GNK Dinamo Zagreb izdvojena tema

poruka: 5.005
|
čitano: 1.371.154
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: GNK Dinamo Zagreb
ph3nom_gamer kaže...

Pričalo se o Magathu, a dođe Ivanković... {#}

Aj, realno gledajuću, moglo je biti i gore. Mogo je doći opet Jurčić {#}

Doći će opet za 6 mjeseci {#}

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
17 godina
plavi08 kaže...

Predviđam da će novi trener trajati do 12. mjeseca {#}

Pa onda 4:3 za Krunu

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.9.2013 20:40 (plavi08).
15 godina
GNK Dinamo Zagreb

Zanimljivo je bilo slušati o onih ''pedesetak'' imena, a od nekih imena se smrzneš kako je rekao Zoki. Pa što se dogodilo?? Ili su im bili preskupi ili su proguglali Mamićevo ime pa se expresno predomislili {#}

15 godina
GNK Dinamo Zagreb

- Mamić nije normalan čovjek, jer ako je taj normalan, onda ja nisam sigurno.

- Pa zašto stavlja ovoga polutrenera opet?, pa je.. toga je izbacio već 3 puta, jednom čak dva puta u istoj sezoni (rekord, svaka čast).

- Tamo je pričao da su naši treneri za ništa i da dovodi stranca sigurno ovaj put, pa di je taj stranac sada?, ja ga ne vidim, vidim samo polutrenera i ovoga luđ....{#}

--- Potrebni su ti i prijatelji i neprijatelji da bi te ranili: jedan da te kleveće drugi da ti to javi. -- Sva pitanja i nejasnoće molim na PM. Hvala :D
15 godina
Valentin17 kaže...

- Mamić nije normalan čovjek, jer ako je taj normalan, onda ja nisam sigurno.

- Pa zašto stavlja ovoga polutrenera opet?, pa je.. toga je izbacio već 3 puta, jednom čak dva puta u istoj sezoni (rekord, svaka čast).

- Tamo je pričao da su naši treneri za ništa i da dovodi stranca sigurno ovaj put, pa di je taj stranac sada?, ja ga ne vidim, vidim samo polutrenera i ovoga luđ....{#}

Ti si tek sad otkrio što cijela Hrvatska zna barem 5 godina ;) 

15 godina
GNK Dinamo Zagreb

vrinho

- Nisam sad otkrio, otkrio sam kad sam ga upoznao, samo sad sam napisao.{#}

--- Potrebni su ti i prijatelji i neprijatelji da bi te ranili: jedan da te kleveće drugi da ti to javi. -- Sva pitanja i nejasnoće molim na PM. Hvala :D
15 godina
GNK Dinamo Zagreb

Ma znam da jesi ali ne znam čemu čuđenje za izbor trenera, pa ste zbilja mislili da će on dovesti neko strano zvučno ime. Mamić ima izbor jedino kod naših ''stručnjaka'', ovi vani su mu preskupi a i vjerojatno neće raditi u HNLu i Mamićem koji će tom treneru ulaziti u svlačionicu i jeb.. majku njemu i igračima, ma već ga znaju u Europi... Znači opet ćemo u krug ako Dinamo ne izbori proljeće u Europi, vjerojatno Čačić ili Ivković, to bi bilo novo ime. Mislim da Jurčić neće prismrditi klupi barem 5 godina, ali nebih ni za to baš dao ruku u vatru.

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.9.2013 21:03 (vrinho).
15 godina
GNK Dinamo Zagreb

vrinho

- Pa da ti pravo kažem ja sam mislio da hoće, mislio sam da mu je već dosta ovih naših trenera, ali očito sam se prevario.{#}

14 godina
neaktivan
ph3nom_gamer kaže...

Pričalo se o Magathu, a dođe Ivanković... {#}

Aj, realno gledajuću, moglo je biti i gore. Mogo je doći opet Jurčić{#}

za godinu/dvije{#}

12 godina
neaktivan
GNK Dinamo Zagreb

Imamo jednu od najboljih škola na svijetu, a oni dovode propale slučajeve : Sare, Husejnović, Addy, Čop, Bećiraj, Rukavina, Lima...

Pa ako ništa nek stave ove dečke do 16. godina u prvu momčad, pa se za 4-5 godina možemo nadat nečemu.

Osvojit ćemo i ove godine prvenstvo i kup, ispast ćemo u europskoj ligi od nekih anonimusa, Ivanković će dobiti otkaz i onda opet isto... Vrhunac sezone će biti 15 000 kazališnih gledatelja protiv PSV-a. I onda netko kaže da nema Mamića dinamo bi bio loš. Pa zar može biti lošiji od ovog s obzirom da imamo jednu od najboljih škola na svijetu?

17 godina
GNK Dinamo Zagreb

Stari. Gledaš u jedan kamen i ne mićeš se od njega. Kad si zapeo za školu. Što misliš tko ju je stvorio? Tko je u nju uložio? Tko kupi najbolje u Hrvatskoj? Kako bi ti zadržao te klince? Kako bi namaknuo novce dok se čeka na njih? (sad se namaknu od prodaje igrača + europa)  

Po tovojem bi završili kao Hajduk (bez uvrede ). Vječno grade mladu momčad i bore se sa dugovima. A oni još i imaju navijače koje Dinamo trenutno ne može imati pa da ga vodi ovaj iz Vatikana.

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.9.2013 11:53 (plavi08).
16 godina
protjeran

Kakva smijurija od čovjeka. 

B-A-R-C-A
15 godina
iNo_bhf kaže...

Mamić ili Ivanković? {#}

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
12 godina
neaktivan
plavi08 kaže...

Stari. Gledaš u jedan kamen i ne mićeš se od njega. Kad si zapeo za školu. Što misliš tko ju je stvorio? Tko je u nju uložio? Tko kupi najbolje u Hrvatskoj? Kako bi ti zadržao te klince? Kako bi namaknuo novce dok se čeka na njih? (sad se namaknu od prodaje igrača + europa)  

Po tovojem bi završili kao Hajduk (bez uvrede ). Vječno grade mladu momčad i bore se sa dugovima. A oni još i imaju navijače koje Dinamo trenutno ne može imati pad da ga vodi ovaj iz Vatikana.

To sam i ja govorio dosta dugo, a na kraju kakve koristi imamo od tih klinaca? Nikakve..

Maminjo ih proda za 10-15 milijuna eura, dovede par polugirača i ljudi se nadaju da će Dinamo gaziti po ligi prvaka..

Al eto ima ljudi kao što si ti koji puše tu njegovu priču..

Zar ne vidiš da je ovim dovođenjem Ivankovića pokazao da mu je najbitnije prodat igrače kojima je on menadžer. Kod prve serije loših rezultata leti Ivanković, dolazi neki panj tipa Jurčić. I to Dinamo radi zadnjih godina.

I zar nitko ne kuži da je isti taj Mamić krivac za ispadanje dinama iz lige prvaka? Pa s ovakvom momčadi i normalnim trenerom trebali smo pregazit austriu. A tko je drugi izabrao trenera nego Mamić. I onda smrad još svaljuje krivnju na svoju marionetu Jurčića

17 godina
branex44 kaže...

I zar nitko ne kuži da je isti taj Mamić krivac za ispadanje dinama iz lige prvaka?

Da lik si je namjerno izbio 8M € iz đepa i još najmanje toliko od porasta vrijednosti "njegovih" igrača.

Pa jasno mi je da se forsiraju njegovi igrači i da on određuje i više stvari nego bi trebao u Dinamu. Ali sam uvjeren da nema Mamića. Na Makismiru nebi bilo igrača tipa Soudani, Fernandes, Pinto.Jer i to je preko veza doveo u Dinamo.. 

Vi govorite što hoćete, ali Dinamo preživljava od ovih talenata koje za velke pare uvaljuje drugima. Istina da od toga živi Mamić i njegova šira porodica. Ali on je u njih investirao, on ih je stvorio. I ne možeš dobiti ovce i novce. Dinamo zadnjih 3-4 godine ima sve jaču i jaču momčad. Uz to je ojačao i Hrvatsku ligu Lokomotivom. Rijeci je "dao" nekoliko igrača. Split se je digao. U druge klubove se polako ulaže. Većina je toga zbog indirektnog posredstva Dinama. 

Da zaključim, Mamić je "muljator i manipulator" al Dinamo je jači ovako nego bi bio da se sluša ove zzd i društvo. Nađi mi jedan klub koji je odličan, a da nije u privatnom vlasništvu i nema šefa. Pa mi onda nađi nekog sposobnog da preuzme Dinamo od Mamića.

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.9.2013 15:38 (plavi08).
16 godina
protjeran
Hexfire kaže...
iNo_bhf kaže...

Mamić ili Ivanković? {#}

Ovaj drugi. Mene kad bi netko najurio jednom nikad se nebi vratio. Drugi put nema tog novca a vec treci put mora da je glup.

B-A-R-C-A
17 godina
plavi08 kaže...

Da lik si je namjerno izbio 8M € iz đepa i još najmanje toliko do porasta vrijednosti "njegovih" igrača.

Pa jasno mi je da se forsiraju njegovi igrači i da on određuje i više stvari nego bi trebao u Dinamu. Ali sam uvjeren da nema Mamića. Na Makismiru nebi bilo igrača tipa Soudani, Fernandes, Pinto.Jer i to je preko veza doveo u Dinamo.. 

Vi govorite što hoćete, ali Dinamo preživljava od ovih talenata koje za velke pare uvaljuje drugima. Istina da od toga živi Mamić i njegova šira porodica. Ali on je u njih investirao, on ih je stvorio. I ne možeš dobiti ovce i novce. Dinamo zadnjih 3-4 godine ima sve jaču i jaču momčad. Uz to je ojačao i Hrvatsku ligu Lokomotivom. Rijeci je "dao" nekoliko igrača. Split se je digao. U druge klubove se polako ulaže. Većina je toga zbog indirektnog posredstva Dinama. 

Da zaključim, Mamić je "muljator i manipulator" al Dinamo je jači ovako nego bi bio da se sluša ove zzd i društvo. Nađi mi jedan klub koji je odličan, a da nije u privatnom vlasništvu i nema šefa. Pa mi onda nađi nekog sposobnog da preuzme Dinamo od Mamića.

Pametno sroćeno. Koliko god se bunili protiv Mamića i njegove bagre, da nema njega Hrvatski nogomet bi bio negdje u rangu sa BIH/Srbija nogometnim savezima.

Samo pogledajte Hajduk, svatko je krao svoj dio kolača i sad imamo Hajduk bez prebijene lipe. Kod Dinama krade(ne krade direktno, nego muljanjem si pribavlja korist) samo jedan (Mamić), ali i veliku većinu te love vrati natrag u Dinamo. Čak mi je i drago da više nema niti onih huligana na Maksimiru. Sada normalni ljudi mogu doći na tekmu i pogledati je u društvu djece, obitelji, bez da se osjećaju ugroženo.

Za Mamića bi ja rekao da je čak nešto najbolje što se dogodilo HNL-u, jer da se nije, HNL bi bio u još gorem stanju.

'Genius might be the ability to say a profound thing in a simple way' Charles Bukowski
13 godina
protjeran
GNK Dinamo Zagreb

"A 'ko će sada našeg Tanca šorom jahati.....ko li će mu sad za poraz mamu hebati........ako ga na sajmu otac prisretne.......slab je pa se bojim da mu kičma ne pukne....." XDDDD

12 godina
neaktivan
plavi08 kaže...
branex44 kaže...

I zar nitko ne kuži da je isti taj Mamić krivac za ispadanje dinama iz lige prvaka?

Da lik si je namjerno izbio 8M € iz đepa i još najmanje toliko od porasta vrijednosti "njegovih" igrača.

Gle tvoj je problem što pušiš njegove priče, nitko normalan ne vjeruje tom prevarantu.

Prvi izbor Dinama je Felix Magath, pa dovedu Ivankovića!? Još jedna marioneta i trenerska nula.

A ovo da za Soudanija i Fernandeza. Pa i budala bi dovela od 100 pokušaja pet dobrih igrača. Vjeruj mi ne želiš da počnem nabrajat Mamićeve promašaje

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.9.2013 16:13 (branex44).
17 godina
GNK Dinamo Zagreb

Počni..nabroji mi sve neupijehe i sve uspijehe.Naravno i finacijsku sumu istih.

Zatim mi isto napravi , za isto razdoblje s najboljim klubom iz naše regije.

Felix u HR {#}

Iako ako se Mamić još malo potrudi za 2-3 godine neko njegova kalibra bi i mogao doći {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.9.2013 16:52 (plavi08).
15 godina
branex44 kaže...

Prvi izbor Dinama je Felix Magath, pa dovedu Ivankovića!? Još jedna marioneta i trenerska nula.

A ti si isto biser. Kažeš čovjeku da puši Mamićeve priče, a ti pušiš natpise iz 24 sata. 

12 godina
neaktivan
Hexfire kaže...
branex44 kaže...

A ti si isto biser. Kažeš čovjeku da puši Mamićeve priče, a ti pušiš natpise iz 24 sata. 

Najmanje dvadeset portala je obajvilo tu vijest, a i Mamić je u jednom razgovoru rekao ipak ništa od Magatha, što znači da su ga mislili dovest. Prije nego što se praviš pametan progooglaj malo.

15 godina
branex44 kaže...

Najmanje dvadeset portala je obajvilo tu vijest

Objavilo je 20 portala zato jer za svaki pišu polupismeni ljudi koji jedino znaju napraviti copy paste sa nekog drugog portala.

12 godina
neaktivan
Hexfire kaže...

Objavilo je 20 portala zato jer za svaki pišu polupismeni ljudi koji jedino znaju napraviti copy paste sa nekog drugog portala.

Ovdje nije tema o tome, nego Mamićevim lažima. Da je doveo dobrog trenera i ja bih mu povjerovao, a ovako je još jednom dokazao da je lažov.

Jedini trener kojeg smo imali zadnjih godina je bio Vaha, a otišao je zbog ovog narkomana. Pa zna Mamić da nebi njega trpio jedan Magath ili neki trener koji ima karakter.

17 godina
GNK Dinamo Zagreb

Kad si se već toliko razbacao onim argumentima protiv. Budem se ja pokojim za:

Milijunski transferi Dinama od 2000. godine prema Transfermarktu:

Sezona 2000./01.
Igor Bišćan u Liverpool - 8,380.000 €

Sezona 2001./02.
Boško Balaban u Aston Villu - 7,920.000 €
Tomislav Šokota u Benficu - 1,520.000 €

Sezona 2003./04.
Jerko Leko u Dinamo Kijev - 5,585.000 €
Ivica Olić u CSKA Moskvu - 5,000.000 €

Sezona 2004./05.
Niko Kranjčar u Hajduk - 1,520.000 €
Goce Sedloski u Vegaltu - 1,015.000 €

Sezona 2005./06.
Boštjan Cesar u Marseille - 2,540.000 €

Sezona 2006./07.
Ivan Bošnjak u Genk - 1,725.000 €

Sezona 2007./08.
Eduardo da Silva u Arsenal - 13,710.000 €
Vedran Ćorluka u Manchester City - 13,200.000 €
Nikola Pokrivač u Monaco - 3,555.000 €
Gordon Schildenfeld u Bešiktaš - 1,725.000 €

Sezona 2008./09.
Luka Modrić u Tottenham - 21,330.000 €
Ognjen Vukojević u Dinamo Kijev - 6,000.000 €
Hrvoje Čale u Trabzonspor - 2,230.000 €

Sezona 2009./10.
Dejan Lovren u Lyon - 8,125.000 €

Sezona 2010./11.
Mario Mandžukić u Wolfsburg - 7,110.000 €
Ivica Vrdoljak u Legiju Varšavu - 1,500.000 €

Sezona 2012./13.
Mateo Kovačić u Inter Milan - 11,170.000 €
Domagoj Vida u Dinamo Kijev - 5,000.000 €
Milan Badelj u HSV - 4,000.000 €

Sezona 2013./14.
Tin Jedvaj u Romu - 6,000.000 €

Pa da je 80% novca završilo u đepu gospodina Mamića, još uvijek je više od onoga što bi Dinamo dobio da se sluša ove koji su mu glavni protivnici.

15 godina
branex44 kaže...
Hexfire kaže...

Ovdje nije tema o tome, nego Mamićevim lažima. Da je doveo dobrog trenera i ja bih mu povjerovao, a ovako je još jednom dokazao da je lažov.

Jedini trener kojeg smo imali zadnjih godina je bio Vaha, a otišao je zbog ovog narkomana. Pa zna Mamić da nebi njega trpio jedan Magath ili neki trener koji ima karakter.

Bez obzira, tvoj argument je nešto što se samo pisalo po raznim portalima. Svatko pri zdravoj pameti je znao da nema vrhunskog stranog stručnjaka koji je toliko očajan da mora doći k Mamiću.

12 godina
neaktivan
GNK Dinamo Zagreb

Ok, ako mi odgovoriš na ovo pitanje priznat ću ti da si u pravu.

Kakve koristi mi imamo od svih tih transfera kada ne možemo proći Austriu?

Pa daj shvati da je Mamić pretvorio naš klub u svoj privatni posao, on umjesto da gradi momčad pokušava što bolje prodati svoje igrače. Pravi dokaz ti je Kramarić. Možeš mislit narkoman se našao nekom govorit da ruši ugled kluba

A ima i dalje ljudi koji vjeruju da on radi dobro Dinamu

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.9.2013 19:02 (branex44).
17 godina
branex44 kaže...

Ok, ako mi odgovoriš na ovo pitanje priznat ću ti da si u pravu.

Kakve koristi mi imamo od svih tih transfera kada ne možemo proći Austriu?

Korist je da imamo solidnu ekipu na kojoj će se i dalje zarađivati(prvenstveno Mamić i društvo) i graditi još bolja. Pa nismo ispali od Austrije jer je igrački jača. Nego zbog spleta glupih okolnosti.Najbolji primjer ti je Rijeka i Stuttgart. Nešto slično kao Dinamo i Austrija. Ali ne to se događa samo kod nas.

Nadalje uvjeren sam da Mamić nije izvukao Dinamo (sjeti se igranja u drvenoj ligi), nebi imali ni polovinu naslova koje imamo. Nebi ni imali priliku igrati protiv Austrie. Sherif bi nam bio vrhunac. Kao sada Lokosima Minsk ili (bez uvrede) Hajduku Dila Gori.

Napisati ću još jednom i dalje ne ulazim jer sam iznio svoje mišljenje. Mamić je muljator i manipulator, koristi Dinamo u privatne svrhe. Ali uz to pruža Dinamu što nitko u Hrvatskoj nije sposoban.Čovjek zna posao.

12 godina
neaktivan
GNK Dinamo Zagreb

Pa par postova iza si nabrajao transfere Dinama i zaradu, govorio da je Mamić doveo dobra pojačanja., da nitko ne radi dobar posao ko on.. I onda kažeš da Austria ima bolju momčad !?

Ne nema! Nego je Mamić sa svojim trenerom i bratom uspio usrat šansu da uđemo u ligu prvaka.

Ne može nitko pokazati kako se treba voditi Dinamo, jer je Mamić nasrao sebe i svu svoju familiju u Dinamo.

17 godina
GNK Dinamo Zagreb

Ti očito ne čitaš što sam napisao. Napisao sam da Dinamo ima bolje igrače. Ah nema smisla o ovome raspravljati. Mičem se odavde do novih vijesti {#}

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice