Kod pivarića je to bilo očekivano, pa dosta se igrača ni ne vrati nakon takve ozljede kakvu je on pretrpio.
Ostali nisu bili loši, da su odigrali na toj razini protiv bilo koga u HNL-u, vjerovatno bi pobjedili.
Problem je što Juve nije HNL, i što Dinamo nema protiv koga igrati da se navikne za ligu prvaka.
Stvarno mi nije jasno zašto Dinamo recimo preko ljeta za vrijeme priprema igra sa niželigašima austrije i sl. Pa nek plate par miliona za jedno 3-4 tekme protiv ekipa tipa Shakhtar, Zenit, Ajax, Sporting, Valencia, Villareal, Hertha, Wolfsburg, Bayer i sl. Ne moraju biti top timovi liga petica, s njima ionako nikad nećemo igrati ravnopravno, ali da se možemo boriti protiv ovih iz treće jakosne skupine. Da se malo naučimo igrati protiv jačih.
Istina da su nas sad iz Juventusa uhvatili u lošoj formi, ali vjerujte mi, nebi ni jedna Rijeka bolje prošla protiv ovih s kojima smo mi igrali. Nije Rijeka toliko dobra, koliko je naša obrana trenutno kriminalno loša.
Sad treba vidjeti što ovaj Petev može, ne mislim za nedelju, ali vidjet ćemo kako će dinamo igrati nakon nove godine, kad bi se trebalo vidjeti već kako razmišlja.
Šteta što nema ni približno dobru momčad kakvu je recimo dobio Cico na raspolaganje (ok, ne mislim sad kakvu je imao, ali nije Dinamo ništa bolje igrao ni preko ljeta).
Dinamo nikad nije bio ni približno jak kad nije imao nekog iz vlastitih redova u vezi, na kome je mogao slagati momčad (Modrić, Badelj, Kova, Roga), sad to trenutno izgleda sve u rasulu.
Vezni je Jonas, koji je dobar igrač, ali trebat će mu vremena da se još prilagodi. Antolić, ako izuzmemo zadnju utakmicu, nije odigrao solidnu partiju dvije godine. Machado, koji budimo realni nije ni približno materijal za nekog vođu veznog reda.
A da ne spominjemo da nemamo nikakvog zadnjeg veznog. Onaj mali Knežević je odigrao onu jednu utakmicu protiv salzburga odlično, možda bi trebalo pokušati uigrati njega i Jonasa. Ali to će biti jako teško, kad se zna da Antolić "mora igrati".
Uz to, tu je mali Ćorić, kojem je glava otprlike u istom stanju kao i Haliloviću. AKo se mali ne smiri, teško će dalje odavde...

...
Tako je to kada imamo stadion bez krova, mora se ljudim dijeliti najlone da bi uopće došli (bome sam se i ja predomišlja bi ili ne bi, a na kraju kiša stala tamana kada je počela utakmica). 

? Sevilla je respektabilna momčad, koja gazi Europa ligom ali u LP nikad ništa nisu napravili jer je to dosta snažnije natjecanje.