GNK Dinamo Zagreb izdvojena tema

poruka: 5.005
|
čitano: 1.359.761
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
protjeran
GNK Dinamo Zagreb

Dinamovci moji, pročitajte ovaj Židakov tekst...

Ju-hu, ju hu,.....dobit' ćemo krov, al' samo na Zapadu i Sjeveru, za gospodu i huligane da ne kisnu.

Nego, piše Židak da ove godine Dinamo mora biti prvak, jer su ova i ona slijedeća sezona posljednje kada može ući u ovu tzv. Plattinijevu LP, prije formiranja one Super-Lige, kada se mjenja način ulaska u nju. A, na taj način i dohvatiti to famozno proljeće u LP.

Ovu su nam izgleda posljednje prilike za takvo nešto, prije "zatvaranja" elitnog nogometa samo za velike, bogate dečke.

Panzerkampfwagen.Unatoč svemu - Dinamo Zagreb.Leaving or dead, always ahead...
Poruka je uređivana zadnji put pon 24.10.2016 10:52 (PzKpfw).
12 godina
protjeran
GNK Dinamo Zagreb

-he, he bar samo po nečemu u vrhu Europe...

Naime, naš Dinamo je po produktivnost igrača iz svoje omladinske škole, treći klub Europe, odmah iza slavnog Ajaxa koji je poznat po svojoj nogometnoj školi diljem svijeta, te beogradskog Partizana. Al' smo na toj ljestvici ispred jedne Barce i madridskog Reala.

Po istim kriterijima, drugi naš klub Hajduk je deseti.

Ah, lijepo je vidjeti da bar po nečemu rulamo.

Izvor1

Izvor2

11 godina
neaktivan
GNK Dinamo Zagreb

ja više nemam volje ovo gledat,prije nisam mogao dočekat bilo koju utakmicu Dinama ,a sad su mi ubili taj osjećaj,svaka tekma mi bude dosadna za gledat,Mamić je ove sezone uništio Dinamo tzv savjetnik ,a ja dobro znam da on i dalje vodi sve poteze u Dinamu ,samo što ove sezone on želi pokazat kako Dinamo ne može bez njega i kao da ga on nevodi,a to nije istina ,on i dalje povlači sve poteze u Dinamu,prodo si Pjacu ok....ali zašto si prodo Roga ???to samo dokazuje da mu je stalo samo do para ,kakva pohlepa.....nisi doveo niti jedno pojacanje kako spada ...legia odigra 3-3 protiv Reala nakon što gubi 2-0 ,kad će to moj Dinamo?sve dok je Mamić tu ,toga neće da bude,taj Mamić je uništio grupu BBB ,ta grupa nikad nije bila slabija jer ih je bojkot uništio....Mamić je sve uništio .... ovog Stojanovića panja koji je stvarno mentalno zaostao ....nemam snage više ..........

https://www.youtube.com/watch?v=1EAHz5PgHa0
18 godina
GNK Dinamo Zagreb

ja sam nakon prvog poluvremena da se smirim pogledao po neznam koji put ovaj dokmentarac i sad idem miran u snove 

niti nisam izivciran 

http://mojtv.hr/film/20037/generacija-1967.aspx

15 godina
GNK Dinamo Zagreb

Volio bih samo znati jesu li igrači svjesni koliko loše igraju, bez obzira na igrača manje. Ovdje više ne može ni jedan trener pomoći kad se igrači ponašaju kao da ne žele igrati (sve zvijezda do zvijezde možeš misliti). Mene bi bilo sramota, a na trenerovom mjestu bi im pokazao snimku i neka svatko pogleda dobro kako je igrao. Iskreno jedino mi je žao Dinamovih golmana koji moraju trpiti ovo nezalaganje, nepružanje otpora svojih suigrača. Gledat Dinamove utakmice u ligi prvaka, a evo i u hrvatskoj ligi postala je komedija. Pivarić nakon utakmice kaže kako su dali sve od sebe, pa gospodo draga, oni koji su igrali nogomet znaju da ovakva igra uopće ne znači dati sve od sebe. Previše mi livada imamo u ekipi da bi mogli ikome konkurirati u Europi. Statistika sve govori. Jedno dodavanje ne možemo pošteno složiti. Izgleda da je jedino rješenje potpuna rekonstrukcija momčadi na zimu, ne znam koji drugi zaključak izvući iz ovoga.

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.11.2016 23:00 (fighterZu).
14 godina
odjavljen
GNK Dinamo Zagreb

Evo nažalost, naš Dinamo je samo jedan u nizu primjera lošeg vodstva, ljudske pohlepe i prije svega kriminalnog rada koji nas kao samostalnu državu prati još od poslijeratnog razdoblja.

Pamti Dinamo i ljepša vremena. Rijeke ljudi su se slijevale na Maksimir kad je igrao Dinamo, to nije bio vikend, to je bio praznik.

Igralo se za manje pare, al se igralo sa puno više srca i igralo se za Dinamo.

Htjeli mi to priznati ili ne, uništen je onaj pravi BBB, uništen je Dinamo kao organizacija, kao nogometni klub i kao budućnost hrvatskog nogometa i sporta općenito.

Mladi talenti se prodaju, klub vode loši treneri koji nigdje ne prolaze ( ne može mi nitko reći da nije bio glup potez krenuti s 5 obrambenih, a treba loviti prvi gol, prve bodove, na kraju su iovak ionak izgubili s 4:0), izdvaja grad, izdvajaju svi živi,a na kraju lova odlazi u privatni džep i na taj način Dinamo jednostavno nemože opstati.

Mislim da ću se skroz maknuti iz teme i nažalost prestat pratit opće taj neki novi Dinamo jer stvarno više nema smisla.

Recite da preuveličavam, recite da sam drama queen, al netko ko je probao taj sjever, tu atmosferu, taj žar navijanja, druženja i zezancije, teško ovo može gledati....

12 godina
protjeran
GNK Dinamo Zagreb

Pa, nije bilo tak' šelo dinamovci moji...

....imali smo čak tri udarca po golu, jedan je bio blokiran, drugi je bio izvan okvira njihovog gola, a treći je bio obranjen....

Da nam je sve to ušlo, ne bih ni ovih 4:0 za Španjolce, tak' bilo loše, nego bi već izgubili sa 4:3. Doduše oni su imali 30 udaraca prema našim vratima, al' im je ušlo samo 4 komada...

Nepotrebno je Stojanović letio van pri kraju prvog poluvremena tekme, nekako smo se dobro držali do prvoga gola, te kako je vrijeme odmicalo vidi se da naši dečki i mi kao momčad nismo baš na kvalitetnoj razini kao Sevilla. Naši su izgledali kao trećeligaš u Kupu kontra Dinama.

Dinamov navijač nema se čime utješiti kada zna gdje je glavni, broj 1., našeg voljenoga kluba. Problem je u Glavi, a znamo da riba smrdi od glave...

Tak' kada je to poznato, lakše je shvatiti zašto imamo momčad koja je složena zbrda-zdola, te gdje nije primaran uspjeh kluba, nego kupoprodaja igrača, gdje malo skupina broji lovu, a navijači ispaštaju, al' to su već druge teme...

Nego, da se možda utješimo sa gol skorom od prošle godina, koji je nakon 6 tekmi u grupnoj fazi LP bio 3:14, odnosno -11, a sada je trenutni -12(0:12). Znači, još se dobro držimo.

Eh, ostaje nam borba s Rijekom za naslov prvaka Hrvatske, bar bu to bilo zanimljivo, najavljuje se šoping po Europi za osnaživanje naše momčadi...Možda, nam se i Eduardo, vrati naš nekadašnji golgete koji se BTW, u međuvremenu pomiro sa Glavom. Ah, i onda netko veli da pare ne liječe sve probleme...

11 godina
neaktivan
GNK Dinamo Zagreb

idu mi na živce komentari učimo se.... mi se u europi učimo kolko već? 15 godina..... niti jednom nismo prošli grupnu fazu ,a evo ovo je legiji 1 put ako se nevaram da igra ligu prvaka nakon tolko godina i odigra 3-3 sa velikim realnom ,a mi se učimo još....ali ima dobrih vijesti ako Bog da ,navodno bi mogao Eduardo doći na zimu,e to bi riješilo svake dileme u napadu,to je igračina ,moj najdraži igrač ,samo što ga naši izbornici nisu znali cijeniti što je sramotno. http://sportske.jutarnji.hr/nogomet/transferi/eduardu-je-pun-kufer-ovakvog-zivota-i-stize-u-dinamo-na-pomolu-veliki-transfer-vrata-su-mu-otvorena/5218307/ i još bi bilo dobro kada bi se pojačali u vezi(ofenzivni vezni) i pogotovo u obrani(po meni jednog stopera i nekog umijesto Stojanovića i Pivarića) i nekak imam osjećaj da će nam se Ademi vratiti ,e to bi bilo pravo pojaćanje za Dinamo.

https://www.youtube.com/watch?v=1EAHz5PgHa0
12 godina
protjeran
Dinamo počeo gubiti korak...

Ako Rijeka dobije Slaven, odoše oni na 8 bodova prednosti naspram našeg Dinama.

Naime, Dinamo je igrao equal sa Istrom, a i gol smo dali sa bijele točke, odnosno 11m.

Izgubili smo 2 boda.

Kada klub(koji je utrci za titulu prvaka) počne gubiti bodove na "malim" utakmicama, to je znak da se počinje gubiti prvenstvo.

Nadam se da ne bu tak' sa našim voljenim klubom Dinamom.

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.11.2016 20:10 (PzKpfw).
15 godina
GNK Dinamo Zagreb

Igra protiv Istre bez glave i repa, nema smisla ovako više igrat. Ako ove takozvane zvijezde ne žele igrati staviti mlade da igraju i gotovo. Igrači su posve izgubljeni na terenu, uopće nema organizacije na terenu, kao da svako igra za sebe.

Na sreću Dinama Rijeka nije dobila Slaven (navodno je Slaven jako dobro odigrao), pa eto još je sve otvoreno. Slijedi težak period utakmica (Lyon, Osijek, Inter, Rijeka, Juventus), vjerovatno i najteži period za Dinamo s obzirom na formu, igru, bodove.

12 godina
protjeran
Re: GNK Dinamo Zagreb

@fighterZu

Uf, dobro je. Nije nam Rijeka pobjegla na 8 bodova prednosti, ostaje samo 6 bodova zaostaka.

Nisam gledao tekmu, al' Slaven je imao bolju statistiku, 9 udaraca po golu(5 u okvir gola), a Rijeka 3 udarca poglu(2 u okvir)...

Slažem se. Dinamo nikako ne igra. Nije tolik bed negdje prosipati bodove, nego igra je problem.

Kao i Rijeci, sada kada se dogodila slaba igra, al' u kontinutetu oni igraju puno bolje, nego Dinamo i prava su momčad. Mi smo nažalost sve, samo ne nogometna momčad...

Rijeci je lakše, jer ne igra Europu, dok Dinamo(iako je kanta za napucavanje u LP) igra ipak na tom još jednome frontu.

Valjda ćemo se kao klub, nekako dočepati zimske stanke, pa posložiti momčad(sada čitam da su nam i HNL igrači dobri...), te krenuti na proljeće u lov na Rijeku, tako konsolidirani.

(imamo još dosta tekmi do kraja)

12 godina
protjeran
GNK Dinamo Zagreb

Evo igra naš mladi Dinamo...čuju se i upute sa terena(cool!)

Dinamo young vodi 1:0...Dinamo je omogućio live stream, pa pogledajte ako vas zanima, dinamovci moji...

15 godina
GNK Dinamo Zagreb

Izgleda da se Sammir vraća. Ugostitelji u Zagrebu već slave.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
12 godina
protjeran
GNK Dinamo Zagreb

Sammir je igrač problematičnog ponašnja i ljudskog karaktera. Olako pristupa svojim obavezama.

Iako je bio dobar igrač pitanje je koliko je ostalo u njemu želje i motiva, bez obzira kaj on sve veli na to. Nije on karakter kao Branko Strupar recimo.

Bilo je i drugih "povratnika" u Dinamo, naš klub, bivših igrača, al' nitko nije ostavljao u tom svojem povratku dublji trag.

Samo klase, kao recimo Robert Prosinečki. Koja je taj čovjek igračina bio....

Za Sammira me muči samo taj njegov karakter koji ne ispunjava svoje profesionalne dužnosti kako treba.

Iako na u borbi za naslov i hrvanju sa Rijekom važan svaki vojnik, Sammir se tek treba pokazati na terenu. Ako odigra na derbijima sa Rijekom i Hajdukom, te u nekoj manjoj tekmi kada bude Dinamo kao momčad kaskao, bar neku maestralnu utakmicu, ispuniti će svrhu svojega dolaska.

Dinamo nije u stanju zbog svoje nesposobnosti u rukovodstvu dovesti ni jedno kvalitetno pojačanje. A za Sammira mi se čini da mu je dosadilo u Kini, te je došao kod nas ušećeriti još pokoji milijunčić eura prije kraja karijere, jer mu se nije jednostvno dalo čekati u Kini da dobije par puta istih milijuna više.

Da se bar varam....

18 godina
protjeran
GNK Dinamo Zagreb

Čini mi se da je ova Kina jedan balun koji će ubrzo puknuti. Pa još nedavno se pričalo kako je Sammir najplaćeniji hrvatski nogometaš, čisto sumnjam da bi sve to samo tako ostavio i došao u Dinamo za desetrostruko manja primanja. Vjerojatno mu u Kini nisu isplaćivali plaću.

život je sladoled, liži ga, pazi da ti ne kapne na gaće, ako kapne, ne brini prat će oni deterdžent koji skida sve maće
15 godina
Prince-Artas kaže...

Čini mi se da je ova Kina jedan balun koji će ubrzo puknuti. Pa još nedavno se pričalo kako je Sammir najplaćeniji hrvatski nogometaš, čisto sumnjam da bi sve to samo tako ostavio i došao u Dinamo za desetrostruko manja primanja. Vjerojatno mu u Kini nisu isplaćivali plaću.

A tko zna, moguće i da je baš nostalgija presudila, a zaradio je dovoljno u te 2-3 godine.

Ali bilo je govora da je kineska vlada već opomenula klubove da se baš ne razbacuju ludim ponudama, te da će smanjiti broj stranaca koji mogu biti u klubu. Možda ima i u tome nešto.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
10 godina
GNK Dinamo Zagreb

Sammir je u Dinamu za vrijeme svojih provoda bio klinac/mladić, mislim ds sada neće biti problema oko toga s njim. 

I dobro je da se vratio jer Dinamu neopisivo fali ofenzivac u veznom redu jer sve što ima su klinci koji još trebaju žganaca pojest.

I valjda će prestati priče kako trebaju igrati samo domaći mladi jer je Dinamo zbog takve politike 6 bodova iza Rijeke, nema igru i u Europi ne može prijeći centar, a sjetimo se da je tako s mladima bio u ligi za bedaka.

Nadam se da će Soudani ostati i da će Ademiju ukinuti kaznu jer bi to bio jako dobar Dinamo.

12 godina
protjeran

@Blackstorm

Frende, da napišem prvo imaš dobar nick.

Nego, ovak'...Ne slažem se da je on bio klinac u doba svojeg ašikovanja, jer je on tulumario do samoga kraja. Jako je bilo teško izići na kraj sa njim. Doslovno se ponašao kao balavac koji nije ispunjavao obaveze, te je dolazio(ako se uopće pojavio) vidno mamuran na treninge, te nije ispunjavao svoje obaveze. Vrh kluba ga je branio, jer oni nikada nisu vodili sportksu politiku, nego više amatersku poltiku u kojoj novac u glavnom fokusu. Da se tako ponašao u klubu koji je i puno manji od našega voljenoga Dinama, npr. neki klub iz treće lige, bio bi odavno torpediran iz istoga. Sammir ima problema sa karakterom, te je to činjenica.

Ovdje ne igraju domaći dečki, jer klub ne vodi sportsku politiku da se stvara momčad, nego svako malo mijenjaju strateške planove, te lutaju od polusezone do polusezone sa svojim planovima i najavama, te klub služi samo ako tržišna agencija. To je krucijalni problem našeg otetoga Dinama od navijaća,al' to je već stara tema u kojoj ne smisla raspravljati, jer navijači tu ne mogu ništa, nego pravosudni organi moraju odraditi svoje.

Za Ademija i ja navijam, da mu maknuo ovo za kaj ga terete, mada nisu neke velike šanse za to..

Dinamo je iza Rijeke toliko bodova, jer je bio oslabljen, kada je ostvario pravi cilj svojih gazda, kada je ušao u LP, te kad je stigla lova, te su prodani ključni igrači, a novi nisu dovodeni, a Rijeka nikada nije bila jača nego sada.

Te, je još u igri to, što je Tattina zvijezda počela pomalo, al' sigurno tamniti....

Ovo kaj veliš za mlade igrače, mislim da bi to bio dobar put, bez obzira kaj bi se momčad morala stvarati kroz par sezona, te kaj Dinamo ne bi bio više tako jak. Mislim dragi mi je jaki Dinamo, al' mislim da je sve ovo kaj se radilo sa njim od dolaska ZM na čelo istoga, bilo kao građenje kula od pijeska, al' velim to je stara tema....

Toplo se nadam da dolaze bolja vremena za naš Dinamo i nas dinamovce, kada nas više nećemo dijeliti međusobno naše redove, te kada će moći početi graditi klub, onako kako sada radi Hajduk(kojem kapa do pod od mene). Bez obzira kaj Dinamo bude pao u kvaliteti, te bez obzira igrao moj Dinamo drugu, treću ili kaj znam koju ligu, želim da se on gradi iz navijačke baze, te ne mora biti poligon za iskaljivanje različitih frustracija režima, igračka mafije ili nepto treće. Samo mi je bitno da bude naš, navijački, slobodan Dinamo.

15 godina
GNK Dinamo Zagreb

Što je onda sad trenutačno sa Ademijem? Mislio sam da je to završena priča kad mu je propala ona zadnja žalba. Jbg, sad ispada da bi, da je je odmah čim je optužen priznao da je nešto uzeo makar, već sad mogao igrati jer Sakho je za slično dobio 6 mjeseci nakon priznanja krivnje.

12 godina
protjeran

@Hexfire

Mislim da je ovo za Ademija još sve otvoreno, da se čeka odluka CAS.

Koliko sam uspio propratiti medijske napise.

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.1.2017 14:07 (PzKpfw).
18 godina
moderator
GNK Dinamo Zagreb

Ako nekon zanima YouTube live prijenos današnje pripremne utakmice:

...
Poruka je uređivana zadnji put ned 29.1.2017 16:52 (Miro).
12 godina
protjeran
GNK Dinamo Zagreb

Dinamovci moji kaj velite na čudo od djeteta iz Brazila?

Novopečenog Dinamovca Marcosa Guilherme?

Koliko sam vidio u videu na YT, Marcos trči ko lud, u sprintom prelazi igrače u borbi za loptu, zna uzeti loptu, čak iza centra i dovesti je pred sama vrata protivničke momčadi.

Zgoditke koje zabija, vidi se da ima top u nogama, te golman protivničke momčadi samo pogledom bespomoćno prati kaj mu se događa, a nije si našao.

Dobar je i u centar-šutevima.

Treba vidjeti kako će igrati sa Sammirom, na priprema su u istoj sobi, valjda da se skompaju i nauče jedan na drugoga, da mogu bolje funkcionirati na terenu.

Evo jedan njegov video:

.

Ovo mu je statistika.

Po prosječnim ocjenama, najbolje mu leži pozicija u sredini-desno.

15 godina
GNK Dinamo Zagreb

Na Youtubu svatko može ispasti dobar, ali vidjet ćemo. Bilo je previše promašaja sa razno raznim strancima odličnih preporuka.

U suštini mislim da imamo hrpu ovih talentiranih klinaca taman tih godina i da nije trebalo dovesti još nekog sa strane. Logičnije bi bilo dovest nekog iskusnog da pomogne u borbi za naslov.

17 godina

Zov para. Ako supije super, ako ne jbg. 

12 godina
protjeran

@Hexfire

Slažem se sa tobom, frende, al' možda taj Marcos jednostavno explodira. 

Momčad bi se i trebala graditi na mladim snagama, pogotovo iz našeg omladinskog pogona, te bi domaći dečki(regija Adritatic) morala činiti bar 70% momčadi, o ostali da su stranci. Te da su zajedno par godina, rezultat bi doduše trpio, al' bi nakon par sezona napokon imali momčada, a ne kao sada nakupinu kvalitetnih pojedinca koje treba prodati svakih 6 mjesci.

Vidi se da je Rijeka naš glavni konukrent za naslov, jednostavno prava momčad, puno bolja ekipa nego Dinamova, mada nemaju toliko imena koji odskaču kao mi.

Samo opet se vraćamo na najveći Dinamov problem, a to je Glava

12 godina
protjeran
GNK Dinamo Zagreb

Možda nam se vrati naš Ademi.

Odluka je 15. ovaj mjesec.

Arijane, vrati nam se!

12 godina
protjeran
GNK Dinamo Zagreb

Eh, napokon su i novinari imali prilike vidjeti to "brazilsko čudo" u akciji.

Olivari, novinar jako naklonjen "kralju" koji je bio okupirao plave odaje, te je sada tobože nevidljiv, piše da je Guliherme, brz i da utrčaca u prostor.

Eh, pitanje dal' će to biti dovoljno nama kao momčadi za prevagu na terenu, u real tekmama ili je samo još jedan legionar, ka je došao zgrnuti pare.

12 godina
protjeran
GNK Dinamo Zagreb

Dinamovci moji pogledajte ovaj

koji je objavljen uz tekst na službenoj stranici Dinama.

Koje su to igračine bile. Pogledajte akciju u kojem smo zabili gol, pri kraju videa.

Škorić-Lamza-Zambata-Rora-i opet do Zambate koji zabija pobjednički gol.

Ah, bila su to dobra strana vremena.

Imamo sam čast upoznat, bar pola momčadi koja je u toj tekmi igrala kontra Celtica.

15 godina
neaktivan
PzKpfw kaže...

Dinamovci moji kaj velite na čudo od djeteta iz Brazila?

Novopečenog Dinamovca Marcosa Guilherme?

Koliko sam vidio u videu na YT, Marcos trči ko lud, u sprintom prelazi igrače u borbi za loptu, zna uzeti loptu, čak iza centra i dovesti je pred sama vrata protivničke momčadi.

Zgoditke koje zabija, vidi se da ima top u nogama, te golman protivničke momčadi samo pogledom bespomoćno prati kaj mu se događa, a nije si našao.

Dobar je i u centar-šutevima.

Zar postoji još neko ko na temelju YT videa donosi zaključak o igraču? Da se gleda po tome, Dinamo nikada nije kupio mačka u vreći.

PzKpfw kaže...

Eh, napokon su i novinari imali prilike vidjeti to "brazilsko čudo" u akciji.

Olivari, novinar jako naklonjen "kralju" koji je bio okupirao plave odaje, te je sada tobože nevidljiv, piše da je Guliherme, brz i da utrčaca u prostor.

Eh, pitanje dal' će to biti dovoljno nama kao momčadi za prevagu na terenu, u real tekmama ili je samo još jedan legionar, ka je došao zgrnuti pare.

Olivari na svakim pripremama gleda nikad bolji Dinamo, perverzna pojačanja itd. 

Lesički se prodao u GNK. Čeka se inauguracija Olivarija, pitanje je samo u koji klub i na koju funkciju.

12 godina
protjeran

@stef_mrcina

Znam.

Da, slažem se za Lesičkoga, a i za Olivarija.

Potonji je poznat kao vjerni obožavatelj GNK, al' i ne NK Dinama kao narodnog kluba koji bi to trebao jednog dana postati.

A, i gazda medijske kuće za koju pišu, nije imun na Zdravkeca.

Hm, gle ja sam gledao na Jubitu, jer nisam imao prilike gledati Marcosa uživo još.

Al' da čelnici ovog Dinama kupuju igrače, tako da gledaju videa o njima. To znam

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice