GNK Dinamo Zagreb izdvojena tema

poruka: 5.005
|
čitano: 1.365.518
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
GNK Dinamo Zagreb

Tko su ovi ljudi, u Dinamovim dresovima, kaj su cijelo poluvrijeme trčali po terenu. {#}

15 godina
Re: GNK Dinamo Zagreb
plavi08 kaže...

Tko su ovi ljudi, u Dinamovim dresovima, kaj su cijelo poluvrijeme trčali po terenu. {#}

Od 70 minute ćeš saznati! {#}

Maurer
15 godina
neaktivan
GNK Dinamo Zagreb

Ipak se odaju.

Addy i Pivarić- dodavanje prvom do sebe.

Sudanija i Samira je već teže razlikovati, oba su malo tamnija i nedaju nikome loptu.

Antolić je onaj što je na četvrtom korneru naučio ubacivati. Pinto je onaj koji nikad nije.

(PS mislim da je Antolić super odigrao, ali brate mili ta ubacivanja...)

17 godina
neaktivan
GNK Dinamo Zagreb

Zoki i Krznar čisto ok postavili, Dinamo se čak i drži, a trebao je povesti u 1. pol.

Nažalost mislim da će nas koštat taj promašaj, Nizozemci djeluju (i vjerjoatno jesu) puno fizički spremniji od Dinamovaca

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. https://www.facebook.com/MandicPhoto
17 godina
GNK Dinamo Zagreb

Ma vjerojatno će pasti, ali svejedno. Ovo je izgledalo super. I nešto na čemu bi se dalo poraditi. {#}

17 godina
GNK Dinamo Zagreb

Dobri su, i da izgube, nebi ih puno krivio.

Najgora stvar mi je to to Zoki, koji nikad nije bio trener, i Zoki, također bez prevelikog trenerskog iskustva, poslože ovako DInamo (pa čak i u Austriji), a veliki znalci "profesori" nemogu to napraviti u 10 utakmica, a ovi to sklepaju za 3-4 dana.

Mislim da bi najbolje bilo za DInamo, ili ostaviti Krznara, ili tražiti strano rješenje...

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
17 godina
neaktivan
GNK Dinamo Zagreb

Fernandes i Robben neki prijatelji, vole igrat onu 

"ko doda peder"

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. https://www.facebook.com/MandicPhoto
15 godina
neaktivan
GNK Dinamo Zagreb

ode tiket...

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
17 godina
GNK Dinamo Zagreb

U 3-4 dana naučili trčati i odigrati pokoji pas. Još nauče pucati (danas su padali kod šuteva) i biti će nešto od Dinama {#}

17 godina
neaktivan
GNK Dinamo Zagreb

Samo optimistično, mislim prije svega Zoki je taj koji je kupovao ove igrače i točno zna zašto.

Valjda će to iskoristit.

14 godina
protjeran
GNK Dinamo Zagreb

Nije Dinamo bio dobar, nego je PSV u krizi već mjesecima.

A, A5, B5, C#5, D, D5, Dm, E, E5, F#5, F#m, G#5, G#D5, G5
15 godina
neaktivan
GNK Dinamo Zagreb

Da, falilo je danas sreće, Dinamo bolji u svakom slučaju. Taktički su jako dobro postavili ekipu i zamjene su dobro odrađene. Po meni treba ostaviti Mamića i Krznara. Bio je to drugačiji Dinamo, Brozović i Antolić jako dobro funkcioniraju i po meni to je dvojac koji sigurno treba igrati u sredini i dalje. Čak je i Sammir danas nešto trčao (i to je samo zato što ga je stavio u špicu i nek tu i ostane). Obrana dosta dobra, a Addy je sjajno odradio posao. Ono što treba popraviti su ti prekidi i ubačaji gdje imamo problema u skok igri, kako u obrani tako i u napadu. Ono što sam primjetio su i jako dobre kombinacije, samo fali ta završna nota.

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.10.2013 23:07 (fighterZu).
15 godina
neaktivan
GNK Dinamo Zagreb

Jako dobra utakmica je odigrana danas. Dinamo - Hr.Dragovoljac (4-1). Sve mi je draža ova hrvatska liga. Dinamo igra puno bolje, brže. Trebamo popraviti prekide (čim ga ne izvedemo dobro slijedi brza kontra), i dvojac Fernandez i Soudani stalno u zaleđu, ne znam kud se žure. Dobro taktički postavljena momčad od stručnoga stožera. Čini mi se da Krznar tu ima najviše veze. Obrana pa reći ću loša, jer da je Dragovoljac malo kvalitetnija ekipa, bilo bi svega, Šimunović se treba još kalit, loš je u obrani, neiskusan, nesiguran. Ovaj Čalušić je čak bolja opcija, puno sigurniji od Šimunovića. Utakmica je bila stvarno sjajna, kontre i sa jedne i sa druge strane, brz nogomet, puno promjena strani, ma predivno za gledati. Leko se vratio odigrao solidno, a Brozović i Antolić samo neka nastava sa dobrim igrama. Dinamo je mogao imati i puno veću prednost da nema pojedinaca koji su strašno sebični u nekim situacijama.

Edit: Zanimljiv članak

Link

Poruka je uređivana zadnji put ned 27.10.2013 20:37 (fighterZu).
18 godina
GNK Dinamo Zagreb

losa tekma za sada samo se prtlja i prtlja !

12 godina
neaktivan
GNK Dinamo Zagreb

padaju lokosi :D

17 godina
neaktivan
GNK Dinamo Zagreb

Dinamo protivnike iz Europe već treći put iznenađuje postavljajući u napad najtromijeg igrača u postavi, te ih dodatno ošamućuje nepostavljanjem obrane što rezultira da igrači koji godinama igraju profesionalan nogomet jednostavno nemaju drugih rješenja nego usamljeni pucati po golu.

Naravno da takav revolucionaran sustav igre ima svojih poteškoća no nije ni Cruyff usavršio totalni nogomet u prvoj utakmici. Još će se u ljetopisima nogometa čuti za vizinare Jurčića, Ivankovića i Mamića.

You can fall for chains of silver you can fall for chains of gold You can fall for pretty strangers and the promises they hold
15 godina
neaktivan
GNK Dinamo Zagreb

Ma obrana je najlošija ove godine, Dinamo u zadnje vrijeme prima previše golova zbog nesposobnosti obrane. Treba tražiti nova rješenja, pogotvo u obrani, sredinu po meni ne dirati(brozović, Antolić, Soudani, Fernandez). I treba nam jedna dobra i kvalitetna špica ili eventualno Soudanija baciti na tu poziciju.

Evo po portalima se priča da je Mamić bio na razgovoru sa Magathom. Engleska Wikipedia malo požurila, Magath trener od 2014. Trenutno nema nigdje službene potvrde. Nadam se da bi ovo mogla biti istina.

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.11.2013 23:37 (fighterZu).
15 godina
GNK Dinamo Zagreb

Već mogu updateati: 2015 - novi klub

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
14 godina
protjeran
GNK Dinamo Zagreb

Žalosno, no dugo pratim nogomet te sam predvidio Dinamov igrački "napredak".

http://www.bug.hr/forum/topic/sport/gnk-dinamo-zagreb/161353.aspx?page=22&jumpto=3916671&sort=asc&view=flat

"Nabavili smo auto srednjih sposobnosti, srednje kvalitete" M.Pupovac_360tkn.
16 godina
GNK Dinamo Zagreb
Svi smo mi Mentalist // R.I,P. EP
13 godina
protjeran
GNK Dinamo Zagreb

Napokon!

Hvala bogu više da su maknuli ovog panja. Istina da ima najveći potencijal u ovoj ekipi, ali frajer ne može istrčat kontru.. Tko je gledao zadnju utakmicu proti PSV-a znat će o čemu pričam.

"The day you stop learning is the day you stop living"
15 godina
GNK Dinamo Zagreb

Adio filjo

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
15 godina
neaktivan
GNK Dinamo Zagreb

Bravo Zoki, pa sve bolja vijest od bolje. Čini mi se da dolaze novi dani za Dinamo. Sve je to akumulirano lošim rezultatima i atmosferom u momčadi, moralo je kad i njima prekipjeti. Nadam se i daljnim dobrim odlukama. Ovo je sve u svemu odličan trenutak za ovakav potez jer bi moglo potaknuti igrače da vide kako nitko više neće biti privilegiran i moći raditi što hoće, svatko će morati davati svoj maksiumum. Možda bi bilo dobro i ostaviti Zorana na klupi, jer čini mi se da kao trener on može imati najviše utjecaja na brata koji će mu se teško usprotiviti.

Poruka je uređivana zadnji put sub 9.11.2013 21:32 (fighterZu).
12 godina
protjeran
GNK Dinamo Zagreb
Ja bih prije rekao da je ovo prvi Magathov potez....
15 godina
GNK Dinamo Zagreb

Ako dođe Magath mnogi igrači će osjetiti što su krv, znoj i suz.

Dobra mi je fora koju je jedan bivši Magathov igrač izjavio: Da je Magath bio kapetan Titanica, brod bi potonuo ali bi se svi spasili zbog tjelesne pripremljenosti.

Stručnjak za odmaganje...
17 godina
GNK Dinamo Zagreb

U koji je klub otišao Sammir nakon što je protjeran iz dinama?

U Aquarius, navodno ima i stol rezerviran {#}

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
13 godina
neaktivan
rooswelt1991 kaže...

U koji je klub otišao Sammir nakon što je protjeran iz dinama?

U Aquarius, navodno ima i stol rezerviran {#}

{#}{#}

14 godina
protjeran
GNK Dinamo Zagreb

Zdravko Mamić je bolesni megaloman.

Platit će Magathu jedno 5 mil. Eura, a svake godine rasprodaje igrače koji nešto valjaju.

Njemu nije stalo do Dinama, nego hrani svoj bolesni ego.

Ne bih volio svirati dva puta na svadbama_danas majko ženiš svoga sina_
15 godina
neaktivan
Budokai kaže...

Zdravko Mamić je bolesni megaloman.

Platit će Magathu jedno 5 mil. Eura, a svake godine rasprodaje igrače koji nešto valjaju.

Njemu nije stalo do Dinama, nego hrani svoj bolesni ego.

Zašto ne dati 5 mil eura na Magatha. Ovo je jedini dobar ulog koji trenutno može korisititi Dinamu u ovoj situaciji, istina rizik postoji, ali on bi mogao napraviti pravu stvar u Dinamu. Pa od Mandže i Rakitića je napravio igračine. Zamisli samo 11 igrača na terenu, svi trče jedan do druga, svi se bore jedan za drugoga. Dinamu trenutno ne može pomoći puno toga osim sloge, reda, rada i discipline, a ako itko to može vratiti onda je to Magath, čovjek od kojega svi mogu učiti kako i na koji način se to radi.

Poruka je uređivana zadnji put sub 9.11.2013 23:30 (fighterZu).
14 godina
protjeran
GNK Dinamo Zagreb

Nisam protiv Felixa kad bi to sve imalo smisleni put ka napretku.

Poznato je da se od dreka ne može pita napraviti, pa je ne može napraviti ni Magath, i o tome govorim kad spominjem Mamićevu prodaju igrača.

Ili navijači Dinama misle da "uvijek" imaju latentno kvalitetnu momčad poput Barcelone, samo im treba dobar trener.

Nije nogomet samo trčanje i vansportska disciplina.

Treba imati nešto i u glavi.

Ne bih volio svirati dva puta na svadbama_danas majko ženiš svoga sina_
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice