GNK Dinamo Zagreb izdvojena tema

poruka: 5.005
|
čitano: 1.342.078
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: GNK Dinamo Zagreb
vrinho kaže...

Da pogodim, sve je dogovoreno i prvi bageri već su krenuli 

Sad se HDZ i službeno uključio u cijelu priču pa nema straha. Čim riješe obnovu bacaju se na Maksimir.  

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
15 godina
60nine kaže...

evo danas vam je u emisiji Otvoreno na HRT1 (22h) bila tema o stadionu pa si premotajte...

Pogledao i mogu reći prvi puta da sam blagi optimista.

Nitko nikoga nije napadao, svi su bili konstruktivni i čini se da postoji želja da se to sve riješi, pogotovo što bi se tu država uključila kroz novi zakon koji bi trebao biti ove godine izglasan.

Ukratko za one koji nisu gledali:

- arhitekta Barić je iznio cijenu (60-70 mil.) i da on sam ima načina kako da se sve to skupa financira

- Dinamo stoji kroz priču od prije da može sve financirati uz pomoć privatnih investitora (izgradnja hotela i shoping centra na istoj lokaciji. Za taj dio još treba zadovoljiti proceduru oko GUP-a, natječaja)

- sada se je i država uključila da bi kroz novi zakon pomogla u financiranju infrastrukture u cijeloj hrvatskoj. Spominju se osim Dinamovog stadiona, obnova Poljuda, natkrivanje Rujevice....

- grad ne pokazuje želju za financiranjem, ali sudjeluje kroz imovinsko pravne odnose sa zemljištem (crkva ima pravo na povrat i treba se odreći tog prava)

Još treba riješiti gdje će Dinamo igrati u međuvremenu i tu su tri opcije:

- Sesvete - postoji građevinska dozvola i izgrađen projekt i može se početi odmah sa izgradnjom. Čini se da Dinamo tome teži

- Kranjčevićeva - tome više teži grad Zagreb. Projekt bi trebao biti gotov do proljeća. Potrebna je rekonstrukcija.

- Sveta Nedjelja - nudi besplatno zemljište. Spominje se i mogući kamp za reprezentaciju

Optimistično: dvije godine za zamjenski i tri za rušenje i izgradnju kompletnog projekta

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.10.2022 14:22 (C64).
18 godina
moderator
C64 kaže...
60nine kaže...

evo danas vam je u emisiji Otvoreno na HRT1 (22h) bila tema o stadionu pa si premotajte...

Nitko nikoga nije napadao, svi su bili konstruktivni i čini se da postoji želja da se to sve riješi, pogotovo što bi se tu država uključila kroz novi zakon koji bi trebao biti ove godine izglasan.

- arhitekta Barić je iznio cijenu (60-70 mil.) i da on sam ima načina kako da se sve to skupa financira

- Dinamo stoji kroz priču od prije da može sve financirati uz pomoć privatnih investitora (izgradnja hotela i shoping centra na istoj lokaciji. Za taj dio još treba zadovoljiti proceduru oko GUP-a, natječaja)

- sada se je i država uključila da bi kroz novi zakon pomogla u financiranju infrastrukture u cijeloj hrvatskoj. Spominju se osim Dinamovog stadiona, obnova Poljuda, natkrivanje Rujevice....

- grad ne pokazuje želju za financiranjem, ali sudjeluje kroz imovinsko pravne odnose sa zemljištem (crkva ima pravo na povrat i treba se odreći tog prava)

- Sesvete - postoji građevinska dozvola i izgrađen projekt i može se početi odmah sa izgradnjom. Čini se da Dinamo tome teži

- Kranjčevićeva - tome više teži grad Zagreb. Projekt bi trebao biti gotov do proljeća. Potrebna je rekonstrukcija.

- Sveta Nedjelja - nudi besplatno zemljište. Spominje se i mogući kamp za reprezentaciju

Optimistično: dvije godine za zamjenski i tri za rušenje i izgradnju kompletnog projekta

I onda danas imamo izjavu Tomaševića koji na račun jučer objavljene inicijative Vlade kaže: "Ovo mi je prvi glas". Toliko o tome koliko je sve to skupa daleko došlo...

...
13 godina
protjeran
Miro kaže...
C64 kaže...
60nine kaže...

I onda danas imamo izjavu Tomaševića koji na račun jučer objavljene inicijative Vlade kaže: "Ovo mi je prvi glas". Toliko o tome koliko je sve to skupa daleko došlo...

Senf je obični klošar.

12 godina
GNK Dinamo Zagreb

Nebih komentirao Senf-a iako sam fan... ove "klošar" izjave pogotovo nakon kaj se 20 godina sustavno uništavalo i kralo... 5 mandata im neće bit dosta da dovedu grad u red...

ontopic

grad se u stadion nema kaj miješat financijski, dovoljno je utučeno kroz proračun grada u Maksimir i kojekakve džepove... ali treba posredovati da se čim prije riješi zemljište (ako ima ikakvog utjecaja na to)

15 godina
Miro kaže...
C64 kaže...
60nine kaže...

To je jučer bilo eksluzivno objavljeno od glasnogovornika vlade.

Nitko u emisiji nije znao ništa o tome, a očito i nitko sa strane.

Da je neozbiljno da se takve stvari objavljuju prvo na TV, definitivno je. Ali to je odlika većine naših političara

Vidjet ćemo, šta će biti od toga...

4 godine
Miro kaže...

Pa da, kad iz vlade nisu njemu prvome javili, i pitali ga; gdje, kako, što bi on volio, i tak to..

Tko će odgovarati za uludo ulupanih 800 mil. kn. ?

Tko je na vlasti u Zagrebu zadnjih 30 godina ?

Što se tiče sinoćnje utakmice...sve polako dolazi na svoje mjesto.

Toliko o euforiji nakon pobjede nad Chelse-a

@nixi123 kaže..Da bas tebe idi prci nest debilu ne si dezuran na forumu za cijene kakve ko stavi.
Poruka je uređivana zadnji put sri 12.10.2022 8:52 (Zaporožac).
8 godina

Dinamo igra respektabilan nogomet. Spori su, ali to je to. Ciljevi su ostvareni i premaseni. 25 milijuna eura. Niti jedna utakmica nije bila teska sramota. Zasad. Ima jos tak da ce se vidjet. 

AMD,........is that baba Su trying to sell us dog sh*t or what?
13 godina
Zaporožac kaže...

Što se tiče sinoćnje utakmice...sve polako dolazi na svoje mjesto.

Toliko o euforiji nakon pobjede nad Chelse-a

Ma jasno. Ista priča kao prije 3 godine u grupi sa Cityem, Atalantom i Shaktarom. Samo tad je Dinamo skupio 5 bodova u grupi. Sad baš i nisam siguran da će uspjeti.

A stadion, to neće biti za naših života, ne treba se zavaravati.

PSN - DeniZg80; Xbox - DeniZg#5788
11 godina
neaktivan
GNK Dinamo Zagreb

Ljudi da vas pitam , vidim često novine pišu i neki treneri pričaju kako je Mišić dobar igrač, kako treba za repku igrat , da li je on samo meni panj ili i vama ? Jel problem u meni ili haha , kada ga gledam kako trči imam osjećaj ko da gledam veterane , a ne ozbiljan nogomet .

https://www.youtube.com/watch?v=1EAHz5PgHa0
4 godine
morbida kaže...

Ljudi da vas pitam , vidim često novine pišu i neki treneri pričaju kako je Mišić dobar igrač, kako treba za repku igrat , da li je on samo meni panj ili i vama ? Jel problem u meni ili haha , kada ga gledam kako trči imam osjećaj ko da gledam veterane , a ne ozbiljan nogomet .

Čitaš i gledaš na teveju da ga novinari guraju u repku kao "jedinu adekvatnu zamjenu Brozoviću", mislim...ono..

Solidan igrač za HNL, ništa više.

@nixi123 kaže..Da bas tebe idi prci nest debilu ne si dezuran na forumu za cijene kakve ko stavi.
9 godina
morbida kaže...

Mišić je spor igrač, to nije upitno, ali ima vrhunski pregled igre i odlična dodavanja, pogotovo kad treba prebacit težište igre na drugu stranu. Dinamo bi bez njega bio doslovno kanta za napucavanje, a u kontekstu reprezentacije - po stilu igre je najsličniji Brozoviću ali ne vjerujem da ga Dalić vidi u kombinacijama za Katar osim ako ne dođe do velikih izostanaka.

12 godina
GNK Dinamo Zagreb

ono kaj ja mogu primjetiti ove godine u LP - nitko nas nije razvalio ili ne znam kak nadigrao (pogotovo ne Chelsea i Milan od kojih se to najviše očekivalo) - meni je to sasvim dovoljno...

u biti smo se nekak najviše mučili s Austrijancima... za sinoćnja 2 boda - šteta, opet glupo primljen gol od flipera...

sljedeće dvije tekme se bacit na glavu, pa kaj bude...

15 godina
GNK Dinamo Zagreb

Solidna utakmica. Mogli smo dati i drugi, ali Dinamu se tako poklope neke stvari. Primi se glupi gol iz nesmotrenog dodavanja na sredini. Klasični Dinamo.
Ivanušec, mislim da sam uočio 4 užasno loša dodavanja gdje je predao loptu protivnike u noge. Sva sreća, pa je primljen samo jedan pogodak. Jedino Mišić u sredini terena, igra na nivou koji se očekuje za Europu. Čitanje igre i promjene strana, skidam kapu. Nekima je spor, ali pogledajte koliko pokrije u defenzivi Ademija i Ivanušeca. I ja sam u početku sezone bio dosta kritičan (nije igrao dobro, trebalo je neko vrijeme da uđe u formu), ali sada je to već neka kvalitetnija razina igre.
Utakmica je vođena ok, zamjene su bile ok (Možda bi ja Špikića ostavio jer mi se činilo da je imao još dosta u rezervi), nema se tu šta veliko prigovoriti. Ovako se trebala igrati i prva utakmica sa Salzburgom, ali istina je i da je su i oni malo stali sa presingom što nam je išlo u korist. Svi su u konkurenciji za prolaz dalje ili europsku ligu, tako da će tu biti svega i svačega.
Kad malo skupim sve dojmove i realno se osvrnem na sve dosada, mislim da možemo biti zadovoljni. Šteta jedino te utakmice u Salzburgu, mislim da smo stvarno u toj utakmici mogli proći bolje. U preostale 2 utakmice ići na sve ili ništa, pa šta bude.

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.10.2022 17:58 (fighterZu).
17 godina
GNK Dinamo Zagreb

Koliko god mislim da se sa Mamićevim parama trebao bar napraviti stadion, a i napraviti stabilna ekipa, opet treba reći da je očito to skoro pa nemoguće iz nekoliko razloga:

1. Imali smo Apolon, Bate, Rosenborg i takve klubove koji su jednom slavili kao neki primjer Bljeska iz 4 pota LP pa da su napravili manje čudo.

Nažalost pored njih je i više kluova koji su bili stabilni u prvenstv u i kvalifikacijama pa su zabrazdili.

Svi turski klubovi su iznimno loši uzme li se u obzir da imaju:

1. Sponzore

2. Državu od 80 milijuna ljudi

3. Privlačni su nekadašnjim boljim igračima (U dinamo će nikad doći igrač kalibra Pjanić ili Sneijder)

I opet doseg te lige je sve lošiji, poput Grče rijetko se dosegne osmina finala.

Teško je i sa financijskim inekcijama ala Malaga i Anži upasti u 1/4 LP a kamoli tamo opstati, eto Granada koju smo priželjkivali one godine kada je Oršić hettrikao Totenham - danas je ispala u Segundu...

Ajax je danas na gol razlici 8:12 - nije primjer ali bome, dobro je da se bar ne sramotimo.

Di smo mi od stabilnog stadiona/nogometa/ekipe/europe u odnosu na klubove tipa Atalanta, Eintrhacht, RB - Oba i Leipzig i Salzburg itd.

You can fall for chains of silver you can fall for chains of gold You can fall for pretty strangers and the promises they hold
14 godina
neaktivan
wyks kaže...

Koliko god mislim da se sa Mamićevim parama trebao bar napraviti stadion, a i napraviti stabilna ekipa, opet treba reći da je očito to skoro pa nemoguće iz nekoliko razloga:

1. Imali smo Apolon, Bate, Rosenborg i takve klubove koji su jednom slavili kao neki primjer Bljeska iz 4 pota LP pa da su napravili manje čudo.

Nažalost pored njih je i više kluova koji su bili stabilni u prvenstv u i kvalifikacijama pa su zabrazdili.

Svi turski klubovi su iznimno loši uzme li se u obzir da imaju:

1. Sponzore

2. Državu od 80 milijuna ljudi

3. Privlačni su nekadašnjim boljim igračima (U dinamo će nikad doći igrač kalibra Pjanić ili Sneijder)

I opet doseg te lige je sve lošiji, poput Grče rijetko se dosegne osmina finala.

Teško je i sa financijskim inekcijama ala Malaga i Anži upasti u 1/4 LP a kamoli tamo opstati, eto Granada koju smo priželjkivali one godine kada je Oršić hettrikao Totenham - danas je ispala u Segundu...

Ajax je danas na gol razlici 8:12 - nije primjer ali bome, dobro je da se bar ne sramotimo.

Di smo mi od stabilnog stadiona/nogometa/ekipe/europe u odnosu na klubove tipa Atalanta, Eintrhacht, RB - Oba i Leipzig i Salzburg itd.

Zato je Dinamo privlačniji mladim igračima s potencijalom koji ne mogu dobiti mjesto u matičnim klubovima a žele igrati LP kako bi ubrzali razvoj karijere. Pitanje je je li bolje imati igrače na prolasku ili na zalasku. Financijski sigurno ove prve. Istina je da su Pjanić ili Sneider čak i u zalasku karijere oni koji donose kvalitetu ali financijski su Dinamu neisplativi. Nije Dinamo Galatasaray pa da proda milijun Sneiderovih dresova. 

12 godina
protjeran
GNK Dinamo Zagreb

Moglo je bolje. Da nije bilo krađa, Dinamo bi imao 6 bodova iz ova dva susreta sa RBS, ne samo jedan.
Sudija krade u gostima, sudija krade u Zagrebu.

Dečki, naši igrači su odigrali i dali sve kaj su mogli. Nema im se kaj zamjeriti.
Barem ja. Kao ni treneru.

Al' ipak ovo je elitno natjecanje, te vas pitam koji klub iz Hrvatske, regije, koji klub sa ovakvim proračunom,
sa ovakvim tretmanom kod sudija, sa toliko neprijatelja, je toliko uspješan kao Dinamo iz Zagreba???

Sve puno football managera, GTA mafije, zigzag pozeras, sve neka pamet se prosipa, trebalo ovo, trebalo ono,bla, bla,...
Ne mogu preći Breganu, dok im se ne napuni mreža do vrha, a nama bi pametovali...

Bilo je puno najava oko stadiona, puno maketa, puno vijesti, itd., proteklih godina, al' nije do Dinama.
Da je do Dinama, veći bi imalo Vebli 3.

Gradaki oci bave se fix idejama one luđakinje Grete Tunberg, te pješakom zonom od centru grada, ne znaju niš....
Stadion propada, jer grad ne ulaže pare u njega. Nije do Dinama. Dinamo je 2011. godine uložio svoje pare kako
bi mogao dobiti licencu za igrati. Novinari navijaju da dođe do što većeg košmara i zla.
Raja ne razumije i lako se povede. Pa, dajte napravite više tu Sveučilišnu bolnicu....

Ne daju nam zemljište, je to je zlatna koka za one koji znaju sa novcima. A, ljudi koji stoje iza Dinama to svakako
znaju. Ne vodi Dinamo Zagreb fantomska udruga batinaša i huligana, koja raji gura jorute za podršku klubu.
Ne trebaju nama jogurtići i njihova pamet.

Nama treba zemljište. Pa, neka grad i građani grada Zagreba ubiru rentu svake godine.
Lijepe su to pare. Samo tu dolazi do jala i niskih interesa. Sada će namm jedan arhitket koji nas ne zanima
govoriti kakav bi stadion trebali imati. Ne, jedan, nego dva čak bi po toj logici trebali imati.
Imamo mi svojeg Ćiru, ikonu HR nogometa i sve kaj je stvorio. Da nije bilo Ćire, ne bi bilo ni Onoga
kojeg toliki mrze...

Nitko nam ne pomaže. DZG je sam kontra svih. Čak i vlastiti navijači koji su zavedeni su kontra nas.
okay, ne svi, al ovi grlati, u principu to je šačica jada, al' na stadionu isprovociraju masu, pa se masa povede....

Dinamo kolosalno stvara svoju reputaciju, te krči evropski put za dobrobit svih nas.
Ne bi da je novi Maxić II bude nacionalni stadion.
Mi ga već imamo. To je Poljud, arhitektsko remek dijelo. Samo ga ušminakajte.

Dinamo radi velike stvari.

dzg
4 godine
GNK Dinamo Zagreb

Vlada RH je odlučila dati novce, i ne znam u čemu je problem.

Imamo preko 12 milijardi evra od turizma, pa nekih 100 mil. evra nije nekakav problem za Hrvatsku.

Iako sam Hajdukov navijač, u redu je da Nacionalni stadion bude u Zagrebu, glavnome gradu Hrvatske.

Neka ga koristi Dinamo, nemam ništa protiv, samo da već sruše onu sramotu u Maksimiru, stid me gledati tekme, kak sam emotivan, bog te mazo.

Ako bude odlučivao smotani Tomašević, stadion će se sagraditi malo nikada.

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.10.2022 14:02 (Zaporožac).
15 godina
Zaporožac kaže...

Vlad RH je odlučila dati novce, i ne znam u čemu je problem.

Imamo preko 12 milijardi evra od turizma, pa nekih 100 mil. evra nije nekakav problem za Hrvatsku.

Iako sam Hajdukov navijač, u redu je da Nacionalni stadion bude u Zagrebu, glavnome gradu Hrvatske.

Neka ga koristi Dinamo, nemam ništa protiv, samo da već sruše onu sramotu u Maksimiru, stid me gledati tekme, kak sam emotivan, bog te mazo.

Novac uopće nije problem

Dinamo može sam financirati cijeli projekt, pod uvjetom da dobije pravo na zemljište, pa bi se dio para riješio preko dodatnih sadržaja (hotel, shoping centar i sl.)

Za taj dio mora biti želja i volja grada (crkva, GUP, natječaji...)  da to brzo i kvalitetno realizira. Tu je glavni problem.

Ako i država uleti sa djelom sredstava, još bolje, ali nije nužno.

4 godine
GNK Dinamo Zagreb

Čije je sad zemljište na kojemu je maksimirski stadion ?

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.10.2022 14:16 (Zaporožac).
12 godina
Zaporožac kaže...

od crkve (al nije sve čisto i uređeno, ne kužim se u GUP pa mogu samo ovak laički), već je to spomenuto u par postova, a i u ovim emisijama/intervjuima oko stadiona :)

btw vlada želi dat lovu jer će taman takva informacija fino sjest pred izbore (kao i obično ;) ) bolje da daju lovu da se školama naprave dvorane za tjelesni - to će im dat više glasova, a imat više koristi za sport općenito... no, to je druga tema...

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.10.2022 14:33 (60nine).
14 godina
neaktivan
Zaporožac kaže...

Vlada RH je odlučila dati novce, i ne znam u čemu je problem.

Ima Hrvatska puno prioritetnijih pitanja od gradnje stadiona. Ako 100 milijuna eura nije problem za Hrvatsku zašto ne ulože u zdravstvo, obnovu potresom srušenih kuća...

Ako ti turizam donosi 12 milijardi onda 100 milijuna ne ulažeš u stadion nego - u turizam.

Ima i HNS novca pa nek si sagradi stadion. Dinamo također.

4 godine
GNK Dinamo Zagreb

Ma, tko j*** crkvu.

Gdje su oni zaradili za to zemljište, od lemozine ...

Ako Plenky naredi, ode zemljište od crkve.

Zbog toga treba to pustiti Vladi RH, a ne gradonačelniku.

On bi pregovarao s crkvom još 20 godina.

Ako im i koristi za izbore, baš me briga, neće im to donijeti 50% glasova više već 2,3 %, bitno je da se ona nakarada počne rušiti, i novo graditi.

12 godina
BlueMax kaže...

Ima i HNS novca pa nek si sagradi stadion. Dinamo također.

potpis

15 godina
60nine kaže...
Zaporožac kaže...

od crkve (al nije sve čisto i uređeno, ne kužim se u GUP pa mogu samo ovak laički), već je to spomenuto u par postova, a i u ovim emisijama/intervjuima oko stadiona :)

btw vlada želi dat lovu jer će taman takva informacija fino sjest pred izbore (kao i obično ;) ) bolje da daju lovu da se školama naprave dvorane za tjelesni - to će im dat više glasova, a imat više koristi za sport općenito... no, to je druga tema...

Bilo je u Otvorenom

Zemljište je uknjiženo na grad Zagreb,ali po vatikanskim ugovorima, ckva ima pravo na povrat djela zemljišta koje je prije posjedovala (u ovom slučaju 40-50%)

Iako je to već navodno darovala za sportske aktivnosti prije 2 svj. rata.

Ukratko, crkva treba potpisati da prihvaća trenutačno stanje 

13 godina
GNK Dinamo Zagreb

Vlasništvo zemljišta gdje je stadion je samo isprika.

Ima zemljišta po Dubravi, Kosnici, Jakuševcu, Buzinu, uz obilaznicu itd. koliko ti srce želi.

Mogli su tamo kupiti i 5x sagraditi stadion da su htjeli.

PSN - DeniZg80; Xbox - DeniZg#5788
15 godina
BlueMax kaže...
 Ima Hrvatska puno prioritetnijih pitanja od gradnje stadiona. Ako 100 milijuna eura nije problem za Hrvatsku zašto ne ulože u zdravstvo, obnovu potresom srušenih kuća...

Hrvatska ne ulaže u ništa.

Za obnovu imamo osigurano 80% sredstava od EU i nismo ih u stanju iskoristiti. Vjerojatno ćemo ih morati vratiti

Za sport i rekreaciju ulažemo najmanje u evropi: https://www.tportal.hr/biznis/clanak/porazno-najmanje-ulazemo-u-sport-od-svih-europskih-zemalja-placamo-to-i-niskim-placama-foto-20190924

Iznadprosječno se daju pare za kulturu, crkvu, javno informiranje, udruge... ( https://www.hasm.hr/vijesti/iz-hrvatske/hrvatska-zemlja-sporta-otkrivamo-koliko-u-usporedbi-s-eu-zemljama-hrvatska-izdvaja-javnog-novca-za-sport-kulturu-javno-emitiranje-i-religiju-ideje-hr/ )

Zdravstvo treba reformirati, ali za to su nesposobni.

Lova nikada nije problem. Problem su kvalitetni ljudi koji znaju osmisliti kvalitetne programe u svim segmentima javnog dobra. A znamo kao se kod nas kadroviraju ljudi.

12 godina
DeniZg kaže...

Vlasništvo zemljišta gdje je stadion je samo isprika.

Ima zemljišta po Dubravi, Kosnici, Jakuševcu, Buzinu, uz obilaznicu itd. koliko ti srce želi.

Mogli su tamo kupiti i 5x sagraditi stadion da su htjeli.

eh da, koliko god su možda te opcije zbog logistike puno bolje (pogotovo Buzin ili sve bliže autoputu/aerodromu) - Maksimir je ipak Maksimir :)

4 godine
C64 kaže...

Za obnovu imamo osigurano 80% sredstava od EU i nismo ih u stanju iskoristiti. Vjerojatno ćemo ih morati vratiti

Za sport i rekreaciju ulažemo najmanje u evropi: https://www.tportal.hr/biznis/clanak/porazno-najmanje-ulazemo-u-sport-od-svih-europskih-zemalja-placamo-to-i-niskim-placama-foto-20190924

Iznadprosječno se daju pare za kulturu, crkvu, javno informiranje, udruge... ( https://www.hasm.hr/vijesti/iz-hrvatske/hrvatska-zemlja-sporta-otkrivamo-koliko-u-usporedbi-s-eu-zemljama-hrvatska-izdvaja-javnog-novca-za-sport-kulturu-javno-emitiranje-i-religiju-ideje-hr/ )

Lova nikada nije problem. Problem su kvalitetni ljudi koji znaju osmisliti kvalitetne programe u svim segmentima javnog dobra. A znamo kao se kod nas kadroviraju ljudi.

Kako ne ulažemo u ništa.. ?!

Pa, od čijih novaca je sagrađen Pelješki most ?

Mali poduzetnici, startupi su već povukli 60% sredstava od 2014, kad smo ušli na listu za EU fondove.

Svakodnevno se obnavljaju pročelja derutnih stambenih zgrada po cijeloj državi. Ggradnja liftova u zgrade gdje ih nema, a obavezno je.. EU opet 80%, stanari 20%, ne primjetiš takve stvari.

Neki gradovi povlače novac za nabavku niskopodnih autobusa, tramvaja, obnovu pruga za tramvaje, opet Eu 80%, gradovi, županije 20%

Radi se po gradovima naveliko već.

Potrošena je hrpa toga novca.

E, novac za obnovu Banovine ne možeš "povući", jer se prvo to treba u bruksulesu  dogovoriti, ne ide to samo tako; evo vam novci, kolko ćete bolan..ma, trošite za što god vam treba.

Moraju postojati projekti, koji se rade po nekoliko godina, da bi se novci dobili.

Za nogometni stadion i slične luksuze, novac ne možeš dobiti.

15 godina
Zaporožac kaže...
C64 kaže...

Kako ne ulažemo u ništa.. ?!

Pa, od čijih novaca je sagrađen Pelješki most ?

Mali poduzetnici, startupi su već povukli 60% sredstava od 2014, kad smo ušli na listu za EU fondove.

Svakodnevno se obnavljaju pročelja derutnih stambenih zgrada po cijeloj državi. Ggradnja liftova u zgrade gdje ih nema, a obavezno je.. EU opet 80%, stanari 20%, ne primjetiš takve stvari.

Neki gradovi povlače novac za nabavku niskopodnih autobusa, tramvaja, obnovu pruga za tramvaje, opet Eu 80%, gradovi, županije 20%

Radi se po gradovima naveliko već.

Potrošena je hrpa toga novca.

E, novac za obnovu Banovine ne možeš "povući", jer se prvo to treba u bruksulesu  dogovoriti, ne ide to samo tako; evo vam novci, kolko ćete bolan..ma, trošite za što god vam treba.

Moraju postojati projekti, koji se rade po nekoliko godina, da bi se novci dobili.

Za nogometni stadion i slične luksuze, novac ne možeš dobiti.

Sve dobro napisano. EU ulaže novce. Što je super. Ali koliko ulaže HR?

Hrvatski proračun je za ovu godinu 164 milijardi kuna. Sa tim parama bi se moglo puno više

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice