GNK Dinamo Zagreb izdvojena tema

poruka: 5.005
|
čitano: 1.362.925
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
protjeran
Re: GNK Dinamo Zagreb
Hexfire kaže...

E jbg, sad ću opet morati razmišljati da li gledati tekme Dinama ili Reala u LP.

A daj bog da bude Dinama vs Reala heh, neka budu dva jaka imena i jedno sa kojim se možemo potuć za 3. mjesto, kako god u 18:00 drukamo za što atraktivnije protivnike.

15 godina
GNK Dinamo Zagreb

Real, Man City, Club Brugge i Dinamo recimo. 

Nema baš u trećem bubnju lakih. PSV i možda Sporting na papiru nešto slabiji.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
13 godina
protjeran
Hexfire kaže...

Real, Man City, Club Brugge i Dinamo recimo. 

Nema baš u trećem bubnju lakih. PSV i možda Sporting na papiru nešto slabiji.

Sa svima sem Tottenham se Dinamo može nadigravat iz trećeg pota, čvrsto staneš i bodeš na kontre, biti će skalpiranja favorita na Maksimiru 100%, budeš vidio heh

15 godina
Silent horror1992 kaže...

Sa svima sem Tottenham se Dinamo može nadigravat iz trećeg pota, čvrsto staneš i bodeš na kontre, biti će skalpiranja favorita na Maksimiru 100%, budeš vidio heh

Da ostanu Rog, Sudani i Čorić onda bi se i moglo nešto iskemijati. Ako sva tri odu, jako teško da će ove godine biti uspješnije nego prošle.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
12 godina
protjeran
GNK Dinamo Zagreb

Da, živimo svoje snove, ovih dana i ove jeseni bit' lijepo biti dinamovac. To smo uvijek, al' sada smo mi u igri, mneđu elitom.

U 18h se određuje kako će se korijiti naša buduća nogmetna sudbina. Želim što "lakše" protivnike, ne moraju biti "atraktivni", jer povijesti ne bu pamtila da smo bili 4. u LP, a da smo imali tešku skupinu, nego će se više pamtiti dosegnut rezultat.

Stoga, neka bude ovako:Leicester(il' CSKA Moskva), Porto, Club Brugge...to je ovao odokativno moja želja.

Cico veli treće mjesto da želimo, ja želim prvo. 

Panzerkampfwagen.Unatoč svemu - Dinamo Zagreb.
18 godina
moderator
GNK Dinamo Zagreb

Soudani definitivno ostaje u Dinamu!

http://sportske.jutarnji.hr/nogomet/transferi/ekskluzivno-junak-dinama-ostaje-u-maksimiru-dobio-je-placu-kakve-nema-u-hrvatskoj/4642379/

A ni situacija s Rogom nije još definirana:

http://sportske.jutarnji.hr/nogomet/transferi/preokret-u-mega-transferu-to-bi-bila-pravo-pojacanje-dinamovac-ne-zeli-potpisati-za-napoli/4640654/

Kao što sam rekao - sve te priče oko odlazaka / dolazaka, dok traje prijelazni rok treba uzimati s puno zadrške. Čak ni ove vijesti da ostaju ne znače ništa dok klub službeno ne objavi da je potpisan novi ugovor.

EDIT:

A prema ovom tekstu i Ćorić ostaje, ali tu je već priča malo mutnija:

http://www.vecernji.hr/nogomet/dramatican-nocni-sastanak-otkrivamo-sto-je-coric-odgovorio-man-cityju-i-zasto-je-dinamo-ostao-bez-18-milijuna-eura-1108811

...
Poruka je uređivana zadnji put čet 25.8.2016 16:23 (Miro).
12 godina
protjeran

He, he, Soudani ostaje. Lijepa vijest za sve nas dinamovce. Ni ja ga ne bih prodao, čak ni u manageru.

Kaj bumo sa vratarskom pozicijom(?), pa ne bu nam baš pomogli mlade neiskusne snage u lovu na euro-proljeće.

Dobar golman zlata vrijedi kao i napadač, jednim potezom donese pobjedu il' obrani gol koji može biti eliminacijski ili pak u lovu na bodove.

Trebali Dinamo kupiti golmana, dobrog i provjerenog?

18 godina
moderator
PzKpfw kaže...

He, he, Soudani ostaje. Lijepa vijest za sve nas dinamovce. Ni ja ga ne bih prodao, čak ni u manageru.

Kaj bumo sa vratarskom pozicijom(?), pa ne bu nam baš pomogli mlade neiskusne snage u lovu na euro-proljeće.

Dobar golman zlata vrijedi kao i napadač, jednim potezom donese pobjedu il' obrani gol koji može biti eliminacijski ili pak u lovu na bodove.

Za Soudania bi se maksimalno dobilo 2-3M jer je u zadnjoj godini ugovora, a za te novce se ne može ništa kupiti - ovako je najbolje, on će dobiti plaću kakvu bi max imao i u Turskoj, a ukoliko se pojavi kupac (recimo na zimu) morat će više platiti da bi ga dobio jer je sada pod ugovorom.

Golmana Dinamo ima na bacanje, ali realno će strašno teško biti zamijeniti Eduarda - on je bio temelj jučerašnje pobjede, k tome - pravi kapetan, kakvog svatko želi imati! Navodno je imao plaću 500.000 eura (došao je bez odštete pa to i nije puno za igrača s takvom reputacijom), tako da u klubu i nisu imali ništa protiv da ode i prije isteka ugovora.

Uz Šempera i Livakovića, Dinamo ima Zagorca - svi odreda odlični golmani. Tu je i Marko Mikulić, kojega je iznimno cijenio Eduardo i više puta isticao kao veliki talent. Ježina je čak bio i najslabiji među njima i logično je da su ga pustili, da bez veze ne gubi vrijeme...

Gledao sam Šempera protiv Intera, nije možda neki jak test, ali imao je dvije vrlo zajebane situacije (ispadanje obrane i ide igrač sam na gol) - oba  puta je maestralno reagirao, baš me ugodno iznenadio.

Bit će to smijeh - igramo Ligu prvaka, a na golu stoji klinac od 18 godina! Hrabro do jaja!

...
11 godina
neaktivan
PzKpfw kaže...

neznam da li si čuo za Gianluigi Donnarumma ?mali ima 17 godina i brani za prvu momčad Milana,odličan golman,inaće on je počeo branit za prvu momčad Milana kad je imao 16 godina i sada mali vrijedi 10 milijuna eura,zašto onda nebi Dinamo dao priliku mladom Šemperu ?Šempera sam gledo u u-17 repki i odlićno je branio,tako da on ima moje povjerenje.

https://www.youtube.com/watch?v=1EAHz5PgHa0
11 godina
neaktivan
GNK Dinamo Zagreb

navodno Anderlecht želi dovesti Antolića za 3 milijuna eura,e to bi bilo pravo pojačanje za Dinamo da on ode 

18 godina
moderator
morbida kaže...

navodno Anderlecht želi dovesti Antolića za 3 milijuna eura,e to bi bilo pravo pojačanje za Dinamo da on ode 

Nisam to htio spominjati da ne zacopram!

Bilo bi to super - ako je doista istina... Napokon bi Pavičić dobio kontinuitet, a dosta nade polažem u Karimija, na istoj poziciji, tako da bi odlazak Antole bila win-win situacija!

...
18 godina
moderator
GNK Dinamo Zagreb

SKUPINA H:  Juventus, Sevilla, Lyon, Dinamo Zagreb

...
11 godina
neaktivan
GNK Dinamo Zagreb

Pjaca se vraća doma :D ,dakle grupa je Juventus, Sevilla, Lyon, Dinamo ,mislim da imamo šanse da budemo treći,Lyon više nije tolko jak ko što je prije bio,a mislim da možemo čak i Sevillu dobit doma,znam da im je onaj dobar trener otišo u PSG  ,a protiv Juvntusa teško da možemo nešto napraviti,ali dobro je to što im je Pogba otišo.

18 godina
moderator
GNK Dinamo Zagreb

Nadao sam se nekoj lakšoj grupi, recimo B...

Bit će jako teško, i Juventus i Sevilla uvijek daleko doguraju, to su giganti za nas... A Lyon nas je prošli put tako uneredio, da još boli...

Ali što je tu je, htjeli smo LP, dobili smo LP - dalje je sve bonus!

...
15 godina
Realno, ako otkinemo pokoji bod ili nekoga pobijedimo to će biti uspjeh. Sva tri kluba su jača od Dinama i ne treba, već sada nerealno maštati o 3. mjestu. Ova grupa mi je bila najmanje poželjna (uz grupu Barcelona, M. City, Borusia M.).
Stručnjak za odmaganje...
11 godina
neaktivan
GNK Dinamo Zagreb

nešto sam čitao po fb da postoji šansa da se Sammir vrati u Dinamo,šta vi mislite o tome?znam da ćete vjerovatno reći da je to nemoguće ,znam da ima dobru plaću u Kini,ali možda se poželio reprzantacije ,još je Dinamo u Ligi Prvaka,a to je dodatan plus da dođe.

16 godina
GNK Dinamo Zagreb

Tesko, boli njega k za repku, zna da tamo nema sanse. Nije previse uspio kao igrać, ali mu je stalo do love.

12 godina
protjeran
GNK Dinamo Zagreb

Eh, da odgovorim morbida. Sammir kada je bio u Dinamu, te kad je bio ono zvijezda u našem klubu, nije baš imao prevelike profesionalne navike. Više se ponašao kao teeenger koji, baš briga za cijeli svijet. Ponekad je zasvijetlio na terenu, al' je njegovo ašikovanje u izlascima, koštalo Dinamo da ne pokazuje sve svoje mogućnosti na terenu. Čak, su i ljudi iz stručnoga stožera govorili da nema baš najbolje ljudske kvalitete, te da bi se osim igračkih kvaliteta, trebalo kod dovođenja igrača paziti da ima dobre crte karaktera. Nešto kao naš Soudani.

Nisam čuo za toga golmana, al' ak dobro brani, zakaj onda ne bi bio na vratima. Znači, slažem se sa tobom.

Al' stariji golmani, oni prek 30 godina, imaju jednostavno više iskustva, te bi možda trebalo dovesti po meni takvog nekog golmana.

U vezi ovoga što je gospon Miro, a opet na tragu gore spomenutih ljudskih kvaliteta. Eto, pouzdano znam da su i Pavičić i Mikulić, sasvim dobri dečki iz O.K., familija gdje će ima profesionalnosti biti na prvome mjestu, a još su naši domaći dečki, mislim dinamovci.

Kaj se tiče skupine, pa idemo se boriti, nema druge....

Možda, da se Antoliću dadne još malo vremena, možda proradi.

11 godina
neaktivan
GNK Dinamo Zagreb

Dinamo se priprema za Ligu prvaka, a skauti modrih na svim stranama svijeta traže pojačanja kako bi osnažili redove hrvatskog prvaka prije kraja prijelaznog roka. Čini se kako je austrijski krilni igrač Jakub Jantscher sve dalje od Maksimira, čelnici Dinama nisu spremni investirati u 27-godišnjeg igrača. Pa niti 300-injak tisuća eura koliko bi bilo potrebno za njegov transfer iz Luzerna...

Nova meta Dinama postao je Patrick Twumasi, 22-godišnji krilni napadač Astane. Riječ je o ganskom nogometašu, izdanku tamošnjeg Red Bulla koji je u karijeri još branio boje latvijskog Spartaksa Jurmale, ruskog Amkara iz Perma i kazahstanske Astane. Patrick Twumasi može igrati na obje krilne pozicije, ali i kao centralni napadač. Tržišna vrijednost iznosi mu 900 tisuća eura.

U Astani je skupio 89 nastupa, a za to vrijeme postigao 30 golova uz 18 asistencija. Patrick Twumasi već ima i iskustvo igranja u Ligi prvaka, prošle je sezone pružao vrlo kvalitetne predstave i na toj razini. Prvo je zabio dva pogotka u kvalifikacijama (Mariboru i Helsinkiju), a onda i dva gola u grupnoj fazi Lige prvaka. Patrick Twumasi propustio je uvodna četiri nastupa Astane u elitnom natjecanju, pa u finišu grupne faze zabijao u remijima protiv Benfice (2:2) i Galatasarayja (1:1). A zabio je i jučer u dvoboju 4. pretkola Europske lige na gostovanju kod BATE Borisova...

12 godina
protjeran
GNK Dinamo Zagreb

Eh, dinamovci moji, kada se malo slegnu dojmovi....

Evo na ovome linkiću je prikazano kako RBS nije dozvolio našem NKDZ da igra ofenzivno, nego samo prema obrani il' pak sa strane.

Naš pobjeda, odnosno prolaz je tim veći kada smo uspijeli odbijati sve pokušaje protivnka na naš gol, te smo strpljivo i jednim odlučnim potezom, već ispuhanog i umornog protivnika(kada više nekog želiš držati u defanzivi i ne dati mu da igra "prema naprijed") onda se moraš više kretati od toga protivnika, matirali, te nije u produžecima još pshiološki bio svjestan kaj ga je snašlo, bio je roknut sa našim drugim golom, te do kraja nije uspio zabiti još jedan gol. Nakon našeg drugo gola, trebalo mu je dva za prolaz. Tak' da je za prolaz trebao zabiti jedan gol više od nas, nakon što smo mu zabili dva gola u gostima, jer mu svaki remi nije bio dovoljan za prolaz, a na 11-erce, nije isto tako mogao računati.

Mislim da je ključna fora koja je našem Dinamu donijela pobjedu, bila ta koja se radi pogotovo u kadetskom i junirorskim natjecanjima, kada ona slabija momčad, ide "namjerno" ozlijediti" najbolje pojedince one druge bolje momčadi. Malo grublji start i to je to. On je izvan igre. Mada je to u mlađim kategorijama, izraženije, al' i u profićima djeluje. Ova posljednja tekma Dinama je najbolji dokaz za to.

Ovdje se može vidjeti službena statistika tekme. Po njoj nismo tako loše ni stajali, kako je to izgledao ispočetka i već dio tekme. Imali smo veći posjed lopte, te više udaraca po golu.

Al' u onome glavnome(broju golova), Dinamo je prošao.

Poruka je uređivana zadnji put pet 26.8.2016 12:46 (PzKpfw).
18 godina
moderator
GNK Dinamo Zagreb

Izgleda da je zavladala euforija, kada se pojavljuje ovakve najave:

http://www.jutarnji.hr/vijesti/zagreb/dinamo-pocinje-graditi-svoju-arenu-na-novoj-lokaciji-novac-od-transfera-ulazu-u-novi-stadion/4645499/

Vidjet ćemo sutra što piše, ali toliko je već bilo najava o samostalnoj izgradnji stadiona, da više nikome ništa ne vjerujem...

...
15 godina
Miro kaže...

Izgleda da je zavladala euforija, kada se pojavljuje ovakve najave:

http://www.jutarnji.hr/vijesti/zagreb/dinamo-pocinje-graditi-svoju-arenu-na-novoj-lokaciji-novac-od-transfera-ulazu-u-novi-stadion/4645499/

Vidjet ćemo sutra što piše, ali toliko je već bilo najava o samostalnoj izgradnji stadiona, da više nikome ništa ne vjerujem...

Bilo bi lijepo kad bi se ostvarilo. Napokon dobiti normalan stadion i normalne uvjete da možeš odvesti klinca na utakmicu. 20-ak tisuća gledatelja bi bilo sasvim OK. Nekako se bojim da je to sve u predizborne svrhe.

Stručnjak za odmaganje...
18 godina
moderator
GNK Dinamo Zagreb

Nema ništa korisno i novo u tekstu (ni lokacije, ni konkretne veličine, ni cijene, ma ništa - samo ideja o kojoj će raspraviti IO) - sve je to fantazija, a čak i tako u mašti treba tri godine za realizaciju, kada se krene kopati... :(

...
Poruka je uređivana zadnji put sub 27.8.2016 11:31 (Miro).
12 godina
protjeran
GNK Dinamo Zagreb

Da, nadopunim gospona Miro.

Naime, nisam toliko nostalgičan da ne bih prebolio odlazak našeg Dinama sa stadiona Maksmira, al' bi volio da Dinamo kao klub ima manji moderan stadion, gdje bi se održavale veće tekme, a stadion Maksmimir da ostane na toj lokaciji(ovaj stari ili neki novi, ili renoviran, npr. krov za zapadnu i sjevernu tribini...), gdje bi igrala repka i tako dalje....

Iako sam dosta kotra sadašnjeg rukovodstva Dinama, ipak sam da se grade stadioni, jer kao i južna tribina koju su prije koju godinu obnovili iznutra(hotel sa igrače, popratni stvari pod tom tribinom...), ne može biti odnesena na off-shore račune kao lova, nego će ostati u nasljedstvo budućim plavim generacijama Dinama(možda, čak i onim dinamovcima koji sanjaju model jedan član - jedan glas, ako Bog da!).

Da, htio bih da Dinamo ima novi stadion, ne mora biti veliki, može i onaj od 10-15 tisuća ljudi. A, ne da se pare samo bacaju na igrače i privatne džepove.

Evo slika u vezi članka iz Jutarnjeg:

Evo slika u vezi na članka iz Večernjeg:

Mada će to biti aktualno za koji dan on-line, ipak sam poslikao da moji dinamovci vide, da se možda u ponedjeljak odlučuje o sudbini našeg novog stadiona.

15 godina
neaktivan
GNK Dinamo Zagreb

Evo, službeno je, ode Rog! Sretno mu bilo 

http://gnkdinamo.hr/HR/Novosti/Clanak/marko-rog-hvala-i-sretno

Poruka je uređivana zadnji put sub 27.8.2016 20:07 (Liverpool1892).
15 godina
GNK Dinamo Zagreb

Šteta definitivno, ali svaka čast dečku što je već sad praktički riješio egzistenciju.

18 godina
moderator
GNK Dinamo Zagreb

Još nije gotov prijelazni rok, ali evo stavljaju se točke na neke već sto puta opisane (i oplakane odlaske):

Ćorić ostaje (to se već moglo saznati tijekom prijenosa utakmice s Istrom) i to svojom voljom, a očito je prevagnuo plasman Dinama u LP:

http://www.goal.com/hr/news/6964/glasine-o-transferima/2016/08/29/26968952/%C4%87ori%C4%87-o-interesu-liverpoola-da-samo-me-lije%C4%8Dni%C4%8Dki-dijelio-no?ICID=AR_RS_3

Bitna vijest je i da Schildenfeld ostaje, također spletom okolnosti - Grci su odustali od toga aranžmana. S obzirom na tko zna kakvu ozljedu Leškovića, ovo može biti jako dobro za Dinamo:

http://www.goal.com/hr/news/6964/glasine-o-transferima/2016/08/29/26969272/schildenfeld-objasnio-i-dinamo-me-ve%C4%87-pustio-ali?ICID=AR_RS_2

Uz ostanak Soudania, ovo su i ponajbolja "pojačanja" ovog ljeta.

Btw - gledao sam jučer Fiolića protiv Hajduka - apsolutno mu ništa nije uspjevalo. Ako doista dođe u Dinamo dobivat će mrvice minutaže, doista besmislen potez i za njega i za klub... Gojak je bolji igrač od njega (ista su pozicija), a jedva da je par puta zaigrao ove sezone.

...
17 godina
neaktivan
Vidio sam Sammira ispred Khale.
17 godina
CroFan kaže...
Vidio sam Sammira ispred Khale.

Niš čudno, kafići su mu omiljeniji od nogometnih terena

Ponosni vlasnik PS3 i nekoliko desetaka original igara / http://www.accredo.hr/ http://www.mcsi-design.net/
12 godina
protjeran
GNK Dinamo Zagreb

Neka Sammir radi kaj oće nije bitan za naš Dinamo. Odigrao je svoje.

Neka negdje drugdje provodi svoj nesportski život.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice