. Neka stadion bude za narod (-višefunkcionalni). Kada se ne igraju tekme, nekada bude za opće dobro.

Ak' treba neka i lokacije bude druga. Ne smijemo biti taoci tradicije.

Dinamovci ne brinite. I ove sezone je Dinamo prvak. Šampion. Naše neuspjehe već opisuju tragično, kada da ćemo sutra već propasti.

Uspjesi konukrencije se dižu u nebesa. Već Petković ne valja. Eto, fulao tamo neke penale. Njihov fulao na SP, te bio najlošiji igrač tamo, al ono zaslužuje tobože repku.

Toliko je dobar, da je sam sebe izbacio iz repke. Mogla je repka imati jednog igrača više na SP iz Dinama.

Dinamovci, navijači Dinama, ljubitelji Dinama ne padajte u očaj. I ne otežavajte svojem klubu.

Nego ga podržite.

dzg
14 godina
GNK Dinamo Zagreb

dinamo ima rezlutate posljednih 10 godina al stadion je stvarno ruglo, istočna tribina se ruši, sanitarije zastarjele, tribine nenatkrivene, sav je sklepan. mogli su vec zlatnog napravit. nije mi jasno kako nikog u hns-u i repki nije sram igrat na takvom stadionu. da  su grad , dinamo, eu, država, sponzori pa čak i igrači od svojih plaća izdvojili 5 posto imali bi stadion. ali njima je bitno da plaće idu i da je njima dobro boli ih briga za stadion. to su većinom uhljebi i beskičmenjaci. sad kad počnu kvalifikacije idu u osijek igrat na lijep stadion. licemjerstvo na kvadrat

15 godina
Re: GNK Dinamo Zagreb
Da igrači će izdvajati od svoje plaće za stadion. Svašta. Što bi ti tekao da ti šef na poslu kaže kako želi uzeti tisuću eura od tvoje godišnje plaće za proširenje zgrade? Poslao bi ga u pizdu materinu.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
14 godina
GNK Dinamo Zagreb

Nisam mislilo na sve igrace na ove najbogatije nek daju skupa 10 mil eura to ne bi ni osjetili jer zaraduju miljune ionako, nije ista usporedba di obicni gradanin zaraduje tisucu eura.

13 godina
protjeran
GNK Dinamo Zagreb

n8je da  podrzavam bahatog Mamica , ali nikad zadnjih 20 god se nije desilo da nisu doveli par kapitalnih pojacanja ( je,vecina je postala flop,ali bar su ih puno dovodili i iz mase se uvijek netko izdvoji). Ovo trenutno je katastrofa , samo juniore i " mlade nade" dovode. Ili nemaju pojma sto rade i zaista misle da sa ovim mogu izgurati do 12mj ili su si uzeli godisnji malo duzi 

9 godina
protjeran
GNK Dinamo Zagreb

sama ideja da itko (drzava, hns, grad) gradi stadion osim samog Dinama sa svojim novcem je bolesna

11 godina
protjeran
GNK Dinamo Zagreb

Zašto nam neće Istoka-Maxića staviti u pogon?
Da mogu gledatelji ići na tu tribinu.

Ak' je potrebno sanirati, neka Grad sanira. Ta, to je gradski stadion.
Međutim, ak' se bude čekalo ove iz Grada, nikada to neće biti sanirano. Ta, travu nisu u stanju pokositi.

Zato bi Dinamo trebao sam uložiti sredstva, napraviti potrebne radove, te sanirati istočnu tribinu stadiona Maxić.ž
Ovi bi je rušili, pa kada bude novi stadion, valjda bude i nova tribina.

Dinamo bi trebao kao i 2011. godine krenuti u sanaciju stadiona. Mnogi zaboravljaju da Dinamo nije krenuo u
renoviranje stadiona te godine, ne bi mogli dobiti pravo igranja u Evropi.

Ne vjerujem da istočna tribina nije sigurna za gledatelje. Prije će biti da su statičari, to onako na brzka odradili.

dzg
11 godina
neaktivan
GNK Dinamo Zagreb

https://www.24sata.hr/sport/na-kraju-bez-odstete-evo-kako-je-dinamo-doveo-pojacanje-iz-belgijskog-velikana-anderlechta-924385  da li smo konačno riješili problem lijevog beka ?

https://www.youtube.com/watch?v=1EAHz5PgHa0
11 godina
PzKpfw kaže...

Zašto nam neće Istoka-Maxića staviti u pogon?
Da mogu gledatelji ići na tu tribinu.

Ak' je potrebno sanirati, neka Grad sanira. Ta, to je gradski stadion.
Međutim, ak' se bude čekalo ove iz Grada, nikada to neće biti sanirano. Ta, travu nisu u stanju pokositi.

Zato bi Dinamo trebao sam uložiti sredstva, napraviti potrebne radove, te sanirati istočnu tribinu stadiona Maxić.ž
Ovi bi je rušili, pa kada bude novi stadion, valjda bude i nova tribina.

Dinamo bi trebao kao i 2011. godine krenuti u sanaciju stadiona. Mnogi zaboravljaju da Dinamo nije krenuo u
renoviranje stadiona te godine, ne bi mogli dobiti pravo igranja u Evropi.

Ne vjerujem da istočna tribina nije sigurna za gledatelje. Prije će biti da su statičari, to onako na brzka odradili.

ooo stručljak.... samo se ti nemoj javljati... vidio sam tvoje savjete za betoniranje u drugoj temi.

11 godina
protjeran
GNK Dinamo Zagreb

Vezano za Mihajličenka, zanimljivi su detalji ugovora, tj. transfera.

Što manje igra, manje košta.

Za Astanu nema frke, a ni za AEK. Ovo sa HST je bila samo jedna tekma, gdje lopta nije htjela u gol.

Niš više. Šampionska titula se osvaja na tzv. malim tekmama. Ne na derbijima.

A, i to je sport, to je život. Nekada želiš najbolje, te ispadne najlošije.

Ako želimo pobjediti, ne smijemo izgubiti.

dzg
8 godina
GNK Dinamo Zagreb

Pzk, tvoji postovi su veoma opasni. Da postoji 1 promil opasnosti, previse je. Staticari svoj posao rade savjesno i za svoj posao kazneno odgovaraju. 

AMD,........is that baba Su trying to sell us dog sh*t or what?
11 godina
protjeran

@cvaja997

Pa, nek pošalju sudske vještake. Nek' obnove tribinu. To bi dosta povećalo kapacitet našeg stadiona. 

Oni tu priču uklapaju u priču gradnje novoga stadiona. 

Realno, ni tribine ni novoga stadiona.

Nšta nas ne smije iznenaditi, niti zaustaviti. Ak' nećemo moći igrati na našem stadionu, bumo ga negdje rentali.

dzg
15 godina
GNK Dinamo Zagreb

Ako prođemo Astanu, dobili smo najtežeg protivnika

Dobro je što grčko prvenstvo počinje 19.8 (nakon utakmica sa Dinamom), pa Grci neće biti u optimalnoj formi.

Ali, prvo Astana

16 godina
GNK Dinamo Zagreb

Oko Mihaljičenka me brine što je negdje zapelo kad je došao na lječnički, pa su onda pregovori trajali još jedan dan. To bi moglo značiti da nije zdrav i da Anderlecht zbog te ozljede ne računa na njega pa su sretni da su ga i besplatno poslali drugdje na plaću, a Dinamo je prihvatio rizik.

AEK je dosta težak protivnik za treće pretkolo, ali i ako ispadnu od njih grupna faza EL je realno dohvatljiva.

11 godina
protjeran
GNK Dinamo Zagreb

Astana je danas. Dobro smo igrali kontra HST. To ponovimo i nema zime.

Nego, na klupi je Francuz, te Ukrajinac. Možda, netko od njih danas zablista.

Rješimo sve u prvoj tekmi, da put u Kazahstan bude exurzija.

dzg
12 godina
GNK Dinamo Zagreb

Nije baš bilo lijepo pustit u petak. Pa se protivnik nadraška i počne sanjat prvenstvo.

Your mind is like a parachute! Useless unless it's open
18 godina
moderator
GNK Dinamo Zagreb

Potpuna dominacija Dinama. Treba nastaviti i u drugom poluvremenu, riješiti sve prije uzvrata u Kazahstanu.

...
18 godina
moderator
Miro kaže...

Potpuna dominacija Dinama. Treba nastaviti i u drugom poluvremenu, riješiti sve prije uzvrata u Kazahstanu.

Dobro je ovo završili, mada bi bilo još bolje da su dali i peti gol, a bilo je par čistih situacija za to.

Malo je nakon zamjena, pod kraj utakmice, i Astana pokazala zube, bilo je nekoliko lošijih reakcija u obrani, ali nakon ovakve pobjede nemamo pravo tražiti dlaku u jajetu.

Sviđa mi se stav Bišćana da ništa nije gotovo i da treba biti maksimalno koncentriran za uzvratnu utakmicu.

...
11 godina
protjeran
GNK Dinamo Zagreb

Ah, kako je lijepi  dan svanu u Zagrebu. Iako je bila kiša, grb na Dinamovom grbu posebno je sjao.
Dobili smo Astanu. Dobra tekma, raspucali se naši. Nemamo nekog klasičnog killera, nego mi kao Dinamo radimo zajedno. Svi dajemo golove. Osim Livija. On je ipak golman.

Na nama je da uvijek igramo dobro, da dadnemo sve od sebe. Ak' je protivnik bolji, ah.
Nikome ništa. Sport je u svojoj biti borba sa samim sobom.

Sada ide Istra. Samo koncentracija. Bolji smo od njih. Samo da trčimo i igramo prema golu.
Moramo se koncentrirati na tu frontu. Mislim na prvenstvo. Ak' bumo prvi (-a, bit' ćemo), čeka nas vječna Liga Šampiona. Kontra Istre, veli Bišćan da će dati prilike igračima koji inače manje igraju.
Pa, hajde da vidimo i te igrače.

Onda opet Astana. Nema exurzije. Igramo na način da dadnemo sve od sebe.
Pobjeda. Radi sportske etike, koeficijentića, našeg i nacionalnog.
Treba paziti. To je nogać. Za pet minuta primiš 3 gola, te gdje si onda?

Luka, ostani!! Daleka je ta Nizozemska.

Lijepi događaj se zbio.
Sa nama na tekmi je bio Mislav Oršić. Na štakama.
To je čovjek koji voli Dinamo. Mislave, naš Orša hvala ti na svemu.
Ak' ti se u matičnom klub zakomplicira nekaj vezano za ugovor. Dođi k nama.
Ti si zauvijek u našim srcima.

Kao i Čerček. Na svakoj tekmi je.

E, taj AEK. Hm, vele mediji da imaju 13 repka-igrača, da su već u režimu igranja, da zabijaju puno golova (pripreme)....

Ma, dobit ćemo ih. Okay, ako prođe onaj drugi klub onda i njih.

Dobro da nema putovanja gostujućih navijača, da ne svjedočio nemilim scenama nereda.

Uglavnom, mi smo najjači i najbolji klub.

Dinamo-prvak svijeta!!

dzg
16 godina
GNK Dinamo Zagreb

zašto Boško Šutalo ne igra? Već je dugo oporavljen od ozljede. Morao bi se uigravati.

18 godina
moderator
Prošli put kada je Boško igrao kratko pokazao je dosta nesigurnosti i napravio jednu krupnu grešku. Sasvim normalno da mu treba vremena za povratak, znači da će igrati u utakmicama u kojima eventualni kiks neće biti skup.
...
11 godina
protjeran
GNK Dinamo Zagreb

Otišao je Pero Bombardero. Zasada samo đoranje, al' zakaj?

Okay, imao na toj poziciji igrače, al mi smo Dinamo moramo imati široku klupu i ostali sastav.

Igramo puno tekmi.

dzg
15 godina
GNK Dinamo Zagreb

Na žalost, Bočkaj se nije pokazao kao kapacitet za prvu postavu.

A ima preveliku plaču, da bi povremeno ulazio sa klupe.

8 godina
GNK Dinamo Zagreb

Bočkaj i Drmić su jako dobri igrači, ali za to moraju igrat konzistentno. U Dinamu nemaju prilike za to, odnosno nisu je imali. Bočkaj je čini mi se doveden kao lijevi bek. Isto mi se čini da on to ne igra.
edit: Nisam u toku s novostima. Cipar? Kvragu.

AMD,........is that baba Su trying to sell us dog sh*t or what?
Poruka je uređivana zadnji put čet 27.7.2023 13:06 (cvaja997).
11 godina
protjeran
GNK Dinamo Zagreb

Hm, nadam se da odgovorni znaju kaj rade. ProdašPeru Bombarderu, te dovodeš zamjenu za njega.
Dovodiš Japanca sa drugoga kraja svijeta, a imaš praktički drugog strijelca lige, killera koji nas je btw, prošle godine odveo u Ligu Šampiona. Mislim, naravno na Drmića. Našeg Drmu.

Baš me zanima kako bi Biščan, Šimić objasnili prodaju Pere Bomardere, te ne korištenje Drme.

Za AEK, sportski novinari pišu romane, kako bi eto mi njih trebali dobiti ili pak oni nas, a ne pišu o tome kako su došli do tih zaključaka. Kao da nisu sportski novinari, nego dramski pisci.

Nadam se da su u Dinamu, napravili pravu analizu AEK kao momčadi. Kako realiziraju gol-šanse, od kuda to kreće, sa kojim igračima, po kojoj strani, koliko imaju finti za izvođenje slobodnih udaraca, koliko za korner, kao realiziraju penale (-u koju strani pucaju...), kakav nogomet igraju, kako se ponašaju nakon primljenog gola, kako nakon vodstva, po kojoj se strani kreću, koliko imaju majstora u momčadi, jer džaba trka, kada utakmicu riješi jedan majstor,.....ove analize što se mogu naći na Internetu ili na kvartu, su sve jalove analize....

Hm, kaj nam je sila prodati Ivanušeca? Ganjamo LP, a planiramo prodati pola momčadi.
Tko će odgovarati, ako izostane željeni rezultat?

Koje sankcije se snositi Uprava, trener, Šimić...?

Punu kasu je lako isprazniti, al ju je problem napuniti. Prije više od 20 kuki i  kusur, krenuli smo prazne kase, igrajući na njivi, a danas rokamo po Evropi i HNL, kao niko.

Igramo se nogometa, te vođenja kluba. Učimo se na Dinamu.

dzg
18 godina
moderator
Japanac je doveden za poziciju desnog krila (primarno je WB, ali ta pozicija se otvara tek kada se igra s tri stoper u zadnjoj), vidjet ćemo kako to funkcionira. Preporuke su mu izvrsne,a ako bude imao bolju završnicu od Špikića mogao bi biti bingo. U svakom slučaju - na posudbi je, znači nije rizično dovođenje.

Bočkaj - eh, to je već malo kompleksnija priča. Je li u pitanju gubitak samopouzdanja ili motiva, nakon što ga je Čačić stavio na klupu, pa selio po raznim pozicijama ili je doista dosegao svoj maksimum (teorija Bjelice), ali njegove zadnje prezentacije su bile jako loše (pogledati Sofascore). Teško bi dolazio do minutaže, pa je i za njega bolje da ide nekamo drugdje.

Novi napadač uopće još nije doveden, to je otvorena tema.

...
15 godina
GNK Dinamo Zagreb

Bočkaj je prvenstveno kupljen da se oslabi Osijek te da se pokaže tko je još i dalje gazda. Jako je malo tu bilo sportskog motiva. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
11 godina
protjeran
GNK Dinamo Zagreb

Ma po meni su se olako rješili Pere Bomardere.

Kao što i Drmića imaju, a ne koriste.

Kako da neki igrač pokaže koliko može, kada ga treneri svako malo cimaju i tak'.

Plavi puk je volio Peru Bomarderu. Možda se vrati.

Sofascore je guba ekipa, te ih lajkam. Sada eto njihove ocjene i statistke i ja pratim. Guba su, al ono treba vidjeti po kojem modelu daju ocjene.

Koliko su stručni unositelji podataka vezano za nekoga igrača.

dzg
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice