FC Liverpool izdvojena tema

poruka: 1.425
|
čitano: 433.518
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: FC Liverpool
AmonZero kaže...

Suarez će se morat potrudit za mjesto pored ovakvog Sturridge-a {#}

Da se mene pita ja bi se Suareza odavno riješio. Smeta mi tako ponašanje i simuliranje, ali to je moje mišljenje.

Ja sam navijač uniteda pa neću nikad nešto baš volit liverpool, al znam i čuo sam popriličan broj ljudi kojih ne zanima premier liga a mrze liverpool zbog suareza. Šteta je to za klub takve povijesti i tradicije.

Live and let live.
15 godina
FC Liverpool

Odličan ulazak u sezonu. Samo se nadam da ćemo ovako nastaviti i ne gubiti bodove na "malim" ekipama. Još kad dođe Suarez i ostali još podignu formu i to je to. Mislim da bi se ove godine mogao tražiti ulazak u Ligu prvaka. Jedino što mi se nije danas svidjelo u drugom poluvremenu je to što nismo mogli držat balun više od minute. Tu se po meni vidilo da treba jedan igrač poput Xabi Alonsa ili Modrića da malo smiri igru. Sve ostalo je vrlo dobro!!!

12 godina
protjeran
FC Liverpool
Vrijeme je za ozivljavanje teme ! Vrijeme je za staru slavu Liverpoola koju predvodi BR sa odlicnom vizijom i planom za uspjesnu buducnost !
KUPUJEM PS3 SLIM | You'll never walk alone ! 150+ decibel in CAR ! NO BASS,NO FUN :/
14 godina
FC Liverpool

Gledao sam utakmicu jučer i mogu samo guštat viđeno!!!! 

Obzirom nismo opterećeni nekim takmičenjem sa strane, pokušat pobijediti Arsenal i može se polako za ovu sezonu graditi temelj za osvajanje Premiership-a!!!! 

ATJ Lučko
13 godina
neaktivan
FC Liverpool

Ima netko da bi radio na LFC stranici na fejsu ? Javite se na pm :)

Nemam kuće, nemam novaca, nemam obitelji. Ma nema čega nemam :D
13 godina
neaktivan
Bash kaže...

Ima netko da bi radio na LFC stranici na fejsu ? Javite se na pm :)

već postoji stranica i portal :D

16 godina
neaktivan
FC Liverpool

Opet smo prvi :)))))

16 godina
Praetorian1 kaže...

Opet smo prvi :)))))

Gdje nam je i mjesto {#}

Netko radi što zna, a netko zna šta radi LOL EUW: slinA
16 godina
neaktivan
FC Liverpool

Tako je{#}

14 godina
FC Liverpool

Kako stvari stoje, uz Arsenal postajemo dva glavna favorita za osvajanje Premiership-a ove sezone! 

Ako se nastavi igrati ovako kvalitetno i za iduću sezonu, ili već na zimskom prijelaznom , dovedu neka konkretna pojačanja, ne gine nam Liga Prvaka i još koji Premiership, da ponovno postanemo Najtrofejniji klub u povijesti engleskog nogometa!!!! 

ATJ Lučko
16 godina
FC Liverpool

Ako ne budemo kiksali protiv "malih" momčadi prvi bez problema. Treba u zimskom roku dovest kvalitetnog veznog igrača i to bi bilo to.

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.10.2013 18:23 (AmonZero).
13 godina
neaktivan
FC Liverpool

Izgleda da ce se klosari iz Arsenala izvuci kao Manchester jucer!! :/

Nobody Cares!
16 godina
Square Enix kaže...

Izgleda da ce se klosari iz Arsenala izvuci kao Manchester jucer!! :/

I izvukli su se. Čisti penal u zadnjim minutama !

13 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...

Kako stvari stoje, uz Arsenal postajemo dva glavna favorita za osvajanje Premiership-a ove sezone! 

Ako se nastavi igrati ovako kvalitetno i za iduću sezonu, ili već na zimskom prijelaznom , dovedu neka konkretna pojačanja, ne gine nam Liga Prvaka i još koji Premiership, da ponovno postanemo Najtrofejniji klub u povijesti engleskog nogometa!!!! 

lupio i ostao živ..daleko je LFC od borbe za titulu, na putu su al treba još radit na tome

14 godina
HDesignz kaže...
ATJLučko kaže...

lupio i ostao živ..daleko je LFC od borbe za titulu, na putu su al treba još radit na tome

Živi bili pa vidjeli, tko je lupio i ostao živ. 

Da si pročitao sa razumom moj post, shvatio bi da sam Unaprijed kazao kako treba još puno toga učiniti za osvojiti prvenstvo, da ništa nije još unaprijed gotovo, samo da si pročitao sa razumijevanjem. 

ATJ Lučko
13 godina
neaktivan
FC Liverpool

ne izvlači se...upravilu bude priča svake godine ista ....

14 godina
HDesignz kaže...

ne izvlači se...upravilu bude priča svake godine ista ....

Koji si ti Milan vidoviti pa sve znaš, pa i to da sam ja prikriveni Brendan Rodgers, ili možda glavom i bradom Steven Gerrard, hahahahahaha!!!! 

ATJ Lučko
13 godina
neaktivan

nije ti lako...vrijeme ce pokazati svoje, podsjecaju dosta na 2009 god, ako zadrze tempo bit ce nesto od njih...

13 godina
neaktivan
FC Liverpool

Momci,ako hoce neko radit na stranici koja pise o Liveproolu neka mi se javi,istotkao trebao bi covjeka da mi uradi logo. Hvala vam..

Nemam kuće, nemam novaca, nemam obitelji. Ma nema čega nemam :D
12 godina
neaktivan
FC Liverpool

Nije mi se Liverpool nikad previše sviđal ali ovu godinu svaka jim čast :)

13 godina
neaktivan
FC Liverpool

Ne razumijem zasto je ova tema ovako prokleto neaktivna.Pa ipak je ovo jedan od najvecih klubova ikad!!

Danas veliki derbi za vrh Premiershipa.Kakav rezultat ocekujete?Kakvu postavu i formaciju ocekujete?

Nobody Cares!
16 godina
FC Liverpool

Zbog toga što sam, prakktički sam spamo po temi.

Sad sam se preselio na LFCCRO forum tak da više ne postam ovdje.

Battle tag (HS): dermonis#2530 LOL EUW: slinA
13 godina
neaktivan
FC Liverpool

Arsenal 2-0 Liverpool

Cestitke domacinu!Bili su bolji,nema se tu sto reci,ali sta je tu je, ima jos mnogo utakmica do kraja.Idemo barem izboriti top4 i dovesti koja zvucnija pojacanja!! YNWA <3

Nobody Cares!
14 godina
FC Liverpool

Nemam riječi kojom bih ja opisao današnju utakmicu, u najmanju ruku kao da smo prvi na tablici, imamo 12 bodova prednosti, u utorak igramo utakmicu Lige Prvaka i pobjedom osiguravamo prvo mjesto u skupini, moš' si mislit!!!!

Ne osporavam pobjedu Arsenala, ali reći da su oni "više željeli pobjedu", ma zaje8i radnju, ili igraj i bori se ili otalahaj iz profesionalnog nogometa!!!!

ATJ Lučko
16 godina
FC Liverpool

Svi znamo ko je bio favorit u jučerašnjoj utakmici i bolji je pobijedio ili bolje reć bolji vezni red (za kalsu bolji).

Battle tag (HS): dermonis#2530 LOL EUW: slinA
16 godina
neaktivan
AmonZero kaže...

Svi znamo ko je bio favorit u jučerašnjoj utakmici i bolji je pobijedio ili bolje reć bolji vezni red (za kalsu bolji).

Kad se samo sjetim ona dva pokušaja Hendersona bude mi zlo.

Ramsey bi to zabio bez problema.

13 godina
neaktivan
FC Liverpool

Ako niste gledali danas vijesti NoveTV.Hrvatski ogranak navijača Liverpool FC {#}

Nobody Cares!
17 godina
FC Liverpool

Suarez u 36 min zabio hat-trick. 1 gol je VRH 

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.12.2013 22:26 (Balvan8).
14 godina
FC Liverpool

Usprkos igri malo toplo malo hladno, nadam se borbi ua prvo mjesto ove sezone {#}!!!!

ATJ Lučko
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice