nisu se trebali opustit nakon treceg gola.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
nije trebao onog penzionera uvodit u igru
Dobro da sad znamo da je Dinamo imao igrace za pobjedu i u Maksimiru. E moj Mamicu primite se za rukice ti i Krunek.
Dođu do rezultata koji ih vodi u LP i konjina zatvori utakmicu, drukčije ni nije moglo završiti. Opet trener najslabija karika ak se Zoran Mamić uopće može smatrati trenerom ali ipak danas je za Jurčića on ispao Alex Ferguson.
Ma ovaj Dinamo je *ovno od kluba, ajd voditi 3:1 i onda 15 minuta prije kraja samo stati ko da bi pauzu stisnol na tom yebenom TV-u i to njih ne yebe ništ! Pišem ovo svake godine i svake godine isto sr*nje!! Lijenčine i pi*kice koje nemru izdržati jadnih 90min, pogotovo za te pare!! Prejadno! 
meni je drago što nisu ušli u ligu prvaka bolje da idu u europa ligu pa da se ne osramote kao u ligi prvaka al nema veze idemo dalje u čet svi za rijeku neka i oni odu u europu :)
Prerano su napravili 3. zamijenu. Ajde kad je napravio drugu, ali sa zadnjom je trebao još čekati. Mogli su im zabiti još kojeg preko kontri, ali budale se išle povlačiti u gol.
A postavljanje obrambenih igrača Dinama je kao da gledam pionire.
Kreten ide zatvarat utakmicu u 75. minuti, iz aviona se vidjelo da će past gol.
*ebat ga, ne možeš se provuć svake godine..
Al ajde, europska liga je više po mjeri Dinama, u ligi prvaka bi opet bio debakl vjerojatno.
Samo mi nije jasno šta su u Maksimiru radili prije tjedan dana.
sve potjerat i pozvati mlade decke koji znaju i koji bi poderali guzicu i ostavili srce na terenu za pobjedu, a takvih ima pun k u dinamovoj skoli, svake godine dinamovi klinci osvoje neki od vecing europski turnira(evo i ove godine kadeti osvojili turnir na kojem je bilo 8000 KLUBOVA!!!)
Utakmica se ne zatvara 20 minuta prije kraja, i to s dvije izmjene, a niti gol prednosti... To bi svatko s imalo nogometnog znanja trebao znati.. Ali šta je tu je, čestitke momcima, i drago mi je što je ovako ispalo, jer u Europskoj ligi Dinamo možda i može nešto dobro napraviti :)
Kreten ide zatvarat utakmicu u 75. minuti, iz aviona se vidjelo da će past gol.
*ebat ga, ne možeš se provuć svake godine..
Al ajde, europska liga je više po mjeri Dinama, u ligi prvaka bi opet bio debakl vjerojatno.
slazem se sa tobom.opet kad razmislim u LP bi samo bili kanta za napucavanje dok u europskoj ligi ce bit dostojan neprijatelj svima tako da cemo moc vise uzivat u gledanju dinamovih utakmica u europskoj ligi.
A kome je drago sto ne idu u ligu prvaka samo jedna poruka - Dinamo nije Mamic, iako tako izgleda, nemate veze sa momcadskim sportom i sportom opcenito. Dinamo su igraci, a igraci su sad razvaljeni.
U nogometu za razliku od ostalih sportova sreca nekad nesto znaci. U Maksimiru Dinamo je nije imao.
Samo mi nije jasno šta su u Maksimiru radili prije tjedan dana.
Pa kako ne znaš. Bivši ''strateg'' je izjavio da nisu bili spremni za takav tempo
Svaka čast dečkima, dali su sve od sebe, ali nije išlo. Objektivno, obje momčadi su zaslužile LP, presudile su nijanse.
Po meni su danas bile 2 greške kod Dinama, igranje Sammira i onda prekasno vađenje istog kad se vidjelo da je niš koristi i ovo zatvaranje tekme, a znamo da obrane ne štima. Trebalo ih se ići dotući.
Ipak se nadam proljeću u Europi. S ovom igrom to je realno za očekivati.
Jedina greška danas u vođenju ekipe je izlazak Soudanija, djelovao je najodmornije od svih na terenu. A sad zbog crvenog ga nećemo imat u sljedećoj tekmi.
Jbg, ključni moment je crveni rukavini koji po meni nije bio jer ga nije namjernu udario, sad nedosuđeni penal i dosta. Šteta za ligu prvaka, to je ipak drugi svijet nogometa.
Ali navijači trebaju bit uvijek uz klub, a ne samo kad pobjeđuju. Trebamo sad napravit što više u europskoj ligi
U ove dvije utakmice se kristalno savršeno vidjelo koliko je bitan (dobar) trener. Uzalud ti milijuni utučeni u igrače kad konji sjede na klupi, makar danas za Mamiča nebih imao ni zamjerke da nije išao odmah iza gola zatvarati utakmicu i zasrati sve s tim. Sad u EL konačno napraviti nešto jer s takvom obranom u LP opet bi padali rekordi.
Svaka čast dečkima na pobjedi, šteta. Da su imali trenera u ove dvije utakmice, mislim da bi slušali himnu lige prvaka u Maksimiru i ove godine.
Aj, bar će utakmice biti napetije u grupnoj fazi.
Btw. zašto je Soudani dobio crveni?
Bravo Dinamo, bravo. Zatvaranje igre je bila najveća greška na utakmici. Kad sam vidio Leku da ulazi umjesto Soudanija zabrinuo sam se. Kod nas hrvatskih klubova to teško prolazi, kad imamo rezultat i idemo se braniti, mi nismo takva ekipa, a još s obranom kakvom imamo doslovce strepio sam (gledajući utakmicu sa Slavenom bio je to jako loš dio igre). Možda da je Leku ubacio umjesto Brozovića, on je bio totalno iscrpljen. No greška je bila upravo ta zamjena. Realno loše smo ušli u drugo poluvrijeme, ponovno je falilo trke, čak je Fernandez nestao, pa čovjek igra od početka sezone bez odmora.
No ponosan sam što sam Dinamovac, i žao mi je što oko sebe vidim sve više manje takvih ljudi, pa igrači su to zaslužili, da sam iz Zagreba išao bih na svaku utakmicu, nisu oni ništa krivi, sve ovo što je izvan nogometa ne bi trebalo brinuti ljude toga ima svugdje, samo što to neki bolje prikrivaju. I još jednom čestitke, kako sam se veselio kad je Bečo zabio gol. Sad samo dovuć pravog stručnjaka koji će izvući maksimum od ove ekipe. Bilo bi dobro kad bismo dovukli nekoga u obrani i idemo naprijed, nema predaje.
Svaka čast dečkima, dali su sve od sebe, ali nije išlo. Objektivno, obje momčadi su zaslužile LP, presudile su nijanse.
Po meni su danas bile 2 greške kod Dinama, igranje Sammira i onda prekasno vađenje istog kad se vidjelo da je niš koristi i ovo zatvaranje tekme, a znamo da obrane ne štima. Trebalo ih se ići dotući.
Ipak se nadam proljeću u Europi. S ovom igrom to je realno za očekivati.
Ček ček, ti kažeš da je igranje Sammira bila greška?? Jesmo mi gledali istu utakmicu?? Jesi vidio možda da je Sammir imao 2 asistencije i da je nespreman i premoren 10 puta bolji od Antolića?? Sammir je danas bio jedan od najboljih igrača, ako ne i najbolji Dinamov igrač, nije srljao, vidjelo se iskustvo i znanje, tehnički odličan igrač, ne griješi i ima potpuno kontrolu lopte za razliku od antolića koji je griješio čim je dobio loptu.
Kaj se tiče Sandomierskog, jaj ne znam kaj je s njim, jel nije dugo branio pa je potpuno ispao iz forme ili je stvarno tolika rupetina? Pa Zelenika je za njega profesor doktor znanosti. Sve mi je bilo muka gledat kak samo stoji kod svakog udarca...
Sammir je po meni odigrao solidnu utakmicu, tehnički bio je na dobroj razini, uz par loših dodavanja, samo se vidi da još nije u potpunosti spreman. I jedan od boljih poteza Mamića bila je izmjena jer se vidjelo da slabi u duel igri i da ne bi izdržao.
Edit: A Sandomierski, koliko je nesiguran, stoji ko kip na golu, jako se loše kreće, ne izlazi na ubačaje, nije baš odigrao bajno, nije me impresionirao, loše je igro i protiv Dragovoljca i Slavena.
Di su sad one priće da Dinamo igra loše jer Mamić slaže momčad. Sigurno ju i slaže, al danas je dokaz da se i ta momčad može drugačije (bolje) posložiti. 
Probali su nije išlo. Za taktiku složenu u tjedan dana nije ni loše.
bla bla bla bla
Msilim sve to stoji ako težiš prema idalenome. Što je uvijek teško. No ja sad govorim o realnom. I usporedbi što je Jurčić radio s odabranom ekipom od strane šefa, a što je šefov nasljednik radio.
Nemojmo pretjerivati. Dinamo ima dobre igrače (za HNL su to vrhunski ali za Europu ne) i prava je šteta što Jurčić nije bio hrabriji u prvoj utakmici. Jer da su ih napali u Maksimiru zabili bi im 3 komada. Ovakav Dinamo i Austria, po meni nemaju što tražiti u LP. Ne dajem im nikakvu šansu za prolazak dalje.
Ono što mene nervira u Dinamovoj igri su tako glupi ispadi pojedinaca iz sustava igre, što je, po meni odraz rada/ne rada trenera. Kruno Jurčić je pokopao ovogodišnji put za LP. Drago mi je što su pobijedili u Beču, bez obzira što ne prolaze dalje. Uvijek treba igrati muški, čvrsto, pa ako protivnik bude bolji stisni mu ruku i idi dalje (bez kukanja).
Vumrli bumo a od Dinama nigdar niš dečeci dragi,hehehe, kaj nam pak moreju
Čini se da će Kramarić potpisati za Rijeku, nekako sam to očekivao.
Zdravko Mamić: ''Ako je Dinamo išta radio krivo, ako me za išta treba optužiti, treba me optužiti za izbor trenera. Uoči ove utakmice dobio sam potvrdu da naši kvazi-trenerčići neznaju. Sve što su govorili ovoj utakmici, odvilo se suprotno. Nemaju pojma.'' (mislim da možemo očekivati stranoga trenera)