GNK Dinamo Zagreb izdvojena tema

poruka: 5.005
|
čitano: 1.356.505
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
protjeran
GNK Dinamo Zagreb

Da, Dinamo se što se tiče struke(treneri, fizio, liječnici....) oslanaja više na poznanstva, a ne na stručnost.

Pogledajmo, samo glavne trenere tko su bili posljednjih sezona. Bivši igrači, poznanici Uprave itd., O.K., ne mora značiti da su loši, al' jedio je Vaha i B.Ivanković iskakali kvalitetom i karakterom. Dočim su svi ostali bili više u pod utjecajem jednog čovjeka, te valjda i svatko neupućen vidi da je današenjm Dinamu stvaranje momčadi i rezlutata, sekundarna briga, a prodaja i stavljanje u "izlog", narednih igrača glavna okupacija. Kupi za sitne pare, prodaj skupo. To je cilj nogometne trenerske struke Dinama.

Dinamo kao klub koji bi stvarao momčad(primjer Rijeke i Hajduka) kod nas ne prolazi....

Ako ove sezone u Europi dohvatimo skupnu fazu, bit' će odlično.

Frendy su vratili, jerbo ga nisu mogli prodati. A, kupiti igrača očito ne znaju. Možda, da pogledaj najnoviju verziju Football Managera??

U svakom slučaju, navijam za Dinamo kao za klub navijača, a ne za Dinamo koi drma Uprava.

Unatoč svemu - NK Dinamo Zagreb.

Panzerkampfwagen.Dinamo Zagreb.TMATIJA1.Leaving or dead, always ahead...
18 godina
moderator
GNK Dinamo Zagreb

Danas su predstavljeni novi dresovi, za sezonu 2017/2018.

Novi je i tehnički partner/sponzor - Adidas.

Plavi su naravno glavni dres, a druga dva, crni i narančasti, opcija koja će se koristiti isključivo na gostovanjima.

Koji dres vam se najviše sviđa?

3 plavi
14 crni
1 narančasti
...
13 godina
GNK Dinamo Zagreb

A doveli su i novog "machada" za 800k €

18 godina
moderator
Re: GNK Dinamo Zagreb
ibme74 kaže...

A doveli su i novog "machada" za 800k €

Dinamu iznimno nedostaje dobar defanzivni vezni (gledao sam pripremne utakmice i govorim na osnovu toga), tako da je jako dobro da su doveli "nekoga".

E, sad - poznato je da Tongo ima problema s leđima (prošle godine nastupio u samo deset utakmica), takve ozljede su jako nepredvidljive, znaju se vratiti iz krajnje banalnih razloga, teško je išta predvidjeti...

Ne znam kako su Sylla (isto Malijca) na lječničkom srušili, a na kondicionom treningu se pokazao iznimno izdržljiv, dok je Tongo prošao... Uopće ne sumnjam da je i to što je duplo jeftiniji od Sylle "malo" pomoglo, ali ajmo reći da to nije bitno.

Sigurno je za Dinamo najbolje rješenje - povratak dobrog starog Ademija, ali tko zna hoće li se to i dogoditi nakon tolike pauze? Dok se to ne dogodi, Tonga će imati prostora da se dokaže. Dolazi iz jake lige, u najboljim godinama je...

...
Poruka je uređivana zadnji put sri 12.7.2017 18:30 (Miro).
8 godina
GNK Dinamo Zagreb

Upitno je kad se kaže za bilo koje afrikanere da su u najboljim godinama . Trebao bi dobro doći, ali ovo sa ozljedama ne izgleda baš najbolje. Ako je ovaj proša lječnički onda sam poprilično siguran da je Sylla otpa radi para. Šta se tiče dresova, crni je daleko najbolji, plavi mi je na igračima na predstavljanju dosta čudno i jednolično izgleda, ali na slici izgleda lipše. Narančasti je užasan, ko da su uzeli običnu majicu i natopili ju u narančastu pituru. Inače sva tri su previše obična po meni, al to je karakteristika adidasa koji samo vrti iste modele.

Edit: al zato majice su vrhunske

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.7.2017 22:29 (Cri.Lu99).
15 godina
GNK Dinamo Zagreb

Dinamo je na pripremama izgledao katastrofa, pogotovo u veznom redu, tako da bilo koje novo ime je dobro s obzirom na trenutnu situaciju. Rahmani me se nije nimalo dojmio u obrani. Ovaj novi čeh bi mogao biti solidan ako se uigra u obrani sa ostalima s obzirom kako je Pivarić igrao prošle sezone. Nadam se da će Benković i Sigali biti spremni. Prije svega brine igra Dinama koja je u potpunosti neprepoznatljiva. Mislio sam da će Petev imati bolje ideje vezane uz igru, no ovo na pripremama izgleda kao da čovjek nije nikad trenirao klub u svojoj karijeri. Dinamo mora pod hitno složiti prvu momčad jer imam dojam kao da ona ne postoji. No bolje pričekati početak prvenstva jer te pripremne utakmice znaju biti varljive.

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.7.2017 19:58 (fighterZu).
12 godina
protjeran

@Miro

I meni se kao većini ekipe sviđa crni dres Dinama. Osobno, volim crnu boju, te sam još od prije želio nabaviti crni dres Dinama, al' to nije bilo moguće, jer jednostavno Dinamo kao klub nije imao dres takve boje, osim ponekad da golmana. Međutim, kada sam se javio u sa upitom o tome, rekli su da nemaju za prodati....

Htio sam kupiti i crni službenu trenirku kaj sa vidio iz medija da fura trener Petev, al' isto tako nisam ništa našao u slobodnoj prodaji.

Samo bi kod crnog dresa htio da je još više crna nijansa izraženija.ako dobro vidim po slikama po internetu, nekako mi je to neka slaba crna boja.... Kako god bilo, sigurno bum nabavio jedna crni dres Dinama za sebe.

BTW, kada sam čitao najave o dolasku novoga dresa, bilo je pisanja da bu se grb Dinama mijenjao. Odmah mi je pao mrak na oči, jer znam da su krojači povijesti(ne, samo Dinamove) sposobni za sve, te da će o našeg povijesnog grba i malog slova d koji simbolizira Dinamo učinit nešto nakazno. 

Brijao sam da ćemo proći još gore nego Stara dama-Juve, te da će grb prilagođavati suvremenim trendovima brendiranja loga ili pak da će grb dobiti nekakvu frankeštjansku formu gdje ćemo krasti povijest drugih klubova.

Osobno se ne slažem ni sa dvije zvijezdice iznad grba(mada vizualno mogu biti fora), jer u njih ulaze i naslovi Građanskog(okay, UEFA priznaje Dinamo kao pravnog nasljednika Građanskog), ali osbono držim da je Dinamo utemeljen u lipnju, 1945, baš nasuprot svega ono što su predstavljali Građanski, HAŠK, Concordija....

Prekinulo se sa starim tradicijama, te započelo novo doba, revolucinarno, gdje smo mi mali ljudi, dobili svoj klub.

Tako doživljam svoj voljeni NK Dinamo Zagreb.

EDIT:

Imamo zanimljiv nagradnjaču kao dinamovci...okinite fotku u dresu Dinama, te vam se možda posreći....meni je ostala fotka sa dresom, kada sam se išao slikati sa osobnom...

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.7.2017 0:41 (PzKpfw).
15 godina
GNK Dinamo Zagreb

Večernji javlja da je Petev dobio otkaz . Ne znaš više tko je gluplji u tom Dinamu.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
15 godina
GNK Dinamo Zagreb

Hahahaha, koja lakrdija. Tajming za dati otkaz treneru baš ''genijalno'' Maminjovski... 

Baš čitam da se bi se mogao vratiti Kruno ''kontrolirani nogomet'' Jurčić 

15 godina
GNK Dinamo Zagreb

Tako je!!! Kruno vraća romb u sredinu 

A možda napokon daju ovom Ivankoviću šansu čisto da ga mogu prekrižiti s liste

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
18 godina
moderator
GNK Dinamo Zagreb

Doista koma i sramota - ne što su ga smijenili, nego što su to napravili SADA i tek sada... Pa vidjelo se na pripremama da apsolutno nikakvog pomaka u igri nema u odnosu na prošlu sezonu, koji k se čekalo do zadnje sekunde. :(

btw - novi trener je Mario Cvitanović, privremeni (koliko znam njegove rezultate i ne očekujem da će se dugo zadržati, iako mu navodno daju priliku pa će vidjeti, što je samo dokaz kolika je dezorijentiranost u klubu).

...
Poruka je uređivana zadnji put čet 13.7.2017 9:25 (Miro).
13 godina
GNK Dinamo Zagreb

15 godina
GNK Dinamo Zagreb

Po onome što se piše, Cvitanović dobio ugovor na godinu dana. Sve u svemu on je trenutno najlogičnije rješenje. Em poznaje momčad, em poznaje ove mlađe generacije bolje od nekoga sa strane. Nek mu je sa srećom, trebat će mu.

13 godina
GNK Dinamo Zagreb

Ali meni nije jasna njihova logika, dakle ekipa pod Petevom ne igra nikako - ostave ga, ne osvoji prvenstvo - ostave ga, prođu pripreme za novu sezonu s njim - ostave ga, par dana pred početak prvenstva - smijene ga. 

10 godina
GNK Dinamo Zagreb

Izgleda da Petev uopće nije ni bio doveden da bi napravio nešto od Dinama.

Produžio mu se ugovor nakon perioda kada nije bilo nikakvih znakova promjene na bolje u igri, i još je dogovoreno povećanje otpremnine u slučaju prijevremenog raskida ugovora koji se "slučajno" dogodio baš pred početak sezone.

Ne sumnjam da će otpremninu prijateljski podijeliti Petev i "braća Dalton" kojima treba novac za podmićivanje da se izvuku iz optužbe USKOKA.

13 godina

Zar je uopće upitno? A i ovo "pojačanje" iz Toulousa bi moglo biti pranje love

15 godina
GNK Dinamo Zagreb

Potjerali su i Sammira natrag u Kinu .  

13 godina
GNK Dinamo Zagreb

Još da se pojačaju odlaskom Pivarića i Antolića pa bi možda i imali neke šanse ove sezone 

15 godina
GNK Dinamo Zagreb

Tko zna što još može biti do početka prvenstva . Što se Peteva tiče čudan potez, no koliko sam shvatio razlog je što nije stvorio momčad, a realno momčadi nema još otkako je stigao u Dinamu, a otkaz dobiva tek sada. Momčad nije ni mogao stvoriti kad se za svaku utakmicu mijenja pola prvoga sastava. Mogli bi tu biti u pitanju i brojni drugi razlozi. Što se Sammira tiče odličan potez. Ovo bi mogla biti jedna pozitivna šok terapija za momčad, nema više zafrkancije. Možda se igrači napokon uozbilje i počnu igrati kao momčad. Nadajmo se da će Cvitanović napraviti nešto od ove ekipe jer realno po kvaliteti ti igrači mogu puno više, ali potrebno je prije svega uspostaviti igru

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.7.2017 16:14 (fighterZu).
11 godina
odjavljen
Fino isplanirano. Produži mu se ugovor prije par mjeseci, sad ga potjeraju, full isplata na njegov račun a nakon toga podjela s našmrkanim lopovom. Ma nema do županijskog nogometa, ovu sprdnju od dinama nema smisla ni pratit usput a ne da bi ih više uživo gledao. Tuga čemer jad
18 godina
moderator
GNK Dinamo Zagreb

Nisam znao da je Tongo ovako visok!

...
12 godina
protjeran
GNK Dinamo Zagreb

Kaj se tiče ovih turbolencija u Dinamu, to je tamo normalno. To je klub koji funkcionira pod sadašnjim rukovodatvom bez glave i repa.

Sve se svodi na improvizaciju i stihiju. M. Cvita je postao trener, jerbo je na njega došao red. On več godinama je u nekoj fja unutar Dinamove obitelji, bilo kao trenere neke mlađe kategorije, bilo kao neka ispomoć. Pa, je eto tako spletom okolnosti postao i trener prve momčadi. Ništa planirano i smišljeno, nego onako, ajd' ti budi trenere....

Za Sammira mi je drago kaj je otišao, jerbo taj čovjek nema ljudske kvalitete i profesionalnu ozbiljnost da igra u trećeligaškom, kamoli u šampionskom klubu kao što je naš voljeni Dinamo.

Kaj se tiče transfera, tu se opet vidi opća deorijentiranost i neprofesionalnost, jer se ne gradi momčad, nego se samo kupuje netko da pokrpa rupe, te da se na brzinu napravi rezultat....

Dinamo pod sadšnjim vodstvom, već godinama nije ozbiljan klub...

12 godina
protjeran
GNK Dinamo Zagreb

Bil sam na tekmi sa Istrom, te sam gledalo sa Zapada drugo poluvrijeme....Zamjetio sam par dobrih istrčavanja i hvatanja Livakovića, te jedino su bili zapaženi Ferndy, gdje čovjek sa tribina kada gleda, samo vidi da jedna svijetla glava trči, dok ostale stoje....te, još uz njih dvojicu zamjetio sam Soudanija, koji kada hoće, može pokazati cijelom HNL da je jednostavo klasa....

Cijeli dojam mi nije baš nešto, Istra je slaba, a Dinamo onako igra koliko mora.....Ova trojicu sam zamjetio u drugom poluvremenu, do su ostali igrači Dinama bili kao oni igrači na šipki stolnog nogometa...Bilo je par dobrih udaraca Dinama prema golu Istre, ali nikaj posebno, te smo čak imali 1-2 skoro 100% šanse koje nismo zabili....

Boysi su kurili pirotetniku, službeni spiker se par puta javljao sa molbom da prestanu...skupilo se pored Boysa nešto ljudi, koji eto su okorjeli Dinamovci, oni kaj nemaju subotom uvečer posla, oni koji su se tamo slučajno našli, te oni koji su dobili džaba ulaznicu, te gospoda koja dolazi u lože lokati.....

Sve u svemu dobro otvoreno sezona, samo zbog tri boda, a ako misle ovako igrati, hm, teško ćemo postati šampioni.

Slijedeći subotu petak dočekujemo španjoski Rudeš, opet doma, jerbo je Istra đorala domaćinstvo...dočekujemo Cibaliu, vinkovački Dinamo

EDIT:Zabrijao sam sa ovim Rudešom, krivo sam pogledao raspored u "sn vodiču". S njim igramo, tek u osmom kolu, 9.9....

Poruka je uređivana zadnji put ned 16.7.2017 22:21 (PzKpfw).
15 godina
GNK Dinamo Zagreb

Gledao na Areni jučer, ne pamtim kad sam zadnjiu put gledao Dinamo u HNL-u, a da nije neka bitnija tekma. Onako na prvu ništa posebno. U obrani je curilo na sve strane, a Istra nije došla igrati bunker. Moro zabio fantastičan gol, Fernandes imao par odličnih poteza, ali sveukupno je to premalo. Vidjet će se ubrzo može li Cvitanović to posložiti dovoljno za neki obziljniji rezultat. Prvenstveno na takričkom planu treba poraditi jer se tu ne zna tko pije tko plaća.

18 godina
moderator
GNK Dinamo Zagreb

Odgledao sam sve pripremne utkmice Dinama, a bio sam i u subotu na tribini, pa bih rekao, kada se sve gleda kao "šira slika" - da je ipak vidan pomak u igri Dinamo. Bilo je puno akcija, nekoliko jako dobro izvedenih prijenosa lopte preko bokova (uglavnom Fernandesova zasluga), dosta dobrih istrčavanja i sve to je kakav-takav pozitivan pomak, dokaz da je dobro što je Bugar dobio otkaz (mada se to odvilo debelo prekasno).

Ne da mi se sve sada analizirati i opisivati, ali očito je da i kao prošle sezone na početku, imamo problema s napadačima. Trebali su zabiti pet golova kakve su sve zicere imali... Kamo sreće da se Hođić proda pa da budu primorani nekoga novog dovesti.

Meni su Sigali - Benković odlični, ali Stojanović je propuh, a Čeh na lijevoj strani je jako dobar u kontaktu, tada dominira, no u postavljanju je bio isti kao Pivarić i u par situacija je zato i procurilo...

Ono što svi znamo - defanzivni vezni fali ko vode žednom u pustinji. Vidjet ćemo kako će to ići s Malijcem.

Moro postigne genijalan gol , a onda 3-4 puta usere predajom lopte u noge protivniku. Gojak odradi par dobrih prodora, a kada treba zabiti - promaši sve! Fiolić ne napravi ništa dobro, a onda istrči sam pred golmana i kada ni od koga ometan dobije savršenu priliku da lobom postigne gol, on loba i golmana i gol. :(

I tako, dalo bi se nizati... Krivo mi je što nisu krenuli u novu sezonu još boljim rezultatom, a imali su priliku, a opet - Livaković nas je spasio par puta, mogla je i Istra nešto napraviti (ne bih se čudio da drugi imaju s njima dosta problema), tako da je i ovo OK za početak.

...
Poruka je uređivana zadnji put pon 17.7.2017 1:00 (Miro).
13 godina

Nadam se da ih to dugo cekanje za smjenu trenera nece kostati europe. Dobro ima jos vremena da se sve uigra, poslozi i nadje idealnih 11. Lako za HNL, sezona je duga i nadam se da ce opet biti uzbudljiva i da se nece znati pobjednik do 2-3 kole prije kraja. Vec je odavno postalo dosadno da se prvak zna vec na zimskoj stanki.

18 godina
moderator
GNK Dinamo Zagreb

Sebastian Leto možda dolazi u Dinamo!?!

za sada špekulacija, ali doista postoji mogućnost jer nema odštete...

...
8 godina
GNK Dinamo Zagreb

Odlazak u Guilhermea je još jedan u nizu apsurdnih Dinamovih transfera koji sigurno o svojoj dubini kriju razno razne malverzacije. Čak milijun eura je plaćen na zimu, a nakon 6.mj. odlazi nazad odakle je došao.

18 godina
moderator
GNK Dinamo Zagreb

Nakon jučerašnje utakmice s Cibalijom, iako je ukupno igra bila dobra, trener zadovoljan, visoka pobjeda, treba istaknuti probleme koje i dalje ima Dinamo.

Jalova i bezidejna Cibalija je uspjevala nekoliko puta probiti obranu, očito je i dalje koliko fali def vezni (čudi me da Malijac nije dobio barem 20 minuta da se predstavi publici), ali bogme je i Sosa bio bolji prema naprijed nego u obrani.

No, s obzirom na raspoloživi kadar to mi se čini manjim problemom, Sigali i Benković jako dobro funkcioniraju zajedno. Trenutno najveći problem momčadi je nedostatak kvalitetnog napadača. Možda će nekoga zavarati Hodžićeva dva gola, ali ništa to ne znači kada se pogleda iz kojih čistih prilika on nije u stanju kvalitetnije zapucati, da čak i ne govorim o pogotku. Npr. onaj "jednostavni" gol Fernandesa - malo poslije je Hodžić bio u sličnoj situaciju, poslao je loptu izravno u ruke golmana. A tek u koliko situacija loše reagira kada mora nekom drugom asistirati ne vrijedi ni nabrajati...

A za njega nema alternative, odnosno svi ostali na klupi su još lošiji. Hodžić je imao jedan svjetli period proljetos, vrlo brzo na jačim utakmicama će se vidjeti jel to bila potpuna slučajnost ili je beznadežan slučaj.

btw - kada umjesto njega u igru uđe Fiolić onda sve skupa izgleda još tragičnije. Iz nekog čudnog razloga mali Fiolić, koji zna topovski dobro opaliti po golu (svake prijestupne), u pravilu ima barem nekoliko potpuno nebulozno nekontrolirano usmjerenih lopti kada izvodi centaršut ili proigravanje u dubinu, da se zapitaš kako je to moguće? Mnogi budu neprecizni, daju i loptu u noge protivniku, ali ovo su nestvarno usmjerene lopte - nikamo! :(

...
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice