Da, Dinamo se što se tiče struke(treneri, fizio, liječnici....) oslanaja više na poznanstva, a ne na stručnost.
Pogledajmo, samo glavne trenere tko su bili posljednjih sezona. Bivši igrači, poznanici Uprave itd., O.K., ne mora značiti da su loši, al' jedio je Vaha i B.Ivanković iskakali kvalitetom i karakterom. Dočim su svi ostali bili više u pod utjecajem jednog čovjeka, te valjda i svatko neupućen vidi da je današenjm Dinamu stvaranje momčadi i rezlutata, sekundarna briga, a prodaja i stavljanje u "izlog", narednih igrača glavna okupacija. Kupi za sitne pare, prodaj skupo. To je cilj nogometne trenerske struke Dinama.
Dinamo kao klub koji bi stvarao momčad(primjer Rijeke i Hajduka) kod nas ne prolazi....
Ako ove sezone u Europi dohvatimo skupnu fazu, bit' će odlično.
Frendy su vratili, jerbo ga nisu mogli prodati. A, kupiti igrača očito ne znaju. Možda, da pogledaj najnoviju verziju Football Managera??

U svakom slučaju, navijam za Dinamo kao za klub navijača, a ne za Dinamo koi drma Uprava.
Unatoč svemu - NK Dinamo Zagreb.

. Trebao bi dobro doći, ali ovo sa ozljedama ne izgleda baš najbolje. Ako je ovaj proša lječnički onda sam poprilično siguran da je Sylla otpa radi para. Šta se tiče dresova, crni je daleko najbolji, plavi mi je na igračima na predstavljanju dosta čudno i jednolično izgleda, ali na slici izgleda lipše. Narančasti je užasan, ko da su uzeli običnu majicu i natopili ju u narančastu pituru. Inače sva tri su previše obična po meni, al to je karakteristika adidasa koji samo vrti iste modele.