GNK Dinamo Zagreb izdvojena tema

poruka: 5.005
|
čitano: 1.371.458
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: GNK Dinamo Zagreb
peterstern9 kaže...
Hexfire kaže...

Svaka čast dečkima, dali su sve od sebe, ali nije išlo. Objektivno, obje momčadi su zaslužile LP, presudile su nijanse.

Po meni su danas bile 2 greške kod Dinama, igranje Sammira i onda prekasno vađenje istog kad se vidjelo da je niš koristi i ovo zatvaranje tekme, a znamo da obrane ne štima. Trebalo ih se ići dotući.

Ipak se nadam proljeću u Europi. S ovom igrom to je realno za očekivati.

Ček ček, ti kažeš da je igranje Sammira bila greška?? Jesmo mi gledali istu utakmicu?? Jesi vidio možda da je Sammir imao 2 asistencije i da je nespreman i premoren 10 puta bolji od Antolića?? Sammir je danas bio jedan od najboljih igrača, ako ne i najbolji Dinamov igrač, nije srljao, vidjelo se iskustvo i znanje, tehnički odličan igrač, ne griješi i ima potpuno kontrolu lopte za razliku od antolića koji je griješio čim je dobio loptu.

Zdravko, jesi li to ti?

Dinamov najbolji igrač je bio Fernandes, kao i u svakoj utakmici u kojoj je igrao. Uz Sudanija naravno.

Pivaric igra samo da se proda, kao i Samir.

Husejinovic i L.ady standardno katastrofalni.

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.8.2013 0:22 (soft).
13 godina
neaktivan

Rekao sam jedan od najboljih, Fernandes je definitivno bio najbolji i najopasniji, ali Sammir je ovako potpuno nespreman odigrao bolje od bilo kojeg drugog igrača koji je mogao igrati na njegovom mjestu. Kvaliteta se vidi neovisno o tjelesnoj spremi.

Soudani je danas bio dobar, ali mogao je i puno bolje realno. Dobar je bio, ali nije to pravi Soudani kakav bi trebao biti. Mogao je i zabiti kod 2:1 da Fernandes nije bio škrt i dodao mu.

Bez Sammira se ne može što se danas i pokazalo, a Pivarić je najbolji u Dinamu na toj poziciji tak da nema izbora.

Husejinović je preškrt i nekreativan, bezopasan i prespor za poziciju na kojoj igra.

13 godina
protjeran
GNK Dinamo Zagreb

Ova danas tekma je dokaz kakvo je Jurčić govno od trenera..........tj ne zaslužuje tu titulu

12 godina
neaktivan
GNK Dinamo Zagreb

Nema se šta više reć, loša prva utakmica, nedosuđen penal danas, povlačenje zadnjih 20 minuta i na kraju manjak sreće.

Ali to je sport. Nije ni europska liga neuspjeh. Treba sad dovest dobrog trenera i graditi momčad.

Za ligu prvaka smo ipak preslabi, da bi tamo konkurirali trebaju nam milijuni (Manche$ter city, P$G..)

Šta bi nam pravi klubovi radili ako je protiv Austrije curilo ovako

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.8.2013 0:44 (branex44).
14 godina
neaktivan
GNK Dinamo Zagreb

svaka cast dinamo skoro austrijske pi***.. pozdrav od splicana

Some say that he resined a job in Rome to have a fulltime job in here in London and that all of his legs are hydraulic... all we know is, he's called the Stig.
14 godina
protjeran
GNK Dinamo Zagreb

jel mi moze netko reci zasto ja kao hrvat koji zivim u zagrebu i placam hrt-u, platio sam za izgradnju maksimirskog stadiona kao i svi, na kraju krajeva uzimaju mi i za dinamov klub i igrace(s nasim novcima ih placaju) i zasto onda ja nemogu gledati svoj klub na svom stadionu i na svojoj sugavoj televiziji??? sta jos da i to platim OPET?{#} pa to ima samo kod nas hebote!!!!{#} hebo dinamo i nas  sve koji smo to dopustili!! odoh!LP

||| Intel Core™ i7 inside |||
17 godina
neaktivan
Yoseep kaže...

Ova danas tekma je dokaz kakvo je Jurčić govno od trenera..........tj ne zaslužuje tu titulu

ne samo današnja, sve tekme {#}

15 godina
GNK Dinamo Zagreb

Vi se zezate, a Jurčić je genijalac. Od odšteta što dobije raskidom ugovora je valjda dosad zaradio više nego u cijeloj nogometnoj karijeri.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
16 godina
GNK Dinamo Zagreb

Izvaditi Soudanija koji najbolje igra ledima i zadrzava loptu, a i najbolji je igrac Dinama je strahovito glupo.

Istoga momenta kada ga je izvadio imao sam osjecaj da ce sve poci naopako, tako se ne zatvara utakmica lol

BE HAPPY xD : )
18 godina
neaktivan
13 godina
neaktivan
GNK Dinamo Zagreb

Smije li soudani igrati prvu utakmicu u EL grupi?Jučer je dobio crveni.

15 godina
Znalac111 kaže...

Smije li soudani igrati prvu utakmicu u EL grupi?Jučer je dobio crveni.

Ne.

Pitanje je da li će biti kažnjen i više od jedne utakmice.

Stručnjak za odmaganje...
15 godina
neaktivan
GNK Dinamo Zagreb

Grupa B

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
17 godina
zelenbic kaže...

Grupa B

Pa ruku na srce, i nije strasno...

13 godina
protjeran
GNK Dinamo Zagreb
Nije bila strasna ni Austria pa gle gdje smo sad
15 godina
GNK Dinamo Zagreb

Definitivno prolazna skupina. BIlo je puno jačih nositelja od PSV-a, a ni ova dva kluba nisu jača od nas.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
15 godina
Ma daj pokidat će ih PSV,ako ih Austria razbije onda stvarno ne trebaju igrati nigdje.
Ono je bila borba tko je jadniji
robimarko@gmail.com
17 godina
GNK Dinamo Zagreb

Predviđam da će novi trener trajati do 12. mjeseca {#}

12 godina
neaktivan
GNK Dinamo Zagreb

{#}

18 godina
GNK Dinamo Zagreb

kakav kralj !

13 godina
neaktivan
GNK Dinamo Zagreb

Mislim da je on puno bolji igrač od Soudanija, Soudani se uz to počeo nešto previše valjat u zadnje vrijeme umjesto da se više skoncentrira na igru.

13 godina
protjeran
GNK Dinamo Zagreb

Jel zna netko gdje se može naći kupiti komplet ovakve trenirke   http://www.ulaznice.com.hr/paganini/app/webshop/ctl_shop.jsp?act=artikl&s=74269501&g=G03 , znači i donji dio jer nigjde nemogu naći i donji dio, dok postoji komplet za europsku verziju, tj tamnoplava.

15 godina

Soudani je prestao igrati kad je počeo jesti. :/

15 godina
neaktivan
GNK Dinamo Zagreb

Novi trener Dinama je Branko Ivanković, toliko o bombi sa maksimira.

link

15 godina
GNK Dinamo Zagreb

BRANKO IVANKOVIĆ preuzima Dinamo. Treći put, valjda mu bude sretnije nego Jurčiću, gori od njega ne može biti {#} 

Dobar izbor a što je sa strancem, opet Mamić pojeo govno.

17 godina
GNK Dinamo Zagreb

Bio je to emotivni sastanak. Nakon onog poziva. I ljutnje Mamića. Ipak je došlo do pomirenja. Kameno srce Zdravkeca je popustilo. Suze radosnice ozarile su lice našeg voljenog izvršnog predsjednika. S ponosom je uzviknuo. Branko je ponovno moj(naš)!!{#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.9.2013 20:19 (plavi08).
13 godina
GNK Dinamo Zagreb

Žešća bruka.

Prvo popljuvat sve domaće trenere, najavit pompozno kako svi svjetski stručnjaci žele doći pa potpisat ivankovića 3.put.

bude ko i sa krunom, bruka u EL, pa otkaz i tako ukrug.

za hnl bu dovoljan zbog kadra igrača na raspolaganju.

uBlowMeBro?
14 godina
neaktivan
GNK Dinamo Zagreb

{#}

Maminjo, Maminjo, isprsi se za tog trenera već jednom i ne upadaj sam sebi u usta...

A da nije slučajno...?
15 godina
GNK Dinamo Zagreb

Mamiću su očito stranci svi koji žive van Zagreba.

A ono, nemam riječi na ovo...

16 godina
neaktivan
GNK Dinamo Zagreb

Pričalo se o Magathu, a dođe Ivanković... {#}

Aj, realno gledajuću, moglo je biti i gore. Mogo je doći opet Jurčić {#}

I don't believe in a lot of things but I do believe in duct tape
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice