GNK Dinamo Zagreb izdvojena tema

poruka: 4.897
|
čitano: 1.159.597
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
GNK Dinamo Zagreb

Zakaj je onaj Livaja neka kao zvijezda? I koje ulje troši za frizuricu, maslinovo ili suncokretovo? Ivanušec je za tog lika Mane s pol snage.

مرګ ژوبله
14 godina
Re: GNK Dinamo Zagreb
Bučino. Di si baš Ivanušeca izvukao od kojeg je čak i Gojak trenutno bolji.
Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
11 godina
GNK Dinamo Zagreb

Trupino. Oba su uglavnom bolja od libaje 

مرګ ژوبله
11 godina
neaktivan
GNK Dinamo Zagreb

Hehe

7 godina
GNK Dinamo Zagreb

Dobro je, ima Dinamo šanse u Zagrebu. Umjetna trava je njihov glavni adut, bila. Imaju jako zanimljiv ustroj Norvežani. Nevjerojatni su. Misija, vizija, pristup radu. Čak bih bio ok da prođu dalje, Dinamo nema šanse u grupi LP. 

AMD,........is that baba Su trying to sell us dog sh*t or what?
14 godina
GNK Dinamo Zagreb

Zahebani norvežani. Prvo poluvrijeme su pretrčali 5 km više, praktično su imali igrača više.

Drugo poluvrijeme puno bolje. Petković je podsjetio na onog od prije dvije godine. Šteta što nije dao gol

Jako će nam faliti Mišić. Kada je došao u Dinamo, nije bio dobar. Sada je po meni, ponajbolji Dinamov igrač.

16 godina
GNK Dinamo Zagreb

Plitak potok u uzvratu za Dinamo. Samo kaj ova ekipa nema kaj tražiti u LP. Bolje bi bila EL. 

15 godina
GNK Dinamo Zagreb

Ne znam što bih rekao na ovu utakmicu. Nisam ljut zbog poraza koliko zbog sljedećeg... Iz ekipe koja je imala mentalitet da dobiva svaku utakmicu počeli smo kalkulirati. Samo da nam se to kalkuliranje ne vrati u uzvratnoj utakmici. A sve kreće od stručnog stožera, koji je takav mentalitet prenio na igrače. Protiv Hajduka jednostavne akcije sa povratnim loptama. U toj utakmici sam bio oduševljen kako jedna povratna lopta može promijeniti akciju na bolje. Ovdje sve suprotno, nitko ne odigrava povratnu, zašto? Zbog čega ne koristiti ono što funkcionira jako dobro.
Obrana - onih prvih 60 minuta je bilo koma za gledati, ljudi upadaju po terenu, kližu se. Znam da je riječ o umjetnoj travi, ali da profesionalni igrači toliko plivaju na utakmici, nevjerovatno. Ljubičić na lijevom beku najlošije ocijenjeni igrač, sa razlogom. Kako utakmice prolaze tako se vidi da jednostavno to nije njegova pozicija. Previše je tu pogrešaka za ovaj stupanj natjecanja. I stvarno je čudo da nismo primili više golova po toj strani. Dinamo navodno traži novoga lijevoga beka na tržistu.
Sredina - Baturina danas nevidljiv, Ademi isto više na mišiće je danas igrao, jedna od lošijih njegovih utakmica. Mišić defenzivno najbolji na terenu, da nije bilo nekih njegovih intevencija bilo bi svega. Sljedeću utakmicu ne igra zbog žutih kartona.
Napad - Sve sam više dojma da Drmić nije pojačanje za Dinamo, barem što se tiče europskih utakmica. Špikić izrazito loš, u fazi obrane je ispadao na veliko. Oršić, kad treba pucati dodaje i kad ima slobodnog igrača ide pucati. Ne znam što se događa sa njime u zadnje vrijeme.
Zamjene - A ne znam šta bih rekao. Gojak ušao, trči kao da je igrao 90 minuta na terenu (dao 1 gol protiv Hajduka i sad odmah mislimo da je zlatni igrač sa klupe). Ivanušec isto, sva sreća pa ovi to nisu iskoristili. Petković je čak odigrao ok s obzirom na njegove uobičajene predstave. Meni nije jasno zašto je Menalo na klupi, a ušao je jako dobro u sezonu i onda ga Čačić nakon dobrih igara stavi na hlađenje.

Svi govore Bodo je loš u gostima, Dinamo to lako dobiva. Dobiva ako bude maksimalno u utakmici. Mediji se previše bahate. Treba uzeti u obzir da Bodo prvi puta dijeli samo jedna utakmica od ulaska u skupine lige prvaka. Znači, ima da lete na terenu. Napadački se čine jako opasnim, defenzivno su posloženi, sad je li faktor samo teren, nisam baš siguran u to. Dinamo ne smije ući u utakmicu jer su ovi "loši" u gostima (sve to pada u vodu sad kad je jedna utakmica u pitanju). Vidjet ćemo tko će igrati umjesto Mišića, defenzivno će jako faliti u igri. U svakom slučaju treba se maksimalno ući u utakmicu, napadački i onda možemo očekivati pozitivan rezultat. Želim da Dinamo sljedeći utorak odigra tako i da uđemo u grupnu fazu. A poslije sve što želim je da se razina igre dovode u red i da budemo konkurentni u nastavku sezone.

Poruka je uređivana zadnji put uto 16.8.2022 23:41 (fighterZu).
11 godina
GNK Dinamo Zagreb

Ma, joj mogli su ti Bodo-Modo nogometaši i gore proći.
Razbu, pa oni igraju shematski nogomet, kao da igramo stolni nogomet, nogomet na videoigri.
Gdje je tu kreacije, gdje je tu umijeće, gdje je tu duša....?

Igraju dosadni nogomet. Publika im je za teniske teren, al bez uzdisaja kod dobrog poena.

Skrumpirali se, te sretno dali gol. Sudija nas krade. Poništio čisti gol. Kao, ovaj naš u ofsajdu, ajde molite tebra....
Daj kameru kaj je vertikalno, a ne neka iz kosa.

Petko, nas sabotira. Možda se zaljubio, možda onako, dosta mu je nogometa...Kao, neka zvijezda, koja zna i može, al neće.
E, ti su najgori. Da samo zadržali Andrića, taj bi dao dva gola.
Petković se ponaša kao da je u pubertetu.

Realno trebalo je biti 3:1 za nas.

Zakaj se ovakve tekme igraju na umjetnoj travi? Ak, nemaš pravu travu, kaj uopće igraš nogomet.
Kao da skijaške sportove radiš u Sahari. Kaj nisu igrali na Svalbardu? Mislim kada UEFA fakat sve dozvoli, pa da se igra
nogomet na umjetnoj travi, pri niskim temp., te na kiši gdje je umjetna trava, baš ono skliskaona.

Iako možda ovaj njihov sistem rada izgleda simpatično, to meni više liči na onaj famozni model 1 član - 1 glas.
Sudija je lopov.

Norvežani se bojali strašnih BBB, a kad ono ništa. Pravi dinamovci se ne tuku i ne idu na tekme samo kako bi se tukli.
Tučnjava nikada nije rješenje. To je samo problem.

Bit' će bolje u ZGB. Ako sudija bude pošten.

dzg
14 godina

Napokon je došla na naplatu nesposobnost trenera i loša forma cijele ekipe. Prvi ozbiljan protivnik i odmah raspad sistema. Nikakav plan nisu jučer imali kako doći do pogotka. Norvežani im očitali lekciju iz trke, zalaganja i nogometnog umijeća. A i sudac ih nije debelo pogurao kao protiv Ludogoreca. Uspjeli su dati gol iz ofsajda i imali onaj sretni spretni indivdiualni pokušaj Petkovića.

I sad potenciraju tu umjetnu travu ko da cijeli svijet ne igra na umjetnoj travi. Ko da su igrali na asfaltu pa im je sve bilo čudno.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
14 godina
Pa ozbiljne lige se i ne igraju na umjetnoj travi..pitaj Ibrahimovica sto misli o umjetnoj travi!!
Ubiti vecina nogometasa je protiv..hibrid je najbolji spoj iz oba svijeta!!
AUDIOFIL
14 godina
neaktivan
GNK Dinamo Zagreb

Nije stvar u prvom ozbiljnom protivniku nego o umoru igrača. Bili su spori i lopta je bila spora. 

Nikakve ideje i taktika tu ne pomažu i nema smisla optuživati trenera. Ako si spor ti možeš pokušati ali nećeš uspjeti napraviti ono što ti trener kaže. Dinamo ima 4 ili 5 igrača koji su sposobni igrati u ritmu 2 utakmice tjedno. 

Mislim da je rezultat više nego dobar i da će ih Dinamo doma pregaziti jer će doma protiv ovakvog Osijeka moći igrati s drugom postavom. 

14 godina
GNK Dinamo Zagreb

Bodo prošle godine u konferencijskoj ligi:

- doma sve 3 pobjede uz gol razliku 11:2

- u gostima 3 nerješene uz gol razliku 3:3

Roma ih u kvalifikacijskoj fazi nije uspjela dobiti. U četvrtfinalu malo drugačija priča: 4:0 za Romu i 2:1 za Bodo

16 godina
GNK Dinamo Zagreb

Bodo je solidna ekipa, čija igra ima i glavu i rep. Ipak, znaju propuhati u obrani i to je Dinamo trebao iskoristiti. Druga je priča šta debeli i tromi Petković više ne može realizirati i ono šta bi moja pokojna baba uspjela. S druge strane, Drmić je za razliku od riječkih utakmica izgubljena persona na terenu, što u prijevodu znači da Dinamo trenutno nema pravog klasičnog napadača. Bojim se utakmice u Zagrebu, jer Dinamo obično tu presudnu utakmicu za ulazak u Ligu prvaka odigra najlošije...na kraju, draže mi je da igraju elitnu ligu, nego Drugu ligu europskog nogometa, mada bi tamo imali i neke šanse bar proći grupu. Ali vratimo se u stvarnost, ovakav Dinamo ne može daleko u Europi ako se nešto drastično ne promijeni.

Smetenjaci i smutljivci, mutikaše i bezglavnici, jalnuški diletanti i jednostavno, hm...prodane duše! Crni, žuti, zeleni vragovi, ne da se nude, nego bi i prodali Hrvatsku za Judine škude!
Poruka je uređivana zadnji put čet 18.8.2022 2:33 (BlackMoon).
14 godina
GNK Dinamo Zagreb

Lijep pogled na tablicu

11 godina
GNK Dinamo Zagreb

Petarda je pala. Pero Bombardero, ooo, Pero Bombardero....Perić.....da ih Mađaroni nisu prodali, sada bi oni imali par golova viška, a mi manjka.

Liva branio kao Spiderman.

Sada da prođemo i ove majstore sa umjetna trave u srijedu, te bu se dobro.

Kapetna Ademi imao već 350 nastupa za Dinamo iz Zagreba. Legenda.

Bitno je radi mira u ćiku, da ne gubimo bodove bez veze, da pobjeđujemo što više. Nije bitno kak, samo da je trobod.

Bjelica, ostani!!

dzg
17 godina
moderator
Velika večer za Dinamo, na korak od sna, na korak od plasmana u LP...

Idem to pogledati uživo, javim se poslije s dojmovima, u ovom trenu još se ni sastav ne zna.
...
11 godina
GNK Dinamo Zagreb

Ako Petko bude na klupi bit ce to jedna divna maksimirska noć.

12 godina
Dr.Feel kaže...

Ako Petko bude na klupi bit ce to jedna divna maksimirska noć.

this didn't age well :)

10 godina
GNK Dinamo Zagreb

Kad se najmanje nadas od Petka on ovako zabije.

16 godina
plavi08 kaže...

Plitak potok u uzvratu za Dinamo. Samo kaj ova ekipa nema kaj tražiti u LP. Bolje bi bila EL. 

Ma kakavi Norvežani. Nije ovo skijanje i sve povezano sa njime.

Norvežanima za utješnu nagradu na avion utrpat Emrelia,

11 godina
GNK Dinamo Zagreb

Ajde da danas izvučemo Redse da mogu i to vidjet s tribina, a i kak igraju dobivamo.

مرګ ژوبله
14 godina
GNK Dinamo Zagreb

Odlično prvo, preživjeli drugo, rutinski u produžecima

Petković, opet onaj stari.

Real, Leipzig i Salzburg. Mogli bi opet pjevati: proljece na moje rame slijeće

11 godina
GNK Dinamo Zagreb

Svi bi voljeli vidjeti real, city, psg, liverpool, bayern, ali bolje nek nam daju barcu da mozemo bar nekoga pobjediti, da se igramo (kada man utd vec nije uspio do LP).

6 godina
GNK Dinamo Zagreb

Onakav pad u igri u drugom dijelu ce se kazniti petardom od strane top klubova. Nego, gledam i gledam taj cetvrti gol. Zar Drmic nije bio u zaledju kada mu je upucena lopta, a sto se vidi i iz susjedne galaksije ?!?!

9 godina
neaktivan

Bio je na vlastitoj polovici a ne na protivničkoj.

pan y agujas
10 godina
fer-de-lance kaže...

a u tome je caka, nisam ni razmišljao o tome, vidim ni komentatori ne spominju zaleđe, a ovaj 10 metara iza zadnjeg igrača

12 godina
C64 kaže...

Odlično prvo, preživjeli drugo, rutinski u produžecima

Petković, opet onaj stari.

Real, Leipzig i Salzburg. Mogli bi opet pjevati: proljece na moje rame slijeće

Ja nebi volio ekipu tipa Lepizig, to je ekipa koja će 90% uzeti 6 bodova iz dvomeča sa Dinamom a nije nešto atraktivna. Rađe dvije top ekipe iz prva dva šešira a iz trećeg Shakhtar ili Salzburg da se potučeš za to 3. mjesto i proljeće u EL.

6 godina
fer-de-lance kaže...

To mi jedino palo na pamet, ali da budem iskren nisam znao za to mada mi je bilo nekako logicno. Hvala na odgovoru.

14 godina
GNK Dinamo Zagreb

Zanimljiva izjava njihovog trenera: moramo još poraditi na fizičkom aspektu igre jer nismo naviknuli na ovaj tempo putovanja i natjecanja

U prvih 90 minuta su 10 km više pretrčali od nas i on to izjavi. Ali dobro, to je njihov problem

Mislim da je naša klupa donjela prevagu u odnosu na njihovu u produžecima.

Bočkaj je radio nered na lijevoj strani, a Drmić sjajno uposlio Emrelija i nakon toga odlično poentirao.

Jeste primjetili da kod prvog promljenog gola je sudac zasmetao Ademiju kod prilaska suparničkom igraću?

Poruka je uređivana zadnji put čet 25.8.2022 9:51 (C64).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice