GNK Dinamo Zagreb izdvojena tema

poruka: 5.080
|
čitano: 1.549.151
|
moderatori: pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
GNK Dinamo Zagreb

LUCO IBANEZ!!! Kakav gol, ovo nije normalno :D

gjurki
14 godina
neaktivan
GNK Dinamo Zagreb

Bio sam u euforiji pa nisam niš pametnije mogao napisat:) Evo ovako. Prvih 15-tak minuta smo ih kolko tolko dominirali, ovo kasnije su oni nas, pogotovo zadnjih 10 minuta, nismo im ništa mogli, ako se to ne promjeni u 2. poluvremenu onda smo naje*ali. Agresivnije igrat,ne puštat im da stalno imaju loptu. Samo čvrsto i imamo ih:)

gjurki
14 godina
neaktivan
GNK Dinamo Zagreb

Samo nas je Bog i sudac Bebek spasio danas od izjednačenja:)

gjurki
15 godina
GNK Dinamo Zagreb

Remi bi bio najpravedniji, ali šta je tu je, opet će se pričati samo o sucima. Nedosuđen jedan crveni za Dinamo te penal i crveni za Hajduk. Ipak malo previše grešaka za derbi, iako je do tih zadnjih minuta izgledalo kao da će biti napokon bez repova.

Tekma solidna u prvom poluvremenu, drugo poluvrijeme smeće.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
17 godina
GNK Dinamo Zagreb

Po meni zaslužena pobjeda Dinama. Hajduk je imao agresivnost, posjed ali nije bilo konkretne ideje. Dinamo je osim golova imao tri 100% šanse od čega je jedna obrana i dva promašaja. Zabio je jedan gol koji se morao zabit i jedan spretan Ibaneza. Hajduk je s druge strane zabio jedan spretan gol i propustio jedan zicer. Sudac je u prvom djelu pretjerao s  žutim kartonima i činilo mi se da navlači za Hajduk, dok je drugo poluvrijeme to kompenziro pustivši neke startove. Zasluženi crveni panja Brozovića. I onda iza toga sudac propustio dati najprije čisti žuti jednom od Hajdukovih igrača pa nakon toga i izravni crveni onom panju kojem sam zaboravio ime. Da bi valjda kompenzirao to nesuđenim penalom za Hajduk. 

Da je dosuđen crveni prije toga možda nebi došlo do te šanse, ali nema smisla raspravljat o tome penal je trebao biti. No kao što sam reko na početku zaslužena pobjeda Dinama.

15 godina
Re: GNK Dinamo Zagreb
plavi08 kaže...

Po meni zaslužena pobjeda Dinama. Hajduk je imao agresivnost, posjed ali nije bilo konkretne ideje. Dinamo je osim golova imao tri 100% šanse od čega je jedna obrana i dva promašaja. Zabio je jedan gol koji se morao zabit i jedan spretan Ibaneza. Hajduk je s druge strane zabio jedan spretan gol i propustio jedan zicer. Sudac je u prvom djelu pretjerao s  žutim kartonima i činilo mi se da navlači za Hajduk, dok je drugo poluvrijeme to kompenziro pustivši neke startove. Zasluženi crveni panja Brozovića. I onda iza toga sudac propustio dati najprije čisti žuti jednom od Hajdukovih igrača pa nakon toga i izravni crveni onom panju kojem sam zaboravio ime. Da bi valjda kompenzirao to nesuđenim penalom za Hajduk. 

Da je dosuđen crveni prije toga možda nebi došlo do te šanse, ali nema smisla raspravljat o tome penal je trebao biti. No kao što sam reko na početku zaslužena pobjeda Dinama.

Drugi panj je Andrijašević {#}

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
17 godina
plavi08 kaže...

Slažem se , sa svime osim precrtanim .Kako je mogo sudit penal ,ruku ako je prije toga bio faul na vrsaljku ? , o cemu vi pricate ,pa nije komentator sudac da se njega sluša , ali čudesna je moc komentatora da nametne svoje mišljenje , odma mi se tlak digo  .

Dominantan Dinamo, puno jaca momcad od hajduka , na žalost jako slaba realizacija  ,međutim  utakmica je bila upravo onakva kako sam i ocekivao.   Pravi derbi napokon :)

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.2.2013 21:48 (Bubabug).
15 godina
Bubabug kaže...

Slažem se , sa svime osim precrtanim .Kako je mogo sudit penal ,ruku ako je prije toga bio faul na vrsaljku ? , o cemu vi pricate ,pa nije komentator sudac da se njega sluša , ali čudesna je moc komentatora da nametne svoje mišljenje , odma mi se tlak digo  .

O faulu se već da diskutirati da li je bio ili ne, ali penal i crveni za Vrsaljka je bio sigurno.

Dinamo je bio bolji u globalu, ali nekako mi je licemjerno reći da je pobjeda zaslužena, kad ti kod 1:2 sudac ne da drugi crveni na utakmici i ne dosudi penal protiv tebe. I to sve čisto, nije to bio jedan od onih klasičnih penala iz derbija gdje se može i ovako i onako.

13 godina
protjeran
GNK Dinamo Zagreb

GNK osvojio prvenstvo, gotovo za ovu sezonu.

{#}

Sada da još mali Dinamo-Lokosi budu viceprvaci, i to je to.

{#}

{#}

World's Strongest, Sharpest Knives
17 godina
GNK Dinamo Zagreb

Sažetak utakmice ;

http://max.tportal.hr/Hajduk--Dinamo-1213-21-kolo-sazetak-Video_15968_0__0.aspx

Kako ovi komentatori s..u sami sebi u zube to nisu istine ,pa  Sušic je trebo dobit crveni za stajanje Vrsaljku na ruku , a ne Vrsaljko , a da ne pricam da je prije svega  bio faul u napadu. Prije bi za penal bila ona intervencija Leke u 85. minuti .

Onaj start na Čopa ne da je za crveni , vec je za zatvor .

Kakve smo samo prilike promašili , trebala je to biti i uvjerljivija pobjeda Dinama , ali dobro je i ovako .{#}

15 godina

Gol luča je slučajnost, ali odličan gol svejedno.... Žao mi je kaj je dinamo pobijedio čisto da prvenstvo dobije na neizvjesnosti. Ovako je već sve gotovo. 

Derbi odličan, sudac koma, atmosfera slabija nego prijašnjih godina ali svejedno vrlo dobra.

Nadam se da će sljedeća sezona biti bolja, pogotovo za moj Osijek.

Mirno more nikad nije stvorilo dobrog mornara
13 godina
protjeran
GNK Dinamo Zagreb
Kako to da je dinamo opet daleko od statusa nositelja u četvrtom pretkolu LP? Zar mu koeficijent itekako podiglo igranje u skupinama LP dvije godine zaredom?
15 godina
KonorKenvej kaže...
Kako to da je dinamo opet daleko od statusa nositelja u četvrtom pretkolu LP? Zar mu koeficijent itekako podiglo igranje u skupinama LP dvije godine zaredom?

Pa i prošle godine se moralo poklopiti par rezultata da bude nositelj. Ulazak u LP donosi dosta bodova, ali Dinamo je masu izgubio jer u 12 utakmica u skupini ima samo jedan remi. 

Evo ti link na kojem je trenutni ranking Dinama, pa da vidiš tko je sve iznad njih.

http://www.uefa.com/memberassociations/uefarankings/club/index.html

18 godina
neaktivan
GNK Dinamo Zagreb
World Championships: 7, GP started: 308, GP wins: 91, Podium finishes: 155, Pole positions: 68, Fastest laps: 77, Points: 1,566
15 godina
Mirno more nikad nije stvorilo dobrog mornara
15 godina
neaktivan
GNK Dinamo Zagreb

Ajme strava... baš me pogodilo kad sam vidio. Ostavio trudnu ženu i dvoje djece. Užas. Pokoj mu duši.

13 godina
GNK Dinamo Zagreb
ima ovdje koji clan BBB-a da mi objasni zasto ne dolaze na utakmice, zasto pljuju mamica, kaj fali dinamu kakav je sada?
16 godina
GNK Dinamo Zagreb

Ovaj post iznad cu ignorirat jer bi moglo doc do svade i kartona.. Ustvari samo protu pitanje: Di su "normalni" Dinamovi navijaci kad vam je ovaj Dinamo savrsen, BBBe ne pustaju na tribine tako da ste "sigurni" na tribini..

Nego Dinamovi juniori su dobili Hajdukove juniore u finalu Ramljaka 7-2.

11sti put smo prvaci, jedini drugi klub koji je osvojio Ramljak su imenjaci iz Kieva :)

Na Lovrincu Split je cili.. LoL nick West: Strongtoni
13 godina
protjeran

Nisam član BBB-a, ali probati ću objasniti u grubo stvar na tvoja postavljena pitanja.

-Na tribine dolaze, ali negdje prije mjesec dana pojavio se popis kod "teta kaj prodaju karte" za istočnu tribinu(na koju su se BBB-ovci preselili sa sjevera, jel su na tu tribinu stavili mrežu da ne bacaju baklje u teren...) od onih navijača što imaju dosje u policiji i druge grijehe kon tra GNK Dinama, pa bez osobne iskaznice, nije bilo moguće kupiti karatu za tu tribinu, pa ajmo reći pola pripadnika BBB nije mogli ući na jednu tekmu, pa se cijela grupa odlučila ne ući na tribinu....tako je bilo i za Ramljak....Znači dolaze oni poslije onog svoga 13 mjesečnog bojkota, na tekme, ali u zadnjih mjeses i pol dana ne...

-Mamića pljuju i žele ga sruštiti i istjerati van iz Dinama, jer drže da je uzurpirao vlast u Dinamu, da je od GNK napravio privatni klub, jednom riječju svoju prčiju...

-Dinamu fale navijači, da se vrati privid da je to klub od navijača i da su oni na prvome mjestu, da se istjera kriminal iz Dinama ako postoji i tako, više transparentnosti i boljeg odnosa prema navijačima i tome slično

Ajd, ako nekoga zanima nešto u vezi problema u i oko GNK, neka se javi na PP, da se ova tema ne pretvori u temu o Mamiću i ostalima...

{#}

------

Mladi dinamovci osvojili jaki međunarodni turnir, a joj biti će novih Kovačića, Modrića, biti će para...{#}

Zanimljiva je gol razlika u 4 tekme turnira, čak 17:7, odnosno +10 pogodaka, iliti 4 gola po tekmi...ondo neka netko kaže da Dinamo ima problema s napadačima. Šta će nam stranci, neka uzmu ove juniore...

{#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.6.2013 15:33 (Cold Steel).
13 godina
GNK Dinamo Zagreb
nema nista lose u tome ako se ovdje bude pricalo o mamicu, pa on je dio dinama, i nevidim zasto bi vam netko davao kartone ako pisete normalno

nije mi jasno to "mamic pretvorio dinamo u vlastitu prciju", moram priznat da je to djelomicno istina, ali ja nevidim sta je tu lose? jesu navijaci dinama ili klub ista izgubili sa time? dobili su zabrane iz cista mira? kako to da ja nemam zabranu, ja sam jedan od onih "jednokunaša" kako nas BBBi vole zvati.

e sad postavlja se pitanje kako to da hajduk ima vise navijaca na tribinama a ima losiju igru, na to pitanje bas i nebi znao odgovorit.... dalmatinci su posebni sto se hajduka tice, njima je to on doslovno svetinja. zagrebu dinamo vise ni petinu ne znaci kao ljudima prije

u vezi dinama uvijek postoje neke izlike zbog kojih se ne dolazi na utakmice, prije kad su bbbi dolazili utakmice onda je ostatak ljudi govorio kako nejde na utakmice zbog "divljaka". sada pak bbbi ne dolaze zbog mamica, zasto sada ne dolaze ljudi koji su se bojali bbb-a ili "divljaka" kako su ih oni nazivali?
13 godina
protjeran

Ova tema nije zamišljenja kao tema o Upravi kluba i problemima sa navijačima, nego kao tema o sportskom dijelu Dinama, piše ti na početku od moderatora kako je ova tema zamišljenja, zato je neću ovdje o Mamiću....

Citirano s prve poruke ove teme:

"Ovo nije tema o Upravi Dinama i članovima uprave, raspravama o tome kako bi trebali klub ustrojiti, pa time ne kvarite atmosferu u ovoj, primarno sportskoj, temi! Za te druge tema, ako bude potrebe, otvorit će se specijalizirane teme..."

Znači možemo o Mamiću negdje drugje u nekoj drugoj temi, ako je baš potrebno...

{#}

16 godina
neaktivan
GNK Dinamo Zagreb

Neće valjda modereatori zamjeriti ako je normalna rasprava Osmijeh.

Ima li tu navijača Dinama da žive u Zagrebu i da idu na tekme, ne mislim da BBB nego obične navijače?

Nije mi jasno zašto je stalno prazan stadion na Dinamovim utakmicama. Ako vam smeta Mamić zašto ne idete na tribine i tamo se borite protiv njega. Torcidi je to uspilo, klub je u nikad većim financijskim problemima, ali dobrim dijelom očišćen od lopova.

15 godina
GNK Dinamo Zagreb

RIP Josip Kuže {#}

16 godina
GNK Dinamo Zagreb

Počivaj u miru legendo!

Let them taste the triple guns... Aye, Captain
13 godina
protjeran
GNK Dinamo Zagreb

Neka počiva pokojnik u miru...

....ali, na žalost ekipa po portalima i forumima, često ponavlja i citira njegove izjave koje je izrekao u efektu, kontra sadašnjeg vodstva Dinama, kada su se pojavile priče o njegovoj poročnoj prošlosti iz toga smjera.

Pokojnika koriste, da bi ga i tako umrlog iskoristili u svoj borbi za svoje ovozemaljske ciljeve.

Pustite pokojnika da počiva u miru, a svoje bitke i ratove vodite bez umrlog i njegovih izjava, jer nije red i način, da čovjek se nije ni ohladio, a već ga neki hoće upregnuti u kola raznoraznih incijativa.

{#}

Nedavno je umro i Martin Katičić, jedan od bivših predsjednika Dinama...neka i on u miru počiva.

17 godina
neaktivan
GNK Dinamo Zagreb

Pocivao u miru :(

Iako sam Hajdukovac, on mi je bio jedan od drazih Dinamovih i Hrvatskih trenera

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.6.2013 8:05 (Diavol).
16 godina
GNK Dinamo Zagreb

Jedna sa stadiona, od nas "huligana"..

J. Kuze - Jedan od nas, a vi recite kaj ocete..

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.6.2013 22:37 (Don Strongtoni).
14 godina
neaktivan
GNK Dinamo Zagreb

R.I.P Josip Kuže.

Najbolji trener Dinama u novijoj povijesti Republike Hrvatske.

Slava i hvala ti  !

Poželjno je stisnuti HVALA
16 godina
GNK Dinamo Zagreb

Dobili smo Fola Esch iz Luksemburga u drugom pretkolu

16 godina
GNK Dinamo Zagreb

Hop Hop, neloše

Let them taste the triple guns... Aye, Captain
Nova poruka
E-mail: